trettionde juni, 1000 bitar



Detta har jag och mamsen hållt på med två kvällar i rad nu. Hur kul och avlappnande som helst! Fast det är mååååånga bitar kvar! Men det ser vi fram emot ;-)


Så länge ingen förstör nånting!


Nu måste jag sova.
Godnatt :)

tjugonionde juni, fotboll!



hihi ;)

tjugofemte juni, sömnproblem!

Jag borde egentligen sova nu.
Helst nyss, för två timmar sen då hjärtade somnade.

Kul att jag inte kan sova, för att jag är pigg som en... mört kanske.


Såhär snygg är jag när jag sover!
Märk väl dubbelhakorna på den andra bilden ;)



Dags att försöka nu iaf, klockan ringer 09.00!

tjugofjärde juni, snart midsommarafton

"Oj vilket vackert vädret!"
Haha, skrattar bara jag tänker på det.

HEJ! Igår var jag, mamsen och Ida till Luleå. Ida skulle på snabbvisit på sjukhuset så vi hängde på. Var endast på storheden däremot, fick iaf med mig en jumpsuit hem :)



Fast en svart, men hittade inte den bilden på HM.

Till det lite värre då. Fick en 500-lapp av farmor här om dan, och nu är den spårlöst försvunnen.. INTE OK att tappa bort pengar. Nåja, fick min lön idag iaf som plåster på såren. Den dyker säkert upp!

Imorgon är det midsommarafton, ska bli så roligt! Midsommar börjar vi alltid med fotboll och brännboll tillsammans och sen massa god mat hemma hos oss och kubb, blåsrör och sånt roligt på kvällen! Ska bli så roligt :) Midsommar tycker jag att man ska fira tillsammans med familjen!

Hejdåååååå!

tjugoandra juni, this time for africa :)

Halloj! Har sovit på tok för länge idag. 12.30 slog jag upp mina grön/bruna och tog mig inte upp ur sängen förrän 14.00. Gudomligt skönt men shit vilken ångest när man inser att halva ens lediga dag har man sovit bort. Kände att det var dags att ta tag i det hela så tog ut mina kära vovvar på en prommis och sen for jag på stan med hjärtat. Han köpte en superfin hallonröd jacka och jag hittade en också. Däremot köpte jag inte min, måste fundera.. Men tror nästan att jag måste ha den ;)



Eller vad tycker ni? :)

Nu ska jag dricka te och äta skorpor!
Sen krypa ner under täcket med hjärtat ♥ myyyyys!

puss och go

tjugoförsta juni, slut som artist

Började dagen med lunch på valhall med hjärtat och storebror.
Sesamstekt fläskfile, var faktiskt mycket godare än det låter.

Igår sa mamma: - Lina det är två veckor sen vi kom hem från Turkiet och du har inte packat upp din resväska ännu! DET ÄR INTE OKEJ

OOOOOPS...
Så det har jag ägnat mig åt idag. Packat upp den där rackarns väskan, städat mitt rum ordentligt. D.v.s dammsugit, bytt sängkläder och torkat damm! Mer än välbehövligt.. Jag ♥ stökigt rum. Har även städat övriga huset. Lite pluspoäng hos mamma där också! Ha-ha ;)

När pappa kom hem från jobbet for vi ut och sprang. Första gången på kanske 1,5 månad?! Jag dog.. Rammelberget också, ingen mjukstart precis. Kommer inte kunna gå imorgon, men det är väl värt det antar jag :) Efter löpturen belönade vi oss med en middag på Vikingen, inge fel i det! Har även postat några viktiga brev idag.

Städat, sprungit, postat brev = massa vuxen poäng. ellllleeeer?

Jag och Nille har blivit pensionärer, vi löser korsord. HELA TIDEN.
Har precis varit och köpt oss varsin krysstidning. Helt normalt va?



Nåja, nu ska vi kryssa ;)
PUSS

tjugonde juni, inte ok!

Fort var denna helgen över! Inte för att det gör något, är ju ledig till på fredag :) Igår var vi hos Riina och spelade spel och bara pratade. Hur trevligt som helst. Jag och Malin for in på området och precis när vi kommer dit så öppnade sig himlen och vi blev sjö-jävla-blöta! INTE OK. Så då for vi och raggade med Ylva en sväng och for på nån fest i Bredviken. Sen tillbaka till Riina och åt glass och hallon och sen tillbaka till området.

Mer folk då och inge regn. INTE OK men gamla lärare som pratar om andras ligg! INTE OK med fulla gubbar som viskar Malin i nacken. INTE OK med gummisulor i skorna när det regnar.

INTE OK åt så mycket mer...! eeeeeellllllller? ;-)

Idag har jag, Ida och Ronny varit på en liten tripp till Happis. Medans dom kikade på barnvagnar gick jag runt på barnens hus och kollade leksaker, spel och sånt. Vilken jäkla nostalgiupplevelse alltså :) Mina vänner böcker, Kittyböckerna, "vem där?" och så mycker mer! Blev som sju år på nytt.

Nu sitter vi och ser på fotboll...........

som vi gör varenda jävla kväll.......

jätte roligt, verkligen........

men jag älskar dig iaf hjärtat!



Nu blev det ännu ett inlägg utan bilder.. Men blogg.se vill inte samarbeta :(

Puss och go

artonde juni, fredagsmyyyys

Godkväll!
Skönt med fredag! Kvällen har bestått av fredagsmyyyyys med hela familjen samlad (Tarmo också!). Grillat, jordgubbar och glass, godis.. Ja allting i stort sett! Kan säga att jag har ätit så mycket så kommer nog mest troligt inte behöva äta något på hela nästa vecka.. Typ ;-)

Har som sagt jobbat hela veckan. Har gått bra, börjar få ganska bra koll på läget nu iaf. Men shit vilken omställning det är jämfört med skolan. Gå/stå HELA dagen, 8-9 timmar. Kroppen är inte van vid det, mina hälar tog slut på tisdag så fick införskaffa mig ett par nya sulor! Sen har vi haft rea igår och idag så har varit full rulle hela tiden. Men det är kul!

Nu sitter jag här i soffan med mamsen och storasyster och tarmis (;-), har snott Jeppes nya MAC. Ganska stilig dator faktiskt. Nåväl, ledig fram till nästa fredag, då jobbar jag 5h, eller om det var 4. Sen midsommarfirande och efter det drar det igång på riktigt, inte många lediga dagar, men pengar! ♥
Kalixdagarna i helgen också, ska hitta på något med mina flickor imorgon!

Har ingen bild att bjuda på när jag är på denna dator, hatar att läsa blogginlägg utan bilder. Segt, orkar aldrig läsa då! Men hoppar ni orkade ta er igenom de får rader jag hade att bjuda på ;-)

Gå och lyssna på Rihanna ft. Eminem - Love the way you lie!
Såååå jäkla bra låt ♥

POSS

sextonde juni, missförstånd!

För er som undrar om texten i föregående inlägg så har det ingenting med Nille och göra! Vi är fortfarande tillsammans och det har ingenting att göra med oss :) För var nog en hel del som tog det fel!


femtonde juni, hard work work!

Hej gott folk! Nu har sommarjobbet börjat, eller det har väl börjat för länge sen, men nu har det börjat på riktigt får jag väl säga! Och jag stormtrivs och känns så bra att det är i stort sett hela sommaren. Men pengar framförallt. Sthlm i slutet av sommaren tjejer? Eller gbg? ;)

Undra när fröken Lina ska ta tag i sitt liv och börja träna....?

Imorgon blir det jobb och sen vet jag inte, sugen att träffa mina tjejer :)



Goa tjejer! ♥



För någon dag sen fick jag mig en rejäl tankeställare. Och jag har nog kommit fram att efter alla dessa gånger orkar jag inte ta någon mer skit och att jag klarar mig bättre utan dig. Alltid på dina villkor, bara när du har tid.



Inte tid att sitta här!

PUSS



elfte juni, skolavslutning ♥

ÄNTLIGEN SOMMARLOV! ♥

Måste säga att ettan har swichat föirbi. Hoppas resterande år går lika fort. Avis på alla som tar studenten! Jag vill också :) I förrgår gick vi balen. Så himla kallt alltså! Stelt och trist till en början (och världen är full av idioter), men sen tog det sig och blev riktigt roligt, avslutade kvällen på B4 innan vi åkte hem och sov :) Bilder kommer så småningom då jag fått sladden av Ida.

Här är några bilder jag snott från Facebook!


Foto: Hilda Bergdahl


Foto: Jennipher Nilsson


Foto: Johan Söderlund

Hoppas att det inte gör något att jag snodde dom ;)

Har varit på våran egen skolavslutning idag och tagit emot nå pris för att vi tagit SM-guld, inte illa. Nu ska jag städa undan här och sen måste jag göra mig iordning. Har tre stycken vi ska till efter utsläppet! Direkt efter det måste jag skynda mig till mina brudar. S-T-R-E-S-S! Den här kvällen kommer bli grym, känner det på mig ;)


Jajuste, glömde ju.. Fredrik är bäst!!!!!!
Eller är han det? ;o

Nu ska jag bränna lite skivor och sen hoppa i duschen!

Hoppas att ni får en trevlig kväll, för det ska jag ha iaf ;)
PUSS

9 juni

Hittade lite i finland igår iaf. Dock har dom alltid så jäkla dåligt på HM där, irriterande. Nå dethär fick följa med mig hem iaf!



Örhängen och två tubtoppar också, men orkar inte ta fram nå bilder.

Nu är skolan slut! Fyfan så skönt och som Jennifer sa så MÅSTE det ju givetvis firas, och det kan ni ju räkna med. Fifaaan! På fredag måste vi fara på avslutningen.. Endel segt! Som att man inte har nog mycket att göra under fredagen. Nåja, det är inte lätt när man vinner SM-guld ;) haha! Ganska bra vi är ändå! Så jävla grymma. BÄST i Sverige!

Ikväll är det balen, och jag är faktiskt nervös. Vet inte varför. Nog kommer det ju säkerligen gå bra, men ändå. Sitter då här i soffan och tar det lugnt, medans alla andra nog redan är i full gång och fixar sig. Nåja, kommer vara väldigt enel hela jag idag. En kort klänning och bara enkelt hår. Känns mycket mer jag än att gå i nån lång klänning med värsta frillan, inte så jag och inte så bekvämt! Nä nog vet jag det blir bra :)


Hejbarahej!

You can make it feel so real

Haparanda nu med mina fliiiiickor :)




Tagga fredag!

PUSS

Tuuuuuurkey!


Edward Maya - This is my life


VV Brown - Shark in the water


Stromae - Alorse on dance


Dag in och dag ut! ;)

RSS 2.0