* på rosa moln svävar jag omkring

Hann inte skriva nått blogg inlägg igår. Inte för att jag hade något vettigt att skriva, men det var lite stressigt med allt. Plugga till spanska provet och fixa med datorn. Nåja, hände inte mycket igår. Ida kom till mig efter skolan. Vi snörde ihop en muffins smet och åt upp den (märk väl att vi endast åt smeten). Vi hade planerat och plugga spanska, och vi lovade varann på skolan att vi verkligen skulle plugga. Men det sprack även denhär gången, Top Model var sååå mycket intressantare. Ida for hem och jag låg kvar och fetade mig på soffan, och tog en powernap, som vanligt. Jag var död och hade planer på att sova vidare, men då fick jag ett mess av min käre vän Elin som frågade om jag var sugen på Torso. Så jag for, och det var skönt! Efter den for jag hem, pluggade lite och gick igenom alla 7890 bilder som jag hade på datorn. Tog rätt bra länge, så efter det duschade jag och sen slocknade jag på en gång. Som sagt har ju min dator havererat. Men mami har lämnat in den på lagning nu så jag hoppas att jag får tillbaka den snabbt så jag inte missar så många oth avsnitt. Just nu sitter jag på pappas IV dator a'la 1995 - typ. Så värdelös men dock bättre än ingenting.

Ganska rolig skoldag idag, jag bakade världens godaste kakor på hk;n idag och det har varit hård åtgång på dom idag. Sen har allting rullat på som vanligt, har haft spanska prov, gick inte sådär jätte bra. Sen fick vi tillbaka engelskaprovet, fick VG på det iaf och MVG på skrivuppgiften, inte dåligt! :) 

Nu ska jag skynda mig och svara på ett mejl som jag har fått från Gothia Cup?! och sen ska jag bänka mig framför tvn och se Top Model och vänta på pappa så han kommer och laga mat åt mig. Jag är inte lat, nej fofan. Vad som händer ikväll har jag ingen aning om. Har inga läxor och inga mer prov denhär veckan, fan vad skönt. Jag skulle nog behöva röra mitt tjocka arsle mot gymet, börjar vara ett tag sen sist nu. Bara sisådär 3-4 månader sen, men sånt händer! 

 Yeah, byebye baby

* so, so what, I'm still a rockstar?

Till och börja med..

FYFAN VAD VI ÄR BRA! För vi är bäst i Norrbotten! Vann finalen med 2-0 mot Piteå idag, fyfan vad vi är bra. Vi kan verkligen spela fin fotboll om vi vill, och vi kan spela skiten ur ett sånt bra lag också. Åååh vad jag älskar mitt lag, gånger som domhär är man riktigt stolt att vara lagkapten och få representera ett sånthär härligt gäng! Fan vad vi är bra! ;)

Sen så ska jag passa på att säga grattis till Micke som fyller 17 idag!

Over and out

* if I could be you angel, your angel. Protect you from the pain, keep you safe from danger, you'll never hurt again if you let me be your angel.

Avslutningen igår var bra. Supergod mat och jätte mysigt i relaxen sen också. Jag och Helena höll tal inne på Vikingen, jag tappade alla orden och stod där som ett fån och sa ingenting. Haha, men det är sånt som händer! Pappa och Peter fick sina übersnygga t-shirtar och Siv sin boll. Sen for jag och Ida och hyrde en film, men vi hann nog inte ens se en kvart av den så hade vi slocknat båda två. Idag är jag ensam hemma hela dagen/natten. Har ingen aning om vad jag ska hitta på, hittar inte nån sov kompis heller för både Ida och Elin bangade, så då blir det och sova själv. Har ätit kinamat nyss och det var mer än gott, är så jäkla mätt just nu så det känns typ som att jag ska spricka. DM-final imorgon, just nu känns det som att vi är oslagbara, men det får vi se hur det går imorgon. Lite fjärilar i magen börjar man faktiskt få när man tänker efter.

Det var nån som skickade en youtubelänk till mig idag på msn, och när jag klickade på det så började de skicka runt nå jävla skit till alla på min lista, så nu kan man typ inte vara inloggad. Lyckat som fan.

Jag hatar folk som lovar att höra av sig, och inte gör det. Sen är jag ganska besviken på dig. Fattar inte riktigt hur du tänkte? Du tänkte inte på mig och att jag kanske skulle bli sårad. Nåja, du är förändrad och nu är vi så långt ifrån varandra som man kan komma.

Nu ska jag gå och tända massvis med ljus och sen lägga mig och se film, all by myself.. Tyvärr! Ikväll blir en tidig kväll, för bussen mot Luleå går redan klockan tio imorgon. Och utvilad måste jag vara så man kan gå ut på planen och prestera upp till 110 %, för imorgon finns det bara en sak, och det är vinst!


* you took my breath but I survived, I don't know how but I don't even care

Jag som hade bestämt mig att sova redan vid nio. Det höll inte idag det heller, klockan är strax elva och jag har inte planer på att bege mig mot sängen heller. Vi har haft engelska prov idag, och jag vet fan inte hur det gick, har inte en aning. Det kändes bra men ändå inte, hade övat in fel saker somvanligt så jag missade nog några poäng på det. Sen var det en uppgift då vi skulle skriva om en kärleksfilm och jag valde "A walk to remember", tror att den uppgiften gick ganska bra. Nåja, sen gick jag och Ida in till stan en sväng, sen tillbaka till skolan och sen tillbaka till stan. Måste tyvärr dit imorgon igen och fixa resterande grejer. Nåja, sen for jag hem och åt middag med pappsen. Jag frågade om vi skulle dra en powernap innan träningen, vilket vi även bestämde oss för att göra. Sen vaknade jag med ett ryck och insåg att det var fem minuter tills träningens skulle börja, det blev stressigt som tusan. Dock hann vi inte i tid, men det första Ida sa när jag klev ur bilen i Risön; - Erkänn att du har sovit? Hon känner mig mer än väl för att se när jag är nyvaken och sur, träningen gick iaf åt helvete. Efter träningen har jag städat (kors i taket), sett idol och pratat lite med min mamma (kors i taket även där).

Nu ska jag se film och sen sova!

Tell me how am I suppose to know?! :O


Jag har en riktig jävla rövslickare till hund.
OVER AND OUT

* jag trivdes bättre i dina ögon

Oj! Till och börja med kan jag säga förlåt, inte för att det kommer göra nån skillnad för dig. Men det gör ont att läsa dina blogginlägg och inse att det är jag som har ställt till det så för dig. Det var inte det som var meningen, det var osmart redan från början och göra som jag gjorde. Men gjort är gjort och jag önskar att det var ogjort, men inte mer med det. Jag ångrar mig och när jag tänker efter så var det inte värt "besväret" heller.

Annars har det inte hänt så mycket. Robin har plattat mitt hår och bränt sönder sitt finger (tvingad och skriva), sen var jag och han på stan en sväng igår. Idag hade vi bad först på morgonen, vi skulle simma 12 längder + vattentramp i åtta minuter. Var jobbigare än jag trodde att det skulle vara, när det hade gått sisådär sex minuter så fick jag typ mjölksyra, jobbigt! Sen hade vi en lektion och sen var det dags för skoljoggen. Jag och Jenfi kände att vi hade lite för bra konkurenter iår så vi struntade i nummerlappen och tog 7 kilometersloppet som en 50minuters powerwalk istället och nöjde oss med resultatet vi fick i 8an, även Riina var med oss idag. Sista 300 meterna kutade vi som nå jävla tok, Jenfi tog innerkurvan och gick imål en meter före mig. GRATTIS TILL DIG! :D Sen efter skolan har jag och mina käre vän Helena varit och fixat lite på stan till avslutningen på fredag.

Imorgon. Lång skoldag, sen blir det stress. Måste skynda mig ner på stan och hämta lite grejer, och sen träning klockan fem. Ja, på tal om träning så gick det så satans dåligt för mig idag. Ousch, dåligt less jag blev! Antingen gick det dåligt för mig, eller så var det Anna som var ruggigt bra, ingen aning. Nå, nu ska jag hoppa i duschen och sen plugga lite engelska, har prov med min FAVORIT lärare imorgon, fet myt. Ja, nu går jag. Nej vänta, måste bara säga en grej till! Var så jävla kul idag när vi skulle in i bussen när vi skulle åka till skidstadion, så skulle Oskar kolla om det fanns platser i bussen, så ställde han sig längst fram i bussen och så hoppade han. Och så slog han huvudet i tvn som var där, låter inte så kul, men när man såg det. Fan vad jag garvade!


"Du gör mig liten som få,
men du får mig att le som ingen annan,
och sjunka lågt och be om mer"



Hejdå! :)

* hahah, albin 8 år!



jag fick mig ett gott skratt tyckte att det var lite kul,
endast för att han var så pass liten som 8 år ;D haha!

* everybody knows your name, but they don't know who you are

Träningen var faktiskt ganska rolig. Har tyckt att det varit så boring med fotboll på senaste tiden, men idag var det kul och ett extra plus för att det gick bra också! Nu laddar vi upp för avslutningen på fredag och DM-finalen på söndag. Skulle vara sjukt kul att få vinna den, eftersom att det är det sista vi gör denna säsong och även det sista vi gör inom flickfotboll samt med vårat underbara gäng! Känns inte så kul att vi splittras till nästa säsong, önskar att vi alltid skulle ha kvar vårat lag, det vore hur bra som helst.

Nu ska jag ta och få i mig lite mat, sen ska jag sätta hörlurarna i öronen och gå på en prommis :)

* take care

* lose yourself

Så jäkla seg dag idag alltså!
Har gjort bort mitt SOprov, skönt. Tror nästan att jag klarade ett mvg, är inte säker, men vg+ klarar jag iaf. Sen hade vi bad och flyttest, endast jag Helena i våran grupp som klarade, lite bra vi är! ;) Efter badet var jag med Robin och pratade, trevligt värre. Sen språkval och nu sitter jag här och väntar på att pappa ska bli klar med maten. Träning ikväll, kommer endast bli svammel för vi har ingen tränare idag. Så det känns inte så värt att fara, nåja. Endast en vecka kvar av fotbollen nu, sen äre slut. Kanske forever, men det får vi se :)

Gigi D'Agostino - I'll fly with you
Heidi Montag - No more
Emila De Poret - Pick me up
Natasha Bedingfield - Angel



* ....och aldrig vilja hitta vägen ut.

Jag har lovat mig själv, jag ska inte förlora mig till någon. Inte förrän jag vet att det är vad jag vill. För alldeles för många gånger har jag, och säkerligen många andra tjejer blivit sårade och otroligt ledsna för att man har blivit kär i någon som inte känt likadant och sedan fått en fet diss. Visst är det jäkligt svårt att styra sina känslor, men ändå. Det gäller att hitta någon som tycker om en för den man är. Det spelar väl ingen roll om man har dom modernaste kläderna, senaste telefonen eller om man dricker mest? Är det verkligen det som räknas?! För när man väl tänker efter så spelar det ingen roll alls. Nu ska jag ligga lågt med allting, för senaste gångerna kan jag säga att jag har gjort OTROLIGT dumma val. Förstår inte själv hur jag har tänkt?! Nu äre slut på skiten och jag ska ta det fett lugnt ;) Fast trots allt skulle det ändå vara mysigt att ha en hjärtevän.



Men allting handlar nog om att våga tappa bort sig
i någons famn och aldrig vilja hitta vägen ut

* you are my heart, my soul

Jag har så sjukt tråkigt! Så skriver ett till inlägg i brist på annat.
Satt och kollade på nå bilder från turkiet, och om man kollar skillnaden på färgen så ser jag ut som ett lik nu. Se själv!

Turkiet;



Alltså se :( Kolla typ benen på bilden till höger.. Och nu är man kritvit och jag orkar inte ta mig tid och sola heller. Saknar faktiskt mitt blonda hår när man ser domhär bilderna också..

Och nu;

.. som ett lakan och brunhårig (Y)


Vet inte hur många gånger jag har nämnt det i bloggen. Alldeles för många, och jag tänker fortsätta att göra det. För det finns inte ord om hur mycket jag älskar min Ida. Hon är världens bästa och jag är så glad att vi hittat varandra på det sättet som vi har gjort. Du är en sån som man vill spendera varje dag med, och jag vill göra det föralltid. Du är min bästa vän och "jag vet att du tycker om mig mest", haha! ♥



Och nu, har jag äntligen kommit på vad jag ska göra. Jag ska träna! Eftersom igårkväll åt jag kinamat, skrovmål till lunch idag och pizza till middag.. Illa Lina, illa :( Nu ska jag sno Idas x-socks som ligger i bastun, ta på mig springskorna och fara ut och springa en sväng och sedan avsluta med lite fys! Fyfan vad skönt. Tack för mig, ja braaaa hej! 

* you are just another star that burns out to quickly

Har sovit hos Ida&Ronny inatt. Vi var och åt på kina igår, sen for vi och hyrde film. Arn såg vi, var faktiskt ganska bra, över mina förväntningar iaf. Dock missade vi slutet alla tre, vi låg där i soffan som tre klubbade sälar och sov. Skönt var det, dock lite surt att missa slutet. Vi steg upp kring halv nio på morgonen, och började redan vid nio nångång. Har gått bra hela dagen idag, betydligt bättre än igår. Måste säga att det är riktigt roligt och vara där och träffa en massa folk, sen är det ganska roande att gå runt och fixa till alla kläder och sånt. Vid fyra for jag och Ida hem, skulle köra hem vespan. Men då var det nån som hade haft värre kul och vickat omkull den samt kastat ägg på den. Lagomt jävla less jag blev. Jag tänkte att det inte var mer med de och satt mig på den och skulle köra hem. Men tror ni de gick då? Eh svar nej. När den hade vickat så hade styret/framhjulet blivit snett, så nu går den inte och köra. Härlig tajming också, mamma och pappa är i Sthlm och Ida har typ "lagfest" eller något sånt. Jag tar mig ingenstans, och jag vägrar att sätta mig på en cykel. Så då blir det och ta en promenad om jag ska nånstans. Fan vad lesssssss! Har iaf varit och ätit pizza med mina grabbar, samt varit väldigt omogna och betett oss som vi gjorde i fyran typ. Men lite flashbacks får man, och det är aldrig fel.

Har ingen aning om vad jag ska hitta på nu, helgerna blir bara tråkigare och tråkigare.. Konstigt, borde vara tvärtom. Och jag vägrar att plugga, det gör man inte en lördag kväll, så är det bara. Får se vad jag hittar på. Match imorgon, vet inte hur detdär var, om vi typ skulle spela med några spelare från alaget. Det får vi se imorgon. Tar mig inte till bandyträningen imorgon heller för att vespajäveln inte funkar. LESS!


Du har ingenting att bevisa för dom, bli aldrig en kopia av dom.
När dom vill visa  dig deras väg, så kan du hälsa dom att vi följer inte med
.

PÖSS

Fredag

Sådärja, just hemkommen från TS. Jobbat där sen klockan två, skola innan de. SO-provet gick som väntat, IG. Men ska göra om det på måndag/onsdag. Nu ska jag hoppa i duschen och sen ut och äta. Nice!

"Vi fick nog aldrig någon ärlig chans,
du och jag har ingenting men vi kan inte knäcka varann.
Jag måste lära mig från grunden och omvärdera allt.
Du är svår att leva utan och jag är svår att leva med"
  -LW



Torsdag natt

Just hemkommen från Team Sportia, har varit där sen klockan sex typ. Tiden går så himla fort när man är där, tiden rinner iväg och det är mycket som ska göras. Imorgon öppnar dom, var där igår och idag och har hjälpt till att fixa alltmöjligt. Ska dit och jobba en sväng efter skolan imorgon, blir nog och vara där på lördag också. Har varit lite smått osmart och struntat i mitt SO-prov som jag har imorgon. For på TS igår och idag istället för att plugga, osmart drag av mig. Menmen, ska bege mig till annan sovdestination och ligga vaken hela natten och trycka in SO;n i huvudet. Men, eftersom att det är mig vi pratar om kommer det leda till att jag somnar efter dom tre första meningarna på pappret. 

Nu ska jag fara, sov gott allesammans ! :)

pussis

What the fuck have you done lately?!

Nej, nu är det slut, over and out och du är gone forever! SKÖNT må jag säga. Dagen har varit trevlig, roligaste skoldagen på länge. Johnjohn, Elin och jag på engelskan, fytusan så kul. Kände mig lite småsur på Barbro då, orkade inte hänga med och pratade endast för att hon skulle inse hur dum hon är. Ursäkta hur jag pratar om mina lärare med det är så det ligger till. Efter skolan tog jag en powernap, såg nyaste One Tree Hill avsnittet och fy så jag fick grina. Egentligen var det inte allt för hemskt men det var bara ett tungt avsnitt. Sen städade jag större delen av huset (inklusive mitt rum som sett ut som självaste fan senaste tiden) och sen lagade jag mat. Blev riktigt gott faktiskt, sen har jag varit och sett på fotboll med Ida & Ika.

Har inga som helst planer för helgen, mamma och pappa åker till stockholm och jag ska vara med Ida & Ronny, har ingen aning vad som händer. Men det återstår väl att se, är ju trots allt några dagar kvar! :)

Omg, kolla killen!




"What the fuck have you done lately?!?!"


bye! 

Du vet att verkligheten är inte alltid så verklig

Jätte konstig dag idag faktiskt!
Först huvudvärken på morgonen som vägrade släppa förrens kring sextiden på eftermiddagen. Jag ringde Elin och hon kom hit, jätte mysigt. Legat i mitt rum med tända ljus och täckena över oss och pratat om allt mellan himmel och jord. Löst världsproblem och varit ledsna. Hon har precis farit härifrån och hon gör mig glad att bara tänka på. Orden hon (och ida tidigare idag, inte att förglömma) har sagt till mig gör mig så glad och varm inombords. Jag älskar er över allt annat! Första kvällen på länge som jag faktiskt känner mig glad, eller inte glad glad, utan bara glad! Invecklat och ointressant (som jenny säger?) men så ligger det till!

Nu ska jag gå och öppna min kemibok, TJOHEJ vad kul. Sen vänta på samtal och sedan sova, fy så mysigt!


Take my hand and walk with me, let me show you what I'm feeling, what's going on inside of me. You are my angel and I wanna do it all for you.

pussis

Måndag

Har precis kommit hem från skolan, for på svenskan och sen for jag hem. Vaknade med jävligt ont i huvudet, tog en tablett och for till skolan, men det har inte blivit bättre så jag for hem. Ska lägga mig och vila/sova ett tag. F-barbro ringde hit igår och sa att vi inte hade varit på engelskan, mamma tiltade som fan på mig, men skulle det vara omvända situationer skulle hon förstå oss tror jag. Menmen, Ida J var här ett tag igår, låg och pratade, mysigt och välbehövligt. Sen ringde Elin och vi pratade över två timmar, skönt att vi är back on track igen. Förövrigt har helgen varit rätt så trevlig med mys med mina brudar och vinst med 13-1, härligt! I veckan händer ingenting, endast träning typ.



Varför gör du såhär mot mig? :(


smack.

Now I got a confession

Fan vad jag är less ditt tjat just nu. "hur mår du egentligen?, du mår ju inte bra, du är ju såååå nere." Fan vad less alltså, du sitter och snackar om att jag har attityd problem och om hur dum jag är. Inse att de kanske är DU som är felet, kanske DU måste respektera mig som jag är och att jag inte är som i dina drömmar.

blä, take me away, pleeeease.

Lördag

För höga förväntningar.. Allt man får är ett samtal av en fånig brud, ont i benhinnorna och kalla händer. Det positiva ikväll var att jag hade mina superbryyydar och stötte på en person med något innanför pannbenet som hade något vettigt att säga. Det började bra iaf, slutade med en massa tråkigheter!

Ida har precis åkt hem, jag ska lägga mig och se film och stänga av min telefon, GRINA (.......haha) och vänta på att Ida kommer hit imorgon, eller nått. Haha, usch vad jag är löjlig! Men lagomt less jag är på denhär skiten nu ;) haha


I'm out of here!

Smack

Fredag

Veckan har gått segt, känns som att man har sett fram emot helgen även fast jag inte haft några planer, ledighet iaf. Träning på ca. 1h, sen middag och sen återstår det att se vad kvällen har att erbjuda. Mest troligt vara med Ida kanske! Ska inte dra ut på det här, puss!


Det kanske passar nån, men inte mig och inte än.

Bra!



If I could be your angel
Your angel, Your angel
Protect you from the pain
I'll keep you safe from danger
You'll never hurt again
I'll be your a.n.g.e.l
I'm gona be your a.n.g.e.l

I'll be your angel



W980



Fick en ny telefon i present, och jag måste säga att den är heeeelt jävla underbar!
Inte bara för att den är bra, snygg är den också. 

Onsdag

Jag måste få klaga, lite iallafall. Gårdagens match mot Piteå började åt helvetes dåligt, 3-0 i arslet men vi kämpade in oss i matchen till 3-3 och sen kommer den situationen som förändrade allt. Vi hade frispark och bollen for i bröstet på målvakten så det stöttes ut, en piteåspelare får väl nån slags blackout eller nånting och greppar bollen med händerna samtidigt som hon kommer på sig själv och sätter händerna på huvudet och skriker nej. Alla väntade på att domaren skulle blåsa i pipan så vi skulle få straff, men icket. Alla blev galna och skrek som idioter, det enda hon kunde få ur sig var "jag kan inte göra något". Då tiltade det för mig på ren svenska, blev galen men hade förståndet med mig och bet ihop och föll ner på min mittbacks plats och tog ut mina aggretioner där nere istället. Så Piteå kontrade och vann med 4-3 istället. Lagomt jävla surt. Men nu ska vi ta dom i DM-finalen istället. Har aldrig varit med om sämre domare! Så, spelar ni mot Piteå se upp för den blonda domarjäveln. Ursäkta språket, men att förlora p.g.a henne gör mig riktigt förbannad.

Nu ska jag ut på en prommis (tror jag, om jag får nån med mig).
Sen ska jag duscha, se film och sen sova!


New haircolor

Tänkte bara säga att jag har ny hårfärg ;)



dålig bild, men det är brunt iaf :) 

Fredag

Ligger i sängen just nu, bloggar från telefonen. Jäkligt mycket mer besvärligare än och skriva från datorn. Idag har jag och Ida lagat supergod middag tillsammans och enbart myst på :) Orkar inte skriva mer nu, var så knepigt.. Uppdaterar imorgon/idag, nu ska jag ringa ett samtal och sen sova ;) pussis!

Misstag

Har du begått något misstag som du ångrar? Det har vi nog alla gjort nångång. Man väljer bort personer ut ur sitt liv som man egentligen vill ha kvar. Man gör det bara för att det för stunden kändes som att man inte var beroende av varandra. Jag har gjort så många misstag som jag ångrar, inte bara och välja bort vänner. Finns mycket annat också. Jag önskar att man kunde vrida tillbaka tiden ungefär 2-3 år. Problemen man hade då är ingenting jämfört med vad man har nu. Allting var så perfekt då. Man tog allting som det kom och hade inga större problem. Nu är problem dagens vardag, från när man öppnar ögonen när väckarklockan tjuter på morgonen tills man somnar in på kvällen. Man drömmer mardrömmar om allting och vill mer än allt annat dra täcket över huvudet och skita i allting. Tyvärr går inte det, det gäller att fortsätta kämpa hur tungt det än går. Hålla huvudet högt och tänka framåt, att allting kommer lösa sig. Tiden läker alla sår sägs det och man får väl lita på dom orden. Är otroligt less på mig själv just nu, vilka dumma val jag har gjort och hur jag har grävt ner mig mer och mer för ingenting, skitsaker bokstavligen talat. Nu är det slut på det, nu tänker jag aldrig mer göra som jag gjort. Jag skäms bara när jag tänker på det. Nu ska jag ta mina chanser, för man får inte så många av dom. Jag vill hitta någon som dig, för du var allt och lite till just då. Tyvärr är även det över..

Nu låter jag nog som en väldigt deprimerad person. Kanske jag är just nu, men jag är fortfarande jag och tänker inte gräva ner mig mer. Jag kanske verkar tyst&sur, det är jag absolut inte! Det får ni inte tro, saken är den att jag tänker mer än jag behöver. Men nu ska vi bara tänka positivt och tänka framåt, nu är det slut på dethär och nu ska det endast gå uppåt och inte ännu mer neråt! :)


If you had one shot, one opportunity
To seize everything you ever wanted, one moment
Would you capture it, or just let it slip?


/ L♥

Yes!

Matchen gick super bra för våran del, vinst med 3-0. Inte så mycket att orda om, resultatet säger väl det mesta. Stenna klämde in två mål och Amanda ett. Nicenice!



Allt medan vi blir äldre, lär vi oss att vissa personer som vi trodde att aldrig skulle strunta i oss, helt säkert gör just det en dag. Ditt hjärta kommer att brista, troligen mer än en gång och det blir svårare för varje gång. Även du själv kommer att ha sönder hjärtan - kom då ihåg hur det kändes när ditt eget gick i bitar. Du kommer att gräla med din bästa vän. Du kommer att söka tröst hos en ny älskare, på grund av vad den förra låtit dig gå igenom. Du kommer att gråta över att tiden går för snabbt och med tiden kommer du att förlora någon du älskar. Så, ta för många foton, skratta för mycket och älska som om du aldrig blivit sårad, för om du så bara grubblar i 60 sekunder, är det en minut av för evigt förlorad lycka. Hitta en pojke som säger att du är vacker och inte att du är bra, som ringer upp dig även om du slängt på luren, som stannar uppe bara för att se dig sova. Vänta på pojken som kysser dig i pannan, som har lust att visa upp dig för hela världen om du så bara var iklädd en säck och som håller din hand inför sina vänner. Vänta på honom som regelbundet påminner dig om hur mycket han älskar dig och om vilken tur han har som får vara med dig. Vänta på honom som säger till alla sina vänner: "Det är hon... "


Match!

Derby ikväll!



Assi - Pgif
19.00 i Risön!
BE THERE

RSS 2.0