♥ - Amazing

Det här måste nog vara den tråkigaste lördagkvällen på otroligt länge. Har inte haft nånting och göra, har bara legat och sett två filmer och pratat lite i telefonen. Det verkar vara många som dricker idag, var inte så himla sugen och jag har match imorgon igen så hursomhelst hade jag inte gjort de. Skönt ändå att bara ta det lugnt ibland.

Och från det ena till det andra så har jag och systeryster bokat sthlmresan nu! 13 mars smäller det, det ska bli så skönt att få åka iväg, och så mysigt, välbehövligt om inte annat!




♥ - Nelly!

Tiita vilken söt klänning jag hittade, nästan så att jag måste klicka hem den på en gång :)





Frågan är ju bara vilken färg man ska välja.

♥ - this one is for all of you.

Matchen gick dåligt. Eller inte dåligt, men 5-1 förlordade vi med. Nog för att vi hade 11 spelare, alltså inga avbytare och inte ordinarie lag. 1-1 i paus, men då tappade vi i andra istället. Och jag tog en jävla onödig utvisning, whatever.

Sitter här och funderar vad jag ska hitta på ikväll? Har ingen aning vad jag ska hitta på. Är sugen och bowla, men de lär vara fullbokat så de skiter ju sig i vilket fall som helst. Skulle behöva fixa en ny design till min blogg, den är inte så vacker för tillfället. Men de tänker jag inte spendera min lördagkväll med iaf. Nåja, kanske dyker upp något mitt i allt.

Måste bara tillägga vilken jävla stjärna du är Elin!


Ha det bra! ♥

♥ - Rihanna!



taggad!

♥ - godmorgon!

Bra start på dagen! Match 13.00 i Karlsborg!


♥ - supergirl

Idag har jag varit riktigt duktig! Efter skolan städade jag och bror i stortsett hela huset. Sen städade jag mitt eget rum, bytte sängkläder, rensade en låda och städade till i garderoben. Har t.o.m tvättat idag, lite duktigt jag är! Sen har jag och pappa hängt upp spegeln i mitt rum, blev fint. Nu har jag precis landat här, har ätit pizza alldeles nyss och det var... skitäckligt idag. Nu ska jag gå och hänga tvättmaskinen och sen kommer Elin hit. Förhoppningsvis med en godispåse åt mig, sen blir det film&mys hela kvällen, riktigt trevligt. Har match klockan 13 i Karlsborg imorgon, så det blir lugnt på slåttervägen 19 idag.



Måste bara säga hur otroligt skönt det är med lov! Har inte haft nån som helst motivation att plugga sista tiden, så det kom perfekt nu. Vet inte vad som har hänt med mig. Finner inte motivation till nånting, är bara grinig och sur åt alla lärare hela tiden. Har inga större planer för lovet. Blir Ylläs på torsdag! Blir väl att umgås med Ida & Elin en hel del skulle jag tippa på. Men annars vet jag inte. Ska bara ta det som det kommer och ta det otroligt lugnt, lär väl bli lite skoter sen också.

Om och om igen får du mig att falla för dig..


♥ - Ida girlgirl





IDAAA! Vad säger vi om dom här låtarna?!?!? ;););;);););)

♥ - hahaha

Nu äre krig I guess ;) sen kan man ju fråga sig vem det var som fick vad dom ville ;) hoho! 

♥ - VÄRLDEN ÄR FULL AV IDIOTER

Jag har tydligen inget liv och gör allt för att ta andras pojkvänner! Åh vad jag älskar Kalix, helt underbart ;) CARE PÅ DIG SÄGER JAG JU BARA och tydligen är jag en hejjare på bortförklaringar också, extra plus i kanten för de ! ;)

♥♥♥ ååh, puss och go lilla hjärtat!

♥ - I give you all a girl could give you.

Idag har vi haft friluftsdag! Riktigt roligt faktiskt. Vi började med att vara olydiga och ta ner skyltar för att sen åka på dom (fråga inte). Gick som det gick och traktorn stod riktigt felparkerad, så de blev smällar och sen halkade "allas våran Jennifer". Haha, fyfan vad kul! Sen skriller och sen bastu och mys. Sen har jag och Riina varit och åkt skoter, kul som tusan. Dock är ju min röv typ död nu, så mkt som jag flög av, hahahhaa.

Nu funderar jag stark på att städa mitt rum. Ser ut som fan här inne! Sen träning halv åtta, efter det blir det nog en sväng till Ida och Ronny skulle jag tippa på. Nä, nu ska jag fan städa, hej bara hej

Pussycatdolls - Tainted love

♥ - I'll be all you need and more.


Umbrella acoustic


Vanliga versionen av den, får värsta sommarkänslorna! Hur jag längtar ;)

♥ - massage.

NEED PÅ MASSAGE! Nu, helst nyss. Frivillig?!?!?


♥ - where did I go wrong?



If I lay here, if I just lay here,
would you lie with me and just forget the world?






PUSS

♥ - det tar aldrig riktigt slut.

Hemma efter en ganska lugn skoldagfaktiskt. Började dagen med landbandy med min aktiva(vidmyt) idrottsgrupp. Är faktiskt roligt även fast vi är lite som vi är. Kul att jag, Helena och Jenfi är bäst. Sen är resten (jonne, kulo, johan) typ ute efter att kötta mig som fan. Sist blev jag skallad i ögonbrynet, idag fick jag en armbåge i munnen, underbart! Men vad är det och gnälla för, bara kötta tillbaka. Sen hade vi no prov, och de gick fan jävligt bra! 3 poäng från MVG, så de var inte fyskam ;) Sen var det dags för dom efterlängtade breven! Vi skrev brev åt oss själva när vi gick i sexan, som vi fick tillbaka idag. Och fan vad jag fick skratta. Ung&dum, right Riina? ;) "han säger att han skulle offra sitt liv för mig, men jag vet att han ljuger." snacka om att såga någon vid fotknölarna, jävlar vilken bitch jag har varit. "Och jag blir så less på Elin som säger att jag tar "hennes" Riina ifrån henne, när jag och Riina är bästa vänner"  Ja, ojoj, ung och dum, "och Riina är min bästa hopp kompis " ?!?!?!? ;o ingen aning.

Idag flippade min mamma ur på mig, utan att jag egentligen vet varför. Hon skrek och hade sig, sa att jag var otrevlig och är emot henne hela tiden. Hon säger att jag har kort stubin, men nog fan kan man ju fråga sig vem av oss som egentligen har det?! Nu är jag less! OHJA, så tycker hon att jag har attityd problem, dock tror hon bara att det är jag som beter mig så mot mina föräldrar. Men verkligheten är lite annan, whatever.

Nu ska jag skynda iväg på träning, klockan hann visst bli mycket! :)

PUSS

♥ - let me think about it.

Funderar på hur jag ska göra med spinningen idag? Är sugen, men har prov imorgon och så är det bandy ikväll också. Har ett tag kvar och fundera, så får se hur det blir. Är sjukt sugen på och köra skoter, men får se hur det blir med även det! Tisdagar är nog skolans jobbigaste dag, nu är det bara två skoldagar kvar och en utedag, sen lov, fyfan så skönt! Och hur jag har längtat, har inte bestämt om jag ska åka till Ylläs hela veckan eller om jag bara ska fara dit under helgen? Vill hinna vara hemma lite också..

Fick tillbaka mitt spanskaprov idag, och de var visst någon som failade.. Hoho! Hade knappt pluggat nåt och jag bryr mig absolut inte om spanska, så spelaroll. Har lagt ner det där och har inga större planer på att kämpa vidare när det gäller det heller. På tal om ingenting så är jag väldigt uppe i varv och är jäkligt glad hela tiden. Vet inte vad det är, positivt iaf!

Sista matcherna för säsongen i helgen. Härnösand x2, våran serie är lite speciell så vi ska möta dom tre gånger sammanlagt, lite konstigt. Har ingen som helst aning om hur det kommer gå. Dom är klara för allsvenskan och vi har ingenting att spela för? Så i mina ögon känns det som att det kommer bli två avslagna-tråkiga-och-se-och-spela-matcher. Men förhoppningsvis ska vi väl kunna plocka nån pinne iaf. Övrigt om säsongen som har varit vet jag inte vad jag ska säga. Vi gick in i div 1 utan några som helst förväntningar och en väldigt ung trupp och det började rätt bra. Sen blev det dåligt med träningar och tjorv med tränare, så då gick det utför. Sen har vi väl ryckt upp oss litegrann men känns som att vi fortfarande står still. Förhoppningsvis blir ALLTING bättre till nästa år, från försäsong till sista träningen. Hoppas jag verkligen på, för jag tycker det är så himla kul med bandy. Men summasumarum så tycker jag absolut att vi ska vara nöjda, vi hade inga förväntningar på säsongen, så vi har gjort det superbra med vårat unga lag.



Nu ska jag öppna biologiboken..

Puss ♥

♥ ett ord.

TRÄNINGSVÄRK
TRÄNINGSVÄRK
TRÄNINGSVÄRK
TRÄNINGSVÄRK
TRÄNINGSVÄRK
TRÄNINGSVÄRK

♥ - tränatränaträna

Finns det något skönare än då man tränat stenhårt och sen får komma hem och dö i soffan? Tror fan inte de. Känner mig riktigt nöjd och belåten. Har även fått lättat på mitt hjärta idag och fått sagt hur det ligger till. Skönt men det gör ändå lite ont. Skönt också att Ida är på bättringsvägen! Det gillar vi :)

As jobbig bandyträning idag! 50, 100, 150 i TIO jävla minuter, usch fyfan! Sen start och stopp och jaga varandra hur länge som helst. Är så jäkla trött nu, ska krypa ner under täcket och sova så man inte ser helt förjävlig ut imorgon. Imorgon blir det spinning och sen måste jag plugga. Har no prov på onsdag, och jag kan ingenting. Vet knappt vad det handlar om. Släppte bomben till pappa idag, att jag typ skiter i skolan. blev det liv i luckan, fyfan. Haha =)

Härlig vecka!
Idag; Snörugby, gym, träning
Imorgon; Spinning
Onsdag; Idrott och träning
Torsdag; Träning
Fredag; VILA
Lördag; Match
Söndag; Match

tummen upp för det (Y)

SOV GOTT! ♥


♥ dancing

"Du är född ledare. Du har oftast rätt och säger det också. Om någonting ska bli gjort så får du göra det själv. Du är positiv och social. Du vill ha resultat i det du gör. Du är tävlingsinriktad och älskar att vinna...i allt! Dina svagheter är att du är lite för egocentrisk...lär dig att ta hänsyn till andra mera. Ibland så kan det vara bra för dig att slappna av och inte stirra dig blind på prestation. Fråga gärna hur andra mår innan du berättar om det som intresserar dig "

Gjorde nå test på facebook i brist på annat. Var ganska kul att se resultatet. "Du är tävlingsinriktad och älskar att vinna.. i allt?" Nähä, är det sant?! Eller vad säger du Helena? Det är ett under att vi inte tagit död på varandra ännu. Jag hatar så innerligt och förlora och speciellt mot Helena! Men det är nog dags och bita i det sura äpplet och en gång för alla ta badmintonmatchen, eller? ;) Sen äre ju inge snack om saken, 11-0 Jenfi. Jag är king. Haha, nej nu ska vi inte dryga! Du är bara så söt när du är arg ;)



sötnos!

♥ i taket lyser stjärnorna



Snygg sacke ;) haha!

♥ - ingenting.

"Det är lätt och hålla käften och svårare och säga som det är"

♥ Breath slow




♥ ARG

Hur kan du göra så som du har gjort?! Hur fan kan du?! Hoppas att du inser att du har gjort jävligt fel. Att du inser hur djupt du har sårat henne. Tänk på det, gör fan aldrig om det igen. INGEN gör så mot min Ida, ALDRIG någonsin igen vill jag höra något som det här. Jag blir så arg och frustrerad så jag vet inte vad jag ska ta mig till. Det är något jag aldrig kommer finna mig i, ALDRIG. Fyfan alltså. Vad som än händer står jag alltid på din sida, Ida!




♥ Maybe I'm amazed

Drama är bara förnamnet. Fyfan vilken kväll, kan inte gå mer snett tror jag. Tur att min tå typ är broken, sparka aldrig i en sängram, ALDRIG! Fyfan säger jag bara. Tur att vi hade Elin igår iaf, nog är hon allt bra söt :)

Får ta det bättre sen, orkar inte nu. Nu blir det bandy! Hejdå ♥

♥ I will always be on your side

MYS PÅ G!

puss

♥ Kill yourself!!!!!1111

VÄRLDEN ÄR FULL AV IDIOTER! Eller åtminstone våran klass. Fyfan vad arg jag har varit idag, dom har ingen aning om att det finns en gräns om hur långt man kan gå. USCHUSCHUSCH, skönt med helg och slippa dom iaf! Tur jag har mina sötnosar iaf =)



Ikväll ska vi gå på bio, sen tror jag att vi ska fara hit och mysa :) Trevligt värre, skönt att bara ta de lugnt för en gångs skull. Idag har jag och Ida gjort plättar, gott som tusan!

HEJDÅRÅ

♥ Take a bow

ÅÅH vad jag är less den här skiten. Svimmar hur lätt som helst och får äckliga skakningar i benen och händerna hela tiden, orkar inte ta i, hela jävla kroppen sviker mig. Kul det är och inte kunna träna fullt ut! Måste kolla upp det, och de NU. För nu är jeg less skiten ;o

Nu ska jag krypa ner under täcket (själv tyvärr) och fortsätta se filmen som jag sov bort idag (som vanligt), jobbigt skoldag imorgon, har slöjdprov men de kryssar jag fan, vem bryr sig om de?!



haha, vi bytte jackor idag ;) sweeeet!


♥ Face down

Dagen har gått väldigt fort. Spanska provet gick inte så bra, och matte provet igår behöver vi inte ens prata om. Men nu orkar jag inte vara seriös nåmer, för mina betyg räcker för att komma in på handels, så det spelar inte så stor roll. Har varit på nån föreläsning idag och den var mer än värdelös, men skönt att sluta halv ett iaf. Har träning 21.15 idag, jobbigt och träna så sent. Men ska faktiskt bli ganska kul och träna iaf. Har inte kunnat träna ordentligt på typ två veckor, har varit sjuk och ryggen har varit lite små dålig. Tur att det är på bättringsväg iaf!

Förövrigt börjar jag vara otroligt less på kylan! Nu har det varit 20 minus i typ två veckor, nu vill vi ha varmare och vår, dock är det ett tag kvar, men ändå. Har inga som helst planer inför helgen, får se vad jag hittar på.

Nu ska jag lägga mig och se en film, vilket oftast slutar med att jag somnar!

Bra låt!
 

♥ Grattis...

..på födelsedagen älskling ;)


♥ Heartbeats



Skola nu! Hemma efter halv ett, puss

♥ My sunshine



Jag borde nog säga oftare hur mycket jag tycker om dig.

♥ Freedom song

Har absolut ingen blogglust. Ska lägga ner det här tror jag, orkar aldrig skriva, och har aldrig något och skriva om heller. Helgen var trevlig. fredag var jag med Elin och Ida på IP och bastade samt åkte skridskor och lite annat. Ovanligt att vi var vi tre, men det var mer än trevligt och de gör vi gärna om.

På lördag åkte jag, Elin och mamma till Haparanda. Köpte faktiskt ovanligt mycket. En väska, två par skor, linne, bälte, tunika, sjal, tröja typ, smycken och nå klämmor. Det var välbehövligt om inte annat. Sen hade jag inga som helst planer för kvällen, eftersom alla skulle toffla. MEN då skriver ♥Elin♥ ett mess att hon inte alla skulle toffla. Blev överlycklig och for iväg till henne. Vi hade ingenting och göra, men tur som var messade Anton. Så vi invigde våra klackiskor och for till Sunken där det var partaj. Ska aldrig mer i hela mitt liv ta på mig dom där skorna, man fryser bokstavlingen tårna av sig, fyfan. Då var lesshetsfaktorn HÖG. Nåja, det var trevligt där. Inte för att vi hann vara längre än två timmar men det var trevligt iaf, trots att kvällen avslutades i hetsiga diskutioner och tårar för endel.

söndagen fortsatt alla diskutioner och sen var det bandy. Sen for jag till syster och hjälpte henne och städa samt baka. Och på tal om henne så måste jag ju säga grattis! Hon fyllde ju faktiskt 20 igår! ♥

Äh, nu får det räcka :) hej bara hej

♥ glajjer!



Let me break the ice

♥ Utmanad av Anne-lie



Sweeeeet Riina! :)


Du som blivit utmanad, gör så här..

  • Gå in i mappen Mina bilder
  • Gå till den sjätte mappen och välj sedan den sjätte bilden i den aktuella mappen
  • Lägg upp bilden på bloggen och skriv nåt om den
  • Utmana tre andra personer och länka till dem, samt tala om att dom är utmanade


    Och jag utmanar följande..

  • Helena
    Jenny
    Reggis


    ♥ Don't cry!



    And if I really want to let it all go,
    And not save anything for tomorrow
    And if tomorrow never comes at all...

    Kiss me like it's the last time
    Love me like it's the first time
    I'll kiss you like it's the last time
    And I'll love you like it's the first time
    I'll be trippin', can't wait for the next time
    But if there isn't a next time..

    Baby, just don't cry...

    ♥ Jag hatar söndagar

    "Ibland undrar jag hur vissa människor kan vara så grymma som de egentligen är ibland. Jag undrar om alla människor på detta jordklot är födda med ett samvete eller om vissa glömdes bort, när de gällde själva samvetet. Jag vet att jag aldrig skulle kunna göra en sådan sak som jag syftar på och om jag inte skulle vara säker, så skulle jag ta reda på själva saken så jag skulle vara säker. Men helt enkelt så finns det vissa människor i denna värld som tar de osäkra före de säkra och chansar." Men ja, antagligen är jag väl en av dom. Och de står jag för och jag ÄLSKAR att leva på de sättet att man inte vet vart livet bär en. Med ena foten över gränsen. Jag bryr mig inte, för jag är så jävla nöjd så de finns inte. En skitsak som jag inte ens bryr mig om.

    Förövrigt är det kul hur rykten börjar gå så snabbt! Kul att alla vet vad jag gjorde igår, bara de att jag inte ens visste de själv. Men right, tro vad fan ni vill. Fortsätt prata skit, de kommer ni långt på! AAAAANGRY.



    Show me what it's like
    To be the last one standing
    And teach me wrong from right
    And I'll show you what I can be
    And say it for me
    Say it to me
    And I'll leave this life behind me
    Say it if it's worth saving me



    ♥ I don't care

    K R Y S S E T på allt. Nu ska jag gräva ner mig, ja bra hej! :)

    eeeey!

    DU ÄR SOM ETT JÄVLA FÖDELSEMÄRKe, JAG HATAR DIG

    skål för alla idioter

    ♥ aaaangry'

    Jag är arg! Väldigt arg. Orkar inte skriva nån orsak utan vi konstaterar bara att världen är full av idioter, right Jonatan & Ida? Underbart och höra allt skitsnack. Jag bryr mig inte, inte de minsta. Tänker jag fan inte göra heller, bara dra ett careface och skita i de. Imorgon är allt glömt och då menar jag verkligen A-L-L-T. För nu är de sagt så, och så blir de! Idag har vi typ inte haft nån skola känns de som. Missade spanskan på morgon för att de var så kallt och bilen bråkades med oss, tur som var kom Lenis och Idis the one and only guys och hämtade miiiig =) Drack te på skolan, sen slutade vi typ. Hehe myt men nästan. Sen gick jag och Ida och pratade så mycket skit som de bara går! Men de är härligt.

    Nu ska jag fan gräva fram nike skorna och bege mig ut på en löpartur! MYSIGT, spinning ikväll och sen mys på rammelbergsvägen, tummen upp för de! (Y)

    Byebye


    ♥ I'm tired of being what you want me to be


    ♥ orkaorkaorkaorka

    Min dator bestämde sig för att ta en vilopaus och vägrar starta.

    JAG VILL DÖ

    ♥ Why is that chick stealing my show?



    Stämmer in ganska bra just nu.

    ♥ "Mani, mani, jåååiii lilli kom!"

    Seriöst! Kenza är typ min idol, fan så skön hon är! Haha, hur jag får skratta när hon pratar med hunden, så kul har jag nog inte haft på länge ;) haha! Nu ska jag strax börja bege mig mot ip, har nå ledarkurs. Sen när vi kommer hem verkar de som att de som att de blir fika för hela slanten, dåligt gott. Planer för sportlovet är redan satta och jag längtar som ett tok! Tusan så kul de ska bli, hoppas bara inte mamma och pappa ska med, då blire tråk ;) haha! 

    hej bara hej

    ♥ Will you stay with me?


    ♥ Use somebody

    Just hemkommen från skolan. Orkade inte vara kvar. Har sån jobbig hosta vilket gör att man får skallebang. Missar ändå inget viktigt idag. Så då gör det ingenting. Måste bara slå en pling till mami. ALLTSÅ, lokaltrafiken i Kalix. SÅ JÄVLA VÄRDELÖSA. Passar aldrig tider, står att den ska komma halv typ, så kommer den kvart i, yeeey! Glad man blir, så står man där i tights och de är typ tio minus och snöstorm. Sen när man väl kommer in i bussen kliver nån over size lady in och slänger med väskan så man får snö i hela ansiktet. Fan vad sånna där jävlar kan förstöra mina dagar. Nog om det!

    Åh, jag blir så fundersam. What to do?
    Just nu vet jag ingenting. Jag vet inte ens vad jag själv vill.

    ♥ Who is she?

    Allt medan vi blir äldre, lär vi oss att vissa personer som vi trodde att aldrig skulle strunta i oss, helt säkert gör just det en dag. Ditt hjärta kommer att brista, troligen mer än en gång och det blir svårare för varje gång. Även du själv kommer att ha sönder hjärtan - kom då ihåg hur det kändes när ditt eget gick i bitar. Du kommer att gräla med din bästa vän. Du kommer att söka tröst hos en ny älskare, på grund av vad den förra låtit dig gå igenom. Du kommer att gråta över att tiden går för snabbt och med tiden kommer du att förlora någon du älskar. Så, ta för många foton, skratta för mycket och älska som om du aldrig blivit sårad, för om du så bara grubblar i 60 sekunder, är det en minut av för evigt förlorad lycka. Hitta en pojke som säger att du är vacker och inte att du är bra, som ringer upp dig även om du slängt på luren, som stannar uppe bara för att se dig sova. Vänta på pojken som kysser dig i pannan, som har lust att visa upp dig för hela världen om du så bara var iklädd en säck och som håller din hand inför sina vänner. Vänta på honom som regelbundet påminner dig om hur mycket han älskar dig och om vilken tur han har som får vara med dig. Vänta på honom som säger till alla sina vänner: "Det är hon... "


    ♥ Stay with me honey



    Fan vad bra!

    ♥ Less upphöjt till tusen!

    Jag är arg, jävligt arg! Orka inte ens skriva varför. Bara sjukt less på hur alla går bakom ryggen hela tiden. Så jävla fega som inte vågar säga det direkt till mig. USCH åt sånna som dom.

    Har kommit hem typ nyss, håller på och frysa ihjäl. Har haft på mig skridskorna i typ 5 timmar, och det är 15 minus ute. Har förfrusit fötterna, håller på och dö! Sen har vi varit feta och ätit hamburgare, samt hånglat med visselpipor, de ni ;) haha!

    Gårdagen var trevlig. Slutade på ett dålig sätt men är glad att Ida var med mig iaf!

    NU; Bastun !

    ♥ Belive it or not!



    Tro det eller ej! Idag lämnade jag ishallsparkeringen och skulle ut på andra äventyr. Vi behöver inte nämna paniken, kärringstoppet, flaggstången och Antons bil. Inga skador är skedda. Men vi var med om nära döden upplevelser vill jag säga! :O Men kul hade vi!

    Nu; Strepsil, OC och sen nanna kudden.

    ♥ You are my heart just like a tattoo

    Fan vad jag blir förvånad! Mina läsare bara ökar och ökar, är värsta högtrycket nu typ! Det är bara kul, men inte trodde jag att min blogg var så spännande?

    Titta vilken söt mormor jag har;



    Tusen hjärtan till henne! ♥

    ♥ Summertimes

    Nu började alla skriva/prata om sommaren! Så då passar jag på att också göra det. Jag tyckte att det var en underbar sommar, på sätt och vis. Som till största delen spenderades tillsammans med Ida och mitt underbara fotbollslag (som nu tyvärr har gått i graven..) Men kul har vi haft. Väldigt lite sol och bad, men underbara kvällar och LK inte att förglömma. Alkohol intagande och annat tjafs. Och den låt som alltid kommer att påminna mig och sommaren;



    Längtar till nästa sommar! I förhoppning att den kommer bli ännu bättre :)

    Hittade ett inlägg som jag skrev i somras. Men ides aldrig publicera det. Det bara vrider sig i magen när jag läser det här. Fy vad dåligt jag har mått! Men är otroligt glad att allting har vänt och det är bra nu iaf! ;
    "Jag måste få skriva. För jag vet inte hur jag ska få ut dethär annars. Känns som att mina närmsta inte orkar lyssna. Vart är världen på väg egentligen? Alla är så sjukt fixerade i sig själv så att man glömmer att det finns en omvärld att bry sig om. Man struntar i sina vänner och så fort man ens tänker tanken på att säga något om sig själv, såsom "jag har så ont i huvudet" kontrar den andra med "jag hade jävligt ont i huvudet igår". Man SKITER totalt i om den andra är dödsjuk och man tänker inte tanken på att fråga om personen i fråga vill ha en huvudvärkstablett. Jag blir så trött. Men vad jag menar med dethär är inte att jag inte gör så. Visst kan jag också göra fel, men jag försöker iaf! Jag vill visa mina vänner att jag bryr mig, att jag finns här för dem "no matter what". Jag önskar bara att jag kunde få lite respons på det.

    Mitt hjärta gör så ont. Det värker, känns som att någon tagit en kniv och huggt sönder mig. Känner mig så otroligt tom. Hur jag bara låtit er leka med mig. Med mina känslor, med mitt hjärta, med min själ. Jag mår så dåligt över dethär, ni förstår inte hur mycket ni har sårat mig. Det är första gången jag nämner dethär, någonsin. Har aldrig dragit upp dethär och pratat med dethär om nån. För samtidigt som det gör så ont, så skäms jag över att låtit er behandla mig som ni gjorde. Visst, ni har satt bra spår i mitt liv också. Jag har haft några av mitt livs roligaste stunder med er. Men hur ni har mage att göra som ni gör. Hur känns det för er när ni kryper ner under täcket på kvällen? Hur cirkulerar era tankar? Är ni stolta över er själva? För mig är det raka motsatsen. Jag känner mig så liten, så rädd, så dålig, men mest av allt otillräcklig. Jag önskar att ni nångång fick känna på samma jävla skit, som varenda tjej nångång får genomlida p.g.a att ni inte kan uppföra er som folk. Förklara för mig. Hur tänkte du? Du ringde till mig och berättade hur mycket du tyckte om mig. Hur mycket du ville ha mig osv. Hur fan tror du att det känns? Att sen bara bli dissad utan att veta varför.. Du har inga känslor. Och att du ens försöker prata och smöra in dig hos mig igen. Det tycker jag är värst, du har satt så djupa spår i mitt hjärta. Du har förstört mig ända från grunden, du har nollat mig, är du nöjd nu? Du har förstört mig, jag har haft så svårt att släppa in någon person nära inpå mig sen detdär hände. Och när jag väl gjorde det, så gjorde jag fel val igen. Förstår du hur rädd jag är, hur ont det gör att se dig? Smärtan innuti mig som jag bär på hela tiden. Du har gjort mig till en rädd ensamvarg med ett stort hål innuti mig."

    Usch, men nu har jag glömt det och bryr mig inte alls om det! Jobbigt bara att det fick förstöra en del av min sommar. However! Nu ska jag basta, sen ut och ge Jonatan min vän en skiva. Sen sängen! Match imorgon, 12.00 i Karlsborg, be there!

    Puss och hej

    ♥ All I got is 4 minutes

    Har fifflat lite med bloggen idag. Har inte varit på skolan. Har ont i halsen och jobbig hosta, lite feber också. Jag och Jeppe har varit och städat ur förrådet på IP så nu är de lite ordning där inne iaf. Kinamat till middag och de var mer än gott! ;) Match imorgon, får se om jag kan spela eller inte. Sen blir det myyyys med mina girls! Blir nog kul :)




    ♥ One Tree Hill

    "At this moment there are 6,470,818,671 people in the world. Some are running scared. Some are coming home. Some tell lies to make it through the day. Others are just now facing the truth. Some are evil men, at war with good. And some are good, struggling with evil. Six billion people in the world. Six billion souls. And sometimes - all you need is one"





    ♥ Sometimes I wish that they'll find me

    Vilka feelings man får, typ sjätte klass kanske? ;)






    ♥ It's all your fault



    If you had one shot, one opportunity
    To seize everything you ever wanted, one moment
    Would you capture it, or just let it slip?

    ♥ If you had one shot

    Fyfiskarna vad jag mår dåligt! Har ont i mina ögon från igår och mitt huvud håller på och sprängas. Kroppen gör ont att så fort man ens funderar på att röra tv-kontrollen äre kört. Det är inte lätt när det är svårt, verkar som att de är nå feber på g. Ska krypa ner i sängen och vila ett tag. Sen blir det team sportia och förhoppningsvis en ny bandyklubba. Har nämligen slagit sönder min. Träning ikväll, men den blir det väl inget av..

    Prov imorgon, känner mig så fruktansvärt omotiverad och plugga. Men what to do, bara och göra det. Men det får bli ikväll. Sen måste jag bara få skriva hur otroligt ARG jag var igår när jag skulle sova. Det bara sprutade tårar från ögonen och atm ville jag bara dö. USCH, hade jag haft ett skott och en möjlighet, ohja, jag hade tryckt på avtryckaren. ALLA GÅNGER! Fyfan.

    Nationella idag gick bra, skrev en krönika om mörker. Får se vad det blir för resultat, kändes bra iaf! Sen måste jag bara få tillägga vilka jävla skrattretande personer det finns. Nåja, nog om det. Sängen nu! Hej så länge

    ♥ Never too late

    Hoho! Nu har vi varit och gasa skoter en sväng, och nu ser jag ut som ett emo, halleluja! Nu blir det OC och sängen, nationella imorgon.. Igen ;o

    I helgen! ;)

    ♥ Sweet Darling

    Kan inte annat än hålla med Ida..
    VI MÅSTE HA EN TILL, NU!


    ♥ hehe

    Jag har beslutsångest. Antingen lägger jag mig i sängen, ser OC och sover ett tag.. Eller så promenerar jag in till stan, hämtar pengar och köper B&J glass och hårfärg. Jag vet fan inte, de är svårt. Måste fundera ett tag, men sängen ser ganska övertygande ut..

    ♥ I won't cry for yesterday

    Föregående inlägg skulle ha publicerats inatt, men blogg.se bråkade som fan med mig och ville inte. Så då får ni låtarna nu istället. Idag har jag inte gjort nåt, bara legat i sängen och retat putte hela dagen ;) yeeeey! Nu ska jag ta en dusch, de är mer än välbehövligt. Oja. Nationella i svenska imorgon, fyfiskarna så jobbigt!

    Kom btw hem med 3 poäng av 6 möjliga. Vet inte om man ska vara helt nöjd. Men det duger! Har haft ännu en trevlig resa med mina sötnosar iaf =)




    PUSS

    ♥ Goodnight sweetheart

    Jag är hemma och är allmänt död.


    Melissa Horn & Lars Winnerbäck - Som jag hade dig förut


    Melissa Horn - Hanna


    Pink - I don't belive you


    Agustana - Sweet and low

    God natt! ♥

    RSS 2.0