don't call my name, don't call my name

Nu är det bra precis 7 dagar tills vi är på g mot USA.
Sjukt hur fort tiden har gått. Nyss var det 10 månader kvar.
Men nu är det 7, s j u dagar kvar. OVERKLIGT

Men ska bli så otroligt roligt att åka iväg.
Har nog aldrig sett fram emot en resa såhär mycket.

Även denhär helgen har gått fort, som alla andra.
I fredags var det träning och mys med hjärtat innan han åkte.
Igår hade vi match som vi förlorade. Det var trist, men what to do..
Mot kvällskvisten kom mina tjejer hit, vi lagade mat,
spelade kort, pictionary och myste på. Kul hade vi! :)

Idag har vi stått i gallerian och sålt sponsorintyg.
Inte så kul, men pengar får vi väl tänka..
Sen kom min älskade farmor dit, så gick vi och strosade
runt och fikade lite. Sen promenerade jag hem.

Veckan kommer bestå av plugg, packning, träning,
match och... MYSA järnet med mitt hjärta! ♥
Jäkligt tråkigt att han ska åka iväg på landskamper
redan på fredag morgon. Kommer bara hinna sova
med varandra tre nätter.
Och sen blir det 25 nätter - utan varandra..
JÄVLIGT tungt.



Fast överhuvudtaget så lång tid utan varandra.. Fy..

Nu måste jag kila.
Middag på rammel klockan sju.
Och jag har inte ens duschat ännu.
PUSS

tell me something I don't know


vilka minnen alltså


SERIEPREMIÄR

Kalix/Karlsborg - Söråker
Lördag 28/11
11.45
Kalix IP

VIKTIGT
!


Nu stretcha, sen sova!
Grötfrukost 9.30 imorgon

CIAO

glasögonormar ;)

Haha, kolla vilka nördar!
Vi lånade mammas :)


hemma hos mig :)






I brist på annat. (Vi har världens fulaste men skönaste soffa!)
Upptäckte också att det är dags att köpa en ny kamera.. :)

Godnatt!

mina hjärtan ♥





you took your suitcase and I took the blame




and she's glorious

heejheeeej (utalas av en kille som gör till rösten som en tjej, fett roligt)
Oj, "fett roligt". Moget Lina ;-)

Har inte bloggat på några dagar. Inte haft tid, eller ska jag vara ärlig så har jag inte orkat. Inte för att jag har haft något intressant att berätta, inte nu heller. Haha, nu jyrar jag. Ganska mycket också!

Idag blev Anita helt gaaaaaalet sur på oss. Där stod vi hela klassen med hakorna nere på golvet medans hon sa att det var nog och gick sin egen väg. Fattade absolut ingenting. Dom problemen ska vi lösa imorgon! Har haft avslutning med LURA grejen idag, ute i skogen. Mackor, varm oboy, öppen eld och bullar, det var ganska roligt faktiskt :) Vi har en bra klass.

Har egentligen sjukt mycket skola som måste göras. För nästa vecka är sista skolveckan. Känner mig inte ens stressad - men det kommer väl. Såsmåning om :)

Nu ska jag släppa ut mina goa vovvar på gården, sen plocka ur diskmaskinen, fy vilken duktig dotter jag är! + poäng. Sen har jag träning. Efter den ska jag och Nullis till syster och äta bananapancakes - lite thailands feeeelings över det hela! helt ok


två snygga tjejer jag hittade på facebook

11 dagar kvar


seriepremiär på lördag också! viktigt

PUSS


when I wake up in the morning

Godis, en bra film och bra sällskap. Ganska svårslaget, nån som håller med?


inte min bild, tog den från google.

Hur som helst, så kommer inte min kväll se ut iaf.
Nejnej, här ska det pluggas för hela slanten, kul... NJA

Men what to do liksom?


PUSS


jag hade nästan glömt


I hope you don't mind

Vilken jävla fittdag det här har varit. Allt har fan dåligt.
Förutom att jag fick träffa Isabell, min lilla ögonsten :)
Dålig is på träningen, less på bandy.
Dålig fart och allt bara piss..



Och blev inte att vara med mina girls idag heller.
Kunde inte vara hos Ida, så det sket ner sig..
Men imorgon får jag vara med Riina nån timme iaf, KUL :)

SKÖNT att det bara är 16 dagar kvar.

winding me up inside everytime we touch

Vågar knappt säga vad jag har gjort idag.
Jag har legat i vardagsrummet på en madrass från klockan ett tills nyss.. Förutom en halvtimme då jag städade undan här hemma. Det är nästan lite skamligt, tur som är får jag väl skylla på att jag kände mig risig i kroppen + min höft.

Kul att all snö har försvunnit. Nu är det slaskigt och äckligt igen - och halt som bara fan. Gick hem från skolan idag. Det regnade och jag halkade och höll på att slå ihjäl mig minst tre gånger. + att jag var helt sjuk pissnödig, höll på att dö. + att varje gång jag höll på att halka spänner man ju hela kroppen för att man blir rädd typ. SJUKT ont i höften vill jag meddela, började nästan gråta.

På tal om att gråta så har jag sett på "Helens små underverk" idag på nian. Fy vilken mysig film. Gud vad jag älskar barn har jag också kommit fram till. Eller okej - barn som är söta OCH snälla, inte nå snorungar. Men typ som Jamie i One Tree Hill och så Sarah i denhär filmen då, så sjukt söta :)


fast i filmen var hon mycket yngre :)

Och på tal om film så har jag sett den sjätte Johan Falk filmen, Sällskapsresan, en stund av Baby Mama, sett ett avsnitt av Christine (vilket jag sett en gång förut och det avsnittet jag såg idag var just det avsnittet jag sett tidigare, vad är oddsen liksom?), ett avsnitt av Gossip Girl, ULLARED och sista perioden av Luleås match. vet ni =)

Idag har jag haft smink på skolan, finare kläder, ingen mössa, haft jackan i skåpet! Förstår ni, första gången på riktigt länge. Lite pluspoäng åt mig ändå!

Idag har jag även kommit fram till att jag borde börja stiga upp mellan 06.00-06.30. För då är jag inte trött när jag vaknar. Men klockan sju har jag kommit in i nån jäkla djupsömn så det går knappt att kliva upp. Stiger man upp klockan sex hinner man duscha, äta frukost, se på tv, packa alla skolgrejer, kanske t.o.m en morgonpromenad. Och så är man trött på kvällen så man kan sova i tid, låter inte det som en bra grej?! Fast hur fan ska jag kunna stiga upp klockan sex om jag är vaken nu. Nja, får fundera på den saken ;-)

Nu jyrar jag alldeles för mycket och ni som orkat läsa igenom inlägget har gjort det bra. Nä NU ska jag inte skriva nå mer, felåt. GODNATT allesammans! ♥

hold me and tell me everything's okey

Hej. Jag lever :)



Hejdå!

it's got what it takes

Ligger i soffan för tillfället. Har sovit länge idag. Jäkligt skönt. Räknade faktiskt 40 tal matte igår innan jag somnade, himla duktig måste jag säga! Ikväll ska jag till syster & Ronny och äta middag, thaimat tror jag att det var, jäkligt gott.



Jag, mamma och pappa har precis sett nån svindålig film med Lindsey Lohan på fyran. Haha, riktigt dålig var den iaf. Har inte så himla mycket mer att skriva om, ska steka en hamburgare nu, för det var inte middag förrän klockan åtta. Sen räkna lite mer matte och göra lite svenska.

Puss & go ♥

den visar att vi hör ihop

Shit vilken bra spellista jag just gjorde i spotify, överträffade nästan mig själv. En mysig spellista med massa lugna låtar, fytusiken vad jag kommer sova gott inatt. Sover själv inatt, igen.. Sovit själv sen i söndags. Tråkigt, men har varit sjuk och han fick inte bli sjuk. Han har iaf varit här ikväll en stund men nu har han åkt iväg till Fagersta, kommer hem på söndagmorgon, trist även det, men inte så mycket att göra åt saken :)

Jag ska vara duktig och plugga imorgon. Försöka göra bort en massa matte och börja med turismen. Ska även ta mig ut på en promenad imorgon. Känna hur kroppen känns, match på söndag. Hoppas, hoppas, hoppas att jag är kry och kan spela. Skulle vara så kul :)

Idaidaida - vart tusan ska jag börja?!
Gör det bara kort och enkelt.
Jag älskar dig! ♥





..och vilken jävla sommar vi hade sommaren -08.
Bästa NÅGONSIN! ♥

Godnatt!

out of every sorrow, another day will dawn

Idag har jag sett idol, första gången på säkert tre veckor.
Eller sen Camilla åkte ut. Hursomhelst så fick jag en ny favoritlåt.
OCH två stycken favoriter - Kalle & Mariette.
Hoppas dom går till final. Dock lär ju Erik & Tove gå dit.
Gillar inte nån av dom däremot.


I am an asphalt flower breaking free but you keep stopping me

Inatt när jag inte kunde sova låg jag och räknade brädor i taket, blommor på tapeterna ja och sen när jag inte hade något mer att räkna så räknade jag dagar.

Jag och Niklas har varit tillsammans 245 dagar.
Jäklar vad tiden går fort alltså.

lägger alltid in den här bilden, jag vet.
men har typ ingen annan, fotar aldrig...


Sen räknade jag att det är 24 dagar tills vi åker till USA! :):):)
Får väl hoppas att de få dagarna som är kvar går lika fort som alla andra.

För er som undrar vad vi kommer göra där fortsätter läsa, andra slutar läsa här! :) Först kommer vi att åka till New York där vi kommer vara 2½ dag, sen flyger vi vidare till Miami. Där kommer vi att vara i 4 dagar, bara sola & bada ta det lugnt. Sen åker vi på kryssning, till Bahamas. Tror vi blir borta ungefär fyra dagar. Sen kommer vi tillbaka till Miami och därifrån åker vi till Fort Lauderdale där vi kommer bo två nätter. Där ska vi se på hockey och shoppa uta fan! Sen åker vi upp till Orlando efter västkusten, Tampa Bay och det där. Sen kommer vi fram till Orlando och är där dagarna som är kvar. Där firar vi även julafton och kommer besöka en massa roliga disneyparker, eller två stycken iaf. Har ju redan varit på två stycken sist vi var där. Sen flyger vi hem igen, blir borta sammanlagt 3 veckor. 6/12-27/12. Så kommer hem i perfekt timing till hjärtats födelsedag! ♥

Sen till det lite värre. 3 veckor - tre v e c k o r utan Niklas..
Men nog vet jag att det ska gå bra, det måste det göra :)

Nu ska jag krypa ner under täcket!
Godnatt

don't worry - be happy

Är hemma idag också. Har knappt kunnat sova nånting inatt. Vaknade och kunde knappt andas, och de få timmarna jag väl fått sova drömde jag mardrömmar, endel irriterande.

Idag har jag ätit varm mat, eller rättare sagt har jag ätit gröt. Första dagen på nästan fyra dagar. Tror min mage blev ganska glad om jag får säga det själv. Annars har jag inte gjort så mycket idag, eller ja. Jag släppte ut Totti och han har en tendens att göra som han vill. Vilket började med att han sprang till soporna och började käka. Jag sprang efter och när jag skulle putta bort honom så halkade jag och flög ner i snön. Totti tittade på mig och viftade på svansen, jag svor på mer än ett språk. Men det var lite kul samtidigt - och kallt..
Och en till grej, när Nille ringde på morgonen hade jag ingen röst, lät som en tant ;)

Nu ska jag och mamma fara och vaccinera oss mot svinis. Inte för att jag på något sätt vill göra det. Men eftersom vi åker till USA kan det nog vara ett hett tips att göra det. Men vi var smart och bad Pontus fixa kölappar till oss så vi slapp sitta där och köa i flera timmar. Så får vi göra det direkt vi kommer dit istället. Huvva, lovar jag kommer bli mer sjuk. Men jag har ju inga val liksom.

Kom på att det är nog dags att jag börjar sola lite solarium.

Ser ut som ett lik för tillfället. Och kan vara bra att ha en liten grund när vi åker iväg, inte för att vi kommer sola särskillt mycket, men ändå.

Nu måste jag skynda mig annars får jag mig kring huvudet, nej skojade bara, men HEJDÅ!


just beat it



fake men ändå bra gjort :)

just leave the light on for me

Jag har gått och blivit sjuk.
Jäkligt trist måste jag säga
Och dålig timing, precis när vi har match.

Ligger i sängen och väntar på att senaste 90210 ska bli färdigt.
Måste nog vara bästa serien som finns, efter grey's... :)

Mamma tar då hand om mig iaf.
Köpte vitt bröd, kräm, godis, korv, glass, tidning, festis.
Hon vet hur man vill bli omhändertagen.
Dock har jag ätit två mackor och två skorpor på två dagar.
Men idag har jag ingen feber, så matlusten börjar komma tillbaka iaf :)


Hejsålänge

only fools rush in, and only time will tell if we stand the test of time



Ni är så goa tjejer :)
Fy vad jag tycker om er!

don't dream it's over

Denna vecka har varit helt konstig. Eftersom jag och Ida åkte till Sandviken i söndags och kom hem igår så känns det som att det är måndag idag. Ingen bra känsla, men det är ju trots allt helg iaf! :)

När vi kom fram till Sandviken åt vi när vi kom fram till stationen. Sen hämtade dom oss. Och i bilen sa han att vi skulle få göra fysprofilen med F19. Den var inte kul att göra kan jag ju säga. Beep test, 10-20-30 snabbhetstest brutalbänk, upp&nervända chins, spänsthopp, benböj & bänkpress. Är inte så nöjd med resultaten. Det enda jag är någolunda nöjd med är beepresultatet, och det var det enda som spelade nån roll. Eftersom dom kollar kondisen där! Tre ispass har vi också tränat, varje pass två timmar. Efter sista passet på tisdag så var vi tvungen att fara och springa, 7 jävla kilometer, 5 för dom som inte orkade. Jag sprang 7 och fyhelvete hur stolt jag var när jag och Åsa spurtade sista 100 meterna - så jävla nöjd med mig själv! Och intern matchen dagen efter gick galant, fick t.o.m göra mål :) Viktigt.

Har inte berättat om Halloween ännu. Var hur trevligt som helst när vi var här hemma hos mig. Singstar, ölspel, massa skratt osv :) Men sen for vi vidare till nån Oscar. Sjukt tråkigt, men vi fick oss några goda skratt åt.. Ja vad det var skippar vi och nämna, right? ;)



Nåt slags försök att se ut som lady gaga ;)

Imorgon äre 40års-ferre!
Först bowling och sen thaimat osv.
Blir nog riktigt kul ;)

Nu ska jag käka mormors goa palt,
sedan promenera iväg till IP och se bandy!



PUSS =)


reg-ga-ga-ga

Jag hittade just snyggaste halloween outfiten ;D


Bilden är stulen från Fanny,
och jag säger samma som henne.
VAR FÅR MÄNNISKAN IDÉERNA IFRÅN?!

bandy på g

Sandviken till på torsdag.

take care


forever angel


-

tom på ord
tom på tankar

RSS 2.0