Ledsen tjej..

Mina favoriter.. Dumt val och ta dom på hotellet..


Älskade fredag

Lyckan som uppstår när..


..det är fredag

..du får MVG på företagsekonomi provet

..9 dagars ledighet från skolan väntar



..du kommer hem från jobbet och mamma och pappa lagar plankstek till middag ♥




Radar ;-)




Känner att det kanske blir lite... galet? ;)


woop woop

Det går bra nu

NÖJD! Måste nog vara mitt nya favoritord, tror aldrig jag nyttjat det så mycket som jag gjort senaste dagarna. Helt fantastiskt hur bra det går för tillfället!

Läs min kära vän Elins blogginlägg här! Och kan inte annat än hålla med henne :)


♥ Har äntligen gjort min tatuering. Har så länge velat göra en men inte vetat vad eller vars. Var egentligen en impuls grej och texten jag skrev bestämde jag mig för en vecka innan. Men kändes verkligen helt rätt.



♥ Har bokat en resa till New York med finaste mamma och pappa ♥ Ska bli så kul och åka dit igen. Kul att se hur det ser ut på våren, var mitt i vintern förra gången. Kika lite hockey & basket och såklart shopping ;-)


♥ Mina fina vänner!





♥ Bandyn är igång igen. Börjar få tillbaka suget igen, har varit på vift ett bra tag. Men har så jäkla härligt lag så denna säsong kan inte bli annat än kanon ;-)



Första ispasset ute på stor is på IP igår. Gick väl som det gick. Tre självmål gjorde jag, tre? Haha, fick ju göra mål iaf ;-)


♥ & i helgen är det Halloween, då firar vi det & Jenfi ;-)


We might not get tomorrow, let's do it tonight



so long. pusspuss.

Sådärja!



nöjd nöjd nöjd nöjd nöjd! ;)

New York

Tack mamma & pappa, ni är verkligen bäst i världen.



Jag älskar er

It's done!



Nu är det gjort! Och gjorde faktiskt inte de minsta ont ;)


Bild kommer inom kort, den är så svullen och röd just nu så det får lägga sig först.

Tatuering

Idag smäller det! Nervööös....

!


Gissa.. ;)

Gissa favoritfärg och vinn en färgradio ;)


20 oktober

Hej på er! Fyyy vilken dålig start jag fick på dagen. Vaknade av ett sånt jävla otrevligt telefonsamtal. Usch & fy. Blev så jävla arg så jag blev pigg och kunde inte somna om, och jag hade sovmorgon.. Endel tilt, men humöret vände ganska fort när jag fick träffa mina goa klasskompisar iaf! ♥

Har jobbat 15-18, så har precis kommit hem. Ska försöka laga nån mat, dock är det ju inte min starka sida.. Får se vad jag hittar på för spännande ;)



Undra vad man ska hitta på ikväll? Kanske skulle behöva röra på mig lite, men får se om den orken infinner sig.. Tvekis ;)


Väldigt onödigt inlägg!

so long
.

Vilken kväll

Jag, Ida & Jenfi for ut och jyrade lite, med Jenfi bakom ratten.. Är hemma helskinnad men det var då fan på håret ;-) Jenfi glömde nog att det är 2011 och inte 1967 då det var vänstertrafik i Sverige.. Meeen de är väl sånt som händer? 

här borde de vara en bild, men orkar inte leta.

Spenderade resten av kvällen hos Ida. Gjorde henne fin i håret och blev bjuden på nybakt fika :-) Mys! Nu ska jag se några grey's avsnitt innan det är dags att sova. Upptäckte just att jag hade sovmorgon imorgon, underbart! ♥


ciaaaao.

Love is wicked

Kunde verkligen inte somna igår, låg och snurrade hur länge som helst = trött tjej. Idag har det inte hänt mycket spännande förrutom att min käre vän Jenfi har tagit körkort :-)


Grattis igen!

Nu ligger jag i sängen och har vaknat efter en nap på typ 2h. Sova efter skolan är utan tvekan bästa stunden på dagen. Väntar på att Jenfi ska plocka upp mig så ska vi ut på mission ;-)


Ny-gammal favorit ;)





so long.


Lovely New York

När ses vi igen..? :)


Tisdag

För en gångs skull tog jag inte sovmorgon imorse och pallrade mig till skolan. Och när jag väl kommer dit så har vi ingen lektion. Lycka <3 elleeer...?

Nåja, endast en lektion idag. Sen ska jag och mamma på stan och kika på lampor. Var på Ikea igår och kollade på inredning till toan, blir nog kanon när de blir färdigt :)

Ikväll väntar ispass och en promenad med E.H :-)

so long.


wiiie

1 vecka kvar... Nervös tjej!


Home sweet home

Hemma efter en asrolig helg i Edsbyn. Var inte alls sugen att åka i torsdags men shit vad roligt vi har haft. Trots att marginalerna på plan inte varit på våran sida denna gång heller så har vi spelat riktigt bra bandy. Sjukt kul att gå på stor is igen!

Bästa stunderna har vi nog på sidan av plan. Fyfan vilket gäng vi är, som jag skrattat alltså ;-) Fick även träffa Ida J, var kul, så länge sen vi träffades sist.








"Vad gör vi? Nu kör vi!" - det uttrycket förklarar i stort hela helgen ;)



so long. puss.

Lill-Jansson ;)


Womens World Cup, Edsbyn

Framme i Edsbyn och dags för cup! Önska oss lycka till ;)


Äntligen ska mina älsklingar få användas ;-)


:(

Varför blir jag alltid sjuk när det är dags för match?!?!


Tiiiiilt.....


Vinterjacka

Denna kom hem till mig idag!



Nöjd tjej :)

Bättre sent än aldrig

Igår fyllde världens bästa Jenfi år!




Grattis ♥

Nostalgi!

Shit vilken playlist jag just knåpade ihop..
Sååå mycket roligt vi gjort ;) Vilka minnen!






klicka på loggan för att komma till spellistan :)

Födelsedagspresent


Fick detta på min födelsedag, enligt denhär skulle det ju vara 22 oktober. Har funderat och verkligen försökt klura ut vad det kan vara utan någon större framgång.

Hur som helst så ringde syster mig i onsdags och sa att jag typ var tvungen och jobba på torsdag för att dom var så lite folk. Åkte till jobbet efter skolan och där var det hur lugnt som helst och dom var nog med folk i butiken, hann nästan bli lite sur. Sen kommer Adde och Dick in i butiken och sätter på mig en ögonbindel och sätter mig i en bil och kör runt som dårar. Bytte bil och fick svepa en cider, sen tog mamma av mig ögonbindeln och vi var på väg mot Haparanda.

När vi kom fram dit åkte vi på Cape East och drack ett glas vin och dom sa att det var där vi skulle vara. Kände mig verkligen tveksam till det, och så rätt jag hade. Vi åkte vidare mot flygplatsen i Kemi och när vi kom fram där laddade mamma upp med shottar och cider till mig och Ida. Sen fick jag finally veta vars vi var påväg.



SPA-resa till Tallinn!

Första tanken.. Tallinn?!?!?!

Men, det har verkligen varit över våra förväntningar. Fredag började jag med manikyr och sen åkte vi till ett jättestort shoppingcenter där vi hittade hur mycket som helst. Käkade aaaasgod lunch. Av en ren slump råkade vi se Vapiano när vi åkte med taxin till hotellet. Käkade middag där och tömde några vinflaskor, blev rätt sent innan vi var tillbaka på hotellet.



Lördag: Började med ansiktsbehandling, mys i bubbelpool, helkroppsmassage med lavastenar - underbart! Körd en en favorit i repris och käkade på Vapiano. Tänkte bara mysa i relaxavdelningen på hotellet resten av kvällen men där träffade vi fyra störtsköna killar från Göteborg som bjöd in oss på förskiva.

GALEN kväll. En jävla massa sprit. Försök till att stå på händer=faceplant in i väggen. Stig-Helmer. Ölspel a'la Norrland - Göteborgsvarianten var bara för mesar. Fest hos Mange (Idas nya favoritlåt..;). "Frisören & Polisen". Utgång. Offroad hemgång. Utan kläder i korridoren?! Grekiska i sömnen samt slagit sönder en lampa.



Söndag. Ni vill inte ens veta... punkt punkt punkt


Är verkligen helnöjd med resan.
Men kan man vara annat med världens finaste människor? ♥



Mer bilder finns på facebook :)




Ikväll har jag och PJ varit på B4 och sett fotboll. Nu sitter jag och lyssnar på musik och känner mig rätt tillfreds med livet ;-) hihi!




Torsdag bär det av till Edsbyn och kicka lite rumpor(eller...?) ;-)


dags för lite grey's! take care

världens bästa grey's


No Strings Attached



den är så söt! :)

Träning

Dags för första body pump passet på typ 1-2år? Wish me luck ;)


Andra oktober

Helgen har varit jättetrevlig. I fredags började vi kvällen i relaxen, fortsatte sen mot Vikingen där vi käkade middag innan vi åkte vidare och firade Carro. En supertrevlig kväll med mycket dans, skratt & skrik!

Vaknade på lördag och var inte bakis - underbart! Jobbade och gick modevisning. Sjukt stressigt men de gick bra, var sjukt lökigt och gå modell i täckkläder och slalompjäxor kan jag ju säga! Åkte hem och hade inga planer för kvällen. Hämtade PJ och spenderade hela kvällen med han, körde runt lite folk, såg bms, käkade, var med Fredde osvosv. Riktigt trevligt, länge sen vi gjort nåt :)

Idag har jag tränat, gick så jävla dåligt så jag ville bara grina. Fyy.. Åkte till Risön och såg fottis, kul att Assi vann.

Imorgon är det måndag, igen. Inte okej.


Hörs & ses! Ciao :-)


-


Mosters hjärta

Ganska stekig kille ;-)


RSS 2.0