:-(

Tänkte bara meddela att min Iphone är trasig..

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅHHHHHH

Update

Finns inte så mycket att uppdatera er om :-)

♥ Vi har fått gå på stor is, ÄNTLIGEN!

♥ Jag har fem veckors praktik på ekonomienheten på kommunen :-)

♥ Vi har köpt en ny soffa! Bra eller anus?
Vet inte riktigt ännu, den förra var ju så skön men så jäkla ful.

♥ Har varit i Luleå och shoppat idag.
Dåligt utbud säger jag bara.

♥ Var på "Mys&Rys" på Hudverket i måndags,
rackarns så skönt det var. Höll nästan på att somna :-)

♥ Milo bara växer och växer,
och jag får träffa honom typ varje dag :-)

trött kille!

 


Var inte så mycket mer att skriva om.
Avslutar detta inlägg med några bilder på mig och min älskade pappa! ♥





Alla bilder från USA-09!

HEJDÅ


- ♥ -


Världens finaste pojke

MOSTERS pojke!


Finally


och resultatet..


I gotta find my place

Överlevde tandläkaren idag, även fast jag inte trodde att jag skulle göra det! Hon som skulle laga skrek till mitt i allt för att en borr ramlade på henne och sen helt plötsligt skrek den andra för att sugen gick sönder medans jag bara låg där och gapade för kung och fosterland. Jag överlevde iaf, det var dit jag ville komma. Strongt gjort ;-) Det tog 5h för den där rackarns bedövningen att släppa. Fan vad hemskt det är. Hela kinden och halva tungan är ju helt borta, ganska sjukt ändå!



Har varit och käkat thaimat på centrumvägen idag, det var awesome :-)


So what if it hurts me?
So what if i break down?
So what if this world just throws me off the edge
My feet run out of ground
I gotta find my place
I wanna hear my sound
Don't care about all the pain in front of me
Cause i'm just trying to be happy,
Just wanna be happy, yeah

Leona Lewis - Happy

Godnatt ♥

Hade glömt..

VÄRLDENS BÄSTA JENFI HAR JU FYLLT ÅR! :) ♥



Grattis igen gumman, du är underbar!


Lost

Vet inte var jag ska börja.

Krav - I allting jag gör så vill jag alltid göra det så bra som möjligt (kanske jag inte är ensam om). Även om jag lyckas på kanske bästa möjliga sätt, så är jag i stort sett aldrig nöjd. Jag hittar alltid något dåligt i det som kanske egentligen varit bra. Och jag får dom dåliga grejerna att skina igenom och endast ser mina brister och svagheter. Varenda kotte jag känner kan säga att jag gjorde det bra, men det är alltid en speciell person jag vill höra det av. Alltför sällan får jag höra det och tillslut känns det som att vad alla andra säger är bara ordbajs, spelar ingen roll i mina öron mer. Jag väntar bara på att få höra det. Och allt detta ligger och gror inom mig, tillslut kommer jag alltid till en punkt då jag inte vet om jag ska ge upp? Vilket alltid slutar med att jag knyter näven i fickan utan att nån egentligen ser och fortsätter. För nångång kommer jag få höra det. Och inom mig växer nån slags prestationsångest. Allt jag gör måste vara perfekt, annars duger det inte. Ständigt en känsla att jag måste vara bättre än någon annan. För mig känns det som att allt är en stor tävling.


Känner mig helt vilsen i ALLT just nu. (okej, känns inte som jag att skriva ett sånthär inlägg, men måste bara). Allting känns bara helt fel. Vad jag än gör. Allt, allt, allt.. Orkar knappt lyssna när någon pratar, sitter så djupt inne i min egen värld och bara funderar. Stänger av allt som kallas verkligehet och funderar på vart framtiden egentligen bär mig. För just nu känner jag bara att jag är på väg mot en framtid utan några större mål. Vet inte heller vad jag vill. Känns inte som att jag vet vad jag kämpar emot, och vill inte heller gå i någon annans fotspår bara sådär, och genom att gå i någon annans fotspår kommer du aldrig först.



Nu får det räcka.
hejrå

Sjuk

Har gått och lyckats bli sjuk.. Hade 39 grader feber igår och ont i halsen. Buhu :-( har legat i soffan hela dagen och kollat in en massa dåliga serier och sånt. Får inte i mig nån mat heller :-( suger! Ingen träning idag heller då, dåligt. Nu ska jag kurera mig :-) PUSS

I know you think it's more than just bad luck

I fredags firade vi Evve J! Bestämde mig redan innan jag åkte dit att jag skulle ta det lugnt. Var en trevlig kväll med nya människor, även fast jag var hemma i sängen redan halv ett. Tror däremot att Evve hade en heeeel del att städa dagen efter, eller? ;-)


charmig bild på mig och evve för två år sen!

Har jobbade lördag. Efter jag slutat for jag och Nille på rammelberget och plågade oss lite, ousch så jobbigt det var. Efter det bastade vi och sen käkade vi pizza och bara degade i soffan hela kvällen, mys! ♥

Imorse var det träning och efter det jobb :-) Nu har jag precis käkat lax och potäter. Jäkligt gott! Ikväll blir det bara mys.

Sista skolveckan innan praktiken väntar :-)


♥ ♥ ♥

PUSS

Idol nästa? ;-)

Sång har alltid varit min grej, ellllleeeer? ;-)


HAHA


Spola fram till typ 0:20 and waaaaait for it ;) HAHA! Så roligt, glöm inte att slå på ljudet!

Lilla Milo!

Musik


Bruno Mars - Just the way you are


Kid Cudi - Erase me


Tinie Tempah - Written in the stars


Rihanna - Only Girl


Home sweet home

Äntligen hemma igen! Finns det något skönare än att komma hem och sova i sin egen säng? Jag tror fan inte det. Måste vara det bästa som finns.

Lägret har väl ändå varit helt okej. Även om jag hatar att åka på såntdär. Känns ju alltid som att man kan mycket bättre, att man inte får visa vad man egentligen kan. Dom verkade iaf vara nöjd. Sa att jag har bra spelsinne, är orädd, spelar lugnt och skjuter bra. Vad jag måste förbättra är dom första snabba skären och att inte ha allt för höga krav på mig själv! Hade nog inte kunnat säga det bättre själv tror jag :-)


NM i Nora i februari

Direkt jag kom hem for jag och hälsade på mosters kille! Han växer så det knakar, 6 kilo, 2 månader. Fattar ni?! ;) Sen hade mamma och pappa tillagat fläskfilé och potatisgratäng - mm mm mmmm! Sjukt gott alltså.

Nu ska jag börja avrunda, dags för lunch på stan med Malle & Evve J!
PUSS OCH GOSS


Bandyläger

Hej mina vänner! Sitter på flygbladen från Landvetter och är påväg in till Göteborg. Bloggar från telefonen vilket kan leda till ett eller tio stavfel. Ska på läger i Trollhättan hela helgen och jag känner mig så taggad.. Elleeerr? Det brukar ju bli bra i slutändan iaf!

Ser just nu Liseberg på min vänstra sida och hade inte varit fel att vara där. FAN så roligt :-) visst Ida?

Hursomhelst så kommer jag ligga död som en säl kommande fredag. Har då tränat 12 dagar i rad, 17 pass utan vila. Tänkte ifall ni ville veta!

Förhoppningsvis hinner jag träffa Riina typ 1,5 h på söndag, hoppas det iaf!

Väldigt osammanhängande inlägg måste jag säga..
Men whaeva, nu kör vi! :-D TAKE CARE


RSS 2.0