Juste!

Modevisning i Gallerian på lördag mellan 12-13 ungefär! Be there ;)


Torsdag

Hej på er! Har jobbat till 21 idag, så inte hunnit med så mycket annat idag. Gårkvällen spenderades i Nyborg hos Micke som fyllde 20, sjukt fort tiden går. Nyss var vi ju typ 12..

N har precis avverkat ett under-jävla-bart löppass, jäklart vad bra det gick. Ska köra lite mage/rygg nu innan jag hoppar in i bastun, shit vad jag kommer sova gott inatt ;-)

Morgondagen spenderas med mina finaste hjärtan innan vi åker vidare och firar Carro! Kommer bli kanon :)

Pusspuss


Äntligen!

Provar den nya bloggappen. Som jag väntat!

Har varit och sett Jägarna 2 på bio nyss, riktigt bra faktiskt! Nu ligger jag hos Ida & Ronny, barnvakt ikväll igen.

Nu ska jag se världens bästa Grey's Anatomy <3

Pusspuss


Tisdag :)

Godmorgon! Inatt har det verkligen varit en händelseriknatt. Har spelat Wordfeud i sömnen samt smsat åt Melle i sömnen..

"Mello! Var försiktig när ni äter kycklige, kan vara k i en ;s"

Dör lite!
Haha, måste vara att jag är rädd om finaste Mello ;)




Nu sitter jag och jobbar på projektarbetet, känns som att det står endel still för tillfället. Men vi hinner väl.. ;-)


Nu lunch hos syster! PUSS


Tips från coachen

Ramla inte på träningen och få en skridsko i ljumsken.

Don't do it. Just saying.


Ousch.

Tisdag tjugosjätte september

Måndag.. Idag innebar det orientering och svenskaprov.. Belönade mig själv med en lunch med PJ och en 4h powernap! Så nu är jag fit for fight igen. Ska städa lite i mitt rum nu. Zumba klockan åtta. Är inte sugen för fem öre men Ida tvingade mig så måste väl.. "du måste ju ändå röra på dig" tackiiis ;)

Ingen gemensam träning förrän på söndag. TRIST! Hur ska man klara sig utan Fransson en hel vecka..? Haha, så skön ;) Annars vet jag inte vad jag ska hitta på för spännande i veckan. Carros födelsedagsfest på fredag, sen får vi se!


Avslutar med en bild på mig och min finaste småkusse från ihelgen :)


Som förövrigt blir stor på onsdag ;)


Tack & adjö!

Söndag

Hej på er alla fina! Helgen har varit trevlig. Jobbade efter skolan i fredags. Mormor bjöd på plankstek och sen bestod resten av kvällen av mys. Jobbade lördag, riktigt roligt var riktigt bra drag i butiken. Hade träning på kvällen sen gasade jag och Ida till Elin där hon och Julia var. Gjorde oss iordning och förfestade där innan vi for vidare en sväng innan vi for på hotellet. Mycket känt folk som var ute, riktigt roligt. Men det blir vad man gör det till - right? ;) Efterfest på näsbyn innan jag slocknade.

Hann få mig tre timmars sömn innan det var dags att kliva upp och träna. Så jäkla segt alltså.. Men överlevde även denhär söndagen, tur att det är nya tider snart. Har mått ganska bra idag faktiskt, mest varit trött.

Nu sitter jag själv hos Ida & Ronny, är barnvakt åt Milo. Har precis sett filmen Friends with benefits, söt film! Nu ska jag börja snegla på mina svenska papper, prov imorgon..


I veckan SKA det bli ordning och reda på saker. På alla plan! Detta funkar inte..


Jessie J - Who You Are ♥

it's okay not to be okay


ses! ♥

-

img_4846 (MMS)

-


Torsdag

Tjeennnaa! Veckan har gått riktigt fort och har varit riktigt slö i skolan. Men jag klagar inte. Redan fredag imorgon. Ska bli så skönt! Ska jobba eftermiddan imorgon och sen får jag se vad kvällen erbjuder. På lördag är det utgång med brudarna, tror det blir riktigt bra ;)

Har hunnit till Haparanda en sväng under veckan. Hade hoppas på att hitta nå fina kläder till helgen men icket. Shoppade loss på IKEA istället. Har gjort en liten makeover i mitt rum, det var väl inte en dag försent.. :)

Annars har det inte hänt så mycket speciellt i veckan. Finaste mormor har varit här hela veckan vilket innebär asgod mat varje dag. ♥




allt för mig! ciao

Måndag

Tja! Startade dagen med orientering. Gör jag om det? NEJ. Var så arg så jag skulle kunnat vrida nacken av nån. Kul när man får fel information.. När jag äntligen var färdig så var jag så jävla glad att det var sista gången i mitt liv jag gjorde det där. Tills jag kom på träningen och Jenfi informerar mig om att vi ska göra samma jävla sak nästa måndag. SKJUT MIG!

For och lunchade på stan med Ida & Jenfi innan jag hade massagetid på Solrosen. Sååå underbart - man borde verkligen unna sig oftare! Jag hade bokat en helkroppsmassage, dom är verkligen jätte duktiga där. Rekommenderar det varmt! :) Benmassage gör så fruktansvärt ont alltså, men på nåt sätt är det ändå skönt. Nu efteråt är det så jäkla skönt iaf :)



Jag, Ida & Jenfi har äntligen fått ner våran projektplan på papper, så nu är vi mer eller mindre igång. Träningen idag var riktigt rolig och jyr, men så får det var ibland ;-) "kan ni inte bara vara tysta en stund?!?!" njaaa!


Har inga planer för kvällen så tänkte bege mig ut på en promenad!


puss och go

18/9

Hej på er! Omtumlande och chockande besked slog emot oss i torsdags. Jag och pappa åkte ner till Sthlm tidigt på fredagmorgon och spenderade dagen där, hälsade på mamma och strosade runt. Avslutade kvällen i Gamla Stan där vi åt en asgod italiensk middag :)

På lördag fick vi åka hem allihopa, skönt! Var i valet och kvalet om jag skulle festa men hade lovat mig själv med tanke på förra helgens baksmälla att jag skulle vara nykter. Så bestämde mig för att agera chaufför istället, vilket jag var väldigt glad över vid kvällens slut. Vi jyrade runt mest överallt, åkte med Matte och Samme en sväng, avslutade kvällen med en kopp te hos Elin innan det var dags för sängen :)

Tog rejäl sovmorgon idag, vaknade klockan tre. Var otroligt skönt att vakna upp utan baksmälla och vara utvilad! Har inte gjort allt för mycket under dagen. Milo har varit på besök så vi har busat lite, sen har jag mest legat på soffan. Halv tio började det krypa i kroppen så remmade på mig löparskorna och sprang en runda på 50 minuter. Sjukt skönt och det gick riktigt bra faktiskt! Avslutade med lite mage/rygg här hemma innan jag bastade.

Härligt avslut på denna vecka, nu ser vi framemot en ny vecka med nya möjligheter ;-) (vars kom den positiva Lina ifrån?!)



oldie


Och till mina kära vänner. TACK för att ni finns för mig, det är verkligen guld värt! ♥



Nu är det godnatt!


You learn - Takida





Inte alls nyfiken




Jobbigt och vänta.. Men det lär vara värt de ;-) Tror jag iaf, återstår att se!

Wordfeud



Bästa tidsfördrivet ever!

Onsdag 14/9

Godmorgon!

Inatt har Ida sovit hos mig, mysigt även fast hon gillar att ta plats i sängen ;-) Tanken var att vi skulle se grey's men det gick som det gick.. Pratade iallafall igenom projektarbetet igår och det låter riktigt bra faktiskt, ska bli kul att komma igång. Tror det kan bli riktigt bra! :)

Efter skolan blir det jobb, kul med lite omväxling :)


bring me back!


Dags att lyssna på vad Per-Elon har att säga ;-)


CIAO

Mosters kille var lite trött :)

img_8688 (MMS)

Mosters kille var lite trött :)


Tisdag 13/9

Dålig uppdatering - jag vet! Men har inte haft många timmar på dygnet över och har inte prioriterat detta så högt. Men jag gör ett nytt försök att få lite liv här iaf ;)

Helgen var kanon!
Fondue, rödvin, Fired up! & en massa mys hos syster i fredags. Skönt att ta igen lite förlorad tid. Jobbade lördag, skyndade mig hem och ställde iordning allting för kvällen. Ännu en helt sjuk rolig kväll, dock sviker minnet lite i slutet av kvällen. Jag & Jenfi hade kramkalas med en tredje partner (he-he), men annars var det superkul ;-)



Det gör vi inte om inom kort..
Nu ska jag faktiskt börja ta det lite lugnt.
Tro det eller ej ;-)


Annars då. Skolan är i fullgång men jag hinner inte riktigt med, dags att ta tag i det också. Men nu ska jag sova nån timme, vet inte när jag sov mer än 5h i sträck sist?! Sen är det dags för träning och kanske lite surr med Mallan!


Seeees!


PUSS

September!

Väldigt mycket har hänt sen sist ;-)

♦ Varit en vecka i Turkiet med girlsen
- GALEN VECKA, på alla sätt. Sjukaste & roligaste jag nånsin gjort tror jag. Orkar inte skriva nåt längre om vad vi gjort, både Ida & Jenfi har skrivit sammanfattningar. Läs dom här & här!

♦ Varit en vecka i Turkiet med mamma, pappa, Ida, Ronny & Milo
- Åkte hem och vände, hann vara hemma ett dygn innan det var dags igen. Mysig vecka på alla sätt, dock låg jag halvsjuk hela veckan, men det gjorde inte mig något då hade jag all tid i världen att plugga teori.

♦ Fyllt 18

- Fått superfina presenter, hunnit pröva på hotellet (helt galen kväll), säkert nåt mer också :-)

♦ Tagit körkort!
- På min födelsedag. Galet nervös jag var alltså, men klarade både teorin och uppkörningen på först! Otroligt vilken frihet det är att ha körkort, du är inte längre beroende av nån annan! skön..t


Det var väl det viktigaste ;-)

Nu ska jag lägga in bilder på facebook!


pusspuss

RSS 2.0