Magnus Bétner !

 

Inte de nyaste klippet precis, men det är så klockrent ;)
Oful kille dedär också !

Over.

GLAD SOM TUSAN

En "liten" observation;
THAILAND 12-27 FEBRUARI

Min underbara mamma har bokat en resa idag, endast för mig och henne till bästaste Thailand. Förstå så underbart härligt att få åka iväg alltså, till x-antal varmare breddgrader !  Endast 13 dagar kvar, jag längtar som ett tok redan ;)


image102

NU; Ut i kylan med vovvarna :)
PUSS

Glader

Idag är jag på bra humör, även fast det gick skit på gymmet.
Vet inte varför jag är så glad, menmen ;)
Skönt med helg snart iaf,

PÖSS


SE UPP FÖR SNATTARE

Hur jävla lågt får man komma ?
Ni snor smink igen, era jävla dumskallar, haha. Så kommer ni och drygar er mot Elin, som inte gjort ett skit. Ni kan ju dra åt helvete !

JÄVLA IDIOTER ! ;o

Nattinattie

Nu ska jag börja bege mig mot sängen, skönt de!
Ganska jobbig dag på skolan imorgon, tur som är slutar jag halv två.

 

Så bra !

29/1

Har äntligen fått lite pejl på hur man gör design grejen, blev inte så jätte fint kanske. Men bättre än hur den såg ut tidigare iallafall.

Lugn dag idag. Hade typ boxning/karate på idrotten, var rätt roligt att boxas ändå ! Efter skolan gick jag till farmor, åt där, sen promenerade jag vidare in till stan. Gick på Team och köpte lite bandy grejer, sen på Chili och köpte typ en tunika, om den kommer till användning har jag svårt att tro, men det märker vi väl. Sen var det meningen att jag skulle se på bandy, men Lina + TV + Soffa = Dålig kombination, somnade, somvanligt. Sverige vann, hejade nästan lite på Finland där ett tag, men bästa lag vann!

En tråkigt "dag-för-dag uppdatering", hade inte mycket annat att berätta.

GRATTIS JOHANNA :) <3

Over äääänd out.

I väntans tider..

Vill åka utomlands så jävla mycket just nu alltså.
Tänk att bara få komma iväg från allting, skolan, Kalix och allt.
Fy tuuuusan så skönt alltså!

image96

Potatishandlaren

Igår efter skolan for jag hem till Elin, vi gick in i köket och där stod Elins pappa och stekte plättar.

Sven: - Lina, brukar potatis handlaren vara till er?
Lina: - Ööhm, näe.

Jag och Elin satt oss vid bordet.

Lina: - Elin, vad gör dom då?

Elin tittar på mig som att jag är dummast på planeten, lackar lite och säger.

- Vad fan tror du?! En potatishandlare som säljer smör ? Dumfan..

Och vi båda börjar skratta. Inte så speciellt kul, men jag tänker inte så långt ;o

Test

logo
Hvilken kjendis er du mest lik på? (jenter)

Mitt resultat:
Charlize Theron
Ta denne quizen på Start.no


Vet inte vem människan är, men tydligen så är våra personligheter lika? ;)

DAGENS

Dagens humör: fundersam
Dagens mående: ont i huvudet, trött
Dagens borde: ingenting
Dagens frisyr: oplattat utsläppt hår
Dagens smink:  puder, rouge och mascara, det vanliga.
Dagens klädsel: jeans, linne, sjal, kofta 
Dagens planer: det var att träna och no more.
Dagens materiella vill ha: pengar
Dagens längtan: långt hår igen !
Dagens fundering: personligt
Dagens beroende: nada
Dagens tråkigaste: ingenting och göra 
Dagens roligaste: Nåå innan vi for hem typ.  
Dagens sämsta: -
Dagens bästa: kinamat

Tråkigt som tusan.

GE MIG SOMMAR !

Det är helt sjukt hur jag längtar! Gothia, en massa fotboll, umgås, sola, bada och bara vara och ta det lugnt! Känns som att den här sommaren kommer bli bra. Inte för att man ska ha så höga förväntningar, men jag känner det på mig. Och jämna sommrar brukar vara dom bästa, right Elin? ;)


 




Sommarens utan tvekan skönaste låt!
Takida - Give into me

/L*

Gossip Girl !

image84

Finns faktiskt ingen skönare serie, den är sååå jävla bra!
Tråkigt bara att det inte har kommit ut så många avsnitt, men det kommer väl eftersom förhoppningsvis. Känns som att man kan känna igen sig lite i dom ibland, inte så att man typ är bortskämd och har 14 egna rum + 8 badrum. Men känslor och sånna saker. Så ni som ínte har sett den, ladda hem den, se de när det börjar gå på tv eller vad som helst, ni måste bara se !

ME LIKE

NU
smiter jag ! ;)
PUSS

Inte värt att läsa ;D

Borde med att börja säga att jag och Elin inte är dom smartaste som går i ett par skor..
Natten till måndag fick vi för oss att vi inte skulle sova något, så ingen sömn den natten, sen till skolan, var i stort sett död hela dagen.

Jävligt dåligt väder ute, så fort snön kommer så smälter den bort igen. Och idag är det kallt som fan, typ 15 minus. Sitter i datasalen just nu, har ingenting och göra, så jag passar på att skriva ännu ett meningslöst inlägg, ja vad gör man inte för att fördriva tiden.

Nu smiter jag ;)
PUSS

Pappa!

                         image83

Jag älskar dig, du är bäst!


11/1

Jag är så trött nu,  det är väl för att skolan har börjat och man inte är van vid att stig upp så tidigt.
Så igår la jag mig och läste Gossip Gilr boken, somnade innan jag hade hunnit läs 10 sidor ens, klockan var åtta då ungefär, så jag har sovit 11 timmar inatt, skönt.

Match ikväll, mot LRK. Hatar finska lag, spelar fult för det mesta, har ingen aning om hur det kommer gå. Men det lär väl visa sig. Nu ska jag äta, sen till Ip.

Ciao.


Ååh vad jag är duktigt !

Klockan 04.45 på morgonen promenerade jag bort till Nova och mötte Adde, vi gymmade i typ 45 minuter, död. Sen gick jag hem, gjorde mig iordning för skolan. Hade HK först på dan, vi bakade bullar, gott ! Sen lång lunchrast, och Robin den jäveln svek mig, fyfan.. Sen spanska och sen idrott, vi spelade fotboll, var riktigt kul faktiskt. Sen hem, åt glass och såg på Prison Break, sov ett tag. Just efter sju ringde Regga och frågade vart jag var, tur var det att hon ringde, annars hade jag missat träningen.

Så, 3 träningar på en dag, jag är stolt :)

PUSS


Yah !

Klockan är sex på morgonen, jag och Elin har inte sovit en blund inatt, och det tänker vi inte göra heller. Vi sitter här och äter äpplen som smakar skit. Jag väntar bara på att övriga i familjen ska vakna så jag kan kirra chokladbollar, MÅSTE HA, nu ! Fytusan vad gott.

Puss

Sjätte januari.

Har sovit alldeles för länge idag IGEN.. Vaknade 13.20 av att pappa frågade om jag skulle med på bandy. Så jag gjorde mig iordning och for på bandy med pappa, Kalix - To PV, första halvleken var ganska bra, men i andra orkade inte riktigt Torneå, så Kalix tog över, vi såg till åttionde minuten och då stod det 8-4 till Kalix så vi for hem. Nu har vi ätit och på ett litet tag ska jag dra mig mot gymmet.

Over and out


Sömn.

Det är inte meningen att jag ska få vända tillbaka dygnet, för nu när vi har lov så är man uppe länge på natten och sover på dagarna istället. Så jag och Elin sov typ ingenting inatt för att vända tillbaka dygnet. Jag var jätte trött, så jag somnade vid nio, har lyckats sova i 4 timmar, vaknade klockan ett och var pigg som en mört, så nu sitter jag här och försöker bli trött. Irriterande..

Puss


Det är sååå nice!

Elin har sovit här inatt. Vi bestämde oss för att inte sova, men icket vi somnade nån timme iallafall. Vaknade först klockan sju av att Robin ringde och sa att dom redan hade kommit till Kalix, fattar inte riktigt hur klyftig man är när man åker in till Kalix klockan sju en lördagmorgon? Nåja, sa att han skulle ringa och väcka oss klockan nio igen. När han väl ringde så var jag så sjukt trött, ville bara dö, orkade typ inte hålla uppe ögonen. Sen så mötte vi upp dom och gick till Ip, har sett två matcher och sen sett systers innebandy match. Så jag har spenderat min dag med Robin, Eddie, Patte & Elin. Kul.

Nu är jag så jävla trött, usch. Ska bara ta det lugnt ikväll! ;)

#Grrrmode!

Matchen.

Gick som förväntat, förlust. Däremot är jag inte alls nöjd med min insats, gick skit dåligt! ;o
Menmen, bara och ta nya tag och se till och vinna nästa match. Tycker att det är så sjukt fel att vi ska spela i en killserie, för det går inte och jämföra killar och tjejer. Det är så tråkigt, önskade att det vore en sån serie som vi har i fotbollen, skulle vara såå kul! :)

Är inte riktigt i form, ska ta det lugnt och se Prison Break i helgen.

/ L*


Fredag, 4/1.

Lyckat, vi skulle gå och äta lunch idag. Tio i elva ringde pappa och frågade om jag sov, ojdå, lite panik, skulle vara på stan elva egentligen, men det blev halv tolv, ooops! Nu måste jag försöka rycka upp mig, match om 3 timmar och det känns som att jag inte har vaknat, jag måste gå ut och gå med hundarna innan, jobbigt. Men då kanske jag piggnar till lite, hoppas på det iallafall!

Var i Luleå för en vecka sen också, har inte hunnit skriva så mycket i veckan. Men jag köpte ett par baggy jeans, två tröjor, skor och smink. Trodde att jag skulle hitta mer, men icket, men det duger.

Sen finns det människor som gör mig så glad, främmande människor som jag förmodligen aldrig i hela mitt liv kommer träffa, som med bara två ord kan lysa upp en hel dag. Det gillar jag!
 
Nu ska jag ut och promma med hundarna, sen hem och fixa något att äta, sen till planen.

Over and out

Jobbigt.

Jag vet inte vad jag vill, jag vet inte vad jag känner, jag vet ingenting för tillfället.
Hur kan man förändras så mycket på så kort tid, välja bort människor som är helt jävla underbara, som man delade allting med och alltid hade kul med, hur kan man bara göra så, VARFÖR VARFÖR VARFÖR?

Men sen finns ju Elin, min, endast MIN egna Elin. Jag älskar dig så fruktansvärt mycket, du är den absolut bästa. Finns ingen som jag någonsin känt mig så bekväm med, finns ingenting att skämmas för, jag älskar att umgås och bara vara med dig, finns inget bättre.  

Har även börjat titta på Prison Break, det är så bra!
Och Wentworth Miller, riktigt jävla ögongodis, jag är helt sååååld på han! Snyggare finns inte ! ;)

image81
PUSS

Nåja, match imorgon.
Sängen nu.
<3

RSS 2.0