Freda' - det som gör mig lycklig

Det som gör mig lycklig nu,
är att det finns nån som du! ♥

Seconds turn to ages

Woooosh, det är mycket nu! Har knappt tid och sitta här, eller ja det har jag visst, men inte tid och skriva blogg.

Har äntligen kunnat börja träna igen, vilket känns U-N-D-E-R-B-A-R-T! Inte kunnat träna på 5 veckor, allergin tar död på mig. Visst är det jobbigt som fan när man väl börjat nu igen, men det är värt det! Var ute och sprang i måndags, powerwalk med Nullet igår och idag har jag varit och sprungit igen. Imorgon blir det en morgonprommis och sen under helgen blir det ingenting alls. För då är det Luleå Kalaset, wiho!

Ska åka till Luleå imorgon med Elin och shoppa på dan, senare på kvällen är det Rix Fm festivalen och efter det åker jag till mormor och sover. På fredag kommer Ida och Elin kanske? och Riina. Grymt kul vi ska ha, massvis med trevligheter! GILLA ;) Är där på lördag också, så kommer hem på söndag först. På söndag är det även 2 augusti vilket betyder att det är 29 dagar tills jag fyller år och då har jag och Nullis varit tillsammans 4 månader! ♥



Nu ska jag strax hoppa i duschen (är ju bara två timmar sen jag kom hem.. FRÄSCHT!). Ska bara ringa Elin först. Efter det ska jag kolla igenom vad jag ska ha med mig för kläder till Luleå. Läsa lite och sen är det godnatt för min del!

En bra låt, visst Nullis?! Tossi sa det iaf...


Carry on - and I will forever
Longing drives bad memories away
And still I carry on and I will forever
Cause when I see you smile
I dare to believe again


Ha en trevlig helg, för det ska då jag ha! ;)

PUSS & SNOSS ♥ 

Ge mig, ge mig, ge mig nåt mer, nåt att jobba med

Jag förstår inte, jag uppdaterar (nästan) aldrig min blogg. Och när jag väl skriver så är det inte så intressant, men ändå ökar läsar antalet och jag förstår inte varför? Vet knappt nån som läser min blogg, eller ja, typ några styckna. Och vet ju även att mamma är en trogen läsare utan att våga erkänna det (Förlåt.. ;o ).

PDOL i helgen, men jag skiter i det - faktiskt. Har inte alls så stor lust att fara, så jag tror jag ska fara till stugan och vara där med farmor några dagar istället, mysigt! Far på LK istället :)

Fick HM's höstkatalog idag, och gud så fina kläder det fanns. Så därifrån ska det beställas! Kom även på idag att jag fyller år på typ 5 veckor, det är inte så jävla länge egentligen. Dock har vi ju redan börjat skolan då, så det är väl ingenting att längta till I guess? Strunt samma, nu ska jag se Jönsson Ligan med Nullis och sen sova! ;)

PUSS OCH GO

Världens mysigaste låt! ♥



Du springer aldrig ifatt,
när jag väl är där
jag vill inte tänka framåt
men är livrädd att fastna här
nu kan det vara för sent
att säga som det är

Vi testar nya vägar
som aldrig tycks ta slut
vi har försökt att fånga den andra
men aldrig nått ut
jag vill ha en sista chans
så jag säger det rakt ut

Jag vill ha dig nu
som jag hade dig förut
jag vill ha dig nu
som jag hade dig förut

Jag vet att det är svårt över telefon
men när jag har dig nära
vill du därifrån
jag vet att du har tänkt
men berätta hur du mår

Jag försöker träffa andra
men det är inte så lätt
jag har försökt att tänka bort dig
på alla sätt
det är dags att lägga på
men att stanna känns så rätt

Och jag vill ha dig nu
som jag hade dig förut
jag vill ha dig nu
som jag hade dig förut
jag vill ha dig nu
som jag hade dig förut
jag vill ha dig nu
som jag hade dig förut

YEIY!

Nu ska vi iväg till Idas stuga! Fan så kul! ;)


Something, somewhere, that I long to find

Hemma nu igen. Husvagn - kanske det värsta som finns? Tror de. Jag ville dö 48h av 48 möjliga. Nä, så illa var det kanske inte. Men min satans allergi gör allting tvåhundra gånger värre. Less den skiten! Är det såhär nästa sommar flyttar jag till - ja där det inte finns svenskt gräs. Men Nullis har varit med iaf, och det var ju tur det, annars hade det inte gått.

Nu är Ella här, och hon har så ont i höger framben så hon kan inte ens gå.. Men vi har gett henne lite smärtstillande så nu har hon legat i min famn en stund och blivit kliat, sötvovven :)

Ida är strax påväg hitåt, blir att bara ta det lugnt ikväll. Jag har då inte ork till något annat. Se film eller nåt. Nu måste jag kanske dra mig till duschen, är inte så fräsch! Hoho

Puss & go!

HAT HAT HAT HAT



Jag H A T A R det, mer än allt annat :(

Det går inte

Jag hatar när detär såhär!
Tänk efter.. Tänk hur det blir sen.. Tänk om..

Jag kan inte, JAG VILL INTE.
Det går inte och sova,
klumpen i magen förstör.

Could it be any harder?

Sådärja! Äntligen får jag slå mig ner här och pusta ut. Ehm fel ordval kanske? Men har hållt på och packa massa grejer tills imorgon, ska nämligen till Piteå med Nullis, mamma och pappa och hälsa på mormor och dom där dom står med husvagnen..... YEIY! not. Vad fan har man med sig när man ska bo i husvagn? ofta jag vet? men har packat typ hela garderoben och myggmedlet, som Moa sa -"..och myggmedel... glöm förhelvete inte det!!!" Haha, hon är som söt :) Vi blir där till på torsdag, blir nog mysigt tror jag. Gå på stan och ta det lugnt, sol och bada om vädret tillåter det vill säga.

Egentligen borde jag sova med tanke på att jag måste kliva upp på typ sådär 6 timmar. Men är inte det minsta trött eftersom vi sov till halv två idag... Igen. Shit happens vafan?

Äh, nu måste jag sova! Får väl skriva mer nån annan gång. CIAO

Tlött

Är så trött, uppdatering - det får bli imorgon :)

puss och go

This is the way that we love



Tok-mysig låt ♥

US and A baby!

5 månader kvar! Tjoho ;)






HELT OK

ÅÅÅÅH! :)


<3

tre månader ♥

Ida girlgirl

falska vänner: vill ta din drink ifrån dig när dom menar att du fått nog.
äkta vänner
: vill titta på när du snubblar överallt och säga drick upp resten.

Haha ;)


And I don't care what they say, I'm gonna be with you

Fick någon fixidé precis.

JAG VILL HA BRUNT HÅR, NU!


'Cause it's too late, there's no escape, might as well face it, baby were stuck with each other, stuck in love with each other

Godmorgon! (eller kanske borde säga goddag?)
Tog en riktigt sovmorgon idag och det var gode skönt måste jag säga. Mår ganska dåligt, om jag ska vara helt ärlig. Allergin tar fan knäcken på mig. Och den har bara blivit värre och värre för varje år som går. Kanska ska leta fram medicinerna jag fick när jag var i Thailand, de verkade ju funka mot det mesta ;)

Nu ska jag städa, mitt rum ser ut som fan! Hejsålänge :)

Jag antar det finns nån du skulle ringa, om jag inte fanns


IDA, minns du? :):):)

Vi låg i min säng (den förra jättesköna:(:( ) och var typ helt tyst.

Ida - "Åh, alltså jag kan inte förklara känslan.."
TYSTNAD
Lina (efter ett tag) - "Eeeh?"
Ida - "Hur jävla skön din säng är"

haha, skrattar fan fortfarande åt dedär ;D

Om jag kommer dit igen, har du en plats där jag kan vila? Ett rum där jag kan känna att jag är nånstans ifrån?

Dagen har varit lite av en skitdag, men har ändå haft sina ljusglimtar. Vaknade med min sötnos på morron. Sen kom Ida och hämtade mig och så for vi till frevis och var spenderade några timmar där, var mysigt! Somnade som två klubbade sälar båda två, riktigt skönt var det iallafall. Sen gasade vi hemåt. For och vattnade farmors blommor, for hem igen och somnade på soffan vi har ute i nästan två timmar. Drömde att jag och jompiie var på en båt och var typ sjösjuka och låg och spydde ikapp och kunde inte gå eller nånting. Fräscht som fan. 

Nulle glömde sina sockar här för nån dag sen,
och då går det som det går när Ida kommer hit ;)



Sen har jag varit och badat med mina sötnosar nere på campingen. Var kul som tusan, och hur jag fick skratta åt dig Riina, du är så söt! :) Nu borde bastun ha blivit varm, så ska pysa ut dit och sitta där länge och väl! SKÖNT är så frusen från badet. Efter det blir det och krypa ner under täcket.

Kanske skriver nåt mer sen :)

PUSS & SNOSS

RSS 2.0