Update

Hmm, lustigt värre.. Idag åker jag till Turkiet. Jag känner mig inte de minsta pirrig. Jag har inte ens packat allting, knappt lagt fram mina kläder ännu. Jag vet inte varför det känns såhär?! men det bara är så. Vi åker från Kalix på ungefär 3 timmar och jag är inte ens stressad. Känns som att man är van och en sån "kort" resa som till Turkiet känns inte så speciell, med tanke på att vi tidigare har åkt till Thailand flera gånger och Usa osv. Men jag tror att när vi väl åker så kommer det bli superbra. Blir jätte skönt att bara få komma iväg en vecka och enbart ta det lugnt och njuta av värmen.



Gothia var helt underbart! Det är nog en av dom bästa upplevelserna jag har varit med om i hela mitt liv. Även om fotbollen inte gick alltför bra. Vi är absolut INTE något cuplag måste jag få säga, vi har allting emot oss. Allting från incheckningen på skolan till motståndarlagets tränare. Det är väldigt irriterande för man vill ju nångång har en chans att kunna gå långt i en tunering, men vi har alltid sån otur. Men sen utanför planen har vi haft så grymt kul, kan knappt sätta ord på hur kul det har varit! Det är något alla borde få uppleva. Orkar inte skriva och berätta allting vi har gjort, för då kommer jag att missa min turkiet resa och fortfarande sitta här och skriva hur länge som helst. Bilder finns på pixbox!

Nu ska jag skutta till duschen, sen ska jag packa och sen bär det av! Ni får ha det så bra här hemma medans jag är borta. So long!

Lina ♥

118100

Jag var också tvungen att skicka till 118100 som alla andra har gjort.

Vem är Lina Bergeskans Tano i Kalix?
118100 tror att Lina Bergeskans Tano är en charmig och snäll tjej från Kalix. Vi tror att hon älskar att spela fotboll och hon var nyss nere och spelade Gothia Cup i Göteborg.

Scary ;P haha.

Kent

Egentligen hatar jag dom. Men denhär låten är skön :)





Stå vid min olåsta dörr,

i rakblad av billjus från gatan
Ditt ansikte blekt,
nästan grymt
Det ekar i trapphuset,
droppar från fingrana

Allting går igen, kommer tillbaks
En dag ska alla skulderna betalas

Och du vet jag har rätt,
jag har rätt, du har fel
Har inte tid med all din skit
Ja ja, jag vet vad vi förlorat,
och jag vet att du vet
Jag har rätt
Jag har rätt, du har fel
Hur kan det spela någon roll?
Framtiden är ändå utom räckhåll för oss

Säg nånting, säg nånting nu
Du vet att jag får panik av dina tårar
Gör nånting,
gör nånting nu
Förstör nånting
Slå mig, förstör nåt,
jag överlever

Jag skulle alltid vara den som stod bakom dig
Jag skulle alltid svara när du kallade på mig
Jag skulle alltid vara den som vaktade din rygg
Du skulle alltid, alltid vara..

Den som går igen, kommer tillbaks
En dag ska alla skulderna betalas

Och du vet jag har rätt
Jag har rätt, du har fel
Javisst, så längtar vi tillbaks
till allt vi ljög om att vi gjorde
Och jag vet att du vet jag har rätt
Jag har rätt, du har fel
Hur kan det spela någon roll?
Framtiden är ändå utom räckhåll för oss

Gothia cup

Imorgon åker vi äntligen iväg! FYTUSAN vad grymt alltså! =)
Tiden har gått sjukt fort, nyss var det typ 3 år kvar, och nu är det endast några få timmar kvar tills vi åker. Om 3 dagar går vi in i tuneringen och det ska bli riktigt roligt. Mindre kul känns bussresan 18h, både hem och tillbaka. Men man får göra det bästa av situationen och sova en massa. Första matchen spelar vi på måndag morgon klockan nio, önska oss lycka till! ;) 



Vi är änglar med blickarna högt i det blå,
vi är dom som förlorar men jublar ändå,
vi är dom som kan skratta åt allt med varann,
vi är dom som kan gråta när ingen ser på,
vi är gårdagens kärlek och stora i orden
som vaknar med skräck och panik under borden.

- Lars Winnerbäck - Solen i ögonen


0702853562, ring och smsa hur mkt ni vill :)
/L*

Outta my head..

..just så känns det just nu! Jag känner mig dummare än någonsin och jag önskar att allting var ogjort. Fast ibland gör man sina misstag och nu finns det inte mycket mer att göra åt saken. För det som är gjort är gjort.



Ikväll har jag, mamma och pappa varit på middag hos Peter & Susanna, och det var mer än trevligt. Har pratat igenom allt till Gothia och en hel del annat. Åt super god mat också, har kommit hem därifrån nyss, och nu har jag insett hur jävla mycket jag vill vara 11 år på nytt. Som Alva, hon är världens skönaste unge. När man tänker tillbaka på när man själv var 11 år så tyckte man att man hade så himla stora problem osvosv.. Men nu inser man att det var ganska så mycket enklare då, om man jämför mot nu.

"Vad skönt det var när man va liten, då skitsnack inte existerade, kärlek var en puss på kinden, och pappa var den bästa killen på jorden. Höjden av smärta var när barbiedockan tappat benet, värsta gråten var när man ramlade och skrapade upp knät, största rädslan var för monstret under sängen. Nu när man är äldre är skitsnack vardagsprat, man pussar alla på kinden och kärleken har blivit svårare, ibland känner man att mamma är den värsta fienden på jorden. Höjden av smärta är när man inte får sin vilja fram, och den värsta gråten är när ens vännerna plötsligt sviker en. Den största rädslan är att förlora dom man älskar mest"




Jag känner mig besviken på dig. Du bryr dig inte mer, du hör inte av dig. Nu har jag kommit till den punkten då man inte riktigt vet vad man ska göra. Men antagligen så lär det väl visa sig med tiden.

Nu tänker jag inte tjata på nå mer här, har så ont i huvudet, ska inta sängen och sedan stiga upp i tid imorgon och börja tvätta och packa allting som ska med. Det blir ju en hel del!

Egopic;
 

I don't belong here, I gotta move on dear, escape from this afterlife 
Cause this time I'm right to move on and on, far away from here
Got nothing against you and surely I'll miss you
This place full of peace and light, and I'd hope you might
Take me back inside when the time is right

Oj, långt inlägg.
Natti ! :)
/ L

Hahahah



Har aldrig varit med om drygare ;P
(Ni måste se färdigt den till slutet)

Annat

Jobbade igår, hela 9 timmar. Inte sådär farligt jobbigt, har dock träningsvärk i handen idag ;o Var meningen att jag skulle jobba idag också, så jag gick och la mig typ halv elva igår så när jag steg upp klockan sex på morgonen så sa pappa att det inte blir nånting p.g.a regnet. Lagomt surt.. Wellwell, skönt att vara ledig idag iaf :)

Efter träningen igår for jag tillbaka till risön. Var med Jennifer, Julia och Ida, vi for och badade, det var sjukt kallt. Men kul hade vi :) Sen for vi och såg p18's match. Sen hoooome.

10 dagaaar, sjukt!

RSS 2.0