True story


17/10

Hej hallå! 
 
I måndags hade jag och Milo pyjamasparty hemma hos mig. Lekte med traktorer, läste böcker, såg barnprogram och mös på. Härligare unge får man leta efter! Lyckades med en liten incident då jag hade gjort välling till honom och skulle skaka flaskan, slutade med att jag spraymålade hela jääävla köket med välling - f a i l. 
 
 
Igår hade vi bortaamatch mot IBK Luleå, vinst med 13-2. Behöver jag säga mer? Fick äntligen göra ett mål - efterlängtat. Vi käkade på Max efter matchen och där blev vi i nästan en timma, satt och studerade en kvinna med grova tvångsbehov. Helt sjukt! 
 
Idag har jag jobbat hela dagen, full fart med tanke på ombyggnationen. Kul med något nytt! Mamma & Pappa bjöd på middag(&matlåda till imorgon), det är verkligen uppskattat! ♥
 
 
Ikväll ska jag dö i soffan & sen försöka sova i tid!
Jobb och träning står på morgondagen schema :-) 

 
 
Puss & go
 
 
 

Sunday Bloody Sunday

Söndag.
 
Började dagen med försovning, i vanlig ordning.. Jag & Ida styrde bilen mot Luleå där vi blev bjuden på lunch hos Mimmi innan det var dags för match. Gammelstad stod för dagens motstånd. Idag spelade vi verkligen inte någon vacker innebandy men lyckades ändå vinna matchen med 7-3 trots att det var en jävla grismatch rakt igenom. Nåja, inte värt att orda desto mer om det. 
 
Efter matchen hade världens bästa mormor gjort middag färdigt. Underbart! Finns inget värre än att ställa sig och laga mat när man är trött och slut, sen är det inte så spännande att laga mat åt sig själv heller.. 
 
Har hunnit med att se Solsidan och käkat lite B&J. Nu har jag planer på att inta sängen och försöka somna i tid, i veckan ska jag försöka få till mina sömnrutiner. Dom är inte så fina, snittar väl 4h/natt. Inte ok. I övrigt så väntar jobb, två matcher, lagfest och inte att glömma så kommer Nina hem till Kalix i veckan ♥
 
 
 
Godnatt! 
 
 

Nytt försök

Hej mina vänner. Long time no see - igen.. 

Sommaren har passerat och har varit alldeles underbar på många sätt. Tyvärr finns det många dagar jag önskar jag mått bättre och tagit bättre hand om mig själv. Det är lätt att vara efterklok. Men har kommit till den insikten att det inte längre går att sätta alla andra i första hand, ibland måste man få vara självisk. 
 
Har lagt skridskorna på hyllan och plockat fram inneskorna och innebandyklubban istället. Vet inte vad jag känner om det, någonstans på insidan är jag alldeles förstörd. Slutat med det som varit största delen av mitt liv i åtta år. Känns vemodigt. 
 

Ikväll har jag haft lite catch-up med Jennifer. Ses inte så ofta nu för tiden så hinner hända mycket mellan gångerna, skönt att ventilera sig lite. Nu ska jag krypa ner under täcket och få mig några timmars sömn. Bortamatch imorgon. Bara vinst räknas. 
 
 
På återseende. 
 

Fin

 
 
 
 

RSS 2.0