* Utmanad!

Reglerna är följande:
- Berätta 5 saker om dig själv, både alldagliga och knäppa.
- Utmana 5 st i slutet av inlägget genom att nämna deras namn och länka till dem.
- Låt dem få veta att de har blivit utmanade genom att lämna en kommentar i deras blogg.

Mina fem saker !
  • Jag är otroligt tjurig av mig. Ger nästan aldrig upp.
  • Säger min mamma "gör inte", så gör jag det iaf av nån konstig anledning.
  • Jag ogillar att ha fel och diskuterar gärna! haha ;)
  • Jag hatar personer som ser sig själv som "störst, bäst & vackrast"
  • Tro det eller ej man jag är jäääävligt lat, tar cykeln till postlådan, typ.
Jag utmanar Ida, Emmelie, Elin, Eve & Regga!

:) <3

* 31 Oktober

Bara en liten snabbuppdatering. Mamma ringde typ vid tio i morse och frågade om jag skulle me ut och äta lunch. Svarade ja och somnade om, sen ringde hon just innan tolv och sa att hon skulle komma och hämta mig. Dock hade jag ju somnat så då blev de ingen lunch inte. Somnade om igen och vaknade kring två. Åt frukost och sen for jag och mamma till Haparanda. Var väl inte meningen att jag skulle köpa ngt, kollade mest. Handlade lite på Gina i den nya gallerian, annars ingenting. Sen for vi på team och mamma köpte en jacka. Jag köpte bara en jävla massa tape och nå impregneringsspray(stavning?) till mina nya skor. Sen kom Elin hit. Och äntligen har jag fått färgat min icke vackra utväxt! Så nu är de ännu mörkare också. Nu ska vi prova lite kläder och testa lite frillor ;)


<3

* 30 Oktober


mm mm mmm ;)

nu kan jag sova gott!

* :o

Hmm... Vad säger man?
Träning 9.45, LÖRDAGMORGON

KRYSSET PÅ DET!

* <3

Orkar inte skriva så långt. Gårdagen var väl trevligt på sitt sätt, men ändå inte. Skitsamma. Jag och Ida har varit slöa som as hela dagen idag. Men skönt har de varit. Sen bandyträning, var inte min dag idag och klubban gick sönder, damn. Första spetsningen idag också, inte att förglömma, haha! ;) Fan vad jag blev arg. Sen hade vi möte och kom väl fram till endel bra saker iaf.

Imorgon ska jag vara duktig, jävligt duktig för att vara jag

Jag ska:
- Städa båda mina rum
- Gå igenom alla kläder
- Plugga så mycket som möjligt
- Kanske besöka gymet, om jag har tid


Meeeeen. Det är lätt och säga nu att man ska göra allt dedär. Imorgon kommer det nog inte hända så mycket. Men ska försöka iaf, för det måste göras!

"Vad är det för skillnad?!" Hahahah, jag dör, jävligt blåst brud.

/ L

* <3



Verkar som att vi ska rymma ! ;)

* 27 Oktober

Alltså, varför ska alla bandygymnasium skicka ut en massa blanketter och tjafs. När man så gärna vill gå, men inte vill flytta. Jävligt knepigt läge men jag tänker inte flytta nu. Jag kan inte bo själv, så äre =) Sen har jag precis upptäckt hur svårt det är och måla naglarna med vänster hand, det går typ inte. Det blir typ färg på hela handen. Cut :(



good shit! ganska snygg telefon hon har i den riktiga videon också ;)


Jaaa, bra heeej!

* 27 Oktober

Ursäkta för min seghet på bloggfronten. Har inte haft tid, har varit lite annat och sen har jag inte idas ta mig tid att skriva heller. Bandyträning igår.. Fick mina nya skenor, och det gick bättre än väntat, men skillnad var det absolut! Så det tackar vi Krille för. Sen blir jag otroligt jävla less. Vi ser ut som bandyskolan när vi tränar, det är riktigt dåligt. Sen när man är försvarare och längst bak så får man alltid all skit. Vilket gör mig jävligt frustrerad när man gör sitt bästa. Men nu jävlar ska jag skita i dedär, det är smällar man får ta. Men less när dom bara gnäller. Igårkväll kom min sweetiesar Riina och Jenfi hit, vi köpte B&J glass och sen fick vi oväntat besök. Haha, var en kanonkul kväll och jag vet inte när jag har skrattat sådär mycket sist. Skönsång till mamma mia och "men jag tänkte ju sova", haha, ja fyfan det var riktigt kul. 

Idag har jag varit trött som satan. Riina vaknade tidigt, eller alldeles för tidigt för mig iaf. Sen har jag bara dött i sängen hela dagen, sett grey's och nå filmer. Sen duschade jag och promenixade iväg till Elin där jag har spenderat kvällen. Har varit trevligt. Imorgon blir det Luleå med babygirl och mami.


It won't be long before I get you by my side
And just hold you, tease you, squeeze you
Tell you what's been on my mind
I wanna make up right now na na

/ L.T*

* haha




jävligt roligt ;)

* 25 Oktober

Jag vet inte vad jag ska ta mig till. Vet inte om jag ska spara ut mitt hår igen. Har ändå lust och klippa av det kort igen. Jag har ingen aning om vad jag vill. Skulle vara ganska fint och klippa håret till nån lite mer annorlunda frisyr. Måste ta ett snack med min syster, hon får bestämma, haha! ;)

Nu har vi äntligen fått lov, vilket är otroligt skönt! Men lagomt jävla less då våran lärare berättar allting vi ska göra. Det var inte måttligt. 97 jävla NO-frågor, svenska dikter, spanska glosor, ergonomiuppgift, jämföra ett I&U-land på 8 sidor. Fyfan, inte lär dethär lovet bli så chill inte, LESSS! Nu ska jag försöka fixa en ny blogg design, är otroligt less på min. Tycker att den är så tråkig, och allting är jävligt vitt! Jag blir tokig, hörde en låt idag som jag verkligen vill komma på vad den heter. Men jag gör det inte, nu kommer jag inte kunna sova, kommer fundera på de hela natten.. Jävligt irriterandeeeeee



* 25 Oktober

Fick alldeles nyss höra att jag skriver i gåtor här i bloggen. För mig är det ganska självklart, men när jag tänker efter så kan det vara ganska svårt att förstå allting när man inte riktigt vet vad det handlar om. Så ska göra ett försök att skriva lite mer utförligt, dock är det svårt när man inte vill nämna några namn.

Har inte alls hänt något speciellt på skolan idag. Vi slapp spanskan vilket var riktigt, riktigt skönt! Det är nog skolans värsta ämne. På lunchen var det fotbollsspel med Viktor och Jocke. Riina och jag åkte på storstryk! Må säga att jag har en rackarns träningsvärk i högerarmen från allt fotbollsspel denna vecka. Efter skolan tog jag och Riina en prommis hem. Pratade non-stop hela vägen hem, trevligt värre. Jag verkligen avskyr och städa, men idag fick jag något ryck och städa hela huset, förrutom mitt eget rum som är i störst behov av städning. Sen bandyträning i spöregn. Isen var som att spela i en bassäng, så jäkla blött alltså. Var verkligen inte kul och ramla, fyfan. Så i slutet av träningen då man redan var genomblöt och ändå skulle in i duschen, så bestämde jag, Amanda, Jenny & Sanna att vi skulle köra sälen. Ohyes, det gjorde vi och det var verkligen iskallt. Så låg vi där som fyra idioter på isen och asgarvade. Var kul, var brottning på annat håll också. Haha, ja jag verkligen älskar mitt lag! Efter träningen gjorde jag mig iordning och sen har jag varit med mina sötvänner och myst med film och B&J glass :)

Imorgon.. är en ny dag, och jag har ingen aning om vad jag ska hitta på.

/ L *

* 23 Oktober

Idag har jag haft jävligt kul! Har skrattat i stort sett hela dagen. Efter skolan for jag hem. Såg färdigt 21, den var faktiskt riktigt bra. Sen har jag varit på prommis med hundarna och sen varit på hockey med Elin. Fyfan vad skönt med fredag imorgon + att de är lov! Har varit så skoltrött senaste tiden, eller inte bara trött i skolan. Trött hela tiden. Har inga planer alls för helgen, inte för lovet heller. Får väl sitta inne och dö :( Nä, myt. Nånting ska man väl hitta på iaf.

Horoskop, det är fan scary. För det är typ rätt all the time.
Jungfrun: "du har en del kärleksbekymmer och när du försöker få rätsida på dem är risken stor att det bara förvärras. Här krävs tålamod och kanske en hel del is i magen. Råd från goda vänner kan också hjälpa men vissa kan ha egna motiv, så du bör nog vara en smula skeptisk ändå"

Jag har cyklat idag! Första gången på skit länge. Vad händer inte? Det är mörkt, en grop ivägen, där kommer jag och cyklar. Resten får ni lista ut själv, kan säga att mitt knä gör ont iaf! haha, men är man smidig så är man!



Gammal låt. Men det är fortfarande en av dom bästa låtarna jag vet. Väcker så många minnen och jag blir glad bara jag hör den :)

* pussss

* 22 Oktober

Sitter här, har kommit hem för typ en timme sen. Håller på att frysa ihjäl. Måste gå och koka te eller nånting innan jag dör hit. Ska på hockey sen, se ett tag och sen träning. Ute.. Det är de som är nackdelen med bandy, när det är så kallt ute. Haha fan vad kul på skolan idag när vi spelade såntdär fotbollsspel. Det var fan på liv eller död, och Ida var den svaga länken, som vanligt.. Nä jag skojar bara =)

Finns det något värre än då man precis har lagt sig i sängen och fått upp värmen, då mamma kommer och gapar att man ska gå ut med hunden? svar: nej

AMANDA JENSEN!

ciao, skriver kanske sen

* 22 Oktober

PERSONLIGHET
Blyg: Nej, det tycker jag inte att jag är
Smart: Beror helt på vad det gäller
Långsam: Nej!
Stressad: Det händer
Tålmodig: Nja, kan jag inte påstå
Djup: Nja
Öppen: Ja, rätt så
Ärlig: Ofc!
Positiv: Ja, men alla har vi våra negativa sidor också.
Ansvarsfull: Ja. för det mesta.

VÄNSKAP

Svikit en kompis: Jao..
Förlorat en bästa vän: Ja, tyvärr.
Sovit med en tjejkompis: Ohja!
Pussat en av samma kön: Haha yes
Slagit en kompis: Bara på skoj
En kompis som vet allt: Ida eller Elin, vet inte, nån av dom
Berättat hemligheter: Ja

KÄRLEK
Blivit sårad: Mjo.
Haft/Har stadigt förhållande: Nej, kan inte påstå att det var så stadigt
Krossat någons hjärta: Säkert ;S
Gett någon ditt hjärta: Ja, tyvärrrr....
Varit otrogen: Nope!
Sagt att jag älskar någon och menat det: Ja
Sagt att jag älskar någon, och ljugit: Det är inget man säger om man inte menar det.

FAVORITER

Låt just nu: Hmm.. Lady Gaga - Paparazzi eller Pokerface
Pryl: Mobilen
Film: Ser typ aldrig film
Bok: Oj, länge sen jag har läst.
Lärare i skolan: Vet inte, inte barbro iaf!
Plats: Thailand
Frukt: Mandariner

ÖVRIGT
Sytt: Ja
Opererat mig: Nej.
Cyklat omkull: HAHA, ja
Sjungit i duschen: Alltid ;)
Hoppat bungyjump: Nej!
Fobi för något: Småkryp
Sett någon dö: Nja
Varit på begravning:  Alldeles för många gånger.
Sagt att jag hatar någon: Ja!

LIVET

Svart eller vitt: Svart
Rött eller blått: Rött tror jag
Skriva eller tala: Hm, beror på
Vatten eller coca cola: Loka =D
Mobil eller mp3: Mobil
Snygg eller charmig: Oj, svårt.
Lösgodis eller choklad: vet inte :(
Frukt eller grönsak: Frukt, hatar grönsaker :(
Film eller serie: SERIE! helt klart
Festa eller softa: Beror på vilken dag och vilket humör
Sommar eller vinter: Sommar tar nog priset
Fredag eller lördag: Gah, svårt. Nästan fredag tror jag ;)
Levande ljus eller lampa: Lampa vanligtvis. Ljus när de ska mysas
Övervikt eller undernärd: FETMA :) Myt, mitt emellan
Kärlek eller vänskap: Både och

I brist på annat ;D

* 21 Oktober



naaaw! ;)

* 21 Oktober

Mitt dåliga humör gick faktiskt över. Var nog bara att jag var så trött tror jag. Efter skolan gick vi på stan och åt en pizza. Sen for jag och Ida hit. Har sett film, sovit, sett DH osv. Hon har nyss farit och nu ska jag dricka en kopp te, duscha och sen se nyaste oth avsnittet.

USCH vad jag är less ditt jävla tjat. Inse hur det ligger till och att du inte kommer få som du vill! Det är alltid samma sak med dig, alltid samma strul. Lägg ner!

herrrå!

* 21 Oktober

Ååh vilken jävla skit dag jag har idag! Allting går emot mig och jag är grinig på allt. Usch, har lust och bara skita i allt och gå hem och lägga mig och se grey's.. Nä, nu ska jag gå och äga Johan i air hockey iaf, kanske får mig på lite bättre humör. Hejsssssss!

* 20 Oktober

Åååh, varför måste grey's vara så bra?!?!?! Om man ser ett avsnitt, så måste man se ett till, och ett till, och ja. Ni fattar poängen. Nu ska jag se sista avsnittet och sen ska jag faktiskt sova! Imorgon blir det en riktigt fet lodisdag. För jag ska åka buss till skolan, och det finns inget värre än att stå och vänta på bussen i tights eller jeans och frysa arslet av sig. Nej, det gör det inte.

GREY'S NU :) <3

* 20 Oktober

Dagen har varit lugn. Fick mig ett litet utbrott mitt på dagen dära, men skönt att veta att det var jag som hade rätt iaf! Haha, ojoj. Har varit och lagt undan ett par täckbyxor idag, ska fara och köpa dom imorgon tror jag. Annars har det inte hänt mycket. Sett Grey's och sovit en stund innan träningen. Sista träningen inne innan vi äntligen får gå på stor is. Skönt att få komma ut!

Nu ska jag rycka upp mig, har varit alldeles för lat. Orkar aldrig fara och gymma.. Men imorgon efter skolan, då blire. Gruvar mig redan för känslan i kroppen på onsdag morgon, usch. Fet träningsvärk på ren svenska. Japp, men nånstans måste man ju börja.

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen se grey's!

"Jag tror att jag ska kasta mig in genom ditt fönster och rusa rakt in i ditt liv"

SMACK

* 19 Oktober

Jag ides inte göra något igår. Struntade i och ens försöka hitta på ngt. Låg hemma och såg gossip girl, grey's, 21 och säkert nå mer. Men det var skönt. Pratade i telefonen en hel del och uträttade världsproblem, myt! Somnade kring två och vaknade klockan tre idag. Gjorde mig iordning och for till Haparanda med mamma och pappa. Kollade efter något nytt till mitt rum och efter många funderingar så kom jag fram till att jag ska göra om i mitt rum. Så köpte inte så mycket idag, det får bli senare. Först ska det målas om, osv.. Köpte iaf ett par byxor =)

Har just kommit hem, har varit ute och promenerat med Elin. Skönt att prata av sig men iskallt ute. Så det blev inte en så lång prommis. Nu ska jag hämta glass och sen lägga mig och se greys. Fan vad det är bra, var tvungen och börja se det från början igen ;)

pussåhej :)

* 18 Oktober

LADY GAGA! ♥



Fan vad hon är bra!

* 18 Oktober

Igår spenderades kvällen hos Jenfi. Var super trevligt med mat, Idol-tittande, en massa prat och alldeles för mycket fetande. Men det var trevligt och det gör vi gärna om. Jag och Ida for hit och slog igång Camp Rock. Jag somnade typ direkt vi slog igång filmen, somnade med telefonen i handen och så ringde det. Trodde allvarligt att jag skulle dö, blev livrädd och kastade mig upp ur sängen och satt mig i stolen. Ida förstod inte vad jag gjorde, inte jag heller. Var nog i nattmössan. Haha, men vi fick oss ett gott skratt iaf. Sen så låg vi där, helt tyst i rummet och så säger hon men värsta harmoniska rösten "Åh, alltså jag kan inte beskriva känslan.." Jag ba; "eeeh?" Så fortsatt hon "hur jävla skön din säng är.." Haha, jag trodde verkligen att hon skulle säga något roligare, menmen, hon är väl lite som hon är ;)

Idag har vi varit i Luleå. Hann på stan en liten sväng och sen for vi och såg innebandy. Hittade faktiskt ganska mycket på den korta stunden. Det var nice, för det behövdes verkligen en uppdatering i garderoben. Nu ikväll vet jag inte vad jag ska hitta på. Ida tofflar, Elin är på annan destination och Riina är borta.. osvosv. Jag får väl vara med mamma och pappa, trevlig lördagkväll.... MYT! Nej, men nåt hittar jag väl på :)

PUSS dårå :)

* 16 Oktober

Filip lättar upp stämningen lite lätt


..hahah

* 15 Oktober

Måste börja med och säga vilken jävla mes du är. Att du inte ens vågar hälsa åt mig när du träffar mig. Så jävla töntigt, inte för att jag bryr mig. Går inte miste om nåt precis, men att bara vända på klacken och gå så fort du ser mig är för mig lågstadienivå. Det bevisar bara hur liten och ynklig du är innerst inne, och du är rädd för du vet att du inte är bättre än mig. Yey, nu låter jag som tjejen med självförtroendet på topp men ni som vet vad det gäller förstår nog =)

Praktiken rullar på och jag kan säga att det är betydligt roligare än och vara på skolan hela tiden. Tråkigt nog är det bara två dagar kvar. Menmen. Försöker övertala Elin och komma hit nu och bli ännu fetare med mig, men hon tjurar och vägrar. Damn girl.. Nåja, blir i helgen istället!

Alltså jag blir fan kär när jag ser domhär två..

..inte riktigt, men nästan

Imorgon har jag inget mer planerat än Team iaf, fårse vad som händer. Nu ska jag hoppa i duschen, är nog inte så fräsch efter dagens träning med Ufffl!

Promise I'll be kind, but I wont stop until that boy is mine

Puss

* 14 Oktober

Fan vad min syster är bra!

http://www.kuriren.nu/nyheter/artikel.aspx?articleid=4244567

<3




* 13 Oktober

LESS LESS LESS.. Våra träningar är så jävla mesiga. Det är bara lek och en massa svammel hela tiden. Som på träningen idag, vi spelade hela tiden. Och när Ulf for då jag och Ida tog hand om träningen blev det lite vettigt iaf. Tror inte att det är så många som har förstått att det är mycket seriösare nu, det är fan Divison 1 nu och det går inte att bara leka bort träningarna. Nu är vi faktiskt ett damlag och inte ett flicklag nårmer. Det krävs att alla går in helhjärtat och verkligen kämpar och vill. Nåja, förhoppningsvis blir det väl bättre då våran nya tränare kommer..

Såg Mamma Mia igår, vad säger du Elin, ska vi flytta? ;) Man blir fan sugen.. Ja och på tal om Elin så är jag otroligt glad att vi är vänner igen. Tack för allt du gjorde för mig i lördags, utan dig hade jag nog inte fått många timmars sömn den natten.


* hahah, kan inte sluta skratta

Skickade till 118100, vem är Lina Bergeskans Tano? Fick svaret:

"118100 tror att Lina Bergeskans Tano är en vacker och intelligent kvinna. Vi tror att hon äger flera ritblock med enhörningar på och gillar att skrika "eeeeeeeaaaaagleee"

Vafan äre för svar ?!
haha, så jävla fult :o

* you gonna be a shining star

Glömde skriva igår. så jag göre idag istället!
Jenfi, GRATTIS SOM FAN!


<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

* lady gaga


* pirre

http://linabergeskans.pixbox.se

* ta min hand jag följer dig vi ska åt samma håll ;)

Lite av en bloggtorka sista dagarna. Har inte idas skriva, har tänkte göra det flera gånger men har inte orkat. Har inte så mycket att berätta, har inte hänt så mycket. Har skrattat som ett tok. Min humor är låg, sjukt låg. Vet inte varför, men så har det blivit. Skrattar typ om nån säger hej åt mig. Jo! Jag har varit på hockey, t.o.m 3 hockeymatcher. Vet inte vad som har tagit åt mig, jag har alltid avskytt hockey men nu är de ju nästan lite okej ;)

HAHAHAH, kul grej som hände idag i skolan. Jag skäms när jag tänker på de, haha! Gick och kollade bakåt och sprang rakt in i en kille, trampade på hans fot och kramade han. Har ingen aning om vem killen är, FIN JAG ÄR, så jävla misslyckat... Är man smidig så är man. Men fan så vi fick skratta Jennifer, right? ;)

Idag har det inte hänt så mycket. Skola, sen hem, for och åt med Kulo, Eddie och Ida. Sen hit och sen ut igen. Härjade på med kulos vespa. Kan säga att mina lår är misshandlade och blåslagna, typ. Haha, men skratta fick göra ;) Även då. Sen en annan rolig grej. En från Svenska bandyförbundet ringde och pratade med mig om landslaget, var ett positivt samtal som fick mig att bli riktigt glad :)


Orkar inte dra ut på dethär, ska gå och äta och sen kommer babygirl hit!

Du ska vara den du är, inte vara som alla andra ;)




* do you still think of me like I think about you?

Jag kan inte sova. Dock kan det bero på att jag sov typ två timmar när jag kom hem. Mådde as illa på morgonen, så jag for inte till skolan. Låg kvar i sängen och vaknade när Robin ringde och väckte mig. Kände att jag inte orkade ligga hemma hela dagen så jag gjorde mig iordning och for till skolan iaf. Åkte buss idag för ovanlighetens skull. Var helt borta, jag satt där och bara stirrade. Åkte förbi där jag skulle kliva av och märkte det inte före vi var vid nästa hållplats. Fan vilken jävla cp gubbe i skolan idag som typ försökte slå ihjäl Jimmy, stackarn som typ bröt handen :o Det blev ett jäkla liv och jag och Elin var ganska mitt i smeten och fick frågor från alla håll och kanter eftersom vi var två av dom fyra som såg det. Var verkligen obehagligt och stå och titta på när han bara matade slag mot Jimmy.. Efter skolan gick jag, Ida och Elin ner på stan en sväng. La undan en klänning som jag ska köpa imorgon. Annars har det inte hänt mycket idag, Ida kom hit en sväng. Låg och pratade i vanlig ordning och sen for hon, sen har jag bara sovit och pluggat lite. Ricke har även pajat min höft idag :o haha!


Love is in the air ;)

* things will never be the same without you

Ligger i sängen just nu. Somnade redan innan elva. Vaknade nyss och kan inte sova. Har egentligen ingen blogglust, skriver endast i brist på annat och i hopp om att jag ska bli lite trött. Innebandyn igår gick inte så bra för laget. Bara förluster, men för mig gick det ändå bra. Med tanke på att jag inte har spelat på nästan två år, så jag är nöjd. Däremot kan jag tala om att jag har en jäkla träningsvärk idag, i låren och röven. Fytusan alltså, har haft stora problem med att bara gå idag! Need på massage alltså. Ryggen gör ont och handen är så gott som förstörd.. Har ont så fort jag rör fingrarna typ. Menmen, det kostar att ligga på topp! Nu blir det då inge mer innebandy för mig på väldigt länge. Idag har jag tränat bandy och helt ärligt så känns det som att jag nästan har tappat suget. Vet inte varför och jag trodde aldrig att jag skulle göra det. Men det kan ju bara vara något tillfälligt, känns säkert bättre då vi får komma ut på stor is. Men vi får väl se hur det blir med det där, även om jag tappar suget så tänker jag då spela färdigt denhär säsongen. Annars har det inte hänt så mycket idag, har varit och sett på hockey med Ida. Iskallt var det, saken gjorde det inte bättre att jag var tvungen och gå till sporthallen sen heller. Sen har jag varit och hälsat på syster. Har även gjort ett tappert försök att städa mitt rum idag, men som alltid så kom andra saker ivägen och idag var tv;n mycket viktigare. Fast jag gjorde det nog mest i protest för att mamma och pappa gnällde hela tiden på mig, så då sket jag i det helt istället.

Imorgon har jag kanske domarkurs, men vet inte hur det blir med detdär. Annars far jag nog och tränar bort min träningsvärk på gymet skulle jag tro. Nu ska jag fixa en bra spellista och sen försöka sova iaf! Sov gott allesammans! :*

Just nu känns allting rätt tungt, jag vill inget hellre än att somna in i dina armar, känna din värme och aldrig mer släppa taget om dig.

* ah men durå

Har varit på Björn Gustafsson idag. Eller rättare sagt Björn, Soran, Özz och Måns! Fyfan vad bra, så jävla sköna killar och gaaah alltså! Så jävla bra, finner inte ord :D Det var verkligen en upplevelse och jag kommer ha träningsvärk i magen imorgon p.g.a allt skratt. Så sjukt bra!

Imorgon ska man visa sina innebandy skills igen.................
Dock äre ju tveksamt att dom finns kvar.. Men får se imorgon.

Och en till grej.. Riina gumman hoppas att allting går bra med foten och att det inte är något allvarligt. <3<3

Puss

* cause none of us were angels and you know I love you yet

Gårdagen var inte så fartfylld. Skola, fotvård, hem, tv, Kombi-Intensiv med Elin, Top Model och sova! Top Model finalen var bra och det var då helt rätt som vann! ;) Nu har jag precis kommit hem från skolan, sitter och väntar på pappa. Vi ska åka till Luleå. Imorgon är det fredag och det ska bli så skönt med helg. Blir luleå imorgon också, på lördag har jag ingen aning om vad som händer med jag borde göra något med Ida för det känns som att det är på tiden! Börjar vara ett tag sen nu.

Kul grej som hände här för nån dag sen. Jag och Elin skulle göra en smoothie och så slog hon på den bara för att höra hur den lät, skit illa. Och sen skulle jag visa hur rädd jag blev första gången jag använde den. Jag satt i hallonen och så råkades jag slå på den, de var inte meningen. Och otur som var hade jag inte på locket heller, och så blev jag så stressad så jag inte visste hur man skulle stänga av den. Det flög hallon överallt, på golvet i taket och på oss - överallt. Men vi fick oss ett gott skratt iaf!

Rackarns, fick just en lunchdejt men det går ju inte idag :( Vilken skit! Har nästan lust att stanna hemma..

Byebye

RSS 2.0