Vi vet inte vart vi ska men vi ska komma dit

Shit vad roligt jag har haft dom två senaste helgerna! Helt sjukt faktiskt. Går runt med ett leende på läpparna i stort sett hela tiden bara för att jag haft så kul. Helgen var faktiskt jävligt random. Var med mina bästa girls, bastade och härjade på EN HEL DEL. P-18 var där och fan vilka roliga människor ändå, sånna som man aldrig umgås med annars. Men fan vad roligt jag hade! Eller vad säger ni? Ida, Elin, Julia, JENFI? ;-)

Hade en bild från helgen, vet inte om nån annan knäppte heller?
Här har ni den iaf ;-)


Kaptenerna!

 

Gjorde även min egna startelva under kvällen, de ni ;-) ha-ha, sjukt kul iaf!


Favorit i repris snart då?!

 

Igår & idag har det varit systerdagar. Mysigt och välbehövligt ibland. Hon är så fin min storasyster. ♥

 

Har inte lyckats bli av med min förkylning/halsont ännu + att jag har dragit på mig ögoninflammation! Myyyys.. Så nu ska jag kurera mig och se till att krya på mig till helgen. Söråker kommer upp för dubbelmöte och ska krossas! Wiiie ;)

 

NATTI :-)


Slarver

Egentligen skulle dethär inlägget vara väldigt positivt och mysigt. Men nej. Så blir det inte, för jag har lyckats slarva bort min fina älskade Norrbottensring idag.. Har vänt upp-och-ner på hela huset - har t.o.m grävt i varenda sopkorg vi äger. Men jag kan inte hitta den. Jag vet att den har befunnit sig inom husets väggar idag. Så den måste typ ha spolats ner i toan eller nåt. Inte ok. Jag tappar fan aldrig bort nånting, har alltid stenkoll på mina grejer. Därför är det ännu värre! Usch, det skär i hjärtat.. Har haft på mig den varje dag sen 2008-06-30.




Pappa blev less på mitt ivriga letande och skrek tillslut "vi köper en ny, eller vi kan t.o.m köpa två om du vill". Men jag måste hitta den, måste bara göra det.


Nåja. Hade en bra kväll tills jag upptäckte att den var borta. Blev fin i håret igen, åt oxfilé & rösti, träffade Nille för första gången på hela veckan. Och på tal om honom imorgon måste vi ALLIHOPA hålla alla tummar och tår för att dom vinner mot Gustavsberg och går upp i elitserien! :)

Nog för idag, imorgon blir en bättre dag!
ciao

Milo ;-)

Haha, så söt!


Hårfärg

Idag tog jag och mamma äntligen tag i min utväxt. Är år och dar sen jag gjorde något åt den senast känns det som. Hursomhelst så bestämde vi oss för att göra folieslingor för att jag har blivit ganska mycket mörkare än vanligt i hårbotten på sistone. Sagt och gjort, tvättade ur det och TA-DA - vit/gul/råttfärg! Yeeees, blev så glad.. Nåja, som tur är har ju mamma faktiskt varit frisör och problemen kommer att rättas till imorgon. Jag skyller inte på henne, hon varnade faktiskt mig före att det kunde bli ett mindre önskvärt resultat!



Förväntansfull..

Ni får ingen bild på hur snygg jag är för tillfället.

Fortsättning följer!

Nästa mission, eller Riina? ;-)


Film

Har sett två filmer idag. Love and Other Drugs samt Takers :-)



Båda två helt klart godkända ;-)

Vilket även innebar:


 

Sorry Nille! Frikort vare va? ;-)


Om du aldrig provat hur kan du då vara säker?

-

Sjukling

Har haft turen att dra på mig feber & ont i halsen. Skulle vara barnvakt åt Milo idag men kroppen orkade inte riktigt så pappa fick ta över. Har legat och vilat hela eftermiddagen i hopp om att bli lite bättre.

Ska inte på skolan imorgon iaf. Blir mys i sängen hela dagen :-)
Helt okej faktiskt.




Mysig

Lack Luster Love - Kyle Andrews
(spotify - hittade ingen bra version på youtube)


Elin tipsade mig om dendär låten och
jag blev kär i den typ direkt :-)
Så mysig!


Hallonröd

Det fick bli den iaf. Levereras v.15 eller nåt sånt. Hinner få den tills vi åker och det är ju de viktiga! Har även beställt kroppen på bilden till v.15. Tänkte bara ifall ni undrade;)


Ord!

Svårt, spännande, kul, less, irriterad!

Say no more!

Eller Stenkis? ;)


Söndagsmys

Fredag: 1h massage, skönt men samtidigt typ den värsta smärtan jag varit med om. Var helt slut efteråt, kändes typ som att jag blivit överkörd av en lastbil, eller nåt. God mat och somnade tidigt.

Lördag: Nilles match, slutade med vinst även denna gång. Nu är det riktigt nära alltså! Efter det till Elin och vi bestämde oss för att festa. Var inte det minsta sugen från början men hon lyckades övertala mig och det var tur att hon gjorde det för det var en värre lyckad kväll :-) Det var kul att göra något med bara Ida & Elin, som gamla goa tiden ;-)




De är typ dom bilderna som finns.


Idag har det varit lugna puckar i stort sett hela dagen, förrutom träningen i -23, mindre kul.. Nu har Ida kommit hit, vi ska mysa ikväll - som den gamla goa tiden ;-) hihii

PUSS

Inte vilken onsdag som helst..

..för idag är det världens bästa storasysters födelsedag!
Hipp hipp hurra :-)

Skulle kunna skriva ett mils långt inlägg om hur mycket jag tycker om dig.
Men tror redan att du vet vad du betyder för mig

Hade sovmorgon till klockan ett idag. Vaknade klockan tio, åkte till Ida och åt födelsedagslunch samt bakade lite tårtor. Hade endast en lektion i skolan idag, skönt! Har även tränat i govärmen idag, väldigt friskt ute om jag får säga det själv ;-) Övriga kvällen har spenderats på centrumv. 52 med massa gofika.

 


Tack för alla fina kommentarer jag fick i föregående inlägg! ♥

 

Nåja, dags att lösa lite korsord ;-)
xoxo


Bandy

Bandy.

Har funderat rätt mycket kring detta den senaste tiden. För det första hur glad jag är att jag har valt att utöva en lagsport. Även om man många gånger fått säga "nej, jag kan inte på lördag, har match". Varje gång har det varit värt det. För idrotten har gett mig så många vänner, inte bara på hemmaplanen, utan i hela Sverige. För de flesta av mina vänner har utövat samma idrott som jag. Så på så vis har varje träningstillfälle, varje match, varje samling varit något positivt, för alla dessa stunder ger lycka åt mig. För att jag får utöva den idrott jag verkligen älskar och samtidigt umgås med så många fina människor.

Idag var jag tvungen att tacka nej till ett läger som kommer att äga rum i Stockholm nästa helg. Min första tanke när jag fick mejlet var "åh nej, inte läger igen..". Men efter en funderare så kom jag fram till 34 spelare var uttagna. 34 dam/F-19 spelare från hela Sverige och jag var en av dom. Tyvärr var jag ändå tvungen att tacka nej, p.g.a att det krockar med annat.

Funderade vidare. Jag är sällan och aldrig nöjd med mig själv efter en träning/match. Men då slog det mig, mamma brukar säga några kloka ord åt mig.

"Även fast du är på din lägsta nivå så är du inte dålig"

Förra året var jag med i F-17 landslaget och tog NM-guld. Jag tog SM-guld med mitt underbara F-17 lag. Jag var och spelade cup i Finland med F-19 landslaget. Jag blev nominerad till en av SVERIGES tre bästa flickspelare.

Nomineringen löd:
Lina Bergeskans-Tano, Kalix Karlsborg
En fantastisk försvarsspelare som kan ta klivet framåt på banan. Så klok och mogen i sitt spel. Hon har också ett otroligt bra skott.

Men ändå vågade jag aldrig vara stolt.

Gulliga Camilla från SAIK fick priset.


Men ändå, en av tre!

Men från och med nu ska jag alltid hålla huvudet högt.
För jag är bra!
:)


over and out


Rubriktorka?

Vad har hänt sen sist?
Vi spelade två matcher i helgen, en vinst och en förlust. Inte rättvist nånstans, vi skulle ha vunnit båda två. INTE OK! Men vi är fortfarande med. Bilder från matchen här!

Skola igår och idag, igår spelade vi volleyboll på idrotten och självklart vann mitt lag alla matcher! Jag, Jocke, Persson, Anton och Hultbäck - gissa själv vem som var svaga länken.... ;-)

Idag har jag varit på badis med Ida, Milo + några fler mammor med barn! Gud så söta dom är när dom badar alltså. Efteråt fikade vi, precis som när man var liten! Mysigt :)



Imorgon väntar endast en lektion på skolan som börjar klockan 13, skönt med sovmorgon. Sen förhoppningsvis träning om inte kylan stoppar oss. Sen är det kalas för världens bästa storasyster fyller 22! :)

När vi ändå pratar om Ida så hade hon skrivit ett ganska gulligt inlägg om mig, läs det här!

Nåja, nog för denhär gången!
Sköt om er

Glaaaad

Tänkte bara meddela att mest troligt kommer jag inte ha någon engelskalektion nästa vecka! Behöver jag ens berätta hur glad jag är för det?!?! ;-) Avis någon? Ida? Jenfi? Jenny? ;-)))

Hö-hö, gjorde min fredagkväll.
Helt klart!

Bikini


Vill verkligen ha denna.
Men det går ju typ inte att få tag på..

MEN..

Då hittade jag denhär..


Fast i denhär färgen:


Kanske om man ska beställa?


Äntligen fredag

Fy vad jag längtat efter denna dag - trots att skolveckan bara varit tre dagar. Känner att veckorna fram till lovet kommer vara extremt sega, men det är bara och kämpa igenom dom. Har ju något att se fram emot längre fram iaf!


Härligt :) !

Hursomhaver
. Idag ska vi äta kräft&räksoppa hemma. Asgott!
Imorgon är det match. Östersund väntar och denna gång ska vi spela betyligt bättre än vad vi gjorde på bortaplan. Vinst är det som räknas, inget annat!

Kalix Bandy Dam - Östersund
Lördag & Söndag
Kl. 11.00
Kalix IP

Ciaociao


Tionde februari

Idag skulle farfar ha fyllt 68 år!
Hoppas du haft en bra födelsedag uppe bland molnen.
Vi saknar & tänker på dig ♥


Torsdag

Hej på er!



Denna vecka har varit väldigt slö och väldigt flottig. Men man lever bara en gång, visst?! Hursomhelst. I måndags var jag med Elin, Ida & Jenfan. Vi bakade en kladdis mös och såg film. Tisdag intog jag och Nollan ryggläge hela dagen + träning kvällen. Igår skola + träning. Idag: Ryggläge, skola & träning. Lika spännande som alltid :-)

Jag har lite av ett problem. Mitt hår.. What to do about it liksom?!
Så jäkla tråkigt alltså. Kort, långt, blond, brun?! Tell me..

Nu ska jag försöka plocka undan i mitt rum. Mamma och pappa har gnällt i typ en månad, är nog dags nu.. ;-) Haha jag sa till Elin precis innan hon gick in i mitt rum "de är lika stökigt som det alltid är". Så gick hon in "Nä, nu är det fan värre än vanligt" Ooooops! ;-)

Btw.. Vill se Riinas frippa nu!

Nåja, ses! PUSS

Vinst nr2

Lovelii! Okej, ska varna er - finns risk för att det kan bli ett gnälligt inlägg! Vi vann med 5-2 idag, jävligt skönt om jag får säga det själv. Nu är vi pågång på riktigt! Yeees. Har spelat halv i helgen - och jaa, det gick ju som det gick inga kommentarer liksom! Nu ligger vi i bussen som vi har gjort typ dom 9 senaste timmarna och är fortfarande inte hemma. Känner en viss bitterhet att Nille och dom får flyga. Jämställdhet var det va? Ska även tillägga att vi delar buss vilket gör att man slår knut på sig själv för att ens få det lite bekvämt. Nåja, nog gnällt! Vi åker ju hem med 4p av 4 möjliga så jag borde ju vara glad, vilket jag är - även om det inte märks. Tjorvigt inlägg om jag får säga det själv! Haha Nämnde jag att jag hatar att åka buss btw? Hö-hö Ska även tillägga att styckeindelning inte fungerar från mobilen! P&K / En trött Lina

Vinst <3

Hej hopp! Matchen mot Hälsingland idag gick som väntat - vinst! Vi var asdåliga, haha sjukt. Eller inte dåliga men vi missade typ 30 lägen, minst! Helt sjukt alltså ;-) nåja, vi vann med 4-3 och det var huvudsaken! Nu ligger vi och chillar på hotellet i Bollnäs och laddar om för ny match imorgon. Kalix-Karlsbyheden 13.15 - bara vinst som räknas liksom :-) Nu ska vi kika på mello ;-) hihi Pusspuss

Lite bilder

Dag 1: En bild på en person du umgås ofta med. 


Dag 2: En bild på någon du älskar 


Dag 3: En bild på någon i din familj 


Dag 4: En bild på en konstig tid i ditt liv (eller konstig, jobbig?)


Dag 5: En gammal bild på dig själv 


Dag 6: En bild på du och en vän du inte varit med på länge 


Dag 7: En bild som du aldrig lagt upp 


Dag 8: En person som du saknar 


Dag 9: Någon i din släkt 


Dag 10: Någon du tycker är väldigt snäll 


Dag 11: En person du kan berätta allt för


Dag 12: En bild på mig


Dag 13: Du och någon klasskompis 


Dag 14: En bild som påminner dig om gamla tider 


Dag 15: En person som du vill vara med (öööh?)


Dag 16: En bild på dig själv 


Dag 17: En ovanlig bild 


Dag 18: En bild på din fritid 


Dag 19: En person som är snygg 


Dag 20: En bild på dina närmaste 

Pappa, farmor, Nille, mormor m.fl. saknas :-)

Dag 21: En person som alltid ställer upp för dig 

Dag 22: En bild på en tid du saknar
?!?!?!?!?!?

Dag 23: En bild från i sommras

Dag 24: En bild som gör dig glad


Dag 26: Någon/några du alltid har roligt med





4/2

Igår var det mys på centrumvägen 52! Vilket innebar kycklingfilé, klyftpotatisar, beasås, godis och I rymden finns inga känslor - bra film ;-) Sen sussade jag över där! Myyyys



Bra låt som vi förövrigt tokrockade till på LK ;-)

Idag bär det söderut med bandylaget! Team Hälsingland och Karlsbyheden väntar på att bli överkörda. Nu jävlar brudar! Nu har vi ju fått våra supersnygga rosa mössor, kan ju inte gå annat än bra ;-)


Jennys bild!

Ja när vi lika pratar om bandy så kan jag ju
visa vad vi pysslar med på våra träningar ;-)



Haha ;-)

Nu sitter jag i datasalen på skolan, vi har nyss fikat med klassen! Idag var det Henna som bjöd på fika och det var asgott ;-) Fick även tillbaka Näthandel provet vilket resulterade i 53/54 - inge fel i de liksom ;-)

Nu ska jag avrunda!
Vi ses


RSS 2.0