Lagfesten..

..var verkligen kanon. Jag och Regga körde, endel.. Lämnar resten osagt ;-)




Tjohoo

Tävlingsmänniskan kom fram på öppethus förra veckan, skräll..?

Tur man är en jävel på kroppens organ ;)


Mys

Morgonmys på jobbet :-)


.


Friday



Heelt jävla INSANE vilken helg som väntar ;-)


WOOP WOOP

:)

Hittade några snygga brudar i tidningen.. ;-)





Prison Break s01e01



Wiie, börjat se det från början igen.

Världens bästa serie!

Vilken dag

Idag har vi äntligen fått muntliga nationella ur världen. Hade förberett mig väldigt lite. Tänkte när jag la mig och skulle sova igår att jag skulle bestämma mig på morgonen vad jag skulle prata om. Sagt och gjort.

Jag, Henna, Carro, Sara och Evve redovisade för varandra. Himla mysigt och berörande. Känner mig så otroligt trygg med dom. Stod längst fram i klassrummet och tårarna sprutade. Känner mig helt slut nu, var en sån sjuk lättnad - kändes verkligen som att orosfågeln som suttit på axlarna äntligen försvann. ♥♥




Dags att vila lite innan träningen :) pussis

Haha ;-)

Vi passar på när inte mamsen är hemma ;)


Lycka!

under-jävla-bart!!!



Hade helt glömt vilken otrolig känsla som infinner sig i kroppen när domaren blåser i pipan. Man blir verkligen påmind om varför man håller på med det man gör!

Så himla stolt över alla tjejer, fyfan vad vi är bra.

Och en extra puss till pappa för att han får oss och lyckas.

/ NÖJD TJEJ

VINST!

Seriepremiär, slutade på bästa tänkbara sätt. Vinst med 12-1. Jävligt bra match av oss, dock var motståndet inte så mycket och hurra för men vi spelade otroligt bra och diciplinerat!

Fick trycka in en hörna, FYFAN så skönt med tanke på hur det sett ut på träningarna.. Sen lyckades jag även göra ett till mål och ett assist, vad hände lixom? ;-)

Spelade trots halsflussen, men vafan. Man lever väl bara en gång? ;-)


Nåja, dags att ladda om batterierna. Ny match imorgon 15.00 på IP, och då står Uppsala för motståndet. Blir nog tuffare än idag, men det fixar vi. Right brudar?



PUSSPUSS

Breaking Dawn



Var och såg den på bio med Fransson igår. Den var bra, slutet var lite halvtaskigt men i övrigt så var den bra. Bröllopet var jätte fint och jag blev nästan tårögd (jag som inte ens ville gifta mig?) & hade inte tackat nej till den smekmånaden heller ;-)




Men den var absolut sevärd iaf =)

............

Totalt träningsförbud i tio dagar...


FYFAAAN


Tisdag

Idag är en bra dag!

Snart dags för match :)


Stenne






Hihi ;-) Tack för ytterligare en rolig helg!

Fredag

Sådär lagomt bitter.. Varit på vårdcentralen med bästa mamma idag. Egentligen var det hon som mådde värst men så kommer jag därifrån med halsfluss och en massa olika mediciner. Great. punkt punkt

Men ska inte gnälla, är ju faktiskt fredag idag och jag är ju faktiskt på benen :-)


Glaaaad

Har varit på is idag! Tjoohoo ;)

Men att jag ligger i soffan och får sota för de nu är en annan sak.. :-)


Bästa stunden på dagen

Älskade unge <3


We found love

Hej hallå! Förra helgen var riktigt trevlig. Såg Kalix plocka två pinnar på fredagkväll. Hade inga planer efter de, men så ringde Ida:

I - "Vad gör du? Det skulle vara kul och göra nåt impuls"

L - "Jaa.. Ska vi.... dricka vin...?"

I - "Klart att vi ska"


Såklart att vi skulle. Jyrade runt HELA Kalix för att få ordning på allting innan vi tog första glaset halv tolv(!). "Spelade på hästar" och sen var vi i fas. Sprang ner på B4, träffade roligt folk, hamnade mitt i värsta dramat & en smäll på käften rikare. Gick vidare mot Lilla när B4 stängde, var faktiskt rätt roligt. Efterfest med musiklekar och ölspel (varför?!?!). När vi vaknade på lördagmorgon ville ingen av oss riktigt leva tror jag.. ;) Min röst var totally gone.


Hittade ingen annan bild på oss :)

Spenderade större delen av dagen i soffan innan jag och PJ drog till Haparanda och käkade på Max ♥

Sen har det inte hänt så mycket mer spännande mer än att jag legat däckad med feber, ingen röst, förkyld och ont i halsen. Wihooo... :-)



so long :) puss

Sean Paul - She doesn't mind





Crazy stupid love

Bra film! Se den :-)

Så himla mysig!


Ryan Gosling. mmm

Bandyyy!

Fyyyfaaaan vilken nervpers! Är helt slut och har avdomnade händer. Men fan så roligt och se! Vinst med 2-1, grattis grabbar! ;-)


:-)

Bästa tänkbara hjälpen i köket ;-)


...

Bandyn igår gick ju över förväntningarna, dom vann med hela 8-0. Gud så roligt de var och se dom spela, härligt go och en jävla vilja :-) Spännande och följa dom i vinter. Spenderade resten av kvällen med PJ, Viktor och Sara. Kollade nån film som var rätt rolig och jyrade på. Bra dag på många sätt :)

Idag är en mindre bra dag. Vaknade med feber imorse. Igen. Kollade tillbaka på gamla inlägg och kommit fram till att jag varit förkyld/haft ont i halsen i 16 veckor. Fyra jävla månader. Kanske måste kolla upp vad som är fel på mig. Värsta av allt är att träningen blir så fruktansvärt lidande. Det äter upp mig, blir så ledsen..

Så får stå på sidan, idag igen... Wihooo...


Less.

bra film



Paul Walker & Vin Diesel, måste jag säga mer? ;-)



Pricken över i:et var fan att dom spelade Danza Kuduro som sista låt!

krossa alla fönster!

Hej på er! Lovet har då börjat på bästa tänkbara sätt. Tagit tillvara på varje minut. I fredags var jag med en massa olika och landade nog inte hemma i sängen förrän alldeles för sent med tanke på lördagens högskoleprov som väntade. Det värsta jag gjort nånsin, typ.. Efter provet var det endel stress genom duschen och hinna till Jenfi.

Hos Jenfi väntade typ roligaste förfesten ever! Krossa alla fönster liksom ;) Sen vidare mot hotellet där det spårade för min del, totalt! Haha. Varför i helvete skulle jag, Fransson och Regga gå lös liksom? Haha..

Är blåslagen från knäna och neråt, jag och Fransson drog en jävla vurpa! Haha, my bad.. ;-) Sjukt kul kväll! Mindre kul och vakna upp på söndag. Hade väldigt många frågetecken alltså.. Spenderade hela dagen i sängen, var en sväng på hockey(?) på kvällen och hade bakishäng med PJ.

Måndag drog jag och Ida iväg på mission! Och ingen vet till 100% vad vi gjort och de kommer ni aldrig få veta, hihi ;-)

Och nu ligger jag i soffan och är superladdad för Kalix hemmapremiär ikväll, ska bli så jäkla kul ;)




HEJRÅ ;-)

Världens finaste vän


RSS 2.0