Du bad om det... ;-)

Haha Milos morsa i eftermiddag;




Sötis ;-)

Eftermiddagsmys






Världens goaste Milo!

Chasing cars



If I lay here
If I just lay here
Would you lie with me
And just forget the world?


Historian om solglasögonen ;-)

Köpte dom här när vi var i USA:


Gillade dom bigtime, men då hände detta... :-(


Ledsen tjej.. :-(

MEN, då hittade jag dom här i Sthlm ;-)

GLAD TJEJ ;-)


Så då äre lugnt! Fan vad fint ;-)

Helgen

Hej på er! Har som sagt varit i Sthlm lördag-söndag. Lördag: Uppstigning 05.00, galet pigg jag var efter två timmars sömn, eller..? Åkte till Luleå och sen vidare till Sthlm. Hade några timmar att fördriva innan vi hade samling så vi jyrade runt på stan men gav upp ganska fort. Köpte jordgubbar på hötorget och käkade istället. Haha vi käkade thaimat innan samlingen, alltså dra mig baklänges vad starkt det var. Seriöst, jag brukar inte vara känslig men hade ingen känsel i munnen, näsan rann och svettades som ett tok. Haha, sjukt - Amanda kunde inte ens äta ;-) Nåja, sen samling och vidare ut till Bosön, ganska coolt ställe faktiskt. Hade föreläsning om träningslära och ett grupparbete samt gick igenom morondagens tester. Jag och Amanda somnade som två klubbade sälar typ halv tio?! När hände det senast?



Söndag: Steg upp före fan, åt frulle och sen var det dags för testerna. Är absolut inte nöjd med mina resultat. Men har i stort sett inte tränat nånting sen vi gick av isen i mars, så det är väl inte så konsitgt. Men nu har vi fått träningsprogram samt kommer få individuella program så nu känns det som att jag fått lite mer motivation till träning igen. Den har inte varit på topp senaste tiden kan jag ju säga. Cooper gick väl ändå okej, spydde inte denhär gången iaf ;-) Haha!


Nåja, det var min helg iaf :-)



Jack Sparrow


Klicka på bilden för att lyssna på låten :-)


Sickt bra!

Stockholm


Pigg tjej 06.00 igår morse..

Har varit i Sthlm på landslaguppdrag i helgen, därav frånvaron. Åter kommer med en bättre uppdatering imorgon, är sickt trött för tillfället! Måste ta igen all förlorad sömn för dom två senaste veckorna.


Puss



Kul fredagkväll..

Livet känns ganska trist för tillfället. Elin är i Umeå, Ida & Jenfi har praktik, Malin & Evve är i Sangis, syster är på musikal och här sitter jag helt själv hemma. Ska hoppa i duschen och hoppas på att nån vill hitta på nåt med mig.. ;-)



Fredag

Jag vill också till Umeå.

Inte till Stockholm.

ÅH
..

.,


Sommar 2011

idas stuga, sola, bada, jobba, festa, elins stuga, grilla, kirunafestialen, midsommarfirande, roadtrip, mysa, bli brun, turkiet x2, fylla 18, ta körkort, träffa riina


& så mycket mer


detta kommer bli kanon brudar


bild google

Onsdag

Yellow! Stressig morgon imorse, pulsen i 300 när jag kom till jobbet. Jobbade över lunchen och sen till skolan för en lektion, värt. Sen har jag & Elin mixtrat med Idas hår, sakta men säkert mot ljusare tider ;-)

Efter det bestämde jag mig för att köra cooper och se hur man ligger till ungefär inför helgen. Alltså FYFAN säger jag bara, värsta jag gjort på länge. Spydde när jag kom i mål för att jag var så slut, då vet ni! Huvva :-) Haha!

Btw, bandyerbjudanden regnar in från många håll nu, spännande ;-)



And you're almost there
You can do it, I believe in you baby
So close from here

Baby I'm a be your motivation




CIAO

Don't care what they say

Började dagen på bästa sätt, försov mig. Vaknade 20 minuter innan jag började jobba, kanoners! Tur pappa var i farten så hann i tid iallafall. Har jobbat hela dagen - fan vad roligt det är. Jag och Elin käkade lunch i Gallerian och pratade nonstop som vanligt. Efter jobbet kastade jag i mig middag av lyxigaste sort - yoghurt! Sen har vi varit på kalas hos världens bästa Ika som fyllde år i lördags! :)




Hoppade av hos Elin på vägen hem, surrade lite och sen gick vi ut på prommis. Skönt med friskluft och röra på sig men det bästa av allt är nog att bara få släppa ut alla tankar och funderingar, känns som att det är mycket med allt för tillfället. Snart rinner bägaren över. Tur att jag har någon som lyssnar & förstår. ♥


Stackars Micke som pajat foten, get well soon!:)

& på tal om att paja foten.


Ledsen tjej i lördags.. :(


Nu får det räcka!
Film & en kopp te såhär innan läggdags.
puss & kram

Ida - Lina - Lina - Ida - Ida - Lina ?!

Hur svårt kan det vara egentligen? Vet inte hur många gånger dagligen som jag blir kallad Ida. Så lika är det väl ändå inte, Ida - Lina - Ida - Lina?! Jag vet inte. Hur som helst, har vant mig att lyssna till båda & orkar inte ens kommentera det mer ;-) Haha.



Så lika är vi väl ändå inte? ;-)


We might not get tomorrow

Jag och Ida tog äntligen tag i våra liv och for på rammelberget. Shit vad jobbigt det var men vi klarade, fan vad bra gjort. Nu ska jag och Elin gå ut på en prommis i regnet - myyyys. Ikväll ska jag se Knight And Day igen, bara för att Cameron Diaz och Tom Cruise är så jävla snygga tillsammans.



Då vet ni!

So long, puss

Veronica Maggio


Klicka på bilden för att lyssna!

Vilken kvinna alltså, sickt!:)


- ♥ - ♥ - ♥ - ♥ - ♥ -

Monday morning..

Då var det måndag igen. Precis samma dåliga känsla idag som alla andra måndagar. Har haft redovisning av "mitt drömföretag" imorse och nu ska jag snart göra matteprov. Mycket nu alltså. Imorgon har jag ingen skola så då ska jag jobba och tjäna lite cash ;-)

Helgen var trevlig, orkar inte gå in mer på det men den hade sina moments! Jag var ganska lugn, Ida&Elin tog guldkorken ;) Har många mindre fina bilder i telefonen.

Haha! På tal om bilder. Skulle visa Malin en bild i min telefon imorse och när jag skulle ta fram den så upptäckte jag en bild som jag knäppt på mig själv i sömnen inatt. Haha, dog! så jävla ful. Hur fan lyckas jag alltså?!


Nåja, idag är det dags att ta tag i träningen. Jag och Amanda åker ner till Sthlm för fystester med landslaget i helgen. Har vilat mig i form, gör ett sista försök till på fredag ;-) tsss...


jag & kingen efter sm-finalen, fan vad vi är bra.



Nä, dags för matteprov.. Wish me luck!


PUSS

Kom ihåg mig då


Rykten ♥

Är det inte för underbart när alla andra
vet vad du har gjort innan du själv vet det?



Fredag ♥

Hej! Äntligen fredag, som jag längtat. Har just kommit hem från skolan. Fick tillbaka provet vi gjorde i Projekt & Företagande i veckan - MVG & MVG i kursen. Tack för det perfekta slutet på denna skolvecka! Lyssnade på när Sandra och en till tjej berättade om UF-företag, lätt att vi ska ordna ett sånt i trean. Inte så mycket att fundera på, så blir det.

Nu sitter jag och väntar på att Elin ska sluta för dagen. Vi ska åka ner på stan och göra några ärenden, sen är det dags för jobb 15-18. Sen blir det mys & gomiddag på slåtter 19. Mormor kommer och hälsar på :)


Planer för imorgon?!? Tell me!






Sköt om er!

Jorden går under?



Ja som ingen säkert har missat så kommer jorden gå under på lördag! Tror inte på det för fem öre, men om det nu är så - så har jag och Elin kommit på att vi har en lång ToDo-lista som måste hinna avverkas ;-) Dags att börja nu då? ;)


Oldies


Lina?


Ida?

Kollade igenom massa gamla bilder igår och hittade dom här. Tyckte vi såg läskigt lika ut, kan ju bero på kläderna dock ;-) Bilden är från typ 2008-2009 eller nåt sånt? Den sommaren Ida bodde hos mig iaf. Galet ;-)








Onsdag

Somnade 03.30, skola 8-9, hem och sova 9-13, skola 14-15, hem och sova 15-18. Bra dygnsrytm jag har måste jag säga ;-) Wooops..

Har varit på centrumvägen idag, busat med Milo och käkat varma mackor. Sen stannade jag på Sportcity och surrade med Brallan i typ en timme. Och nu är jag hemma igen. Tror jag ska gå på en promenad, eller jag ska fan göra det. Inte en chans att jag somnar annars :-)

Vi har kommit fram till att veckorna är helt VÄRDELÖSA. Finns inte ett skit att göra och ingen bandy heller. Man lever lixom för helgen. Elin sa igår "imorgon är det onsdag, och sen är det torsdag och sen är det fredag!" Haha, no shit alltså ;-) Vi har våra bright moments!



Om man kanske skulle doppa huvudet i färgburken? ;)



PUSS

Assi IF F93





Vilket jävla gäng alltså! ;-)


-

Life is too short. Grudges are a waste of perfect happiness. Laugh when you can. Apologize when you should. Let go of what you can’t change. Love deeply and forgive quickly. Take chances, give everything and have no regrets. Life’s too short to be unhappy. You have to take the good with the bad. Smile when you’re sad. Love what you got. And always remember what you had. Always forgive, never forget. Learn from our mistakes but never regret.

 



Lite nytt i träningsväg







Köpte allt i en Nike-butik i Fort Lauderdale :-)

Shortsen är gudomliga, sjukt sköna!

Om du lämnade mig nu

Smått beroende av Elin. For på skolan åtta idag, hade messat henne typ tre gånger under natten och skrev sen igen att hon skulle ringa när hon vaknade. Fick svar "Nu! För helvete ;)". Haha, förlåt gummsi.. Men hade inget att göra ;-)


Gjorde prov på morgonen och det gick över mina förväntningar, bra Lina! Nu har jag sovit lite, igen ;-) Sköön..t! Elin slutar väl snart, tror hon skulle komma hit då. Vet inte vad vi ska hitta på mer än att promma, det brukar lösa sig ;)


(här skulle det ha varit en bild, men blogg.se är lika bra på att samarbeta som alltid!)



take care

:-)


Nattsudd

Hejdär. Kan inte sova inatt heller - grattis till mig. Prov 08:00, wish me luck :-)

For ut med Ida en sväng efter skolan, sen råkade jag somna i tre timmar. Men shit happens, right? Elin hade messat flera gånger om promenaden så kände att jag inte kunde svika henne, så vi tog våran dagliga powerwalk och bytte en hel del kloka ord ;-)

Nu har jag bara legat och lyssnat på musik i sängen i flera timmar, mysigt.

Nu ska jag se färdigt filmen jag började se igår :-)





-



Måndag

Helgen: Var nykter i fredags och vilket jävla klokt beslut det var alltså. Var hemma redan vid halv ett, kikade lite OTH innan jag somnade. Lördag, jobb 10-15 sen började vi pimpla vin & nån tequila på det också. Hittade formen väldigt bra måste jag säga ;) Trevlig kväll på många sätt!





Tack för fotmassagen, mer sånt;)


Ikväll eller imorgon ska vi boka resa med girlsen, fan vad sweet.


Fick skjuts hem från skolan så jag slapp cykla i regnet, himla tur! Spelade basket idag på idrotten. Jag & Jonna samt hela bygg och maskinförarna, löser ni den ekvationen själv eller vill ni ha hjälp? ;)


Hejbara!


Mycket förändras framöver.



NU KÖR VI



:-)

Gjorde ett tappert försök att städa efter skolan idag, men det gick som det gick ;-)


Nån annan dag va ;)

Har jobbat 15-18. Nu ska jag hoppa i duschen och fixa nå mat, sen kommer Ida hit. Hör och häpna men vi ska ta det lugnt ikväll! Men imorgon ordnar det till sig ;-) tsss.


Pussis


Pitbull feat. Ne-Yo, Afrojack & Nayer - Give me everything



Reach for the stars
and if you don't grab em,
at least you're on top of the world


Sickt bra!:)

Fredag

Godmorgon! Sovit som en prinsessa hos Elin inatt & fick frukost serverat på morgonen, vilken service! Tur att hon tar hand om mig :-)

Igår prommade vi våran vanliga runda och sen for vi och åkte lite med Ida, Anita & Ida. Stannade och spelade lite tennis också, ganska bra jag är ändå ;-) eller? Såg Eurovision-kvalet igår också. Blev ju riktigt nervöst där ett tag, vi skrek som två små fjortisar när han gick vidare, haha!

Idag blir det jobb och sen mys med mina hjärtevänner :)

Jo juste förresten. Landslagsläger 28-29 maj, FYSTESTER.. Jag har ju vilat mig i form kan man ju säga, ooopss...



Take care, puss

Hope

Hej! Jätte snabb uppdatering bara. Har inte sovit en blund inatt, det gick bara inte. Förhoppningsvis blir det fler timmar inatt. Har gjort nationella i Engelska B idag och jag är faktiskt ganska nöjd, gick ganska bra, tror jag :-)

Sen har jag varit och lunchdejtat med Ida, Ronny & Milo i Gallerian. Sen har jag och Elin legat och pressat på altanen i nån timme, skööön..t!



ÅH. Här hade jag skrivit ett långt stycke och så försvann allt. Orkar inte skriva om. Ska bege mig på prommis med Elin nu och sen spendera natten hos henne :)




FREDAG IMORGON! ♥



Sköt om er, pusspuss


Ännu ett körkort!

Hej alla fina! Har varit ledig från skolan idag så tog mig en ordentlig sovmorgon, 14.00 slog jag upp ögonen och kollade klockan, ooops. Men ack så skönt det var ;-) Tog det bara lugnt när jag plötsligt ser när Elin skriver "Jääävligt skönt med KÖRKORT! :)" på facebook. Jag ba woooot? Helt ovetande. Ringde henne och JA det var mycket sant. 10 minuter senare plockade hon upp mig och så har vi raggat runt - hann t.o.m en biljakt av roligaste slag ;) haha!

Sen har vi prommat idag igen - mysigt & välbehövligt!

Så, GRATTIS än en gång gumman :-)



Båda mina bästisar har tagit körkort samma vecka - sjukt bra ni är!



NP i engelska imorgon, skjut mig...



Jobbiga dagar framöver.


Ta hand om er :-)
GOIS

Eric Amarillo - Om sanningen ska fram

Hej på er :-) ligger ute på altanen och solar lite, jäklar vilken värme vi har fått. Skön..t! Gym imorse, körde inte så seriöst ska nog med Brallan ikväll istället. Hade bara en lektion sen och när jag kom hem var Ida & Milo på besök så har fått goas lite med min favvokille ;)

Tillbaka till solandet nu!

So long :-D

btw - låten i rubriken <3 årets sommarplåga?!

Resumé

Long time no see!

1. Till att börja med - GRATTIS TILL KÖRKORTET snyggis ;-)



2. Jag är hemma igen efter en helt underbar semester. En dags shopping i Fort Lauderdale(Florida), 7 dagars kryssning med världens största kryssningsfartyg Oasis Of The Seas där vi stannade på Haiti, Jamaica & Mexico. På Haiti var det himla trist väder så vi var bara i land där i kanske 1,5h, trist men what to do.. Jamaica var helt fantastiskt! Åkte på en guidad rundtur med en taxigubbe som fixade färska mangosar åt oss direktplockade från träden, sickt gott! Sen åkte vi en svinfin strand där vi hängde nån timme, sjukt fint :-) Mexico var väl helt okej det med, klarblått vatten och kritvit strand slår väl egentligen aldrig fel? Var även på Tequila provning där, roligt ;-) Dagarna då vi inte gick i land var sjukt varma, gick knappt att sola :-)

På båten har du redan förbetalt maten, så de är liksom "eat as much as you want", hamburgare & pizza tillgängligt 24h om dygnet & en egen jävla mjukglassmaskin! + ganska många drinkar på det = INTE KUL att ställa sig på vågen när man kom hem ;-) Nu är det hårdträning som gäller!

På båten fanns det b.la klättervägg, 2 surfgrejer, linbana, karusell, 21pooler, gym, spa, Central Park uppbyggt, 3D-bio, isbana, 24 restauranger, 37 barer, minigolfbana osvosv.. Skulle kunna kalla det ett flytande lyxhotell :-)


Jamaica


Surfar på båten ;-)


Klättrar ;-)


Zipline

Nä, blir inga fler bilder - ni får hålla utkik på facebook efter fler. Har endast 870 st att välja mellan.. ;-)



3. 1+2= Måste firas! Visst brudar? Vi säger väl så ;-)



Måste också klämma in att jag har varit och sprungit ikväll, duktig flicka!


På återseende, PUSS


RSS 2.0