Less

Imorgon är det valborgs.
Jag har ingen aning om vad jag ska göra eller vart jag ska vara.
Jag ska fan skita i allt, ligga hemma, dricka te och se på film. Eller nått.

Nu lät jag bitter.
Just vad jag är.


Arg

Du måste vara den mest pantade, blåsta, iqbefriade person jag känner.
Hur tänker du när du går och säger en sån sak? Att man går in på planen för att skada någon är ingen teori. Vårat lag är inte så och det är ett sätt vi aldrig skulle använda oss av. Man går in på planen för en sak, för att spela fotboll. Inte skada någon. Du drar ner oss allihopa i skiten, så använd dom få hjärnceller du har och tänk efter lite nästa gång du kläcker ur dig något sådant.

Oveeeer.

Helgen

Har varit mycket trevligt :)
Fredagen var lugn. Var hemma hela kvällen, for endast ut med Ika en sväng på kvällskvisten. På lördan hade vi ju match först, vinst som sagt. Sen hem, var med E, J & P en stund. Sen kom Ida hem och vi bestämde oss för att gå ut och äta. Så vi duschade och gjorde oss iordning och for sen på Vikingen och åt supergod mat. Ida hade väldiga problem om vad hon skulle göra, om hon skulle gå ut eller inte. Vi for hem en sväng, lämnade nå glass och andra grejer. Sen for vi och bytte bil, låg runt stan och fulade oss en timme typ. Efter det hade vi ingenting och göra, så vi for på Before och drack te. Myspys! Kom även trevligt folk dit. Sen hem, sen till Johanna och spela GH. Sen till Luleå kring ett nångång, åt på max, sen hem igen. Hemma just före fyra nångång! Kul hade vi ivf! =) 

Har ingen som helst aning om vad som händer på valborgs. Alla vill typ vara på olika ställen, får väl se vad som händer. Annars blir det att träna, match, se fotboll, umgås och så luleå en sväng i veckan :)

ÅÅÅÅÅÅÅH ! ;)


Assi - Pgif

Fan vad vi är bra!
Vinst med 3-0, skööönt!
Även om det bara var en träningsmatch. However, vi spelade bra idag. Jobbade som ett lag. Provade en ny uppställning, funkade riktigt bra. Sen finns de ju mycket vi är dåliga på också. Men för att vara säsongens första match tyckte jag att det så väldigt bra ut! Vinst iaf :)

image167
Över raden fr v;  En geek, Johanna, Carro, Jenny, Amanda, Alisia, Julia & Emelie.
Nedre raden fr v; Frida, Eve, Malin, Sabbe, Anna, Ida & Jennifer.
Liggandes; Elin


Derby


image146


DERBY 11.00 i Risön imorgon, VIKTIGT ! :):):):):)



Ron Pope - A drop in the ocean

A drop in the ocean
A change in the weather
I was praying that you and me might end up together
It's like wishing for rain as I stand in the desert
But I'm holding you closer than most,
Cause you are my heaven.

<3

Hemskt



Hur sinnessjukt är inte dehär?

Fredag

Alla har en tendens att vela blöta ner mig. Så idag när vi satt och åt lunch så hällde Robin ett helt vatten glas på mig, tack för de! ;) Men då var han ganska snäll efteråt istället! haha.

Har inga som helst planer för helgen, mer än matchen imorgon. Får väl se vad som händer.

Ganska bra är jag ju i bowling också ;)


tidsfördriv

1. Ta fram din mobil,
2. Bläddra random i din inkorg,
3. Stanna när du räknat till tio och skriv sms som svar på frågorna.


Vad skulle du säga om din pojkvän var otrogen?
Där har vi ju en annan bra grej ;) Nåja, whats done its done baby ;)

Vad säger du alltid till din bästa kompis?
Ja, men ibland får man kämpa. Du vet ju hur länge jag kämpade med *piiiiip*, HELT utan resultat. Och jag orkade de, du kan bara inte ge upp, kämpa lite :) För din del kan de inte vara hopplöst!

Vad är det första du säger om din kompis blir påkörd av en buss?
Jag luktar din parfym :)

Vilket sms blev du mest berörd av?
Okejokej, de är bowling imorrn ;)

Vad säger din mamma innan du går och lägger dig?
Haha, hej fitthuvud :)

Vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor?
Ska du göra provet på måndag eller? ;)

Vilka ord skulle du säga till gud om du trodde på honom?
Fyfan vad smeeeeeekt!

Vad vill du höra mest av allt?
RIP Elin Hedman..



I brist på annat.. ;)

Torsdag

Hemma från skolan idag.
Har endast legat i sängen, sovit och sett fem oth avsnitt. Ikväll blir det att plugga och se oth, inget annat. Jag är heeelt jävla pist off just nu. USCH, hur kan du?

Mest troligt..

..DERBY PÅ LÖRDAG!
Assi - Pgif, fy tuuuuusan så nice!

11.00 i Risön. be there!

Tack

Tack för hjälpen igår E & J och Elin på ett litet hörn :)


Jag är död

Heeeeelt jävla död.
Spinning, Body Pump och Box inom loppet av 5 h, bra jobbat! Mina armar skakar som bara den, måste gå och äta något. Ska och bowla kring fyra, kommer inte ens orka hålla i klotet, ojoj. Men nog vet jag att det ska gå bra. Gruvar mig aningen för kvällens träning..

Duschen nu

-

Känns som att jag bara vill trycka på en knapp, spola tillbaka tiden och inte göra samma misstag en gång till. Men samtidigt kan jag inte sluta tänka på vad som händer sen. Jag blir så osäker när allting bara står still. Men tids nog kommer väl alla pusselbitar falla på plats igen och allting kommer att lösa sig. Hur tungt det än känns att tänka så, så antar jag att man måste se det hela från den ljusa sidan.

image143




Ge mig sommar, NU!

 


image140

Sommar -07.

Tisdag

Omoget betende.
Jag blir som en sexåring i skolan, jag springer runt och härjar, skriver onödiga bloggar, fular mig, spelar fotboll inomhus osvosv. Men på något sätt är det riktigt kul! ;) Det finns så många sköööööna människor på skolan alltså. Imorgon har vi hälsodag, så först blir det Body Pump, sen Box, sen kostlära och sen till avslutning blir det spinning. Det blir nog kul, men nog så jobbigt ändå. Även fotbollsträning och löpning imorgon, lite små tufft schema! Men kul iaf! ;) 

"vi skulle klara vad som helst, vi skulle aldrig säga nej.
vad du anförtror åt mig, ska jag anförtro åt dig"

  
schääärlek

Jompiie..

Nu skyller han på finnen på näsan.
MOGET

Datasalen..

.. is the shit!
NAAAAAAAAAAAAAT

Har haft bad idag, det suger som fan.
Idag är jag också olydig :o Ooops.

So nu, Jompiie är cute, han rodnar. hihihi. 



Söndag

En hel del träning idag.
Först en härlig löptur med laget på 45 minuter + en massa intervaller, sen hem. Vila ungefär 30 minuter och sen på ett jobbigt Body Pump pass. Men det är skönt att träna hårt. I veckan blir det ungefär 7-8 träningspass, pusspåde!

Nu; Sängen
Imorgon; Död + en jävla träningsvärk



83

Endast 83 dagar kvar!
Tänk hur fort tiden går, 83 jävla dagar kvar sen är vi där!
FYFAN VAD KUL! Gothia Cup - 08 ;)

image134


Helgen

Har varit en hel del diskutioner kan jag säga iallafall. Det mesta slutade väl ändå inte så farligt som jag trodde. Menmen. Bortsett från det har helgen varit trevlig, mys hos Elin, kinamat och en jävla massa mer mys.

Idag blir det hårklippning, löpträning samt body pump med Helena(Riina?) och Jennifer!

Jag trodde aldrig att du skulle sjunka så lågt. Det du har gjort mot mig är ingenting som går att förlåta. Jag kan inte förklara hur sjukt besviken jag är på dig. Trodde inte det här om dig.

...

Jag säger som Meredith; It's over, It's so over..


Puss och go

Fredag

Förbannat vad jag är irriterad.
Jag var på så jävla bra humör idag när jag kom hem från skolan, gick ut och satt mig i solen, somnade i kanske en halvtimme. Vaknade av att mina ben var bortdomnade och att jag frös som ett tok. Så jag gick in i sängen och fortsatte sova där istället. Men.. Det är fredag, det spelar ingen roll om jag sover efter skolan för det är lördag, vilket betyder att man är ledig. Så kommer mamma intrampandes i mitt rum, "Lina, du kan inte sova nu" eeh, varför? "du måste komma och plocka ur diskmaskinen" Nej, det tänker jag inte göra sa jag och somnade om. Så kommer pappa in efter ett tag i mitt rum "Du måste städa ditt rum" nej, det tänker jag inte göra. Och så blev det ett jävla liv i luckan.

FYFAN VILKET JÄVLA GNÄLL
Ååh vad less!
 
(mamma jag vet att du läser min blogg men jag blir bara så satans irriterad.......)

Eeeeelin ikväll! Pusspåde

Torsdag

Skola, fyfan! 
Jag är sjukt less, orkar inte anstränga mig, orkar inte plugga, orkar knappt gå dit. På morgonen när jag vaknade övervägde jag nästan att gå till skolan och ligga i sängen hela dagen. Men det skulle bli ett jävla liv så jag for iallafall. Tog en egen sovmorgon och for till andra spåkgruppen.

Igår fyllde min sötnos år, F15!

image133
(Ursäkta bilden.. hade ingen annan på denhär datorn)

So- prov imorgon.. SUCK
Men kvällen blir väl aningen roligare skulle jag tippa på.

Mys, film o glass med Ida sen!
PUSS ♥


Tisdag

IDA ÄR HEMMA! ;)
Brun som en pepparkaka, har saknat henne som tusan. Men nu är hon äntligen hemma!

Slö dag idag, endast 3 lektioner, och idrott iofs. 
Fick G+ på HK provet, är jag faktiskt nöjd med. Det var svårt, ingen i klassen fick högre än G+, så det var väl ändå helt okej. Sen var det jävla äckel mat idag, vem fan vill äta ishoki-fisk?!?! :o (Dom har nån jävla sportvecka, så alla maträtter är typ annorlunda.) Det luktade spya i hela matsalen, så det blev kaninmat till lunch idag.

image131
VIlken sötnos! ;)

....



samt äckellunch ;o




Måndag

På morgon när väckarklockan ringde var jag i stort sett död, hade sprängande huvudvärk och var trött som bara den. Hade stora planer på att stanna hemma, men efter som att vi skulle ha haft träning ikväll så ides jag inte stanna hemma. För då hade jag inte fått träna. Hursomhelst steg jag upp 8 minuter innan bussen skulle gå. Lagomt lodig har jag varit hela dagen kan jag ju säga. Kring tio ringde pappa och sa att kvällens träning var inställd, skujt mig! Fan vad less jag blev, nåja var kvar i skolan hela dagen iallafall. När vi hade en lektion kvar tänkte jag bege mig hemåt, men då hade jag såklart ingen skjuts, så då fick jag plåga mig sista lektionen. Fast vi såg bara film, så det var lugnt. Min huvudvärk har inte släppt och jag har HK prov imorgon som inte känns så jävla lustande att plugga till. Men, jag måste väl göra det I guess.

Imorgon kommer Ida hem! 
Fytusan vad jag har saknat henne. Ska bli skönt att äntligen få träffa henne, känns som att hon har varit borta i en evighet! (hon snott med min platttång till Thailand så ska bli ganska så nice och få hem den igen!). Nu måste jag smita iväg och städa hennes rum, annars lär det bli ett jävla liv när hon kommer hem imorgon! ;)

? Secondhand Serenade - Fall for you
? Secondhand Serenade - Suppose

"Hold your breath, because tonight will be the night that I will fall for you"

Slaaaash
Lina ♥


.

Nu är jag förbannad, riktigt jävla förbannad.
Mitt lår gör fortfarande ont, och idag är det en vecka sen det hände. Men fortfarande gör det ont, det gör mig riktigt irriterad. För nu vill jag verkligen träna. Har inte kunnat träna på en vecka, nu måste det hända något. För jag blir tokig om jag måste vara still flera dagar till. Vi sprang 6 km på träningen idag, till en början kändes det bra, men när vi hade sprungit kanske 2 km så gjorde det ont som satan. Men jag sprang/haltade mig igenom det hela iaf. Nåja, tack Ida och Eve iaf! ♥

Helgen

Har minst sagt varit lyckad, har ingenting att klaga på.

Fredag; Skotercrossen och sen avslutade vi kvällen hos Malin, var vääääligt trevligt. Sen for vi till Ida och sov där, slocknade ganska så fort. Haha, ojoj! Inget mer om den kvällen ;)

Lördag; Vaknade upp hos Ida, alldeles för tidigt p.g.a strålande solsken i rummet! YEY vad lycklig jag var. Åkte hem redan vid elva nångång, gick med mamma, pappa och farmor och promenerade en sväng. På tok för jobbigt. Sen hem, satt vid datorn, slog på myspys musik och somnade, sov i två timmar. Kände mig helt borta, vaknade när mamma sa att Ida och Eve kom. Nyvaken och snygg som tusan med gårdagens smink for vi på ica och handlade mat. Mötte upp Elin, sen hem, fixade oss i ordning och lagade mat. Fläskfilé och klyftpotatis, gott som tusan. Blev våldgästade, dock bara för en kvart kanske. Sen ringdes det några samtal och sen var det fullt ös i huset. Trevligt som bara den. Sen ut på en kort promenad och kvällen slutade med skratt, blåmärken, tårar, kladdkaka, sopkorgar och städning. Men det var kul! ..och det gör vi gärna om igen! Eller vad säger du Ida? ;)

Söndag; Vaknade alldeles för tidigt idag också, denna gång p.g.a Ida sötnosen som sprang på toa flera gånger. Vi käkade, gårdagens mat blev dagens frukost. Sen bara slött tv-tittande (Cartoon Network, endast för Elins skull.) Snart ska vi ut på en härlig(!) löptur med laget. Jag hatar och spring, de är såååå tråkigt. Men det ger väl lite iaf!

Pixbox!


Fredag

jaag är hos malin, pusspåde ;)

Torsdag

Fan vad less!
Usch, jag hatar dagar som denhär. Jag gåra bara runt och irriterar mig på allting, var dumtjurig och otrevligt, sry för det ! ;) Men nu är jag på bra humör, har varit och promenerat med Elin i 1,5h! Riktigt hurtig må jag säga, skönt att få prata av sig också. Imorgon blir det skotercrossen samt att umgås och på lördag blir det väl att umgås då också samt annat trevligt!

Nu ska jag hämta glass, sen slå på ett One Tree Hill avsnitt och njuta i min sköna säng! De ni ;)

I loveeeeee your voice

Prov

Kemiprovet gick faktiskt ganska bra!
Orkade inte plugga nått igår, har bara pluggat på skolan idag. Klarade ett vg iaf ;)

Ikväll blir det att se One Tree Hill, kanske se fotboll i Risön. Får se, beror på hur vädret är då. Nu ska jag hoppa i duschen.



Tisdag

Lagomt slö dag idag, två lektioner.
Sen gick jag och Ida hem och slingade våra hår. Hon blev jätte fin i sitt hår,  i mitt hår blev inte så stor skillnad, bara lite. Sen har jag varit och tittat på träningen, igen. Det är sjukt hur irriterande det är att inte få träna, bara titta på hela tiden. Men på torsdag borde mitt lår vara läkt hoppas jag på iallafall, så då ska det ut och springas kan jag säga er! ;) Nu sitter jag här, har kemiprov imorgon. Men just nu känns det mest oviktigast i hela världen. Vem fan bryr sig om CH3COOH och sån skitformler och grejer? INGEN, I don't get it.. Nu måste jag trycka in det i huvudet, även om jag vill eller inte. Imorgon har jag inga som helst planer! Får väl se vad som händer ;)

Kan du se på mig, så som jag ser dig? Och vill du va med mig som jag vill va med dig? Håll mig nära nu, det är bara jag och du. Och vill du älska mig som jag vill älska dig? Jag vill alltid ha dig nära mig. Du gör mig hel, du är allt jag ser!








Meningslöst

Min blogg är extremt jävla tråkig.
Jag skriver om så oviktiga och ointressanta saker. Men jag har fan inga idéer om vad jag ska skriva om ens. Så det blir dom tråkiga "vad-jag-har-gjort-idag-bloggarna". Men dom får väl duga tillsvidare. 

Just nu är allting  upp-och-ner, ut-och-in, bak-och-fram, men samtidigt så himla bra! Skotercross på fredag, kul som tusan ;)

Grattis till mig

Fan vad irriterande.
Har bara kännt lite i låren sista tiden, att jag har haft lite ont och så. Men har tränat iaf. Så idag körde vi nån övning då man skulle passa till varandra och så skulle jag skjuta. YEY, vad händer inte? Jag sträcker mig. Fyfan så surt! Kommer bli borta till på onsdag typ. Så typiskt nu när vi äntligen få gå ut på konstgräset.

Men, ibland är det inte alltid så rättvist.

Helgen

På fredag var det lugna gatan. Satt hemma hela kvällen, åt god mat från vikingen, tog det endast lugnt framför datorn, somnade ganska så sent. På lördag sov jag ut på morgonen, for på stan och köpte en ros åt Ida. Sen kom Elin så gjorde vi oss iordning och for till Ida. Åt jättegod mat, pratade lite, jyrade på, ringde några samtal och sen var vi i Nyborg. Men sen går vi inte in på nå mer detaljer. Hade trevligt iaf, sen åkte vi hem, somnade typ halv 4.

"Tur att alla är nyfikna, det gör de mer spännande" ;)

Lite bilder finns på pixboxen ;)

love


Björn Gustafsson



Så klockren! ;)

Just so your know..

Du har gjort samma sak mot mig flera gånger.

Body pump nu!


Ändrade planer

Blir ingen simning imorgon, gym istället. Frågan är ju hur mina ben kommer må på lördag, gym + body pump, baaaad combination ;D Borde kanske ligga i sängen och sova vid det här laget, men jag är hur pigg som helst. Illa. Nåja, ska packa väskan nu.

Btw, tack Adde ;)


3 april

Var inte alls planerat men for till Haparanda efter skolan, vilket gjorde att jag missade löpträningen med laget. Men det gjorde inte allt för mycket, har varit och sprungit 5 km nu så jag fick min träning idag också. Hursomhelst så hade vi kul i Haparanda idag.

Nu ska jag hoppa in i duschen, sen måste jag sova. Ska upp halv sex imorgon, ska och simma med min böna (helena) ;)

Puss ♥

2 april

Då var dagens träning avklarad.
Gick ganska bra, förrutom att det typ krampar i låren hela tiden. Men det går bra om jag får sträcka ut dom ett tag. Alla i laget har ändå hyffsat bra ork, nog för att dem flesta har tränat i vinter. Men det blir ju helt andra muskler om man jämför med bandy. Nu är det även klart om vad som händer med vårat bandylag till nästa år, vi ska ha ett damlag. Vi ska spela division 1, känns riktigt bra att dom för en gångs skull satsar lite "dam"-bandyn inom Kalix. Vet inte vad vi kommer heta, eftersom att vi ska spela tillsammans med Karlsborg. Men det lär väl lösa sig, det är ju trots allt minst 5 månader tills barmarksträningen börjar. Just nu känns det lite lustigt att träna med fotbollslaget, känns som att det aldrig kommer bli sommar. Men förr eller senare så blir det väl de iallafall.



Jag irriterar mig fruktansvärt mycket på dig. Du tror att alla ser upp till dig och vill vara som dig. Bjud till lite och var inte allting så snäsig så ska du få se att allting blir mycket bättre. Yttra dig inte alltid om vad du tycker om allt och alla, var bara dig själv.


Björn Gustafsson, 3 Oktober!
- Bokat och klart ;)

Träning, träning och åter träning..

Måndag; Spinning
Tisdag; Fotbollsträning
Onsdag; Löpning/fysträning med laget
Torsdag; Löpning/fysträning med laget
Fredag; Simning, Body Pump samt idrott på skolan
Lördag; VILA
Söndag; Fotbollsträning, ev. spinning

Det är mycket nu, men nog för att det är riktigt roligt och jag väljer ju själv att träna så pass mycket! Men.. Det kan aldrig bli för mycket av det goda! ;)

GRATTIS Jeppe & Jenny!


Update

Ja, då var påsklovet över. Fort gick det också!
Det var väl inga speciella händelser precis, men kul har jag haft iaf.
Syster har lämnat lilla Kalix och befinner sig nu på annan ort i andra änden av världen(!) nästan iallafall, hon har varit omöjlig att få tag i, men idag så har hon skrivit ett blogginlägg, tack och lov! Och hon verkar ju ha det bättre än bra, men man kunde kanske inte förvänta sig så mycket heller ;)

På måndag får vi nog mest troligt komma ut på konstgräset i Risön, jag längtar som ett tok. Det är så tråkigt och svårt att spela inne i A-hallen, så det blir nog peeeeerfekt att får komma ut! Det gick sjukt jävla dåligt på träningen idag, usch.

Längtar på något sätt till helgen, jag har ingen aning om vad som händer. Känns bara som att den kommer blir bra eller nå! ;)

Nu blir det lite One Tree Hill, sen sova.

Yey

Ååh vad irriterande när det inte har gått och uppdatera bloggen. Men nice att de funkar nu iaf!

Orkar inte skriva, allt är på topp ;)

RSS 2.0