En vän

För fem år sedan fick jag förmånen att lära känna en tjej. Som till en början var ganska blyg och försiktig men ju mer man lärde känna henne så släppte det med tiden. En sån snäll och godhjärtad person har jag aldrig träffat. En tjej med så stort hjärta som ständigt vill finnas till. Så bra som hon är på att lyssna utan att behöva inflika om sina egna problem, utan bara att ha förmågan att lyssna på vad jag har säga. Jag har aldrig träffat någon som är så bra på att lyssna. Som alla säkert har förstått är det Riina jag pratar om.

Idag har hon flyttat till Kungälv. Vi var med henne igår och sa hejdå. Just för stunden rann det bara några tårar. Men när jag cyklade hem och när jag kom hem och skulle sova. Har grinat hela jäkla natten och haft gråten i halsen hela dagen. Jag vet att hon alltid kommer att finnas kvar och att vi förhoppningsvis kommer ha nån slags kontakt i många år framöver. Men just den biten att inte kunna fråga om vi ska hitta på något och framför allt alla dagar på skolan. Fy!

Vi haft 5 fina år tillsammans och vi har hunnit med det mesta. En massa galenskap och så mycket mer! Och vi ska hålla kontakten även om Sverige ska vara så förbannat långt!





jag älskar dig, du kommer alltid ha en plats i mitt hjärta. glöm det aldrig!


snart ses vi igen!

Gissa vem som vann? ;-) Riina blev nollad ...

dsc00245 (MMS)

Gissa vem som vann? ;-) Riina blev nollad men då vann hon ju 2500kr på bilbingon, så frågan är ju vad som är bättre..


tjugosjunde juli

Jävla svensksommar, så jävla irriterande. Ledig måndag och idag så tänkte jag att jag skulle få sola. Men nej. Mulet. 

Trevlig inledning. Gör ett nytt försök!

HEJ! :) Även om vädret har varit dåligt så har jag haft det bra iaf. I lördags skulle jag egentligen till Malin med tjejerna, men så blev det inte. Tjorv med skjuts åså. Blidde fest hos Björn istället, roligt till en början innan kvällen spårade.. Totalt. I söndags jobbade jag och mådde piss på alla olika sätt, fyfan! Började väl ordna till sig mot kvällen iaf och vi åkte och hälsade på farmor i stugan och lämnade hennes presenter.



Har inga mer bilder från lördag, endast denna på Anton när han äter champinjonstuvning efter att han förlorat i nå kort grejs ;) Fyyyy vad jag fick skratta.


Igår var vi på myggan och åt. Efter det såg vi Jennifer & Malins match och sen lite mys hos Ida. Och idag skulle vi sola & bada på campingen. När vi kom dit och la oss i position gick solen imoln. VÄRT! Nu har jag precis käkat tacos och på en timme äre träning! Första på typ en månad.. IGEN.

Jobb 10 dagar på raken väntar.. Cash!

Torsdag känner jag kan bli en ganska jobbig dag.
Tror att mer än en tår kommer att fällas. FY! Vill inte ens tänka på det. ♥





Nu har ni fått en liten uppdate iaf :)
PUSS

Hahaha, anton förlorade=champinjonstuvning...

dsc00244 (MMS)

Hahaha, anton förlorade=champinjonstuvning ;-) hahaha


- ♥ -



Så olika, men ändå så lika.

Alla har vi olika personligheter, alla har vi våra bra och dåliga sidor.

Men tillsammans blir vi som pusselbitar som faller på plats.

Alla bidrar vi med någonting.

Jag önskar att jag alltid får ha er vid min sida, i med- och motvind.


Så starka och unika männniskor som ni är.
Vet jag inte ens med ord ska kunna förklara hur tacksam jag är att jag har er.

Jag älskar er ♥


Mys med mina käraste ikväll ;) adde med på...

dsc00242 (MMS)

Mys med mina käraste ikväll ;) adde med på ett litet hörn också, haha! Träffade även ica-evve ;) fredagsgodis på bilden ;) Hihi! Nu ska vi mysa;-)


Jag har en beasåsflaska i sängen, inge fel...

dsc00241 (MMS)

Jag har en beasåsflaska i sängen, inge fel i det va? Råkade bli kvar från lunchen, wops! Nu ska jag fixa nåt att äta, magen skriker efter mat.. Halvstressigt idag, har bara varit fyra stycken och jobba, men det gick ju vägen iaf :) nu är det slut på veckan det är dags för fredagsmys (jobbar lördag och söndag..). Snart kommer mina girls, bäst att skynda sig ;-) puss!


Sänguppdatering! Min respektive Nilles kv...

dsc00240 (MMS)

Sänguppdatering! Min respektive Nilles kvällssysselsättning ;) jobb imorgon. Sen kanske mys, eller vad säger ni flickor? =)


Lite bättre bilder


Mobilblogg! Håret är av ;-) äntligen.. Har...

dsc00235 (MMS)

Mobilblogg! Håret är av ;-) äntligen.. Har just ätit lunch, youghurt och flingor, exklusivt ;) fyfan vad det regnar ute, tur man jobbar! Back to work, poss.


Nille skulle pröva Ida och Ronnys nya fatb...

dsc00223 (MMS)

Nille skulle pröva Ida och Ronnys nya fatboy, tog sig en nap på 2h! Högsta betyg antar jag ;-)


tolfte juli, oj vad tiden går..

Jag lever...



..har bara inte riktigt tid ;) 



INSTICKARE: Göteborg med brudarna 15 augusti! NICE


RSS 2.0