Överträffade mig själv

As god äppelpaj lyckades jag göra iaf!


Så här nära har det aldrig varit!


Underbara dag!

Vilken fantastisk dag! Har haft en sån himla bra dag idag, kan knappt komma ihåg sist en sån här känsla infann sig i min kropp. Har gått jättebra på jobbet, provade min fina studentklänning på lunchen, fått fixat i stort sett allting till studentveckan & har bara insett vilka fina människor jag har omkring mig.


Nu har jag precis bakat en äppelpaj och ikväll ska jag hänga med Carro & Sara en stund!

Pusspuss!


droppen


Halv åtta hos Ida

Ljuvligt :-)


Forgive and forget

Hej mina kära vänner!
Får ursäkta frånvaron men har varit mycket på tapeten sista veckan och kommer att vara mycket framöver. Veckan som var lämnade min vapendragare landet för en vecka i Turkiet. Så har mest jobbat, hängt med Anton, Engman och Becko, spelat tennis, kort och i fredags drog vi ihop ett gäng och spelade brännboll - himla trevligt! Andra nyktra helgen i rad för mig, duktigt!! ;) Igår åkte jag till Luleå med hela familjen. Hade även turen att vakna upp med feber.. Gjorde stan lite snabbt för att sen äta god middag hos mormor, hälsa på Jansson och gänget på Kallax innan jag sen slocknade på golvet hos mormor, vaknade i lagom tid till Loreen vann, heja Sverige! ;) Vinkade av mamma och gänget som åkte till Cypern en vecka.


Idag har Ida kommit hem igen så har hämtat dom från Kallax. Feber idag igen så har vilat hela dagen innan jag spenderade lite tid med Ida. Nu har jag precis sett 21 jump street - helt ok film. Nu ska jag försöka sussa. Till veckan väntar jobb, bli frisk(!), personalfest och sen drar studentveckan igång!!! ;)


Måste väl passa på att säga grattis på morsdag också! PUSS ♥


take care!

Adidas

Mina nya fina rosa shorts :-)


Tom Hardy


Alltså va fa-an har jag missat...
Den brittiska accenten fick ju en helt ny betydelse!

Den svenska björnstammen - Mörkt kallt ljus

Det är mörkt och kallt här hos mig
men du har sånt som gör det ljust igen
Det är mörkt och kallt här hos mig
men du har sånt som gör det ljust igen

Känns som känslor och panik har tagit över i mitt liv
Känns som ivern och ses har gjort mig vansinnig

Känns som ingenting finns kvar av allting jag en gång var
rädd att inte räcka till och bli ensam kvar

Men jag lovar att vara stark och jag lovar att vara god
jag kan lova hela världen att jag står vid mitt ord

I en hundradels sekund tränger ljuset fram
och jag ser vad jag gör när jag är i din famn

Det är mörkt och kallt här hos mig
men du har sånt som gör det ljust igen
Det är mörkt och kallt här hos mig
men du har sånt som gör det ljust igen

Jag hoppas på oss, jag tror att vi kan göra allting bättre
Allting är enkelt emellan oss, det är bara vi som tycker det är svårt
Att det är svårt och hitta hit, men det är så enkelt att tappa bort sig

Sen när inga sorger finns kvar, vad blir vi då lyckligare av?
När inga sorger finns kvar, vad blir vi då lyckligare av?

Det är över nu!

Galet att man ska skjuta upp allting till sista sekund men nu jävlar är det färdigt! Studenten nästa - dra åt skogen hur roligt detta ska bli!!! ;-)



hej onsdag


Hey I heard you were a wild one

-


<3

Trevlig resa hjärtat, kommer sakna dig <3


Sjuk....

Tjenis! Igår var inte min dag.. Började dagen med näsblod och blödde tre gånger till under dagen på jobbet. Var allmänt less och visste att nåt var galet. Somnade sju igårkväll, vaknade imorse med feber, ont i halsen & förkyld. Grattis!

Så har spenderat större delen av dagen i sängen men gjorde en kraftansträngning och for på jobbet en stund iaf - duktigt!

Blir väl att ligga här resten av kvällen skulle jag tippa, fyfan vad tråkigt. Man blir ju rastlös!


take care, puss


It's okay not to be okay


Söndag

Söndagsångest & jäääävligt ont i fötterna, men nog fan hade vi kul igår iallafall :)

Skulle kunna bjuda på en rolig bild som jag knäppte nyss men besparar er det nöjet ;)

Puss


Lördag

Goddag! Gårdagen spenderades med Ida - för ovanlighetens skull.. ;) Jyrade runt lite, träffade en norrman(!) och sen avslutade vi kvällen/natten med sällskapsspel. Vilket geni jag är - oslagbar ;)

Idag har jag varit på powerwalk och sen tog jag ut min kära farmor på en promenad, lite lugnare tempo.. He-he ;) Hunnit med att panta burkar för 300kr(!) samt fixat allting inför kvällen. Klassfest väntar, ska faktiskt bli riktigt roligt!


Ha en treeeevlig lördag mina vänner - ses i dimman ;) puss & go


Färg

Äntligen ryker utväxten ;)


Mammas nya tavla

Ganska kloka ord med tanke på allt som hänt :-)

image description

Produktiv

Godkväll! Idag har varit en låång dag, men har faktiskt hunnit med väldigt mycket. Började jobba åtta, lunchade med Ida, varit hos läkaren och tagit spruta(I SKINKAN!!), gjort prov på skolan, jobbade vidare till 18. Kastade i mig lite mat och drog på mig löparkläderna - gud förbannat hur underbart det är att springa när det regnar ♥




Sen har jag hunnit med mys med bästis ♥ och nu har jag äntligen landat i sängen hemma. Tänkte göra ett försök att sova men har en jävla hicka som vägrar ge sig....

Imorgon är det fredagsmyyyyys, som jag längtat!:)


så ha det bra, vi hörs, vi ses, i dina drömmar! puss

Bad day

Godkväll!
Har haft en riktig jävla värdelös dag på jobbet... Kul när man hållt på med något i 6h och sen inser att du gjort fel hela tiden, suck. Nåja då kan morgondagen bara bli bättre!

Efter jobbet kände jag att jag ville bli av med lite ilska vilket resulterade i 5km löpning & 5 km powerwalk - så jävla skönt och rensa huvudet!

Nu sitter jag i soffan med mamma och pappa, käkar och ser på hockey :)

Snart helg! wiho

Pusspuss


En vanlig tidsag

Har spenderat kvällen på centrumvägen med min fina syster. God mat & catch-up-talk, behövdes verkligen :) <3


Myser med lillhjärtat


Summer 2012


Nattsudd

Kunde inte sova inatt.. Sov bara två timmar, men jag klarar mig(det gör jag ju alltid).. ;) har jobbat all day long, gått bra och fått mycket gjort.

Såg Friends with benefits igen inatt, bara för att.. :)

Nu dags för lite trääääning...

poss


Söndag

Äntligen är coopertestet ur vägen, som jag gruvat mig. Fick absolut ingen superbra tid, men nådde mitt mål och det var huvudsaken. Nu är det dags att börja träna och sätta ribban lite högre.

Imorgon börjar jag praktiken (läs:jobb) för denhär sommaren. Ska bli skönt att slippa tänka på skolan så mycket mer. Behöver verkligen en förändring nu, i det mesta.. Sååå ni vet vars ni hittar mig ifall ni letar :-)


Ikväll blir det oth-mys & sänghäng! Ok söndag ;-)





hejbara

!!


Åää


lördag på tvärvägen

Nykter lördag idag, varför gör man inte detta oftare? ;) Har spenderat kvällen på tvärvägen, käkat ost & kex, sett film, "that awkward moment" och nu sitter vi och spelar kort.

Gårdagen blev faktiskt väldigt trevlig. Började hemma på slåtter med gomiddag, vin, öl & fishshot innan vi åkte vidare mot b4/lilla, eftefest hos Elin med trevligt folk. Himla trevlig kväll faktiskt. Somnade väl typ 8 imorse? Nåja, det var det var det värt :)
image description
Taaack & Adjöken! 



Fredag

Godmorgon :-) Har precis klivit upp ur sängen, tog rejäl sovmorgon idag. Måste väl passa på när man är ledig? Tänkte precis snöra ihop en äggröra och göra mig redo för dagen. Ska hämta Milo på dagis strax och sen ikväll blir det mys ;)



ha en bra dag! puss

Coopertest

Fransson springer coopertest och jag sitter i bilen och klockar. Like a boss.. ;) dock åker jag på drabbningen på söndag...

 


Anton Hysén

Att man inte var kille alltså.....


Ny favorit

Vem trodde detta om mig?



Asgott!

Arbete

Har endast 10 558 bilder på min dator som måste sorteras, ingen som är sugen..?


Friends with benefits

Tyckte inte den var så jättebra första gången jag såg den, men såg den en gång till igår. Och jag blev tametusan kär i den. Jäklar vilken bra film, så himla många kloka poäng!





Ska man krascha ska man göra det riktigt snyggt

Nysprungen och inte nöjd... Haha helt sjukt hur otränad man hinner bli på två månader. Inte okej!

Fuck försäsongsträning.....


Neeej, heads up! Det vänder väl nån gång? ;)


Days like this I want to drive away

Hej alla fans!

Tro det eller ej, men idag har jag - Lina Camilla Bergeskans Tano pluggat i 5h!!!! Vad fan hände lixom?! Har fått bortgjort nästan allting, bara en svenskauppgift kvar nu. Och imorgon har jag min sista skoldag på furuhedsskolan EVER - kan ni förstå hur underbart detta känns? Helt galet.

Ikväll ska jag ut och springa, coopertest på söndag.... wiho




Tillbaka till böckerna! Puss & snoss

söndag (tisdag)

Konstigt det känns att det är tisdag idag, är söndag i mitt huvud.

Gårdagen spenderades först hos Henna där vi firade hennes 19årsdag. Rödvin, dans, sång, ölspel - jättetrevligt!



Åkte vidare till min bättre hälft som precis klivit ut ur duschen och jag glider in där klapp kanon, tur hon tycker om mig iaf ;) Åkte vidare mot Nyborg och var där en liten stund innan vi åkte på B4. Var där i typ en timme innan vi åkte vidare mot Jowa där det käkades pizza innan vi tog taxi hem. Har sovit som en prinsessa bredvid min bästa vän, så underbart att vakna upp - bli alltid lika glad. (Låter nästan som att jag är kär i Ida, så är det ju inte men ni förstår inte hur bra det är att ha en vän som henne)



Vaknade klockan 14.00(!) idag. Sen har vi hängt hos Becko hela kvällen. Ost & kex, kaffe, film, kortspel, musik och surr. Trevligt värre!

Nu ligger jag under täcket hemma och ska försöka sova. Men känner att min hjärna går på högvarv just nu så lär bli svårt. Imorgon väntar skola och en jävla massa plugg. Tre prov på torsdag + två inlämningsuppgifter. Skjut mig, ja tack!


Godnatt med er :-) Puss

True story


RSS 2.0