31 Augusti.

GRATTIS TILL MIG ! ;)


26 Augusti.

Har inte hunnit med så mycket idag.
Endast match och så har jag klippt håret.
Vi spelade mot Pgif, fick bra start, mål efter 7 sekunder, sen var det väl lite till och från, och Amanda gjorde ett jävligt snyggt mål, och sen gjorde dom mål på en frispark, var vårat eget fel att de blev mål, vi murade inte för snabbt så Helena väntade ju på muren och stod vid vänstra stolpen, så sköt dom i högra hörnet, så det kändes lite tungt eftersom att de blev mål för att vi inte murade. Menmen, 2-1 paus. Och det var slutresultatet också. Vi försvarade oss bra idag, var pressade nästan hela andra, sen bommade vi 2 eller 3 frilägen också. Menmen, ännu en seger, denna gång med 2-1, fint, spelade mittback idag också. Sen på en gång efter matchen klippte Ida mig, och nu är det kort, är nöjd faktiskt! :)


           Före              -            Efter           



/L*

Nice!

Sov hos Elin natten till lördag, så jävla bäst alltså. SÅÅÅÅ jävla kul som vi hade, och så jyra som vi var, tog en cykeltur på ca. hmm.. 2,5 mil, endast, och så jävla mycket tjorv. Har två jävla sår på handen från den lilla olyckan. Men inga mer detaljer ;D Vi var uppe alldeles för länge, sov till elva, sen har jag varit så jävla slö hela dagen, sett typ 3 filmer, sen nu på kvällen så for jag och Ida och köpte lite flott, tok-pappa åkte på huven ;) sen for vi på Before, var där typ 1h, fikade och drack te, MYSPYS. Sen for vi och körde runt med bilen, jyrade på som bara den, sen for vi till Nadja, såg lite film, nu sitter jag här, ska snart gå och sussa har nämligen match imorgon (idag) mot pgif, DERBY å allt ;)



   


/L*

Meningslöst inlägg.

Har inte tid/lust/ork till att blogga nu nåmer.
Händer ganska mycket så jag orkar inte skriva.
Har varit i Luleå med Ida och Micke idag, köpte inte så mycket, det var inte meningen att jag skulle köpa nått egentligen, men fick mig ett par hel svarta jeans, ett linne och en parfym iaf. Vi åkte där ifrån typ halv tre, kom hem halv fyra, for klockan fyra till samlingen.

Hade borta match mot sävast, var så fruktansvärt seg i hela min kropp idag under uppvärmningen, kom väl igång någolunda till matchen, spelade ca 3 minuter, och mina knän var döda. Skulle först inte spela nå mer på hela matchen, men fick gå in som mittback, och det gick faktiskt bra, är så jävla kul och spela där med Malin, vi funkar bra tillsammans och spelar så jävla bra, är verkligen kul att man har nån som man känner sig trygg med och när vi funkar så bra tillsammans också. Vi vann iallafall matchen med 3-1! Målskyttar; Alisia x2 och Mary.

JUST NU ÄR DET SKÄRVARNING, vet inte vad jag vill eller vad som är rätt, vad som är fel, vad som känns bra, vad som betyder mest, vet inte riktigt om det är värt att offra allt för något som lika gärna kan gå helt åt helvete.

17-18 Augusti

GRATTIS TILL KÖRKORTET IDA! :)



Var i Luleå med Ida på Torsdag, och så åkte vi hem igår (ny dag nu) tidigt på morgonen. Köpte inte så överdrivet mycket, men de var väldigt välbehövligt iaf, skönt att jag hittade mig ett par jeans.  Vi sov över hos morfar, alltså fyfan så jävla fint dom har hemma hos sig,
så himla mysigt och jävligt snyggt, avis!
Vi mös på där på kvällen i morfar och Evas nya bastu, riktigt mysigt :)

Kom hem idag, gjorde mig iordning, for ner på stan en sväng, pratade lite med Ida på team.
Sen for jag till farmor och vattnade hennes blommor, hon är i stugan nu, satt mig och tittade på tv där hos henne, och så slocknade jag ett tag, vaknade av att de ringde, sket i och svara. For hem, käkade och så hade vi match. Mot Jämtö/Vitå, inte ett lag i våran klass kanske. Vi hade inte ordinarie idag, 4 spelare sjuk/skadade. Så vi var bara 13 spelare så vi fick låna in Sara och Frida från f94, och det tackar vi mycket för. Dom är så himla duktiga för att vara 94or, dom skulle utan problem platsa i vårat lag ! :) Vi vann iallafall matchen med 3-0, hade en jävlig motvind i första, så vi skapade kanske inte så mycket. Fast sen i andra hade vi ju medvind då, och då skapade, dom fick bara jaga och jaga. synd för dom ;) haha ! Juntti skadade näsan idag, och vi var bara 4 backar med henne, så jag fick gå ner på mittbacksplatsen, gick bra, det funkade bra med mig och Malin, kul. Fast knäna smärtade väldigt mycket på matchen idag, nåja. Kan itne göra något åt de.

Efter matchen så åt vi lite plockmat hemma, och såg en film; Inside man, ganska bra. Men fattade den inte riktigt, whatever. När vi hade sett färdigt filmen for jag och syster ut och körde lite, eller rättare sagt Ida körde,  vi var väl ute omkring 1,5 h skulle jag tro, MYSIGT. Kan prata med allt om min syster, hon är bäst!  ♥



Du ska veta att jag inte glömt,
det finns känslor som aldrig tar slut, 
det finns bilder som aldrig suddas ut.


'TAKE CARE

15 Augusti

Inatt har Helena sovit hos mig, mycket flott har det blirvit, som vanligt ;)
Orkar inte berätta så noga om det, vi såg Beck och den Japanska Shungamålningen. helt ok!

Usch, nu är allting sådär väldigt irriterande.
Klarar typ inte av nån, har tagit ut mina aggresioner på en fotboll idag, bra jobbat ! Så nu vill jag bara stänga av min telefon och dator och åka iväg så jävla långt det går utan att nån vet jag var jag är. Usch, ska iaf bort imorgon. SKÖNT! Ikväll ska jag se film och sova, och bara dö i sängen !

Avril Lavinge - When you're gone
The Calling - Could it be any harder
Three Days Grace - I hate everything about you

Lilla VM

Åkte 7.30 från Kalix till Boden då, när vi kom fram så fot vi och checkade in, de var typ nå strul med våran bokning, men det löste sig som tur var! Sen for vi till planen där vi skulle spela. Första matchen blev oavgjord, mellan oss och Storfors, fast man slog straffar i fall att det skulle bli samma poäng och målskillnad i slutet. Vi vann dom straffarna, 4 av 4 i mål, dom satt sina två första och sen bommade dom dom två andra. Så 4 av 2 i mål för dom. 

Efter matchen for vi till I19 där vi skulle sova, lämnade våra grejer där och duschade, sen for vi och käkade. Måste säga att maten vi har fått faktiskt har varit bra, den har gått och äta.
Efter lunchen så skulle vi vila ca 1,5 h det var skönt och få sova ett tag, men så klart kommer mega stolpskottet Alisia in och väcker typ hela jävla rummet, USCH vad sur jag blev ;p Sen for jag, Ida & Helena och tittadepå Pgif p91s match, den var mindre spännande, dom vann typ med 8-0. Sen var det daga att äta igen, och sen match (derby).
Mot Pgif, vi spelade rätt bra den matchen ändå. Fick en bra start också, hörn mål efter typ 2-3 minuter. Vi fortsatte bara pressa, gjorde ett till hörn mål, så ställningen i paus var 2-0. Typ 10 minuter in i andra gjorde dom 2-1, och pressadeoss  ganska mycket, men vi klarade oss bra, spelade som ett lag och tryckte in 3-1, även det på en hörna, sen flöt allting bara på, vi tog över mer och mer och slutresultatet blev 3-1.

Efter matchen for vi till I19, träffade några från Pgif p91, pratade och jyrade på med dom ett tag, sen gick vi och duschade, men de är så korkat byggt där så vem som helst kan komma in i duschen hur lätt som helst, så vi vågade typ inte gå och duscha, så vi trängde in oss, jag, Ida och Helena i en trång jävla liten dusch, haha, fyfan  vad kul ;D Ja, sen  vetr jag inte om det hände så mycket mer den kvällen, umgicks bara och hade de trevligt, somnade efter tolv nångång.

image59

Söndag;
Uppstigning 6.30, inte så kul.
Åt frukost, och match klockan 8.30, semifinal mot Piteå. Dom var snäppet bättre än oss hela matchen, så ja. Förlust blev det. Så fick ju spela 3-4 pris då, mot Storfors igen. Vi var nog lite bättre skulle jag säga, men  vi lyckades inte hålla tätt, 2-2, förlängning 2x5 min. Inget nål i förlängingen. Så det blev straffar igen. Vi kördemed samma skyttar som dagen innan, de vill säga; Amanda, Malin, Jag, Jennifer och Ida,vi körde i den ordningen också. När vi skulle lotta om vem som skulle börja med straffarna så sa domaren, "Vi gör såhär, ni får gissa, hur gammal tror ni att jag är?" Jag tyckte att han såg ut som 34, så jag sa 27, och deras lagkapten sa 25, och domaren var tydligen 18. Oops. bara 9 år fel. Vi började iaf, Amanda satt sin straff, dom satt sin straff, Malin satt sin straff, dom satt deras straff. Så var det min tur, jag var inte alls nervös, förrän jag hörde Micke och dom andra galningarna på sidan "Kom igen Lina, du sätter den", DÅ blev jag jävligt nervös, men jag stängde av mina öron och gjorde det bästa av situationen, och mål blev det. Sen var det deras tur, så ropade Jens "Ääh, du behöver inte vara nervös, du missar ändå" och så missade hon ;P haha,lite fult. Sen satt Jennifer sin straff. Och så var det deras tur, jag sa typ "Missar dom denhär vinner vi", så bommade dom, men vi fattade liksom inte att vi hade vunnit för att domaren inte blåste av, så ropade Micke från sidan "Men vafan ni har ju vunnit" haha ! Ooh vilken glädje de var då.Sen var det prisutdelning och lagfotografi. Lite bilder finns på www.linabergeskans_.pixbox.se ! Sen åt vi och duschade. Pappa och resten for hem, jag stannade och såg Pgifs final, dom vann med 3-0! :)

Sen åkte jag hem med Ika, min favorit !

Fredag kväll

Jag och Malin for ner till campingen typ viid sex, var där med Emma ett tag, kollade på kyrkrodden osv, sen typ vid sju gick vi in på området. Var sten dött, så  vi gick ut igen, var sociala med allt och alla typ :) Vi gick in på området igen typ halv nio, då började det komma lite folk dit iaf. Kring kvart i nio kom Ida J, hon var med mig och Malin då typ. Just efter nio började Jens och hans band deras spelning, det var bra! :) Regga, Ida och jag sjöng med lite dära.

Efter det så var jag inte med Malin så mycket mer, Ida, Jens och jag gick och åkte virvelvinden två gånger, ganska direkt efter varandra, vilket inte var så smart. Jag kunde inte cykla sen, fick leda cykeln. Ja, efter vi hade åkt dom två gångenrna for jag hem, klockan var typ halv elva, for hem rätt tidigt eftersom att jag inte hade packat, och vi skulle åka till Boden 7.30 dagen efter.



31 Augusti, det börjar närma sig.

Och, överst på önskelistan just nu;

image58


GLAD :)

Har sovit hos Elin inatt, nice de!
Vi vaknar, går in, äter något, går upp på Elins rum och halv sover, ALLTID! ;)
Sen har jag hjälpt mamma och baka lite till när jag fyller år.

Och träningen idag gick bäst!
Eller inte bäst, men jag hade typ inge ont i knän alls, nog för att jag hade dom nya knäskydden idag, dom med en lite större såndär pinne typ i, dom var ruskigt bra, wiho. Nu känns det helt plötsligt mycket bättre, tack och lov.

Lilla VM - 6 dagar
Lina 14 år - 26 dagar
NICE!


;)

Det blir inge LK ikväll.
MEN istället blir det mys Elin, inte fel de heller ;)
Vi ska gå ut och äta, sen bada, se film och enbart må gott! ;) De gillar vi ! 

Usch, fyfan vad sur jag har varit idag ;o

 


:(

Idag kom detdär jobbiga, som jag inte ville höra.
"Varför ska du plåga dig själv så mkt?, du grinar efter träningarna, det är väl bara att sluta?"
Pappa som har haft samma problem som jag fick ju själv sluta, så när vi satt där inne på kina så kunde jag knappt hålla mina tårar tillbaka. Det är ju inte så lätt att bara sluta med något som man har hållt på med i 8 år snart?!, "om du vill att de nångång ska bli bra måste du vila." Vid de tillfället kändes det bra, okej, visst jag kan vila i 3 månader okej. Men 1,5 ÅR?!?!?! 1,5 jävla år från fotboll, det skulle aldrig funka. Jag kan ju börja efter de om jag då vill, men hur mkt skulle man inte tappa, jo ALLT. Nytt lag och allt, fan heller. Jag vet inte vad jag vill, 1,5 år är så länge. Ska man bara bita ihop och ta smärtan och ha ont hela dagarna? , det går ju inte heller.
 
Så just nu vet jag inte alls vad jag vill.

Cold Play

Jag kan fortfarande inte sluta lyssna på denhär låten.
Så sjukt bra, väldigt speciell samtidigt, men ändå.

http://www.youtube.com/watch?v=r259kFx3l7g

Så bra! Går bara inte att inte tycka om den :)


Mina knän.

Ååh, alltså det här är inte sant.
Det gör bara ondare och ondare för varje dag som går, det är helt sjukt.
Det är helt sinnessjukt hur ont de gör, jag är inte sån som gråter för minsta lilla, absolut inte.
Men nu går det bara inte mer, det gör så fruktansvärt ont. Ska man tvingas sluta med det man tycker om mest av allt? Varje steg, gör så fruktansvärt ont. Och nu när det ändå har varit helt okej ett tag nu, och såklart när Lilla-VM kommer så gör det så förbannat ont. USCH !

RSS 2.0