"Kalix city festival"

Var där igår. Det hände inte allt för mycket. Det var dött, lite folk som fan. For iaf dit med Elin & Frida. Träffade Madde och Fanny där sen. Det hände inte allt för mycket, vi gick runt och kollade lite. Åkte virvelvinden med en jävla massa. Har ont i halsen från allt skrik igår. Lite kul, mamma, pappa och Ida hade varit på bio och skulle hem just när jag åkte virvelvinden. Så hade dom tydligen hört att jag skrikit som fan, vilket kanske är ett tecken på varför jag är så hes idag ;) Ska dit en sväng ikväll. förhoppningsvis blir det bättre idag än igår. Men det återstår att se. Nu ska jag ut i solen en sväng!

Match imorgon!
Assi - Storfors
13.00 i Risön!
VIKTIGT

Pussis! ♥

:)

Eftersom att Ida hade skröt lite i sin blogg kan jag väl också passa på att göra det ;) Fick MVG på so provet och MVG på musikprovet. Lagomt stolt jag är!

Vädret i veckan har varit lite till och från, men då solen är framme är det så jävla skönt ute alltså! Nu känns det verkligen som att sommaren är påväg, vilket känns riktigt bra också. Tok-skönt med fredag imorgon måste jag säga! Nu är det bara åtta dagar kvar, åtta jävla dagar av skolan! FYFAN VAD SKÖNT =) Vi har första konfalägret nästa helg, så vi får ledigt torsdag från skolan. Fredan är alla lediga. Så jävla nice alltså.

Sitter och tappert försöker få ihop en fyra sidors lång Science Fiction. Ska säga er att det inte är det lättaste man kan göra.. ;o

No-one heard a single word you said
they should have seen it in your eyes
What was going round your head

She's a little runaway
Daddy's girl learned fast
All those things he couldn't say
She's a little runaway



Torsdag

Nu är jag på bra humör! Har varit ute och kört vespa. Tusan vad kul :)
Men det som gör mig på sämre humör är att jag alldeles strax måste öppna svenska&spanska boken och skriva färdigt min Science Fiction samt träna på min muntliga redovisning till imorgon ;o

Ikväll ska jag lösa alla problem, göra allting bra igen. Och nu kommer det vara bra föralltid. Tråkigt nog är det tankarna i mitt huvud. Verkligheten är lite annan just nu.. TUNGT



Kort uppdatering

Just nu handlar allting om att hålla huvudet högt och bara fortsätta att kämpa. Det går inte att lösa på något annat sätt. Jag brände mina chanser och det som är gjort är gjort. Förlåt

Matchen igår gick inte riktigt som förväntat, menmen. 0-0 iaf, bättre än förlust! Har ändå 4 eller 5 raka segrar mot dom så det känns ju bra i vilket fall som helst.

Natti ♥

Fan

Allting kan dra åt helvete.
Det är så jävla dåligt just nu, så lågt.



Aldrig, aldrig tänker jag låta något ont hända dig.
Jag håller dig hårt, tätt intill mig genom regn och blåst.
Alltid, alltid att jag kommer vaka över dig, genom mörket
jag leder dig. Jag finns i varje steg du tar,
så du behöver aldrig mer vara rädd.

DERBY

Tagga förhelvete! ;)
Match mot PGIF imorgon, derby och allt!



19.00 i Pålänge ;)

Helgen

Fredags; Fick sluta typ 1,5h tidigare från skolan. Skönt som tusan! Jag for på stan en sväng, sen hem och bytte om till träning. Träningen gick för en gångs skull ganska bra. Efter träningen fixade jag mig iordning, hade vi nån middag här. Ika, Patte & Ida kom förbi en sväng också, trevligt. Sen kom "Stenne". Vi for till Elin typ då. Satt vid datorn ett tag, sen for vi till Simon. Var med Isse, Jacke, Eddie och Simon ofc! Värre trevligt! ;)
 

Lördags; Vi var tvungen och stiga upp tidigt som fan, redan vid halv åtta typ. Usch, fyfan vad jobbigt. Nåja, somnade ju iofs i Elins soffa senare så jag fick ju sömn då. Sen hade jag match, med f-94 mot LSK typ, 2-2 blev matchen. Efter matchen sov jag och Elin två timmar, soo jävla skönt. Sen drog vi slingor, for och köpte chips, bastade och bara mös på. Sen efter tolv nångång gick vi till Simon. Micke, Erik och Nille kom förbi en sväng. Trevligt, dock inte lika trevligt som i fredags ;) Sen hem och sova.

Idag; Har det inte hänt nå, kommer inte hända något heller. Måste skriva nån biologiuppgift idag och en städning av rummet skulle nog inte heller vara fel. Hursomhelst ska jag krypa ner i sängen och se OC, är trött som fan.

You got it wrong, I didn't wanna hurt you.
I wanna be all the world to you.


Simma lugnt! ♥ ♥ ♥

20 Maj

Sådärja! Nu har jag varit ute på en långprommis med Elin. Var skönt som tusan! Imorgon blir det dock ingen promenad, men istället blir det morgonspinning med Elin G och fotbollsträning mot kvällskvisten. Så träning får jag ju hursomhelst! Idag har det inte hänt allt för mycket, har laddat hem massvis med bra låtar, nice som bara den. Nu ska jag gå och ta en snabbdusch, sedan sova. För klockan halv sju imorgon ska morgonpigga Lina befinna sig i Tränings Companiets spinninglokal. Ousch vad jag kommer vara på bra humör imorgon känner jag...... NOT. Nä nu ska jag inte gnälla, jag gör det frivilligt.

Pussis ♥

Annat

Även igår var jag och Elin ut på en lång och skön promenad. Blir en ikväll också. Hon har gått och blivit värsta hurtig ;)  Igår hade vi fotbollsträning, var en ovanligt rolig träning faktiskt. Bra som tusan gick det också! Spännande med derby nästa måndag ;)

POSS

Håkan Hellström <3

Sluta dröm om det ljuva livet,
vi kommer aldrig vara med om det
Och be aldrig mer om ursäkt
för sakerna du aldrig gjorde

Men det äter upp dig när du ligger i din säng
Åh gud, det gör så ont att något så nära,  
kan vara så långt bort.

Frågan är ju..

..vad i helvete du gör här och varför du inte är och fuckar haggan? Haha, John du är bara för klockren ;)

Har varit jätte roliga dagar på skolan sista tiden, vilket är bra. Man känner sig inte lika less som alltid annars.





Söndag

Dagens match gick vägen, det blev vinst med 2-1! Själv är jag väldigt missnöjd med min insats idag. Det gick riktigt dåligt, speciellt första halvlek. Men vi vann och det är ju det som är huvudsaken! Jag har kommit hem nyss, har varit ute på en en lång och skön promenad med Elin. Det var iallafall riktigt skönt att promenera, vi hade sjukt mycket att prata om idag så vi hade nog kunnat gå hur länge som helst.

I veckan kommer det inte hända allt för mycket. Det blir en hel del träningar och sen lite plugga! Sen får vi se vad som sker :)

Over and out


I'm yours

Jag har tröttnat på dethär med blogg. Finner ingen lust till att blogga, det är ändå ingen viktig grej så det spelar väl inte så stor roll precis heller. Idag har det inte hänt mycket. Mamma väckte mig på morgonen och frågade om jag ville komma med på stan och äta. Jag klev upp gjorde mig iordning så for vi sen. Var på lite olika affärer och kikade runt lite. Senare mot kvällen for jag och pappa på kina och hämtade kinamat, gott som tusan! Var väldans länge sen jag åt det nu. Sen har jag bara tagit det lugnt idag, har inte haft något att göra. Alla har gjort annat idag, så det har bara blivit en lugn kväll framför datorn ikväll. Men det var väl lika bra det, efter som att vi har match imorgon(Idag). Så det var välbehövligt att bara vila upp sig.

Assi - Trångfors
13.00 i Risön
be there

Nu är det bara 25 dagar(!) kvar av skolan (enligt Jennys nedräkning iaf)! Fyfan vad skönt att slippa skiten i 10 veckor iallafall! Tror att denhär sommaren kommer bli riktigt bra. Men bara för att mina förhoppningar är skyhöga så kommer den säkert bli skit sämst. Men vi hoppas väl på det bästa! However, jag har fått en massa fyllesamtal idag. Jag måste bara få säga att det är riktigt kul att diskutera och prata med berusade människor. Endel klämmer ur sig sånna saker som dom inte ens skulle komma på tanken på att säga i nyktert tillstånd. Ojoj, skratta får man göra iallafall! ;)


ARG! Hade skrivit ett mycket, mycket länge inlägg och så slutar jävla blogg sidan och fungera så hälften for bort. Orkar inte skriva om det, så dethär får räcka för idag.

Nu ska då jag börja dra mig mot sängen, match imorgon(idag) !


Adore you

Torson idag var mycket tyngre än igår. Kul var det iaf. Orienteringen gick också väldigt bra iår, vi är bäst :) haha

Inga planer för kvällen än så länge :)

Puss ♥

You make me melt

Har som sagt varit med Ida i Luleå. Har inte handlat sådär överdrivet mycket, men några påsar kom jag väl hem med iallafall. Hursomhelst har det varit en supermysig dag med syster :) Förövrigt har det varit mongosarnas dag idag, vet inte hur många människor vi har stött på idag som har betett sig konstigt. Vi har fått skrattat som tusan. Sen har jag och Elin varit på ett svettigt Spinning/Torso pass! Jobbigt var det, men väldigt skönt efter åt må jag säga.

Imorgon blir de torso på lunchrasten, sedan orientering med klassen, kanonkul! (Y) NOT. Förra årets orientering gick inte allt för bra för mig och mitt lag (laget; Elin) Haha. Menmen, hur det går iår återstår att se.

Nu ska jag ta och fixa ihop en bra spelningslista, sen lägga mig och sussa :)
Sov gott,

L ♥

Lars Winnerbäck

Jag har letat efter ro för min skakande hand
Efter dig, efter dig, efter dig

Du är resan som jag velat ska ta fart
Du är gåtan som jag aldrig löser klart
Du är början på nåt nytt och nånting underbart
För mig, för mig, för mig



Luleå med Ida imorgon!
♥ ♥ ♥

13 Maj

Dagen började med att jag försov mig ;o Det händer typ aldrig. Missade hursomhelst bara HK;n så det gjorde ju inte så mycket. Sen har det inte hänt något annat speciellt. Jag och Elin hade ett väldigt givande samtal på so;n. Ganska bra hon är. Vi satt och pratade och våran lärare sa till oss först en gång, sen en gång till och tredje gången så lackade Elin ur. Hon skrek tillbaka till han ; - MEN SER DET UT SOM ATT NÅN BLIR STÖRD ELLER?! :o Då började han hota med hemsamtal så aningen tystare blev vi väl. Kul var det iaf.

It's all because of you.


Kolla in killen

 

 
Han är ju king!

12 Maj

Tråkigt mycket mina fötter har börjat lagga. Åh vad less jag blir om dom ska börja strula iår. Usch, men jag får hoppas på det bästa iallafall. Träningen idag gick skit. Men man kan ju inte alltid vara på topp. Imorgon är det chill dag som fan i skolan. Endast 2 seriösa lektioner.
 
Nåja, nu ska jag gå och dejta kudden ;)


Lina Bergeskans

Min blogg är skit tråkig.
Jag har ingenting och skriva om.
Nu lägger jag fan ner dethär snart ;o

Lina Bergeskans

Vinst med 2-1, viktigt!
Hur som helst så spelade vi ganska bra idag. Men vi kan mycket, mycket bättre. Jag lyckades inte med allt för mycket idag heller. Nåja, Amanda blev tvåmåls skytt. Jag gjorde ett assist :)


Lina Bergeskans

Dags för seriepremiär idag!
Jag har ingen aning om hur bra/dåilga motståndarna är. Det återstå att se. Hoppas väl på att det går vägen iaf! :) Nu ska jag strax packa en väska och sedan bege mig mot Luleå.

Önska oss lycka till!
None


Lina Bergeskans

Idag har det inte hänt nå, ingenting! Tråkigt dag.
Hade planer på att fara till Sangis ikväll men jag orkade inte, jag sket i de. For och köpte glass och godis istället. Så nu sitter jag och blir tjock samt ser film. Har även haft ett givande samtal idag :)

Friends again! <3


Sommar







- Åh, sjukt vilka sommar känslor man får från domhär låtarna!

<3


Fågelskådningen



 

Kul har vi haft.
Orkar inte skriva någon längre uppdatering om det. Men det var en riktigt kul natt/morgon med klassen, måste göras om ;) Haha. Tur att vi fick bra väder iaf!

Nu ska jag lägga mig ute på altan och sola ett tag. Sen träning klockan fyra och vad som sker mot kvällskvisten har jag ingen aning om. Får se ;)


<3

Skin, skin som den sol du är.
Låt hela världen se ditt vackra leende.
Jag säger lys, lys som den stjärna du är.
Du lyser upp mitt mörker och jag känner du är med.
Hur du rör mig, talar, sättet du ser mig.
Tack mitt hjärta för alla stunder du ger mig.

Allt mellan himmel och jord

Till och börja med så måste jag säga att min klass måste vara den härligaste någonsin! Ni gör mina skoldagar till vad dom är, ni är riktigt härliga allihopa ;) Imorgon är den årliga fågelskådningen, kan inte säga att det är tråkigt. Ut i skogen klockan fyra på morgonen, trevligt värre. Men sen har man ju jävligt kul när man är där. Fåglarna är inte så viktiga. Men kul har vi då iallafall vilket för mig är huvudsaken! =)


fågelskådningen -07.

Sen har vi spelat volleyboll på EV;n idag. Måste säga att mitt lag var bäst, noooot... Haha ;) Det fanns många varianter där, bland annat "handflatan Jennifer" Oj vad jag fick skratta mycket. Härligt gäng detdär ;)

Nu är det inte många dagar kvar av skolan, skönt att skiten snart är över !
 
Och avslutningsvis måste jag säga att jag är besviken på dig hur du kan göra som du gör. Du förstör bara för dig själv, ska du hålla på sådär lär du inte vara populär i slutändan. Du vet vem du är och jag hoppas att du tar åt dig. Gör det för ditt eget bästa.


- En klass för sig ;)


Fullkorn

Jag blir tokig. Allting är fullkorn, t.o.m kakor har dom börjat göra med fullkornsgrejs och så bakar dom typ pizza med fullkornsdeg osvosvosv. Nu går det fan över styr, fika, godis och sånt SKA vara flottigt. Annars är det inte värt och äta. Men sen finns det ju saker som är godare när det är med fullkorn, typ bröd ;)

Ursäkta det roliga ämnet, men jag går i taket ;o

7 Maj

Har ingen som helst blogglust just nu!
Nåt jag kan irritera mig mycket på är folk som gnäller hur ont dom har och hur himla sjuka dom ständigt är. Jag förstår inte hur man ids hålla på och tjata om det, hur man kan andvända det som ett sätt att söka uppmärksamhet på, rent patetiskt faktiskt. "Tyck synd om mig" står stämplat med fet text i pannan. Ungefär.

Seriepremiär på söndag! Fett nice ;)

Forgive but I can't forget

Pappa



Du är bäst


:)

Gårdagen var mer än trevlig :)
Den spenderades med Ida, Evve & Frida. Trevligt värre. Även denna natt slutade med tårar, blåmärken, skratt, cykelturer och lite sömn. Men trevligt har vi haft. Sen har jag även varit domare idag i Risön, jobbigt.

I guess I need you baby


Madonna

You almost proved yourself this time
That all the saints be praised
You hide your sadness behind your smile
And you keep your lost heartbreaks
The steps that are just on the ledge
Is much higher than it seems
That I've been on that ledge before
You can't hide yourself from me

I barely couldn't
I barely couldn't recognize, I still play bad to it
Who am I to criticize
Somehow I'll get through it and you won't even realize
Falling through your own disguise

It's like over and over
You're pushin' me right down to the floor
I should just walk away
Over and over I keep on coming back for more
I play into your fantasy
Now that it's over
You can lie to me right through your smile
I've seen behind your eyes
Now I'm sober
The more intoxicating my mind

Even the devil wouldn't recognize you, I do

Maj

Ny månad, nya mål och nya möjligheter..

Eller nått sånt säger man väl. Däremot stämmer det inte. Jag har tjurat som fan. Har inte haft nånting och göra. Varit inblandad i en massa bråk. Och enbart varit i trubbel.

Har haft match idag, vinst med 8-1. Jag var slö som fan, men två mål lyckades jag med.

Nu är vespan på total makeover. Har köpt snyggaste färgen evvah idag! Ååh vad gött! Fy tusan vad snygg den blir nu alltså ;) 


Farmor

Farmor är mest söt!
Igår var jag, mamma och farmor till Luleå och shoppade. Kom hem med alldeles för många påsar. Tur att farmor är snäll! ;) Kvällen var lugn, men trevlig iaf!


Valborgs

Hur pist jag än var idag.
Så blev min dag ganska bra iaf :)

RSS 2.0