So I despise that I adore you

Helt tappat suget efter och blogga!
Men ska väl göra ett försök och göra nån slags uppdatering iaf.

Inne på min sista skolvecka nu. Turkiet nästa vecka och sista veckan i skolan är ju ändå så chill så den räknas knappt. Helt otroligt skönt att det snart är över. Dock kommer denna veckan vara ett rent helvete. Har tre stora uppgifter och göra och ett matteprov. Vars ska jag få den tiden ifrån och hinna med allt det? Ingen jävla aning alltså.. Men får väl göra mitt bästa iaf, strunt samma och betygen blir sämre, tar mig ju ändå garanterat in på det jag vill.

Förövrigt är väl allting som vanligt, tror jag? Händer väl inte allt för mycket. Tråkigt dålig självdisciplin jag har på mig själv. Lagt ner allt som kallas träning. Bra Lina, kanoners.. Skjuter fram allting och är lat som tusan. Funderar på att fara och springa idag, men nej, det vet jag att jag inte kommer göra. Kommer bli en promenad, vilket leder till skavsår eller att jag sätter mig hos farmor och pratar strunt. Men ska rycka upp mig.. Nångång.. Men inte just nu! ;) 

Nu får det vara nog :) Puss & Go!

Yeeey, summertimes :)


Hjärtat

You're all that's on my mind.
One thought of you is all it takes,
to leave the rest of the world behind.

faceplants




hahaha ;D

hahaha ;D


Nära

Tänkte bara påminna er att jag lämnar landet på 11 dagar! ;)



FETT NAJS

Hold my hand

Jäkligt mycket bättre version!


Glad! ;)

Sommarväder ute.. och Turkiet på 13 dagar, helt okej! Inte sant? ;)

Behöver jag säga nå mer? Elin åker till Gbg på onsdag, kommer sakna henne, annars är det inte mycket annat att klaga på kan jag ju säga! Det här ser ut som att det kommer bli något riktigt bra, fan vad glad jag blir :)

HEJRÅ ;)

My love is a revolver


Don't be the reason

Fredag idag! Efterlängtat :)
Råkade försova mig på morgon, men missade bara slöjden så det var ingen fara. Har även haft so-prov idag. Och det gick helt sjukt bra, kändes nästan som att det blev alla rätt. Men nåt poäng har jag säkert missat. Tokskönt väder idag också, så alla raster har spenerats ute i solen.. Måste bara säga att vi har en jäkligt roligt klass även fast vi är lite för omogna. Så idag har vi bland annat haft kuddkrig och lekt fåglar typ?





Väldigt söta bilder, jag vet ;) Men denhär tar fan priset;



Har förövrigt varit på stan med Ida, Jenfi och Riina idag. Det var trevligt och varmt.. Vi gick och åt glass på myggan, himla gott. Sen kikade vi runt lite. Sen gick jag och hälsade på syster en sväng. Körde runt lite och sen for vi och hämtade nån trampmaskin hos Linn. Måste säga att Ida var himla snygg när hon stod på balkongen och trampade med dendär. Jag och pappa fick oss ett riktigt gott skratt när vi körde förbi ;)

Vad som händer ikväll har jag ingen aning om faktiskt. Elin är iallafall påväg hit, men vad vi hittar på får vi se. Inte sitta inne och dega iaf, nejnej!

Imorgon.. är en ny dag och jag har ingen som helst aning om vad jag ska göra då heller! Men vi tar det som det kommer. Japp, det gör vi ;) RIGHT?!?!

Puss & go

Riina!



SÖTUNGE

Sanningen svider.

Jag är inte förändrad, inte på något sätt.

Finally!

Fick just reda på att jag inte missar nåt landslagsläger när jag är i usa!
Hallelujah, fan vad skönt! Slipper jag oroa mig nå mer =)





Fan vad jag längtar till bandysäsongen.. HELT SJUKT!

U make my heart go ting-a-ling-ling ;)

Har just kommit hem från gymmet. Gick jäkligt tungt idag, det är så tråkigt och träna då.. Körde igenom benen och mage/rygg, sen ides vi inte nå mer. Nu ska jag gå ut och promenera en sväng, sen duscha och äta. Efter det ska jag bege mig till Elin där jag hade planer på att spendera natten. Och vi ska sova tidigt, har varit sjukt trött hela dagen idag.

Imorgon är det skola som vanligt. Ska göra np i engelska eftersom jag missade det när jag var i sthlm. Och på tal om np så gjorde vi det i NO idag. Och dra mig baklänges hur jävla svårt det var. Får jag inte ig på detdär är det fan ett under. Rök även ihop med min mentor fler än en gång idag, snart får jag mig kring huvudet skulle jag tro.. Annars vet jag inte vad jag ska hitta på imorgon, kanske försöka springa. Men frågan är ju om mitt knä håller, återstår ju att se :)

Nu hade jag inte mycket mer att komma med!


sommarkänslor, inte sant? :)

Puss & go!

Kom änglar

Trött som ett as på morgonen. Inte nog med det när jag reste mig från sängen, hej träningsvärk! Usch det är fan hemskt och ovanligt mycket idag. Ljumskarna, röven och låren. Vet inte om det var från promenaden igår, fick ju faktiskt ihop 35000 steg (inte för att det är så mycket att komma med, jämfört med Ida och Ronny)! Men ska strax fara och träna med Elin så förhoppningsvis ska det väl gå över.

Nu ska jag käka, sen blir det gymmet! Skriver kanske sen :) Hejdå!

Turkiet



3 veckor kvar! ;)

HAHAHAH!

Har precis suttit och läst Desirées blogg. Och hur jag får skratta. Tjejen är så fjortis som man kan bli och sitter och uttalar sig om hur en fjortis egentligen är.. Kolla typ dethär;

En perfekt helg för Desirée.

Solig väder på Fredagen, gå ut fika och shoppa. Senare mot kvällen åka hem & fixa sig, dra och möta upp lite kompisar och gå till en hemma fest på söder. Nära mig, kröka. Vodka, dansa på bordet och mysa med en kille i soffan. En snygg kille med Charm. Däcka i killens famn och vakna upp på morgonen och dra hem direkt.

Lördag. Vaknar innan tolv, och går ut och träffar lite kompisar i stan, solen skiner. Åka hem och fixa mig, köpa dricka och dra till ett berg vid en solnedgång. Dricka vodka och sjunga till Britney Spears, spy mitt på marken, och dansa som en galen indian. Åka hem med en söt kille och sova hos honom. Mys!

Söndag. BAAAKIIIIIIIIIIS



Ursäkta mig. Men vem fan skriver nåt sånt där i sin blogg?
Jag dör.
Haha.

Transylvania

Skönt med en lugn helg för en gångs skull! Fredagen spenderades som sagt i Risön. Och igår var det lugna gatan hela dagen. Middag först och sen kom Nille hit, tog det bara lugnt hela kvällen. Såg även sagan om ringen, var väl sådär, lite väl seg kanske. Idag sov vi på tok för länge. Inte för att det gjorde något. Nu har jag varit och tränat lite, men tog det ganska lugnt. Är inte helt frisk ännu. Ska hoppa i duschen och äta lite, sen kommer nog Ida hit tror jag. Sova direkt! Upp halv fyra inatt och ut i skogen, kanoners! Fågelskådning.. Men trots allt så brukar det faktiskt vara ganska roligt! ;)


Fågelskådningslåten ;)

Hejrå!

Jennifer Lindbäck!

Alls våran Jennifer Lindbäck har varit igång igen.. Vi satt och pratade om typ fotboll eller vad det nu var, minns inte riktigt. Mitt i allt utbrister hon;

Jenfi - "Det är typ allt vi gör, springer och knullar"
Jag, Riina och Ida vänder oss alla tre mot Jenfi och tappar hakorna ner på golvet och funderar vafan människan menar.
Alla tre i kör - "VA?!"
Jenfi - Va?
Jag - Vafan säger du?!?!
Jenfi - Men dom sa ju så på tv;n nyss...

Haha, ett gott skratt fick vi oss iaf ;)


You said your life needed something special, which you don't have

Gårkvällen spenderades i Risön med Ida, Jenfi och Riina. Vi såg hockey och jag höll på att bli rikare, men icket de då! Men det var nära. Vi var inte allt för inne i hockeyn, satt mest och pratade med det var mysigt. Mådde dåligt hela dagen igår. Ont i huvudet, halsen, täpp i näsan, höll nästan på att svimma på spanskan. Hatar det, de är så obehagligt! Kom hem kring elva igår, satt vid datorn en stund. Sen somnade jag.

Idag ska jag och se fotboll klockan fyra, om jag orkar de vill säga. Annars vet jag inte vad jag ska hitta på ikväll. Känner för att ta det lugnt, så man blir frisk nån gång. Så blir nog bara film och mys skulle jag tippa på. Gör mig sällskap! :)






Lillen ;)

"Payback is a bitch, and so is Lina"

BRING IT SNOKEN ;) ;) ;)

Tyler Hilton!



Where we gonna go from here?



Hope you let your intuition
precede my reputation
'cause i have one

I am what you see, I am not what they say
but if I turned out to be could you love me anyway?
I'm standing in anonymous hoping your heart
will just wake up and ask for me by name

So don't you leave me by my lonesome
to exceed my reputation
'cause i have one

Värdelös dag

Såhär kul har jag för tillfället.




Förstår om ni är avis.. Månne om man skulle plugga lite kanske?

Hejrå hej

Bara två låtar till




Grease lightning

Just hemkommen från en långpromenad. Det var ganska kallt ute, hade alldeles för lite kläder och mitt headset glappade. Så var sur hela vägen, kanoners! Har engelskaprov imorgon och jag har inte öppnat böckerna, hade inga större planer på att göra det heller. Ska se två prisonbreak avsnitt och sen k a n s k e jag pluggar lite. Får se om det finns ork till det. Slutar ganska tidigt imorgon. Måste hem och plugga direkt. Skriva hela den där jävla fackuppsatsen. Goooosh kommer dö! Men måste göras. Sen blir det kanske en promenad om jag hinner, och sen greys?! ;)

Vi hade dans på idrotten idag, fan vad roligt det var. Och hur jag fick skratta! Snyggaste dansen evah! ;)


Typ så ;)

Nu ska jag duscha! Sen blir det pb :)

Godnatt!

Let's waste time

 

godnatt! ♥

Kiss me thru the phone

Konstigaste dagen på väldigt, väldigt länge. Var bokstavligen talat död när klockan ringde på morgonen. Har varit seg som ett as hela dagen. Har gjort muntliga matteprovet idag, och det hade ju kunnat gå bättre. Efter skolan gick jag och Elin hem till henne och låg och solade en stund. Skönt var det, sen åt vi middag och jag for hem. Somnade nästan direkt jag kom hem och vaknade mitt i allt av att jag låg och grinade som ett mongo. Kudden var blöt och jag var livrädd. Drömde en jäkligt obehaglig dröm och den var så verklig på något sätt. Somnade om och vaknade klockan nio. Så jag lär ju inte få någon sömn inatt heller.



Nu blir det sängen, sov gott! :)

When you're gone



I always needed time on my own
I never thought I'd need you there when I cried
And the days feel like years when I'm alone
And the bed where you lie
Is made up on your side

When you walk away
I count the steps that you take

Do you see how much I need you right now?

When you're gone
The pieces of my heart are missing you
When you're gone
The face I came to know is missing too
When you're gone
The words I need to hear to always get me through the day
And make it okay
I miss you

I've never felt this way before
Everything that I do
Reminds me of you
And the clothes you left
They lie on the floor
And they smell just like you
I love the things that you do


When you walk away
I count the steps that you take
Do you see how much I need you right now?

When you're gone
The pieces of my heart are missing you
When you're gone
The face I came to know is missing too
When you're gone
The words I need to hear to always get me through the day
And make it ok
I miss you

We were made for each other
Out here forever
I know we were
Yeah, yeah

And all I ever wanted was for you to know
Everything I do I give my heart and soul
I can hardly breathe I need to feel you here with me

Yeah

When you're gone
The pieces of my heart are missing you
When you're gone
The face I came to know is missing too
When you're gone
The words I need to hear will always get me through the day
And make it ok
I miss you

Yeah right va



Ska nöta denhär skiten hela dagen.
Det är så dåligt så att de blir bra,
och jag är på jävligt dåligt humör.

HEJRÅ

People might call it crazy, but I call it love

Vet inte riktigt vars jag ska börja. Valborgs var väl ändå ganska trevligt. Var här hemma och bastade, fixade oss iordning osv. Sen for vi till Patte, var där en stund, sen traskade vi in till stan. Fytusan vad jag fick skratta. Efter det for jag hem med Nille och Elin kom också hit en sväng. På fredagen hände det absolut ingenting, vi somnade typ klockan tolv. Och lördagen behöver vi inte ens prata om.



Ain’t nothin’ wrong.
I’m just out here on the edge riskin’ the fall.
So don’t ask me why,
It’s a fool who thinks that love makes sense at all.
Cause I ain’t gon’ try to escape his sweet prison.
So don’t even think that I might need rescuing.

Is this how it feels?
Am I losing my mind?
Cause everyone keeps tryin’ to save me.
I’m head over heels,
I can’t get enough.
And I know people might call it crazy,
But I call it love (love, love, love)
I call it Love, I call it love, oh oh…


RSS 2.0