Helgen

I fredags var typ hela släkten här på middag. Fick en hel del pengar, lite kläder, blommor samt en ny telefon. Vilket jag blev jätte glad över. Har inte haft nånting för mina kompisar, men det får väl bli nån av kommande helger, fast det är rätt fullt upp just nu. Middagen var iaf trevlig. Somnade rätt tidigt den kvällen. Igår steg jag upp tidigt, for på stan med mamma och pappa, hämtade kinamat. Sen match med damerna, vinst med 7-1! nice de. Sen hade jag hur tråkigt som helst, hade ingenting och göra. Var helt tokig, tjurade ihop och bestämde mig för att tända ljus, se oth och fara och köpa glass. Så kommer jag där och går på rimi och inser hur galet trist mitt liv är och att det är den tråkigaste lördagen i hela mitt liv. Men, så tittar jag upp och där kommer snygghelena och går. Och min kväll är räddad, hon hade lika trist som jag. Vi köpte b&j glass, for hem till mig. Såg två filmer och enbart mös på, pratade rätt mycket, mysigt. Vi körde till Helena och hämtade hennes sovgrejer vid halv ett. Sen hem och sen till Adam, spelade tv-spel och pratade lite. Trevligt värre. Kom hem kring tre nångång, då somnade vi in ganska hårt båda två.

Idag, min födelsedag! Fick en godmorgonkram av Helena 09:26, exakt 15 år då :) Sen fixade vi frukost. Helena for hem, jag packade fotbollsväskan och fixade bandygrejerna och begav mig till ishallen för denhär säsongens första ispass. Väldigt misslyckat om jag får säga det själv, hela fyra stycken var vi och tränade, trist. Men skönt att få in känslan iallafall. Sen hem, käkade och åkte till Piteå och spelade match mot Storfors. Innan matchen sjöng dom för mig, Peter och Julia och kastade upp mig i luften fyra gånger. Trodde att jag skulle dö, huvva! ;) Jag överlevde och vi spelade skiten ur dom, vinst med 3-1! Är för en gångs skull nöjd med dagens insats av mig. Skönt med seger. Sen åt vi flottigmat och åkte hem. Nu är jag mer än trött och ska gå och lägga mig och se ett oth avsnitt, vänta på att Ida ringer.

Tack till alla som har grattat mig på ett eller annat sätt ;) haha!

dock är DU en stor besvikelse, inte ens ett grattis kunde du klämma fram, far åt helvete säger jag ju bara.



Min dag !

Grattis till mig! :)



haha


Torsdag

Var i skolan halva dagen, sen for jag till Luleå med mamma. Fick ett riktigt tråkigt besked, men vi håller tummarna och väntar på provsvaren, hoppas på det bästa.. Fick ett par jeans, en tunika, en kofta och en vanlig tröja, nice de. Sen for vi och åt pizza, fick lite ångest med tanke på att jag satt där och flottade mig medans resten av laget tränade och körde en massa fys. Menmen, tror att jag kanske ska försöka ta mig upp och fara och gymma innan skolan imorgon, dock är det fortfarande väldigt oklart om jag orkar det. Efter skolan imorgon måste jag hem och städa, sen blir det middag här, trevligt.

Idag har jag och Ida bakat...



Det ser ut att som att jag lider av nån allvarlig sjukdom, haha!


"Vilken jävla otur..

.. du har och vilka jävla mongosar du hittar" Sa Ida idag, och jag tyckte att de stämde riktigt bra. Haha!

Är redan less skolan, men helg snart iaf! Vilket betyder match och inte minst födelsedag, inte helt fel. Har absolut inge vettigt och skriva, men här är en bra låt ivf!



nu ska jag lägga mig och se oth, vänta på att grabbarna grus ringer och sen fara!

CIAO

Hold on

Åh vad jag är less. Nog har jag smält det ganska bra men tungt är det väl fortfarande. Ida kommer hit närsomhelst, ska bli skönt att bara få mysa och se lite film, prata av sig lite och sen sova. Känns som att det är vad som behövs just nu. Oj vad jag gillar den tjejen alltså! ♥


My precious!


And I'm not gonna let you get the best of me
I'll find someone who loves me for me



You tell me that you need me..

.. then you go and cut me down.
Det kändes är väl allting jag kan säga. Vaknade till ett sms på morgonen, som man verkligen inte ville se. Men that's life, och nu är det bara att gå vidare. Men ska aldrig förvänta sig för mycket. För det krävs endast ett par ord och allting är som bortblåst. Har känt mig lite låg hela dagen idag, första skoldagen, är redan less kan jag ju då säga. Hade ett hål på typ två timmar, jag och Ida for hem och sov då. Skönt som tusan och välbehövligt om inte annat.

You better learn how to treat me right

fu, ja bra heeeej


Hallon och sommartider vafan

Ja det var kul! haha

Idag har det varit slött kan jag säga. Fick inte fara och träna på morron, lagomt glad. Usch vad less, det jag har sett fram emot hela veckan. Men icket, kul. Blir de jävla skitfotboll imorgon istället. Lagoooooomt jävla lessss!

Skola imorgon, usch! Meningslöst inlägg.
Men Ida vad säger vi, aldrig mer kanske?



Best belief we've gone forever
Don't be the reason
You better learn how to treat us right
'Cause onces a good girl goes bad
We done forever



"Vet du också om det?!"

Bögrosa var väskan. Tydligen, dock hade jag ingen aning om det. Men så kan det gå om inte haspen är på, som någon finurlig människa nångång kläckt ur sig.

Gårdagen var trevlig, kunde väl ha varit trevligare men nog var den ändå helt okej. Blev inte mycket sömn inatt heller. Låg och pratade i telefonen i närmare tre timmar, somnade kring åtta i morse, fick nå mess kring 10, då vaknade Ida och vi kunde inte somna om, LYCKAT. Har inga större planer för kvällen, men får väl se vad jag och Ida hittar på, nånting lär vi ju komma på iaf ;) Får se, ska då försöka göra nå jävligt kul, efter som det är sista natten innan skolan börjar. Sen går vi ju på is imorgon, fyhelvete vad kul!



I packed my bag and left with your best friend

Orkar inte blogga nå mer, ciao!

Jag sket i allt och blev bästa vän med en alkis.

Haha, ursäkta mina rubriker. Bara fula grejer som kommit upp i sommar, och jag ler bara då jag tänker på det.

Har inte uppdaterat på nån dag nu. Har inte funnits tid til det. Igår var jag till Luleå och shoppade med J&J, trevligt värre. Dock var dagen väldigt seg, sov endast 1,5h den natten så det var inte den bästa dagen och fara. Men jag får skylla mig själv, mitt eget fel att jag inte sov. Ida kom inte med till Luleå, hon låg och sov och var kvar hos mig hela dagen tills jag kom hem på eftermiddan. Så när jag kom hem hade hon städat och dammsugit mitt rum ;* Hittade iaf lite grejer i Luleå. Några linnen, en kofta, en kjol, smycken, lite underkläder och en mössa(!). Ja, en mössa, låter fel. Men här är det så kallt så man nästan behöver använda den. SVENSK SOMMAR! (Y) Jag och Ida var med även med Elin igår, väldigt länge sen sist nu. Vi inhandlade lite flott och låg bara och mös hemma hos mig, jag hade inte så mycket mer ork. Elin for hem och jag och Ida börjde se Sex and the city, men jag slocknade och Ida var rätt trött hon med så vi orkade inte se färdigt den. Vi gjorde en myspys spelningslista och somnade ganska gott redan vid ett kanske.

Idag har det inte hänt nånting, vi hade planerat att stiga upp vid 10, men somvanligt så fortsatt vi och sova och klev upp klockan 13. Ida for hem och jag satt mig vid datorn, la mig och vilade ett tag och sen var det dags för träning. Gick ganska bra. Regga är fortfarande samma Regga och det ska bli kul när bandyn drar igång så vi träffar varandra lite oftare! Ikväll blir det en massa filmer och sen sova, tror att jag håller på att bli sjuk igen..

Sista sommarlovshelgen nu. Känns ändå ganska skönt att få börja skolan igen och få lite rutiner. För nu känns det som att man har panik eftersom att det är så lite kvar av lovet, så mycket och göra osvosv. Så det är väl lika bra att skiten drar igång igen. Kommer vara trögstartat skulle jag tippa på. Men nog vet jag att det ska gå bra. Träffade btw Ulf idag och för en gångs skull fick jag BRA och POSITIVA nyheter. Istid på söndag, och det ler vi verkligen åt! Sjukt kul med bandy nu :)


Du ett avslutat kapitel som vi aldrig kommer att se tillbaka på.
Du är over, so over. Right Ida? :)

Im yours

schääärlek ♥

Ungefär som sugmärken på en fjortisfest.

Dagen har varit lugn. Har inte hänt allt för mycket. Vaknade på morgonen av att hunden stod och slickade och åt upp mina och Idas hallon. Inte mer med det. Vi låg kvar i sängen mer än en timme, som vanligt, men skönt var det. Vi gjorde god frukost och sen cyklade vi i regnet(!) och hämtade pengarna från kansliet. Sen satt jag mig vid datorn och Ida somnade ett tag. Sen träning! Fytusan vad jag är less fotboll nu, hoppas verkligen att vi får börja träna på is snart. Dock har jag svårt och tro att Kalix eller Kbk ger oss några istider. Men vi får väl hoppas på det bästa iaf, vore kul. Ikväll är jag själv, vilket jag typ inte har varit nån kväll/natt sen LK. Känns lite trist, men imorgon får jag finbesök igen ;)

På onsdag ska jag nog till Luleå och shoppa för pengarna jag har kvar, hade jag tänkt. Men får se hur det blir med det. Imorgon blir det lunchdejt med syster, mysigt! 

Nu ska jag lägga mig och se film!

En sak till..
..Ida är den bästa jag vet : ) ♥

PUSS ♥

Skön!



Over and over 
Over and over I fall for you


- <3

Finns inte så mycket och skriva just nu. För det händer inte så mycket. Är med Ida dag in och dag ut, men det är trevligt/mysigt. Sen skulle jag bara vill tillägga att jag mår superduper bra i hjärtat just nu, och det gillar vi. Dock bara en del som fortfarande saknas, men det går framåt även med det ♥

Match mot Trångfors igår, vann med 3-1. Jätte bra match av hela laget. Kändes skönt att äntligen få visa att vi verkligen kan spela fotboll och vinna, för hittils har denhär säsongen gått så trögt. Som Peter sa "Jag hade gett upp hoppet för er, men nu har ni ju visat att ni kan". Så nu är vi back on track, vilket känns jätte bra! :)

Allting är heeelt underbart nu, tråkigt bara att skolan börjar snart.

Massa kärlek, puss ♥

- <3

Alltså.. Jag måste ju ska lida av grova sömnproblem, vid denhär tiden är jag som piggast. Jag kan bara inte sova, det går inte. Jag ligger typ och blundar och verkligen försöker sova, men det går inte. Fast jag har fan kul iaf, tur att det finns sociala människor som är vakna vid denhär tiden :)



Lars Winnerbäck!
Du har vunnit och förlorat, du har sett dig själv i spegeln. Du har vaknat i fel säng, du har vart kär. Och framtiden väntade som en farlig gåta, man har bråttom dit, sen är man där. I en stad som får en att bli större än man är, men i en ålder som sätter allt på jorden. Jag trodde att jag visste vem jag var och vad jag ville. Men nu skulle jag inte välja dom orden.

Varje torn du bygger upp ska nån annan rasa ner. Nån idiot som bara ser sin chans ska ta den. Vem som helst kan avge tomma löften, och göra hål där de lovar och svär. Det är lätt att hålla käften och svårare att säga som det är.

MEST BRA




Imorgon; Döma 3 matcher, sen ? ;)

En sak till, fan vad gay trångfors tränare var idag. Han skrek och gapade åt mig och kallade mig domarjävel ;o fan vad jag hatar folk som gnäller, man gör ju sitt bästa vafan ;o jävla nötter..

btw, varför skrattar alla i sömnen?

NU går jag, ciiaaaao.


Haha

Jag och Ida har ätit 2liter glass och en massa hallon.
Nu sitter vi här och trycker upp hallon i gommen och sjunger, haha!


Vi låter nog som något i stil med..



.. som Ian.

Haha, sov gott!

I got you

Igår var jag på stan med Ida, Jennifer och Riina. Trevligt värre! Vi gick på myggan och åt sen gick vi runt och kollade lite. Köpte en t-shirt. Sen började det spöregna, fyfan vad less alltså! När vi väl kom hem gick kläderna och vrida ur. Mysigt! Nåja, det var bara att duscha och göra sig iordning igen. Sen for jag på kina och åt med Ida. Tänkte bjuda henne på maten eftersom att hon har fyllt år, men då bjöd vi varandra eftersom att jag fyller år snart. Sen kom mamma och hämtade oss, for hem till mig och bytte kläder. Sen for vi till Nyborg, blev ett himla strul så de slutade med att vi spelade kort med Ika. Sen kom Micke och dom tillbaka, vi spelade kort. GRATTIS Nille, eftersom vi räknade fel så var du nog inte så dålig trots allt. Men revanch vill jag ha så vi får se vem som verkligen är bäst ;) Sen ides jag inte väcka Ika för hon skulle upp så tidigt. Så Micke bäddade på soffan åt mig. Vi slog på en film, Ida somnade typ innan filmen hann börja och Micke somnade ganska fort han med. Så jag låg där själv och fulade mig, sen när det just var slutet av filmen så startade datorjäveln om ;o lagomt surt, jag orkade inte gå upp och fixa det för då skulle jag väcka dom. Så jag somnade jag med, men hursomhelst var det en trevligt kväll :)

Nu måste jag skynda mig och byta om, ska och träna :)

"I wanna be the only one"

/ L

Last night

Damn, vad jag saknar förra sommaren. Då du och jag alltid for ut sent på kvällen och bara körde runt kring stan och bara pratade och lyssnade på Giftig och Last Night, sjöng och enbart mös. För att sedan fara på Before sitta dricka en tekopp och prata skit om alla världens idioter.



Är det nån som är sugen och komma med till Luleå och shoppa ? :)



Tidig morgon

Min förbannades förkylning/halsont vägrar att gå över. Jag känner mig jätte trött, orkar nästan inte göra något. Sover hela dagarna och kan inte sova på nätterna, jobbigt. Vi har match idag (nydag redan), mot Bergnäset. Om jag mår som jag mår just nu tänker jag inte spela. Men jag får känna när jag vaknar, vore kul och spela eftersom det inte har blivit så mycket fotboll på sista tiden, nästan ingen alls. Har inte tränat sen i tisdags så både för min och för lagets skull är det nog lika bra att jag vilar. Sen gör hälen fortfarande ont från LK. I brist på annat när jag har varit sjuk och inte haft något annat och göra har jag börjat och se Prison Break från början igen. Det är lite trist när man vet vad som händer med annars är det en sjuktbra serie!


Varje dag tar jag fram ditt nummer i min telefon, och tittar på det. Rabblar siffrorna i huvudet, funderar på om jag ska trycka "ring" eller vad jag ska göra. Varje gång är jag för feg och går bakåt. Men innerst inne vet jag inte varför jag är rädd, för jag vet att du kommer svara, du kommer inte lägga på. Vi kommer reda ut allting och sedan träffas och fortsätta där vi slutade. Det är så du, jag, vi alltid har fungerat. Jag förstår inte vart allting gick snett? Allting var ju så bra till en början. Vi bad ju om förlåtelse för vad vi gjorde, mer än så kunde vi ju inte göra heller. Men om du läser dethär, snälla förlåt mig/oss!





...men vi skiter i det. FÖR VI HAR DET SÅÅÅÅ JÄVLA BRA JUST NU ;)
haha, tillåt mig att le!


Nåja, nu blir det sängen igen. Match 20.00 i Risön för dom som känner sig sugna att komma och kika! Puss natti ♥

Varför..

..tänker man på allt som man inte ska tänka på?!

speciellt på nätterna, alla tankar och minnen dyker upp och spökar inne i skallen. det kryper i hela kroppen och man kan knappt hålla tillbaka tårarna. "allting kommer lösas och bli bättre igen" var det nån som sjöng. det är väl bara att ta åt sig dom orden och somna om.

Grattis Ida



Grattis på 18-årsdagen sötnos! :) ♥

LK..

..är det absolut roligaste jag har gjort på länge. Visst, Gothia invigningen var jävligt kul men LK slår fan den också!

Jag och Ida bestämde oss för att inte åka till Luleå på torsdag, eftersom att det endast var rix fm den kvällen. Hon sov hos mig och vi försökte komma på tusentals olika planer om hur vi skulle göra, det gick inte allt för oss men vi åkte iaf till Luleå kring ett på fredag. Gick på stan en sväng, dock orkade vi bara gå där i en kvart kanske. P.g.a våra astunga väskor som vi var tvungen och släpa med oss. Vi gick och hämtade nyckeln av mamma och pappa sen tog vi en buss ut till mormors lägenhet, vi hade jäkligt otur, missade bussen precis och fick sitta ute och frysa i mer än en halvtimme och vänta på bussjäveln. Nåja, när vi väl kom fram till mormor var vi trötta som tusan båda två. Hade väldigt stora planer på att bara köpa en fet godispåse och lägga oss framför tv;n och dra krysset på kvällen. Tur som var gjorde vi inte det. Vi åt och gjorde oss iordning och åkte in till stan kring sju, halv åtta kanske. Det var ganska dött där just då, så vi gick runt hela jäkla stan och försöka hitta nå folk. Hittade Jonnah, Maiken och Helen, var med dom ett tag, trevligt värre. Sen kom vi ifrån varandra och klockan blev kanske frammåt nio nångång och vi gick in på området. Då började det komma mer folk och jag och Ida gick runt där och hade det allmänt trevligt och pratade med en massa nya människor. Kvällen flöt på och vi såg E-type, inte för att jag tycker att han är bra. Men för att det inte fanns något bättre och se. Sen tappade jag och Ida bort varandra, men tur som var hittade vi varandra igen. Sen var det dags för Millencolin. Tydligen så skulle vi och stå långt fram, så vi trängde oss frammåt, vilket jag ångrar starkt. Det var så sjukt trångt, alla knuffades och trampade på fötterna. Vi orkade inte se färdigt hela så jag, Ida och Jeppe till busstationen där vi träffade Pigge, Jens, Ossy, John, Adam och Ante. Vi pratade med dom ett tag, sen gick vi hela bunten upp till Tasty Burger och satt där och fulade oss. Jag, Ida, Ossy och Adam tog en powernap (dock låg vi endast och asgarvade). Sen gick vi tillbaka in på området, kvällen/natten började närma sig sitt slut och vi åkte hem kring tre till mormors lägenhet och sov RIKTIGT GOTT!


Vi vaknade typ kring ett nångång på lördagmorgon, upptäckte alla våra skador. Fötterna var nästan blåa och en massa rivmärken. Ida hade ont i axeln och jag i hälen. Dom rosa skorna var nästan helt svart och förstörda och tightsen vad trasiga :(  Efter att vi hade vaknat till lånade vi mormors cykel och for på ica och köpte godis. Satt oss ute och solade ett tag. Sen kom Ida, Ronny och Sandra. Lagade god middag som vi åt, fixade oss iordning och åkte in till stan. Visst var lördagen också trevlig, men själv är jag då mycket mer nöjd med fredagen. Hände som ingenting speciellt på lördagen. Winnerbäck var jävligt bra, jag fick gåshud när han spelade "Elegi" och jag ville bara börja gråta när han spelade "Kom änglar". Fytusan så bra alltså! Vi tänkte faktiskt åka hem redan vid halv två nåsånt, men då träffade vi pappa som kanske hade fått lite för mycket av det goda. Så vi gick med han på Tasty Burger, han bjöd oss på mat. Så precis när vi skulle gå så kom Ossy, vi pratade med han och jag tror aldrig att jag har skrattat sådär mycket åt någon på ja, jag vet inte hur länge :D Sen kom John och dom också dit, vi tänkte gå hem med dom, och titta på ankor? men vi sket i de och gick till max och tog en taxi därifrån istället, bra mycket varmare. Klockan rann iväg och vi var nog inte hemma förrän fyra kanske. Sen var det en hel del smsande och sen somnade vi.


Må säga att det har varit en klockren helg med Ida,
och det finns några über-heta bilder på pixbox!

/ liiiiina'

Turkiet

Blir inget långt inlägg eftersom att det inte hände något jätte speciellt under resan. Men det var en trevlig vecka iallafall! Det var varmt, men långt ifrån så varmt som det var i Thailand, där var det olidligt varmt, man kunde inte ens ligga i solen där, men det kunde man nu iaf. Tur var det. Har inte fått sådär jätte mycket brunfärg, men lite. Fast man ser inte så stor skillnad eftersom att alla är så pass bruna här hemma. Annars är jag inte speciellt imponerad av Turkiet som land, det är precis likadant som alla andra turistorter vi har varit i. Har varit en mysig semester även om den bara var med mamma och pappa. Sol&bad, mysigt poolområde, strandtennis, utgång på kvällarna, äta turkmat av alla dess slag, kortspel, sova i sängar hårda som sten, bollkastning med johanna&elin. En kort och liten sammanfattning av resan. Tänker inte skriva mer om det, då blir det bara långtråkigt.


Bara några bilder, kommer förhoppningsvis flera på
pixbox då jag tar mig tid och lägga ut resten :)


SNOSS ♥

Kort update

Nu är jag hemma från Turkiet igen för alla er som undrar. Hursomhelst, det var bra, varmt och så. Orkar inte skriva nån uppdatering om det nu, kommer kanske sen. Även om LK :)

PUSSIS

RSS 2.0