Nu är det nära !

Bara 3 dagar kvar till Sandviken!
Tror att det kommer bli väldigt kul, hoppas på det iallafall. Men bara för att jag längtar kommer jag säkert bli sjuk i helgen, skulle inte förvåna mig. Blir alltid sjuk när det är något såndant. hmprf.. Nä, nu ska vi inte tänka så. Jag ska inte bli sjuk! Peppar, peppar.. Har fått tågbiljetterna och de nu.
 
Ja, annars är det väl inte mycket att orda om.
Syster har blivit brunett igen och jag ska fixa mitt hår i helgen :)

PUSSS


Idol 2007

Har inte följt programet så noga, men sett det lite till och från.
Men ikväll har jag suttit fastklistrad framför tv;n och sett det, i brist på annat. Jag fastnade och insåg att det var rätt kul faktiskt. Jag hade mina favoriter från tidigare Amanda & Daniel, och så är det dom som hänger löst?! Det är heeeeeelt sinnessjukt. Daniel hade mest talang av alla och så åker han ut, jag förstår inte. Andreas kunde ha åkt ut, han är så dryg! Om han inte åker ut nästa gång, då skiter jag i finalen! ;o

image76
Amanda och Daniel

Meeen, jag får väl heja vidare på Amanda då.
Vilken jäkla röst tjejen har, och snygg som få är hon också!
Så himla skön stil och personlighet, ME LIKE. Keep on good work girl!

http://www.youtube.com/watch?v=VfA_BaImfi8&feature=related
Gå och kolla!

PUSS

DRAH!

Har aldrig varit så irriterad efter en skoldag.
Nåja, efter idrotten iallafall så duschade vi och så skulle vi göra oss iordning efteråt, då mårkte Riina att hennes sminkväska var borta, sen hittade hon den i en sopkorg och allt det dyrare sminket var borta. Sen var Elins puder borta. Så vi hade våra egna funderingar om vem som kunde göra något sånt, och så rätt så hade vi. Sen blev det ett jävla liv och jag fick springa efter Riinas smink och gräva i snön. Men dem fick ändå inte tillbaka allt, är det inte tillbaka imorgon, fyfaaaaaan. SATANS JÄVLA SURFITTA!!!!! DRAH !

USCH vad sånna människor kan irritera mig, först att man har mage till att stjäla och sen att man står och blånekar, ljuger, och sätter sin bästa vän i skiten istället. DRAH !  


Helgen

Jag har i stort sett bott på Ip i helgen.
Eller på fredag gjorde jag typ ingenting, eller jag var i Luleå. Men igår hade vi först match mot P14, förlorade med 5-3, tycker ändå att det är ett helt okej resultat. Sen såg jag P16 match, sen A-lagets och sen P19. Så det blev en massa timmar där. Idag har vi haft match med läns, vi mötte Ljusdal, vann med 9-2. NICE
Efter den for jag hem, var hemma ett tag och sen på Team, köpte en ny mössa och sen till Ip igen, såg Alagets match.

Jag kommer typ inte ha någon ledig helg förrän julhelgen.
Nästa helg har vi två matcher, helgen efter den ska vi och spela dedär med Härnösand, sen till Umeå helgen efter den och helgen efter den till Gävle och helgen efter den är det julafton?! Kommer vara slut som bara den, + att jag ska på elitlägret samma vecka som vi ska till Härnösand. Kommer bli sjukt mycket, men det är ju kul iallafall.

image75
Jag och Jennifer på A-lags matchen idag ;D

PÖSS 

"The bear feeds on pepole and bluebear"

Jag gillar Jennifers engelska starkt!
Hon skulle skriva blåbär, men det blev blåbjörn istället, ojoj vad vi fick skratta.
Just nu är jag så fruktansvärt skoltrött, orkar INGENTING, orkar inte stiga upp iallafall.
Ikväll har jag varit hos Erika med en massa, vi har lagat god mat, och sen har vi inte gjort så mycket mer, bara umgåtts osv. Har varit i Luleå idag, köpte ett par jeans, en tshirt, smink (två puder & en rouge). Välbehövligt.

Har även fått ett brev från Svenskabandyförbundet om att jag har blivit uttagen till elitlägret, KUL :)
Jag, Johanna och Amanda från Kalix och Ida & Erika från Kbk. Det blir väldigt kul, 3-5 dec. 
Jag kommer typ måsta ta ledigt en vecka från skolan för då åker jag på söndag och kommer hem på onsdag, eller torsdag, och sen hinner jag bara hem så ska jag vända och ska ner till Härnösand och spela sen. JOBBIGT, men det blir nog bra. 

Match lördag; 11.30 på IP (träningsmatch mot p-14)
Match söndag; 09.00 på IP (Länslagsmatch mot Ljusdal)
Kom och kika !

NU; Sängen!

POSSSSS

Tråkigt !

Jag måste ju skriva dom tråkigaste bloggarna i världen.
Jag menar, ofta de är kul att läsa vad man gör på dagarna, om det inte händer något speciellt?
Om jag ser ett inlägg då nån har skrivit typ "idag har jag varit på skolan.. osv". Jag slutar läsa på en gång.
Men problemet är de. Jag vill ju skriva om något annat, men jag vet inte vad?! :P

Skola 9/11

Sitter i datasalen på skolan just nu, har precis gjort färdigt en tråkig uppgift om Kalix. Har absolut ingenting att göra, ska sitta här i typ 20 minuter till och inte göra nå. TRÅÅÅÅÅK

På morgonen var jag så fruktansvärt trött, steg upp typ 7.40, men nog hann jag iaf. Jag och Ida for med Hyndan, haha ! ;) Efter skolan ska jag och Jens och träna, sen har jag ingen aning om vad som händer ikväll. Blir väl säkert att gå på bandy om vädret tillåter det. Ska höra med Ida om hon ska.

Nu har jag bara 1 lektion kvar, jävla fitt spanska. Sen har jag lunch, då tänkte vi promenera in till stan och kika i den nya Gallerian, blir nog bra. Nåja, nu ska jag försöka ta mig ut ifrån datasalen så smidigt som möjligt.

PUSSSS

Me like !

image74
Ge mig den nu nu nu!

7 November

Orkar fortfarande inte uppdatera så ofta, har så fullt upp med allt annat, mycket prov & träningar (och alldeles för mycket Greys). Bandyn går väl bara bättre och bättre känns det som, vilket är bra. Jag, Regga, Jenny & Anna ska iväg och spela F17 cup i december med HAIKs lag, riktigt roligt. Träningen i söndags var rätt rolig, jag och Regga bytte skriller, gick ganska bra, Jenny började med sin hockeytacklingar över sargen igen och min och Reggas tackling på "The one", ååh vad jag fick skratta.

Nåja, efter skolan idag gick jag och min bästa Ida och fikade, Jens skulle också med man han hade inte slutat. Mysigt vare, sen gick vi på Chili, hittade ett par fina jeans, dom satt fint men var så himla vida i benen, så jag sket i dom. Sen har jag varit hos tandläkaren.

Det är helt sjukt hur fort tiden går, de är snart julafton, tillochmed första snön har ju kommit. De är ju helt sjukt, det känns fortfarande som att det är i början av skolan, men vi har fan gått 10 veckor nu.

Jag förstår inte hur endel människor kan. Det är liksom så fort man öppnar munnen och säger vad man tycker, så bara försvinner det dagen efter, då bryr man sig inte om vad man tycker eller känner, då gör man bara det för att hindra den andra från att tycka det. USCH! (lite invecklat det där, men jag blir tokig!)

I know it hurts, but it can only get better.

PUSS

Niiight.

Jag vet aldrig vad jag ska skriva i mina blogg. Sååå ni får ta del av mina "roliga" dagar.

Ikväll har jag haft kul, det är säkert. Fyfaaaan vad jag har fått skratta, eller jag och Jennifer ;)
Ååh, fan vad roligt ;) Vet inte vad som händer imorgon, eller träna iallafall. Sen får vi ser vad som sker mot kvällskvisten. Blir väl att umgås med någon, men Ida leftar till Nyborg, så jag tror att de blir att vara med Erika och Elin säkert. Jag var helt skakis när jag kom till Malin idag, satt vid datorn när hon var i duschen, sen gick jag och la mig i hennes soffa, hela jag skakade, typ som att jag var rädd, men jag var inte rädd, och jag frös typ, men ändå inte. Läskigt.

Jag har sett 36 Greys Anatomy avsnitt sen i måndags.
Jag är nog nörd på riktigt.

pussssssssssss

RSS 2.0