Pappa

Min pappa är nog den bästa jag vet.
Under tiden vi var i Thailand har han byggt om vårat kök!  Det är verkligen superfint nu. Blev större och ljusare, jätte fint! 

Men det är inte bara därför han är bäst, finns många anledningar, orkar inte skriva dom här för då skulle jagkunna sitta här hur länge som helst. 

Jag älskar dig pappa! ♥ 

29 Februari

Gaah!
Har fått virus på datorn i mitt rum. Går typ inte att göra något, den skickar en internet adress till alla på min msn lista. Så klicka inte på den om de skickar en sån adress från min msn. Fast nu har internet slutat fungerat där, så nu kan jag lika inte göra någonting där, SURT.

Imorgon bär det av till Söråker med F-15 laget, seriefinal. Känns lagomt jobbigt att åka jävla kustbuss 9 h, spela en match, sova några timmar och åka hem på en gång sen. Men nu är det bara i helgen kvar och SM-final nästa helg, sen är det slut på bandyn. Så drar väl fotbollen igång "på riktigt", det känns bra. Är lite less på bandyn, de är så jävla oseriöst hela tiden. Typ 2 träningar i veckan och då är det typ bara lek. Så det blir bra när fotbollen börjar och det blir mer seriöst och ordentlig träning.

Jaa, har inte så mycket mer intressant att skriva.

En liten kommentar från en svensk kille, om en thailändska;
 
- "Ääh vafan, hon är ju inte snyggast på ön, men hon kan ju prata engelska"


22 / 2 - 4 dagar kvar..

Nu har jag nastan borjat fa lite hemlangtan.

Hem till Pappa & Ida, till min nya skona stooora sang som borde sta i mitt rum nar jag kommer hem, hem till Elin, bandyn och FOTBOLLEN, hundarna, farmor, min grymt roliga klass och sist men inte minst langtar jag efter mjolk!! ;)

Fast har ar det ocksa bra. Kritvita strander, korallblatt vatten, god mat, trevliga manniskor, billigt att shoppa osv;; Men men ;)

Nu ska jag kila :)
Puss

Harforlangning

Lite smatt irriterande.
Hade sett framemot att fa aka hit och forlanga mitt har enda fran den dagen da vi bokade resan, men nu vet jag inte om jag kan forlanga det. Eftersom asiatiskt har inte gar att farga blond, det blir ju typ gult da. Sa jag vet inte om jag ska forsoka gora det, for jag kan ju bleka det sa mycket att det nastan blir vitt, det gor ju ingenting, for det ar ratt fint. Men jag far se hur jag gor, har ju trotts allt en vecka kvar!

¢¾

Thailand

Gor en liten uppdatering nu nar jag anda sitter har.

Dag 1: Efter ingen somn pa over 35 timmar ar man ratt slut. Sa nar vi kom fram till hotellet, fixade vi lite i rummet bara och sen gick vi ut pa en liten promenix och bikinijakt. Hittade en bikini som var ganska fin, en rod Roxy. Sen promenerade vi tillbaka till hotellet och la oss vi poolen, jag somnade sa fort jag la mig i solstolen. Efter nagra timmar vid poolen gick vi pa hotellet brevid och kakade, somnade sittandes (Y) valdigt bra! Sedan vad det bara sangen, blev hela 15h somn den natten.

Dag 2: Vi sov lange, gick sedan ner och at hotellfrukost. Ar faktiskt lite besviken, hotellfrukostar brukar vara sa pass mycket battre. Sen tog vi en Tuk-Tuk till Kamala beach, riktigt fin och lugn strand. Sa vi var dar flera timmar och sen blev det ut pa stan har i Patong och shoppa! Hittade lite iaf, sen at vi skit stark mat. det riktigt eldade i munnen :) haha!

Dag 3: Spenderade vi pa Karon Beach, Phukets langst strand, den ar ocksa ratt fin. Det var valdigt stora vagor den dag, kul! Nar vi akte tillbaka till Patong gick jag och mamma pa "Oil Massage", ganska sa skont! Fast det ar ganska mjukt, mer bara att dom stryker pa en och bara smorjer ut oljan, men skont iaf! Efter massagen sa bjod dom pa te, sa vi drack det och pratade lite med dem. Da sa hon som agde stallet nagot om mina ben, jag och mamma tjafsar fortfarande om hon sa att jag hade tjocka lar, eller om hon sa att henner dotter hade tjocka lar. Jag vet inte, men jag tanker da inte ga tillbaka dit ;) haha. Sen gick vi in till Patong och traffade Jonny & Henriki, sa vi gick pa nan bar och satt dar och pratade lite med dom. Sen tillbaka till hotellet, ojojoj hur vi tjorvade i sangen da vi skulle sova, riktigt kul hade jag ! ;)

Dag 4: Forsta dagen vi for och badade pa Patong beach, lite sent gjort kanske, eftersom dar man bor brukar man ju vara forsta dagarna, men icket. Lag och laste nastan hela dagen pa stranden, en av Gossip Girl bockerna. Fyyyy tusan sa bra dom ar ! Senare pa kvallen motte vi upp Jonny & Henrik och gick och kakade, vi at mexikansk mat, riktigt gott! Sen shoppade vi lite. Nar vi var pa vag hemat mot hotellet gick vi in till en konstnar och bestallde nan tavla och sa, sen nar vi skulle ga darifran gick vi nastan vilse, men tur som var raddade tavelkillen oss! ;) 

Dag 5: Var en lugn men valdigt varm dag, 42+ nar det var som varmast. Vi var i Patong. J & H kom forbi och badade med mig en svang, sen gick vi pa Thai-massage! Fyfan sa skont det ar alltsa! ojojoj. Sen at vi pa hotellet och satt bara dar och spelade lite kort, yatzy och sant.

Dag 6: Akte vi till Kata Beach, det var dar vi var 2007. Tycker mest om den stranden faktiskt. Jag orkade inte ligga pa stranden sa lange, sa jag promenerade upp och in till stan dar, kikade pa varat gamla hotell och dar vi brukade ta massage. Det var lite roligt faktiskt, sist vi var dar sa knappte dom oss nar vi blev masserade, och nu hade dom forstorat upp dom bilderna pa stora affischer, haha. Det var lite kul, bilder kommer pa pixbox nar vi kommer hem. Naja, efter det for vi och shoppade, hittatde ganska mycket. Sen nar vi for tillbaka till hotellet var det stromavbrott i typ 1,5 h.. Ganska jobbigt. Sa vi somnade sent igar, sa det blev lite somn.

Idag: Har vi legat vid poolen, har haft ont i huvudet sa har inte orkat gora sa mycket. Gick upp vid tre, la mig i sangen och vilade, sa nu kanns det mycket battre. Ska snart ut och ata middag, blir thaimat och sen ska vi ga pa massage.

Det ar sjukt varmt har alltsa, kring 40 grader varje dag, men det ar val lite darfor man aker hit ocksa. Nu ska jag inte sitta har och fordriva min semester, finns sa pass mycket battre saker att gora.

Ha det bast!!! :)
Puss

Thailand update

Orkar inte gora nan speciellt lang uppdatering.
Allting ar iaf brahar, jatte varmt pa dagarna och vi bara tar det lugnt.
Har shoppat lite osv, ikvall har vi varit och atit tex-mex mat, helt ok.

Msn funkar typ inte... LESSSSSSSS

Gor en battre uppdatering nar jag kommer hem, tankte bara meddela att jag lever. Om ni nu ville veta :)
TAKE CARE


Bara en grej till..

Nu har dom här roliga "Behöver du hjälp..blablabla, ring polia" reklamerna börjat gå på tv. Fan så jag får skratta åt pappa när jag tänker på det.

Vi var iaf i Dundret och var på väg upp i liften så såg vi nå killar som hade kört fast i djupsnö i skogen.

Pappa; Behöver ni hjälp?
Killarna; Aaa, jätte gärna!
Pappa; RING POLIA!

Låter väl inte så värst kul, men just då. Fyfan vad jag fick skratta alltså. Ojoj !

Nåja, NU blir det duschen ! ♥


Btw..

image116

Nu är den beställd! ;) <333
Tog ett tag innan jag gjorde de, men nu jävlar, snart är den min ! ;)

Plugg

Ååh, nu är jag äntligen färdigt med mitt jäkla svenska arbete. Tack och lov ! Nu måste jag öppna engelska OCH matteboken och börja plugga, prov i båda imorgon. Jobbigt, men de är rätt lätta ämnen båda två, så det är väl hyffsat lugnt. Nu ska jag hoppa in i duschen, har inte hunnit efter fotbollsträning. Riktigt jävla kul med fotboll, puss påde ! Kul att Sara var och tränade också.

Duschen väntar, puss !

Björn Gustavsson

När det bubblar i kroppen som en kolsyrad dricka

när du fnissar som en liten flicka

När man känner nått man can't deny

when the eagles fly over mountain high

När all oro är som bortblåst och försvunnen

när Simba återvänder i lejonkungen

När man bara drar en replik för att slippa krångla

"Hej min pappa är rik, ska vi hångla?"

Om man spärrar upp sina ögon och tittar med huvudet ut

ja då ser man galen ut!

Det har egentligen inte hit att höra

det är bara en grej man kan göra

När jag dansat med Elin en sommarnatt lång

och vi satt på en parkbänk, jag var kär, hon drack rom

När Elin sa att jag var den vackraste som finns

såg in i mina ögon och kräktes på mina jeans

Våga styr som en kapten

Våga fall som ett löv

Våga chansa och se hur det går

Vad är fegt?

Vad är mod?

What is love?

Baby don't hurt me, don't hurt me, no more

-Björn Gustavsson ;)


Yäh

Ikväll har jag och Elin konstaterat att Björn Gustavsson måste vara en av dom sötaste/roligaste killarna i världen, ojojoj så man får skratta. Vi har även myst och legat och sett Titanic, dock inte slutet, det ska vi se imorgon istället. Blir en stressig dag imorgon, först Titanic, sen träning,sen hem, plugga lite, sen träna igen, sen packa, sen plugga. Men nog vet jag att de löser sig.

Har tråkigt som tusan just nu, men snart kommer Eddie in på msn och då lär väl dom problemen lösas I guess.

Lina

It hurts

Kommer inte träffa min syster på evigheter.
Hon har varit på inköpsmässa i Göteborg hela veckan, så kommer hon hem på måndakväll, då jag redan åkt till Luleå. Det är verkligen så trist! + att hon fyller år när vi är där borta, tråkigt att missa. Så det blir utan henne i typ 2,5 vecka till. Inte mycket att göra åt saken, gonna miss you sis' !


 I love you

Tråk

Oj, kommer inte på något att skriva om, orkar inte börja skriva om Thailand, blir så enformigt.

Nu behöver jag verkligen hjälp med musik, måste ha ny nu nu nu! :)

Puss

Lätt att älska

image111

Ååh, så jäkla bra!
Tråkigt snygg Chad är också ! ;)

Torsdag

Har inte hänt något speciellt idag.
På engelskan hade vi en musiktävling, mitt lag (Jag & Riina) och Jennifers lag (Jennifer, Ida & Elin) hade samma poäng, men vi vann för vi fick extra stilpoäng för att sjöng lite där med min "ljuva" stämma, *hosthost*. Sen har det varit lungt, spelade Volleyboll på Ev;n, det är så jävla kul. Sen bara träning, tråkigt som fan. Blir så jävla less, de är bara en massa lekar och mesiga träningar nu förtiden, klart att man inte utvecklas nå mer ! Less..

Nu måste jag börja plugga, sen blir det Oth tills jag somnar. Nu blev det en sånhär tråkig "vad-jag-gjort-idag" uppdatering som de flesta inte orkar läsa. Meeeen bättre än ingen blogg alls !

Nu är det nära, endast 5 dagar (107 timmar om man ska vara exakt) ! ;)

Lina ! ♥

Små kul

Kom och tänka på då vi var i Thailand förra gången. Det var näst sista dagen så vi hade ju kommit rätt lågt med solskyddsfaktorn, kring 4-6 nå sånt och vi var ute på en båttur. Jag satt brevid Ida och mamma skickade fram väskan och sa att vi skulle smörja in oss. Jag och Ida tyckte inte att det var så noga, "ääh, fan vi tar 4an, inte bränner vi oss, det är ju så skönt här". Vilket vi inte skulle ha gjort, när vi kom iland såg jag hur sönderbrända mina ben och min rygg var. Lite små korkat, men nog fick vi oss ett gott skratt iallafall! ;)

image110

Lina ♥

Gårdagen

Mitt bikini problem är fortfarande inte löst, det irriterar mig ;o
Nåja, gårdagen var väl helt okej, dock inte allt för lång somnade 19.30 och har sovit heeeeela natten, skönt som tusan ! Hände en lite små kul/pinsam grej på skolan. Vi hade precis slutat och jag hade tagit på mig jackan och stod och fixade med något i väskan, så kommer J & J och drar ner mina byxor, så stod man där byxlös, great ! Inte.. Menmen, gjorde ingen stor grej av det, plus att alla som såg endast gick i min klass, tur de.

Ja, idag händer det väl inget speciellt, gym & bandy tror jag.
Eventuellt match imorgon mot Kbk Flick, kul ;)

Over.

Misslyckad dag

Åkte till Luleå efter skolan i hopp om att hitta en bikini, men icket. Fanns inte en bikini i hela stan, endast sånna i strl. 44 typ. Så att hitta en bikini det första som händer i Thailand. Har varit lite tråkigt att vara själv i Luleå också. Köpte nästan ingenting, lite underkläder, solskyddsfaktor och nå thé åt mamma.

Inte fortsatte ju dagen bättre när jag kom hem heller. Ingenting duger väl, ska väl vara nå jävla MVG-barn, som aldrig har smakat en droppe alkohol i hela sitt liv ! Låt mig göra som jag vill, en dag kommer jag också inse vad som är rätt och fel.

Over.

Matchen

Ååh fyfan, jag har aldrig spelat såhär dåligt i hela mitt liv.
Jag lyckades inte med någonting, gick käpprätt åt helvete. Men det är väl bara att bita ihop och ta nya tag till nästa match. Vi förlorade med 12-6 iaf.

Sen har jag även sett andra halvlek i VM finalen, Ryssland var helt klart bättre, Sverige var steget efter hela tiden och hade inte samma ork som ryssarna. Så 6-1 till Ryssland var ett ganska rättvist resultat, även om jag hejade på Sverige.

Nu väntar mina sköna säng, samt Oth ! ;)
puss

Crazy

Hittade två stycken jätte fina bikinisar som jag skulle beställa, och på datorn visade de att dom fanns, men när vi ringde så fanns dom inte. Så nu är det lite panik, måste hitta nån, ganska så fort också. Hmm, less.

Ska börja dra mig mot bandyplanen nu snart, match 14.45 :)

Puss


Joshua Radin - Only you



Sov gott !

Idas present

Nu vet jag vad jag ska köpa till Ida när hon fyller år.

  

Och sist men inte minst ;

image109

Ida!
Om du kikar in här får du blunda, för det är ju en suprise ;)

Och när jag ändå googlade på Hello Kitty hittade jag något för er som spelar cs ;)

image108

Haha, inte fy skam ;)

PUSS


Allmänt

Match imorgon.
Vi möter killar, ToPV dom brukar ju för det mesta ha med ganska många överåriga så vi får väl se hu det går. Den är iaf 14.45 på Ip, så det är ju bara och komma och kika om ni inte har något annat för er. Ska gå och tvätta bort sminket samt borsta tänderna nu. Ska faktiskt plugga(!) lite, lördagkväll, jag vet.. Men måste börja göra lite i förväg nu när vi åker iväg. Skönt, endast 9 dagar kvar !  

Take care

.

Du tog det fel,
jag ville inte såra dig,
jag ville vara hela världen för dig.

Miss you

Crash, bang, burn.
Det suger riktigt jävla mycket just nu.
Jag har förlorat dig, totalt, jag vill verkligen att vi skulle vara vänner föralltid, dela allting och bara vara bästa vänner, men jag förlorade dig. Ingenting är samma sak mer, vi pratar inte ens med varandra, men när man verkligen gjort sitt bästa, så kan man inte göra mer? Nu är det helt upp till dig, gör ditt val, för jag orkar inte ha det såhär nåmer.


image105

Godmorgon

Jag har sovit såååå himla gott inatt, helt sjukt ! Vaknade just efter elva och har precis ätit frukost. Jag, mamma & pappa ska promenera in till stan med hundarna nu snart, när pappa skottat klart, skönt väder ute idag, endast kring noll. Nåja, nu ska jag gå och byta kläder och sen ut! =)

puss !


Sängen

Imorgon hade jag tänkt försöka träna lite, kondition + mage, rygg.
Har tränat lite i veckan, endast 2 gånger. Men ibland måste man få ta det lugnt också. Har ätit massvis med frukt idag, nu ska jag och mamma lägga oss i sängen och titta på bikinisar, vi måste beställa nya nu innan vi åker!

Sov gott allihopa :)
later'

Check it out

Fint klipp & bra låt !


1 Februari

Skolan tar knäcken på en rejält, klockan är just efter nio, det är fredag och är så jäkla trött. Tror nästan att jag går och duschar och sen lägger mig. Inte för att jag har så mycket annat att göra. Känner mig fortfarande lite ledsen över det där med elitläger matchen, menmen, what to do?

Nån som har bra låt tips? Är helt beroende av musik, lyssnar hela tiden, så då blir man less på det man har rätt snabbt. Lämna en kommentar om du vet nån bra ;)

Ciao !




Test

Regler:
1. ta fram din mobil,
2. bläddra random i din inkorg,
3. stanna när du räknat till tio och skriv sms som svar på frågorna.


Vad skulle du säga om din pojkvän/flickvän var otrogen?
Har du gått och sova lr? ;)

Vad säger du alltid till din bästa kompis?
Karlsborg, klockan sju ;)

Vad är det första du säger om din kompis blir påkörd av en buss?
Sitt ner nu kommer det ett kul sms :) Har precis bokat och betalt en resa till Thailand för dig o mig, de du ! Vi åker 12 februari? Kan du prata med din lärare? Puss mamma

Vilket sms blev du mest berörd av?
Jo ;)

Vad säger din mamma innan du går och lägger dig?
Haha, vilka jävla coolingar ! XD Ojoj, lol gånger 7 på de !

Vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor?
Jaja, du väljer ju själv ;)

Vilka ord skulle du säga till gud om du trodde på honom?
Fy äckel på dom jävla svinen .... Kväljningar dirr . Men när tror du Camilla vet? ;)

Vad vill du höra mest av allt?
Japp, längtar ;)

Tycker sånthär är kul, har tagit det från Nadjas blogg! :)

Surt

Blää.. Fan vad less !
Var ju på elitläger i december som jag har bloggat om tidgare I guess. Så idag när jag kom hem från skolan, tog in posten så såg jag att jag hade fått ett brev från Svenska Bandy Förbundet, så blev typ glad. Öppnade de och såg att jag hade blivit uttagen till en "Elitläger match". Dom hade plockat ut 16 av dom 30 som var på lägret i Sandviken, och så skulle vi spela mot ett utplockat lag från de andra elitlägret i Göteborg.

Men såklart är jag ju i Thailand just då. Typiskt, men jag får väl se det från den ljusa sidan, att det kommer fler chanser och att jag kommer nog ha det rätt bra i Thailand iaf! ;)

Så, nu har jag fått lättat lite på mitt hjärta :)

PUSS

RSS 2.0