-

i think the only reason pepole hold on to
memories so tight is because memories
are the only things that don't change
when everything else does

31/7

♥ 14 dagar kvar till Turkiet med världens bästa vänner
♥ 1 månad tills jag fyller 18
♥ 10 arbetsdagar kvar

- ♥ - ♥ - ♥ -

Helgen har varit kanon. Fredagsmiddag på slåtter i vanlig ordning, slingade Idas hår, var ute och jyrade, sov ut på lördagmorgon, övningskörde, sommarfest/malin 18 år - supertrevlig kväll!



gumman

Mer bilder kommer och eventuellt en bättre historia om kvällen ;-)


Idag har jag legat och pluggat teori hela dagen och sen genomlidit en träning med pappsen. Och ni som varit med förr vet vad det innebär. Inväntar träningsvärken imorgon! Sen har jag äntligen fått tummen ur och städat mitt rum, inte en dag för tidigt va ;-) NÖJD TJEJ


Godnatt ♥

Just can't get enough ;-)

img_6116 (MMS)

Just can't get enough ;-)


En kamikaze ;)

img_3133 (MMS)

En kamikaze ;)


Partykaffe ;-)

img_7364 (MMS)

Partykaffe ;-)


Sommarfest ;-)

img_5343 (MMS)

Sommarfest ;-)


Syskonmys!

img_0679 (MMS)

Syskonmys!


Världens bästa Håkan




Sluta dröm om det ljuva livet,
vi kommer aldrig va med om det
Och be aldrig mer om ursäkt
för sakerna du aldrig gjorde

Men det äter upp dig när du
ligger i din säng
Åh gud det gör så ont att nåt
så nära kan va så långt bort


Haha morgonpromenad in my ass! Vem försökt...

img_1217 (MMS)

Haha morgonpromenad in my ass! Vem försökte jag lura där liksom? Klockan nio klev jag upp ur sängen. Är och förblir morgontrött, så är det bara ;-) Har rast, sitter och dricker en kopp te. Två timmar jobb kvar sen väntar middag hos mormor och lite övningskörning. Hej ;)


26/7

Jobb, jobb, jobb och åter igen jobb! Där har ni vad jag håller på med just nu. Sista rycket innan Turkiet, endast 13 arbetsdagar kvar, fatta lite! Vars tog sommaren vägen?! Men jag klagar inte, har haft min roligaste sommar någonsin hittils och fortfarande mycket roligt som väntar framöver. Motivation!


(random oldie, har inget med inlägget att göra)

Första träningen tillsamman med laget idag, gick faktiskt över förväntan trots halsont och otränad. Skönt att äntligen komma igång, har blivit lite för mycket av det goda i sommar så att säga ;-)

Mamma slingade även mitt hår idag, så nu är min fula utväxt gone - skönt :)


I helgen väntar Malins sommarfest - kommer bli kanon ;)


Dags att avrunda & inta sängen. Glöm inte att det är sjusovaredagen imorgon, försover ni er kommer ni vara morgontrött resten av året. Tror stenhårt på detdär så har ställt klockan på 07.30 och då väntar en morgonprommis (nu har jag ju lite press på mig när jag skrev det här..)!


Godnatt! ♥


Hej på er! Hade körlektion imorse så fick ...

img_6030 (MMS)

Hej på er! Hade körlektion imorse så fick lite sovmorgon och började inte jobba förrän 11.30, somnade klockan nio igår så har fått tolv timmar inatt, underbart :-) har precis käkat lunch i form av havregrynsgröt, lyxigt värre! Dags att fortsätta jobba, 2,5h timme kvar sen väntar första löppasset tillsammans med laget, förvänta er inte mer av mig, lär dö! Haha. Hej bara hej ;-)


En jävla massa bilder












mallans födelesedag, världens godaste middag, Riina i Kalix, shotrace, Ossy var lite trött, tour de france, pizza, blåmärken, stendöd, presenter, straffshotar, malin & frida, jag och bästis, lagbild, obligatoriska toabilder, partydrink, lastbilschaufför, straffshotar, pussar, ölspel, fastnar med armbandet, jenfi räddaren i nöden, några suddiga bilder och en fatboth ;-)

En bild säger mer än tusen ord..?



Fytusan vilken GALEN helg det var förra helgen.
Tror aldrig jag skrattat så mycket i hela mitt liv.
Så jäkla många roliga incidenter så jag dör.. Haha!

Toan, badkaret, solbrillorna.. Sickt kul!



Bara 3 veckor kvar tills jag drar till Turkiet
med världens bästa tjejer! SJUKT KUL



PUSS

Det finns alltid lite kunskap bakom varje ...

Det finns alltid lite kunskap bakom varje "jag vet inte", lite sanning bakom varje "jag skojar bara", lite känsla bakom varje "jag bryr mig inte" och lite smärta bakom varje "det är lugnt".


Tjejerna springer intervaller i mörkret oc...

img_8038 (MMS)

Tjejerna springer intervaller i mörkret och jag sitter här på sidan och har det bra ;-)  Nä, är faktiskt sjuk fortfarande.. Typ inne på sjätte veckan kanske? Alltid lika roligt och bli sjuk under sommaren.


...

img_0666 (MMS)

...


25 dagar kvar

sen får jag äntligen komma iväg ett bra tag


u n d e r b a r t

Joel Kinnaman



Måste jag säga mer?


åh

Grattis på födelsedagen älskade vän! :-) <3

img_7385 (MMS)

Grattis på födelsedagen älskade vän! :-) <3


16/7

Ge mig, ge mig, ge mig nåt mer, nåt att jobba med ;-)

14/7

Jäkligt trevlig kväll hos Malin igår. Fika, fotboll, spel, vin, kaffe osv ;-) Hittade formen nånstans där också! När mina vänner åkte på hotellet for jag och åkte med Micke en sväng innan jag planerade att promenera hem. Hann till Centrumvägen 48 innan jag insåg att jag faktiskt hade stukat foten och den inte riktigt ville samarbeta mer ;-)

Stannade hos farmor och inväntade mina friends som dyrt och heligt hade lovat att dom skulle komma på efterfest. Blev svinhungrig och inser att det inte finns nånting att äta. Blåbär & spaghetti var vad jag lyckades åstakomma. Satt och lyssnade på musik och väntade på att Ida skulle ringa men när hon väl ringde var dom påväg hem.. Blev lite bitter men gick och la mig ;D

Vaknade imorse och inser att jag inte har nånting hos farmor typ och att jag började jobba på 30 minuter? Grattis! Men det löste sig ganska bra iaf. Har typ varit världens segaste dag på jobbet idag.. Men nu har jag äntligen tagit helg, Nille tog mitt pass imorgon och sen är jag ledig lördag & söndag! LOVELY





Imorgon kommer Riina!

PUSSPUSS

13/7

Grattis på födelsedagen älskade vän! :)


Från blöjan till..? ;-) ♥

Självklart har vi hunnit till Haparanda så hon fick göra sin debut på alko! Ikväll blir det fika & vin i lappis. Sen ska dom ut på hotellet. Simon & Martin från Big Brother kommer hit. Idag kan jag säga att det SVIDER att inte vara 18. Jävligt bitter... Men bara 48 dagar kvar nu ;-)



Igår bjöd mormor oss på middag på hotellet, åt fisk - fyfan vad gott alltså! Sen hade hon varit till Luleå och plockat färska jordgubbar så vi tog efterrätt nere på campingen, myspys. Sen for jag och Jeppe och övningskörde typ 1,5h. Ge mig körkort, helst nyss..



For och cyklade med Ferrari igår och självklart lyckades jag bängla till det så nu sitter jag här med en fot som ömmar och haltar, grattis!


Nu ska jag iväg och jobba till kl.18 sen thaimat på camingen och sen VIN! ;-)


Trött tjej imorse!

PUSS


Someone like you



Gåshud. Rysningar. Varje gång.

Moster saknar lill-hjärtat.. <3






Grattis..

Tror jag just bröt foten eller liknande.. Spännande och se om jag kan gå imorgon...

11/7

Hej!

Här har ni mitt humör för tillfället:



Helt jävla sjukt vilka humörsvägningar jag har. Vet inte vad som hänt. Tror att verkligheten börjar komma ikapp mig. Jag kan inte vara ensam, klarar inte av att vara ensam. Kan inte sova på nätterna, vill inte somna själv utan någon att säga godnatt till. Nu när mamma & pappa inte är hemma blir det ännu värre.. Nå inte för att det är synd om mig, det är ju trots allt självförvållat! Har ju iaf storebror och mina fina vänner ♥


Nåja, annars då.. Jobbar monsterpass, typ 9 dagar på raken. Är ledig lördag och börjar jobba 18 på söndag! Fyfan vad skönt alltså. Då blire vin! Och inte att förglömma så kommer ju Riina till Kalix i helgen :) Shit vad kul vi ska ha!

Helgen var jävligt random, oplanerad men blev rätt kul iaf måste jag säga. Träffade mina fina barndomsvänner, glömt hur kul det är att vara med dom, fyfan vad jag har skrattat :-) Kände mig nästan som 12 igen! Sen träffade vi Anders, Göran och Ove - vi bestämde oss ganska snabbt att vi skulle göra slut på dom, och tro mig - vi lyckades ;-)

Bilder får ni nån annan gång ;)


Nu ska jag krypa ner under täcket och se Limitless :-)


Godnatt ♥



-


.....


min låt




And I don't want the world to see me
Cause I don't think that they'd understand
When everything's made to be broken
I just want you to know who I am

And you can't fight the tears that ain't coming
Or the moment of truth in your lies
When everything seems like the movies
Yeah you bleed just to know your alive


Senste tiden

Förlåt för dålig uppdatering senaste tiden.
Hinner inte, jobbar way to much!

Mamma, pappa, Ida, Ronny och Milo har lämnat landet och åkt till Italien några dagar samt 1 veckas medelhavskryssning. Tror att det är nu jag verkligen insett att jag blivit stor.

1. Jag bli lämnad hemma när dom åker.

2. Fick inte ens en hejdå-kram innan dom for.


Jag vill inte bli stor..


Annars då?


Det var strömavbrott på jobbet en timme, jag och Nina satt och stekte i solen och var arbetsledare åt pojkarna som monterade tältet!


Snygg-Najna!

Mission med pannlampa..



Jag och bästis hade lyckats pricka in en ledig dag tillsammans. Mys i husvagnen, mys på strandängsbadet med ytterligare några fina tjejor, raggade runt hela Kalix med Saaben, hade matlagningskurs med Jeppe, käkade, drack cider i solen, jagade hunden runt näsbyn i handduk, pimplade vin i mygghuset, hade otroligt bra diskutioner, grillade hamburgare, slocknade i mamma och pappas säng!




Myspys! ♥



Skickade iväg ett mms åt mamma idag..


"Matlagningskurs när ni kommer hem..."

Insett hur rackarns bortskämd jag är med mamma & pappas goda mat.. Inte okej!



Nu kommer Ida strax!

PUSS

Vilken härlig dag!






PUSS

No Strings Attached


mmm


parachute

idag är ingen bra dag.








Don't believe the things you tell yourself so late night and
You are your own worst enemy
You'll never win the fight

Helgen

Började skriva ett långt inlägg om helgen men gav upp.
Läs Idas inlägg här, hon fick ihop det ganska bra ;-)


När gör vi om det? ;-)

Håll utkik

kommer en uppdatering om helgen snart ;-)


sjukaste på länge :D

RSS 2.0