TURKIET NU!

Jaha, då var det dags! Det vi sett fram emot hela sommaren, som i maj kändes så vansinnigt långt bort - då var vi äntligen framme här. Ikväll åker vi till Stockholm och möter upp Riina och tidigt imorgonbitti går planet till Alanya. Ska bli så SJUKT kul, tror verkligen att det kommer bli kanon. Har sett fram emot det här hela sommaren, ska bli så underbart! Men tillsammans med mina finaste vänner så kan det nog inte bli annat än grymt? ;-)



(är typ bara dom här två bilderna som finns på alla oss fyra tsm? - ändring på de nuva..)

+


Fytusan vad roligt!


Samtidigt så känns det jobbigt att åka iväg med tanke på att jag är i full gång med körkortet, men får fixa det när jag kommer hem. Blir även skönt att lämna Kalix en stund och få lite avstånd från allting, har varit mycket som varit upp-och-ner-ut-och-in-bak-och-fram på senaste tiden. Många pusselbitar som inte varit på plats. Så förhoppningsvis får man komma hem och få en nystart med allting.



NU KÖR VI ;-)


PUSS


Torsdag elfte augusti

För ganska precis ett år sen föddes världens goaste kille. Max Milo Bergeskans. Go och glad - kexchoklad! Har aldrig träffat ett barn som alltid är så nöjd & tillfreds. Så mycket glädje som Milo gett mig och många fler under senaste året kan jag nog inte ens sätta ord på. Våran lilla smurf ♥















Så idag har vi haft 1-års kalas/namngivningscermoni(?) här på slåtter. Smörgåstårta och tårta, prinsen fick ganska många fina presenter också ;-)

Och sen har jag och Hannah fått turen att bli utsedda som Milos gudföräldrar/faddrar. ♥
Fick ett jättefint tenn-armband, ska visa bild sen, blir så dålig kvalité med webbkameran.


Allt för mig!

♥♥♥

The Killing

img_3932 (MMS)

Sjukt bra serie jag, Ida & Ronny har börjat se! Handlar om ett mord på en tonårstjej som dom ska försöka lösa, googla och läs mer ;) Rekommenderar den verkligen! Sen är det ju inget negativt med att Joel Kinnaman har en av huvudrollerna heller ;) dags att sova! godnatt :-)


Nu är det nära!

om en vecka ligger jag på stranden i Alanya tillsammans med mina bästa vänner!
kan det bli annat än bra?!







längtar

Dags för första ispasset för den här säson...

img_2484 (MMS)

Dags för första ispasset för den här säsongen! Sist jag var på is slutade det på akuten, men vi hoppas på bättre lycka idag ;-) woop woop!


-

förlåt att jag aldrig sagt förlåt

Sommar




En trött zebra & tiger ;-)

img_0790 (MMS)

En trött zebra & tiger ;-)


4/8

Godkväll! Hemma efter en supermysig kväll. Middag på hotellet med syster och avslutade kvällen med några vinglas hos Camilla på kärleksstigen :-) Skönt att äntligen ta igen lite förlorad "systertid". Tiden har inte riktigt räckt till denna sommaren men nu är det ändring på det ♥


ida, räkan & jag


Nu ska jag krypa ner under täcket, LEDIG imorgon.
Gud vad underbart!


Puss & go

Mys på terassen :-)

img_6680 (MMS)

Mys på terassen :-)


2/8

Hej! Var sjukt trött när klockan ringde imorse, var helt borta. Pallrade mig iväg till jobbet, väldigt seg dag idag. Hade körlektion på lunchen. Träning på rammelberget direkt efter jobbet. Hade endast ätit lite havregrynsgröt under dagen vilket resulterade i en mycket dålig träning av mig. HELT orkeslös, kämpade mig igenom både löpningen och styrkan iaf! Åkte hem och tröck i mig mängder av mat, såg allsång på skansen. Alltså, har inte varit ett big fan av Måns Zelmerlöw tidigare - men hur snygg är han inte?!



Slumrade lite i soffan innan Ida ringde och drog mig ut på en timmes powerwalk, betydligt piggare med mat i kroppen! Så summa summarum så har det väl ändå varit en rätt bra dag idag :) Länge sen en sån känsla infunnit sig.





One Republic - Good Life


Jobb imorgon - ledig torsdag & fredag ♥


snoss

1/8

Min dag: Jobbat 8.30-15, riskettan, övningskört, 1h zumba & klippt håret. Riskettan kan ju vara det mest ovärda jag varit med om, men nu är det gjort iallafall. Skönt!

Nu ska jag krypa ner under täcket och sova,
jobb och träning med laget väntar imorgon :)


Bjuder på en gammal favorit! ♥





It's zumba-time ;-)


RSS 2.0