Helgen

På fredagen hade jag en lite tjejmiddag för att jag har fyllt år,
så Ida, Elin, Helena, Jennifer & Riina kom, vi åt gott och hade allmänt kul bara ;)



Lördagen var väl bra och dålig på sitt sätt, men jag kan ändå inte säga att jag är missnöjd.
Gick absolut inte som vi hade tänkt oss, även om det sket sig så var det bara att ha kul den lilla tiden vi hade. Även om det slutade i tårar, glädje, en massa tankar osv ;) Så var det ändå jävligt kul.

image70

Jens - småkusin ;)
Killen hela dan', varje dag ;)


/ L *

27 September.

Har bara haft 2 lektioner idag, spanska och matte, chill.
Sen hade vi skoljoggen, kände mig inte särskillt manad till att springa det, men jag gjorde det iaf, gick väl ganska bra, jag, Jennifer, Helena, Riina och Sandra gick samtidigt i mål, så vi kom väl typ 3a av 8orna tror jag ;) Så det är väl ändå helt okej. Har ont i min rygg nu, var nog ändå ganska onödigt att springa egentligen, menmen ;<

Jag är nöjd ;)


26 September

Vi hade kort dag i skolan idag, skulle sluta typ 13.40, men vi fick sluta 12.50. Eller inte alla, bara vi som hade böckerna med oss till lektionen. Vid det tillfället tyckte jag att Lars var jävligt bra, men på matten hade jag väldigt mycket emot honom. Whatever. For med Elin på stan en sväng efter skolan, sen till farmor och åt mat och sen hem. Har suttit och spelat nå fula spel i typ två timmar, sen hade vi Konfimations träff, haha, var ganska kul det faktiskt. Eller inte själv konfa grejen, utan mer att sitta där och fula sig och se alla "åh vad ni är töntiga" blickar på sig ! HAHA.

Ser fram emot denhär helgen ;)


25 September

Elins mamma var väldigt klyftig igår, vi kom hem till Elin och skulle se Idol. Elins mamma satt och såg på tv, och sa "Ljudet fungerar inte, det är säkert nån kabel där bakom som är lösa, ids du kolla Elin?" Elin började fiffla där bakom och ljudet började ändå inte fungera. Sen kom Tora på vad problemet var, hon hade visst sänkt volymen i botten. Fan vad vi fick skratta, haha, så sjukt dåligt ;) haha !

Idag har jag varit med Elin, vi gjorde inte så mycket, pratade mest om våra s.k "problem", haha! Sen så for vi på sph en sväng, sen har jag bara varit hemma och sett Idol osv.

Skolkatalogen kom idag, kan inte säga att jag är missnöjd, men det kan ju alltid bli bättre.

 Ser typ rädd ut, menmen, det bjuder jag på ;)

jagtyckeromdig' <3

23 September.

Har haft fotbollsavslutning igår och idag.
Orkar inte skriva så mycket om det, har varit väldigt kul iallafall.
Har spelat psalmpingis (fråga inte?), sen har vi haft nå tävlingar och bara haft allmänt kul. På morgonen när jag vaknade så var alla borta från sina sängar, blev typ lite rädd ;) Men tur som var så var Malin kvar.
Har varit och sett på fotboll med Ida idag, Pgif mot typ Umeå, dom vann med en massa noll. Imorgon är det skola, fan vad jobbigt, kommer vara helt jävla död. Har inte sovit så mycket i helgen.

Det går framåt? ;)

22 September

Mååh, kul då. Har fått jätte ont i halsen, men jag sket i det och for och tränade idag iallafall, det var ju väldigt smart. Kunde träna 30 min sen var jag tvungen att gå av, det svartnade för ögonen och jag orkade ingenting, LYCKAT! Har inte blivit så mycket sömn inatt, har sovit hos Elin med Ida, vi gjorde ingenting igår, för det blev inte riktigt som vi hade tänkt oss, haha. Nåväl, såg nån film och var med Jens, satt och bläddrade i gamla skolkataloger, fan vad man får skratta ;) Haha !

Efter träningen idag for jag och pappa på Team, fick nya skriller och en hjälm :)


image66
Dom blir nog bra, vet inte om jag ska skaffa bandyskena, fårse.

Fotbollsavslutning ikväll !
0702853562

/ L ♥

HAHA, jag dör :D

Elin är självförtroendehöjarn nr.1 !

- Lina; Ååh, han skriver aldrig till mig..
- Elin; Fan vad cut..
- Lina; Nej se! här har han skrivit till mig en gång.
- Elin; En gång är ingen gång..
- Lina; Ööhm.. Här har han skrivit igen!
- Elin; Två är lika med noll..

FYFAAAAAN ;)

Frustrerande..

Har svårt att förstå mina känslor just nu.
Du var då, min bästa vän, absolut bäst. Sen vet jag inte, saker hände och det tog som bara slut. Samtidigt som jag saknar dig så fruktansvärt mycket så vet jag inte om jag ska ge dig en till chans och sedan kanske bli sviken på samma sätt en gång till, är det värt det? Jag har varit sjukt ledsen för det som har hänt, och till viss del kanske jag ångrar mig, men jag har svårt att tro att du är förändrad. Men hur gör man när man inte riktigt vet?! Bara glömma allt och gå vidare, det känns som den lättaste utvägen just nu.

Du vet vem du är ♥


3 September

Har fortfarande ingen tid/lust/ork till att skriva blogg.
Känns som att allt är upp-och-ner, ut-och-in, bak-och-fram - ungefär.  
Fast det går vidare, fotbollen går bra, vinst med 5-2 mot Pgif igår. Så inte ska man klaga heller.
Skolan är i full gång, är så trött hela tiden, orkar typ inte göra något.
Har seriefinal på onsdag, och Helena kan inte spela, fanfanfanfan..

Har svårt att komma på något att skriva om.

*-  ♥


RSS 2.0