Kom så ska vi leva livet

Hej på er! Dålig uppdatering - jag vet.. ;-) Men nu är det faktiskt så att världens bästa Riina är ju faktiskt på besök i norr. Har inte riktigt tid att hänga vid datorn. Hittils har vi bara myst på och ätit som GRISAR, ska fan aldrig mer i hela mitt liv vara såhär onyttig och äta såhär mycket, SJUKT. Var i relaxen i tisdagskväll, tur att vi har Malin ;-) Myspys.



Men nu är det slut på det lugna - ikväll kör vi igång med lite festligheter! Ikväll i from av "lodistema", tänk er: Lodisbyxor, håret i tofs, lite smink, yllesockar, kofta - och ett eller fem glas rödvin ;-) hihi. Som Elin sa "hela fredagen är en förfest till lördag" - tolka det hur ni vill! haha.

Nåja, nu ska vi åka in till Kalix och handla nå käk :-)



TAKE CARE

Ännu en lyckad lördagskväll ;-)




Bättre uppdatering + fler bilder kommer ;-)

Till The World Ends

Godmorgon! Vaknade på morgonen av att världens goaste Milo kom i sängen, då gjorde det faktiskt ingenting att klockan var före nio. Vi busade lite och sen serverades det frukost i form av mannagrynsgröt, bacon, stekt potatis, ägg & mackor, sa jag hade jag hade världens bästa mamma eller hur var det?

Har haft jättesvårt att sova om nätterna hela veckan, ligger och snurrar och vaknar hela tiden. Vilket resulterar att jag pratar i sömnen mer än vanligt. Haha, igår "skrek" jag typ åt Nille. "Vad fan är felet, vad spelar det för roll att dom har sagt nånting? Va, spela roll? SVARA DÅ" Haha, helt sjukt alltså + att jag vaknade av att jag knuffade honom, stackaren ;-) Sickt!


Idag fyller världens bästa Elin år!

GRATTIS GUMMAN! ♥


pusspuss

Toarulle, toarulle, toarulle

Fredagkväll! Ätit massvis med god mat och tryckt godis efter det, äckligt mätt för tillfället. Ligger och ser Big Brother, nu är det fan dags för Katerina och åka ut, jävligt less på henne!

Blev en 8km promenad idag iaf, med ett mellanstopp på SunTan, jäkligt skönt!

Messar med Brallan för tillfället, verkar som att det bara blir hon och jag imorgon, och Idis brukar inte vara så svår att övertala ;-) hihi!



Helt meningslöst inlägg - i brist på annat ;-)

PUSS

Vilken underbar dag ;-)

Har just kommit hem från skolan, äntligen är veckan över vilket innebär LOV! ♥ Fyfan vad skönt. Sitter och lyssnar på Coconut Tree, sickt bra den är alltså! Pratade lite med Sara innan jag for från skolan och nu är hela sommaren planerad, perfekt! Haha, fan vad roligt vi ska ha känner jag ;-) Nu är det inte länge kvar alltså!


random bild

Strålande sol ute idag också, denna dag kan inte bli mycket bättre tror jag. Ska remma på mig mina underbara Asics och bege mig ut på en långprommis. Ikväll vet jag inte vad som händer, mys på slåtter skulle jag tro :-)



Imorgon kanske det blir lite vin, den som lever får se ;-)


Hejbara!

Just stop for a minute and smile



Tänk att man kan vara såhär glad efter ett träningspass! Sjukt länge sen jag varit såhär slut i kroppen som jag är för tillfället, but it feels so good! Det gjorde vi bra Brallan ;)


Har som sagt varit på flow comb och det var Linda som höll i det. Den kvinnan är fasiken min idol, sjukt vilken energi hon har alltså! Roliga pass & riktigt bra musik också.

Nu ska jag tanka lite mat.

Ciao

If you want it you can get it for the rest of your life

Heeeej hallåååå!

Gym imorse, i vanlig ordning, lika tråkigt som alltid. Gick på rullbandet i en halvtimme sen fick det vara nog! Ska på Flow Comb ikväll och jag tror jag behöver alla krafter jag äger och har då, sickt jobbigt.

Lunchade på lyktan med mamsen, storasyster och Milo idag :-) Mysigt.



Hade som sagt min sista engelska lektion idag, och jag hade inte gjort allting i onödan, himla duktig jag är alltså ;-) Nu har jag precis landat hemma. Ska öppna matte & administrationsböckerna strax, prov imorgon..

Men det är faktiskt okej. För det är fredag imorgon=mys, sen lördag= jaa vad gör vi? ;);), söndag= chill, MÅNDAG=RIINIS ♥


Senaste bilden på oss, hihi.
Uppsala -09 :-)


puss och snoss

Himlen är oskyldigt blå

Gick fort att jobba idag, var väldigt lugnt men klockan tickade iväg iaf. Direkt efter jobbet for jag hem och bytte om och begav mig ut på 1h prommis med Elin. Otroligt mysigt väder, hade kunnat gå hur långt som helst. Skönt att få prata av sig, det behövs verkligen ibland :-)

Imorgon har jag nog min livs sista Engelska B lektion och jag kan nog inte ens förklara med ord hur glad jag är att det är över. Skulle ha betygssamtal imorgon också, så vi får väl se om jag gjort allt detta i onödan..


Nu ska jag dricka en stor kopp te och se mitt älskade Big Brother! ;)






Vill bara tillägga

mamma ♥



PUSS

Lilla Lady

Tja! Just kommit hem från skolan, suttit i cafeterian, mindre roligt ;-) Nu ligger jag och lyssnar på musik, ska strax iväg och jobba nån timme, måste försöka få ihop några timmar iaf.

Ikväll hoppas jag att någon är sugen på en prommis, för det är jag! Messa om ni är sugen ;-)



Återkommer, pusspuss!

It hurts with every heartbeat

Prov igår, prov idag, prov imorgon, prov på torsdag, prov på fredag - någon som är avis? Förstår er, fullständigt.

Gjorde engelskaprovet idag, och jag och Omid fick ett mycket svårare prov än alla andra. Så jävla orättvist. Gaaah.

Idag har varit en konstig dag, på många olika sätt. Fick iaf prata av mig ordentligt på lunchen, och det var jävligt skönt. Har varit på skolan till halv sju, konstigt det också ;-)

Nä, nu var det mycket negativt!

Slutar här, PUSS


Sommar känner jag


Klicka på bilden för att lyssna på låten



Ge mig sommar,

helst nyss


Hundpratare

Mamma har varit till en hundpratare med Foppa.
Helt sjukt läskigt detdär är alltså!

Hursomhelst.

Foppa undrar vars den nya hunden är, när den ska komma? Och vars Totti har tagit vägen, det är så tomt utan honom och han kände sig så trygg med Totti men är mycket osäkrare nu.

Han tycker att det är något med tavlan i vardagsrummet, den hänger snett.

Han tycker att vi stressar alldeles för mycket hemma. Att det är en konstig, kal känsla hemma hos oss. Han är rädd att åka bil för att vi alltid stressar iväg.

Så frågade kvinnan vad han tyckte om Milo, då sa han att han tycker om honom men att han blir svartsjuk och vill gärna vara i centrum och sitta i famnen han med. Så tyckte han även att Milo var väldigt mörk i sina färger och såg nästan lite samisk ut ;-)

Jeppe tyckte han jätte mycket om, det var typ hans favorit.

Ida tyckte han också om. Och så sa han att han ser hur ont hon har i höger höft (fattar ni hur sjukt detta är?!).

Om mig.. Han tyckte att jag hade en mörk och konstig energi.... (HUNDJÄVEL)



Haha, det var väl typ de! Förstår ni hur läskigt det är. Sjukt alltså ;-)


Foto: Malin Persson


PUSS

So lucky, so strong, so proud

Har äntligen återhämtat mig efter helgen, blev ganska hårt - man man lever bara en gång och den gången är nu va? ;-) Uttrycket "jag vill känna att jag lever" kom från många håll den kvällen, haha roligt!

Åkte till Karlsborg typ vid fyra och när jag kom dit var ingen färdig, lite halvsegt men sen körde vi! Kom massa mer folk, presentutdelning och vi försökte oss på att spela spel - utan någon större framgång ;-)

Jag, Elin & Jenfi skämde ut oss lite, say no more?! haha.. Sen droppade det in ännu mera folk, sen var jag och Sara PÅ bordet helt plötsligt, inte under?! och Jenfi, jaa vad gjorde du? ;-) Kanske här det spårade lite.. Helt plötsligt var vi typ bara 10 pers kvar och klockan var typ 4? Var tog timmarna vägen liksom? Haha, jag och Mardakin satt ihop i stort sett hela kvällen, men jag gillare ;-) Sen bastade vi och badade kall badtunna, haha!

Var väl hemma kanske klockan sex, somnande som en stock ;-)

Repris, när?!




Tack och adjö!

15.50

Hej på er! Måste börja med att tacka alla som var delaktiga och gjorde gårkvällen riktigt rolig ;-) Var riktigt bra faktiskt!

Kom hem klockan sex imorse och vaknade tio=pigg tjej! Njaa.. Ska inte göra överdrivet mycket idag kan jag ju säga, invänta BB och sova ;-)

PUSS

Nu kör vi!

Ska alldeles strax hoppa in i duschen och efter det beger jag mig till Ida och gör mig iordning! Hoppas att alla får en kanon kväll, för det ska jag ha iaf ;-)


Drickat för kvällen, eller? ;-)


PUSS

Sommarkänslor


♥ nu är det slut på veckan det är dags för fredagsmys

Veckan har varit kort men intensiv. En lektion på måndag, friluftsdag på tisdag, ledig onsdag, 8-15.30 torsdag, två prov idag. Äntligen får man pusta ut, tills på söndag iaf. Fyra prov väntar nästa vecka, jag drunknar i skolarbete... USCH

Hursomhelst, har längtat efter helgen hela veckan. För imorgon ska vi nämligen fira världens bästa vänner, Ida & Elin ;-) Och det ska firas ordentligt kan jag lova er! Hihi.

Annars då, var på latino igår. Var faktiskt roligt. Har kanske inte riktigt rätt rytm i kroppen för det, men man kan ju alltid få det, haha!


Orkar inte skriva mer!

Bild på min favvokille från imorse


Soffhäng;)


PUSS


Världens bästa tjej 18 år!



Grattis på födelsedagen älskade vän! ♥

Bilder från Ylläs!


Världens goaste unge


<3<3<3


Hoho ;-)


Straffshot..


Blev några omgångar!


Badtunna <3


Snöängel!


Varmt..



Staffshot!


Nullegulle


;-)





Slalom!


!


Lyckades avverka några Minttu i backen ;-)

RSS 2.0