aaaah!



ARG

Min mobil är trasig. IGEN.
Det förstörde min dag.

och jag vill ha grillad kyckling.

HEJDÅ

It takes something more this time, than sweet sweet lies



But he said it don't matter

4 dagars ledighet framför oss, helt sjukt skönt och välbehövligt om inte annat! Har inga större planer, får se vad som händer! Rockkonserten idag gick bra, fast de var jäkligt tråkigt. Men nu är de över, skönt de iaf.

Sitter här med Elin nu. Vi har varit och sett fotboll en stund tidigare ikväll, de var as kallt och vi frös rövarna av oss. Så vi for hem, nu har jag städat lite och vi ska alldeles strax fara och köpa lite godis (som vi egentligen inte behöver...) och sen far vi väl till Elin I guess. Vad mer kvällen har att erbjuda återstår väl att se!


Jag och Ida =)

PUSS

More than anyone ♥



Look in my eyes, what do you see?
Not just the color
Look inside of me
Tell me all you need and I will try
I will try


I'm gonna love you more than anyone
I'm gonna hold you closer than before
And when I kiss your soul, your body'll be free
I'll be free for you anytime
I'm gonna love you more than anyone

Let's compare scars

Idag har vi haft muckfoto. Jag var sådär, mindre snygg ;D
Bryr jag mig?! ikke de då!


Fler bilder finns på facebook.

Nu ska jag gnälla. När man väl känner sug efter och träna och verkligen vill träna. Går det då? NEJ. För nu är knäet back in buisness vilket betyder att jag inte kan springa. Och min höft skulle någon behöva göra något åt, helst med våld. Ont i skinkan ena sekunden och sen går det över i sendrag på framsidan. Hallelujah, bra känsla. Nej, lovar er att det inte är skönt. Men måste träna idag, för nu är det länge sen. Prova iaf!

Och på tal om ingenting fick jag MVG på fysikprovet! Mäkta stolt ;)

Äh, nu ska jag kila!
Puss och go

Svennebanan



Haha, denna gick på repeat i lördags!

Don't mind

USCH vad trött jag är. Och den här dagen är segare än någonsin. Klockan är fem och jag har ännu sovkläder på mig. Kanske är dags att byta om? Tror det. Nu snart ska jag och bror iväg och hälsa på syster en sväng, börjar vara ett tag sen nu. Blir nog trevligt! Uppdaterar sen, puss och go :)


Helgen!

Fredag: Middag i Nyborg hos Ika & Patte. Var på dåligt humör och var tvungen och vänta på skjuts hem i nästan två timmar, vilket inte gjorde mitt humör särskillt mycket bättre. Men visst, det var trevligt. God mat om inte annat. Sen hem, hämtade lite grejer och sen iväg till Elin. Och vi hade absolut INGENTING och göra. Så vi låg bara och pratade hela kvällen, mysigt ändå. Somnade rätt tidigt också.

Lördag: Elin vaknade som vanligt före tuppen. Men jag låg kvar och sussade ett tag till. När jag väl tog mig upp kände vi att det verkligen var neeeeeed på choklad. Så vi traskade iväg till ica, ÄCKLIGA som fan. Såg ut som fan, men skratta fick vi om inte annat!

KÄNSLIGA TITTARE VARNAS!



Sen gick vi vidare till mig där vi satt ute en stund och sen tog vi en powernap. Sen en powerwalk till Elin och hämta lite grejer. Tillbaka till mig. Bastu, middag, fix sen for vi till Björn och spenderade hela kvällen/natten där och det var riktigt trevligt :) Var inte i säng förrän efter fem nångång. Har blivit lite sömn inatt så är endel trött nu. Ska nog lägga mig och vila en stund för ikväll kommer Nille! :) :) :)




Hejbara!

Minnen!




Får värsta flashbacksen av dom här låtarna! Börjar vara ett år sen bra precis. Dom två övre låtarna minns jag att jag låg på Elins soffa och var bokstavligt talat DÖD och fruktansvärt bakis. Och sista låten talar för kvällen innan. Men kul hade vi, visst brudar? ;)

Turkiet 31/5!



Turkiet 31/5! Lite kul ändå ;)

Tell me you need me

Jag har sovit själv inatt.
Första gången på tre veckor typ.
Det var hemskt. Sovit dåligt hela natten och blev sjuk till råga på allt..

Har varit och gjort nationella på skolan idag. Jobbigt med sprängande huvudvärk och ont i halsen. Men det gick väl ändå hyffsat bra, kändes det som. Har kommit hem för en stund sen. Funderar om man ska ta en bok och sätta sig ute i solen en stund, eller krypa ner under täcket och se one tree hill. Måste fundera en stund. Inatt ska jag såfan heller sova själv, aldrig. Elin, ställer du upp? ;) Tusan så skönt med helg snart! Hoppas bara jag inte blir mer sjuk.

Hejdådå!




You're not sorry

GRYMT sugen på fotboll för tillfället! Promenerade förbi furuvallen idag och nåt lag tränade, såg så himla roligt ut och kände hur stor lust jag hade att ta på mina fotbollsskor och spela match! Känslan alltså, grymt kul :) Men dream on, blir inget för mig.

Har faktiskt varit ganska hurtig idag. Nästan en mils promenad och gym på det sen. Skönt såhär efteråt. Men var en riktig pina och gå, med tanke på skavsåren på hälarna. Men annars var det skönt och det kan ju inte bli bättre när Elin är med heller :)

Nu känner jag hur John Blund börjar komma på besök. Ska krypa ner under täcket och kanske titta igenom matten ett varv. Om jag orkar de vill säga. Nationella imorgon.. Och även nå spanska grejs, men de är det krysset på! Imorgon blir det antingen en springtur eller en promenad. Får se hurdan orken är imorgon!

Puss och go!

:(



Ingen som var sugen att ge mig sisådär 1200 kr så jag får köpa denhär? =)

Yeye!

Muckfoto på måndag.. Frågan är hur fan man ska se ut?! Har mina idéer men vi får se hur det blir med dom. SO-provet idag gick piss.. Det här är fan tyngsta skolveckan på riktigt länge. Skönt att nästa vecka är rätt bra slö iaf! Turkiet på 39 dagar! Fytusan så skönt att komma iväg en vecka. Nu måste jag bara införskaffa en ny bikini.

Over and out!


Nu laddar vi för ACTION! ;)
För i helgen ska vi ha kul!

Hmm

Jag är fan dum i huvudet.

You know you got me hypnotized

Blogga är fruktansvärt tråkigt! Vet inte varför jag gör det.

Kind of mycket just nu

♦ So-prov imorgon
♦ Nationella på torsdag
♦ No-prov på fredag
♦ HK inlämningsuppg. till tisdag
♦ Fackuppsats som också ska vara inne snart.

USCH USCH USCH. Skolan tar fan knäcken på mig ;o

titta titta titta, kors i taket, gissa vem som har städat garderoben?! ;)


(Jennifer.. Din tur nästa gång....)

Nä, orkar inte skriva mer.

HEJDÅ HEJ
HEJDÅ HEJ
HEJDÅ HEJ
HEJDÅ HEJ
HEJDÅ HEJ


Ett ord

MENSVÄRK

"näääe"

Ey hallå godmorgon! Är inte det minsta utvilad idag, är trött som fan. På grund av min hostande bror som ligger vägg i vägg med mitt rum och hostar hela jävla natten. Och inte nog med det så börjar mamma och pappa plocka ur diskmaskinen typ halv tio. Skjut oss eh jå! Nåja. Igår kom Nille hit, tog det bara lugnt hela kvällen. Men det var mysigt. Nu sitter vi och ser nå jävla fotboll på tv, kul..... EH NÄE MYT.

Träningsvärken idag är ENORM.

Nu kryssar jag!
Hejbara

Ja må hon leva!

Grattis på din dag älskade du!





Du är bäst i hela världen :)

You keep me from falling apart



I know I let you down
But it's not like that now
This time I'll never let you go

I will be, all that you want
And gather myself together
Cause you keep me from falling apart

All my life, I'll be with you forever
To get you through the day
And make everything okay

Kortfattat

Vår på g! Det gillar vi. Har just varit och gymmat med Elin. Idag gick det aningen bättre idag, skönt! Nu ska jag hoppa i duschen :) Hejdå hej

En dröm - En verklighet

Fan vad det kändes som att det var mycket helt plötsligt. Tusen saker att göra och som vanligt får jag ingenting gjort. Bra Lina! Allmänt trött och less på allting och självförtroendet är på minus för tillfället. Jävligt mycket minus!

Min garderob är i stort sett tom. Känns som att jag inte har ett klädesplagg att ta på mig. Endast kläder som är försmåa och utnötta som ligger och skräpar i garderoben. Men förhoppningsvis ska det väl införskaffas några nya. När det finns tid, ork och en hel del pengar.

Prov på torsdag, och jag kan ungefär.. - ingenting! Och när fan ska jag hinna plugga? Bra fråga. Går ju att fundera på. Fullspäckad dag imorgon. Skola, snabb sväng på stan, gym, och sen ska jag mysa hela kvällen/natten! Tummen upp för det iaf.


"Fan vad skönt de är att ha en vän som du Lina, du är bäst på jävla massa vis.
Inte alla som får mat bara sådär av sin käre vän, bara knack på dörren och yes på tallriken."  - Elin Hedman.

Du gör min dag vännen, I love u!



sov gott! ♥

Sötvännen!


Träna träna träna..

"Det är kul och gymma och gruppträna" Ät min jävla skit de är de inte alls. Ska man träna ska man utöva en lagsport så är det bara. Men dum som jag är så har jag lagt ner fotbollen, och jag orkar inte börja igen! Så nu äre bara vara på gymmet hela jävla sommaren och springa överallt och ingenstans.

ARG för tillfället..

..och jag har utvecklingssamtal imorgon,
kommer få mig kring huvudet efter det. Myt, men typ..

ja bra hej!

♥ - jag var på bio igår..

...och jag hade kunnat sitta där hela natten!
m mm mmm säger jag bara ;)



..och jag delar inte med mig ;)

♥ - pictures







Lite bilder från senaste tiden bara :)

♥ - warmness on the soul

Skotercross igår. Såg inte ett helt heat och vet inte vem som vann. Så man kan ju fråga sig vad jag egentligen gjorde där?! Men jag hade jävligt trevligt iaf. Skjutsen till Kalix blev för mig i ett bagage med en stång bakom mig vilket mest troligt förklarar det onda i nacken idag. Ännu lite oklart men det är ju sånt som händer vafan? Blåmärkena på benen vet jag för en gång skull vars dom kommer ifrån, de ni! Nåja när vi väl kom till Kalix stannade Elin på fra och jag for till Janne. Var där nån timme och satt med min jävligt snygga mössa, myt. CARE! Rätt trevligt iaf. Även om kvällen slutade med lite tråkiga diskussioner och en hel del frågetecken.

Inte nog med det. Vaknade kring fem i morse med nån typ av växtvärk/kramp i benen? SJUKT JOBBIGT. Låg och grinade, försökte massera benen, upp och gå lite. Men det vägrade ge sig.. Tog en panodil och tillslut somnade jag.



Dagen har spenderats i Luleå på middag hos morfar. Inte så kul om jag får säga det själv. Sen hade jag ingen aning om vad jag skulle göra ikväll. Ida är i stugan, Riina i fjällen, Elin med Madde och Jenfan vet jag inte. Så låg jag och åt godis, samt tyckte synd om mig själv. Men då slog det mig.. Vi har lov, det är fredagkväll, och jag ligger själv på soffan.. Rimligt?! Svar; NEJ. Så messade storasyster och Ronny och frågade om dom vill leka med mig och det ville dom. Så har spenderat min kväll där och det har varit riktigt trevligt!

Imorgon blir det nog middag här tror jag? Sen myyyyyyys ;)


pussis!


♥ - to me. you are perfect.




nu är jag trött, sur och ledsen. och ska sova. godnatt.

♥ - minnen!





Världens bästa gäng! ♥ saknar det redan.

♥ - I don't belong here

Idag är jag sur.
Och ganska arg också.
Vet egentligen inte varför. Men det bara är så. Och jag kan inte göra något åt det. Jag föreställer mig saker och ljuger för mig själv, vem fan vinner på det? Inte jag i alla fall. En sån där smått irriterande och tärande känsla inom mig som vägrar släppa och försvinna. Rädd för något som jag vet inte finns och för något som jag vet inte kommer hända. Så i min ilska gick jag ut och promenerade i en timme, vilket slutade i skavsår och min dag är helt förstörd. ENDEL arg. Jao! Snart ringer väl förhoppningsvis Ida och vill göra nåt kul. Men innan de ska jag ta en powernap iaf! Återkommer senare.

so long suckers,

♥ - sing a million songs to make you smile


♥ - glass!



Hur mycket saknar vi inte denhär glassen?

♥ - stor flicka :)

Grattis gumman, du är underbar! <3


♥ - :)


♥ - det kan aldrig kännas bättre än såhär

Nej, jag tycker inte om Per Gessle egentligen.
Men den här låten är faktiskt ganska mysig!


♥ - påskdansen

Det var väl helt okej, orkar inte skriva något.
Men kan bjuda på några bilder iaf!





Det gick så segt och ladda upp, kolla här istället! :)

♥ - puss och go

Nu har det blivit lite av en bloggtorka. Men har haft annat för mig, så har inte tagit mig tid att skriva något. Brukar ändå inte bli något vettigt, så spelar nog inte så stor roll.. Har precis kommit hem från Elin. Vet inte vad det är med mig nu för tiden. Kan inte sova längre än nio, tidigare brukade jag sova bort hela dagarna. Men nu vaknar jag mellan åtta och nio varje dag och är pigg som en mört. Vet inte vad det är.

Igår var vi hos Elin en stund, sen for vi till Malin där Malin och Annelie var. Jyrade på där ett tag, sen for dom på b4. Jag och Elin gick till bowlingen en sväng och var lite social, sen åt vi på fra, och de var tamejfan de äckligaste jag har ätit på länge. En tugga sen åkte de i soporna, värt! Men det var en trevlig kväll, och fan hur jag fick skratta åt Elin. Har nog inte skrattat så mycket på hur länge som helst.

Idag ska jag på ikea med Ida & Ronny. Och har ingen aning om vad som händer ikväll, men vi får se vad kvällen har att erbjuda. Vilket oftast brukar vara ingenting, whatever!

"Du ska se när jag smurfar!" - E.Hedman ;)

Puss och go :) ♥

RSS 2.0