Hemma.

Nu har jag, Ida & Jeppe kommit hem. Håller på att plocka upp alla mina julklappar, och det var mycket mer än vad de kändes som att de var igår. Jag är riktigt snygg också, springer runt i ett linne, björnborgtrosor och hello kitty sockar uppdragna till knäna. GRRR !

Nåja, ikväll blir det before med Ida en sväng :)
 
<3

Jul, jul, strålande jul.

Ja, då var den snart över.
Är faktiskt nöjd med mina julklappar. Orkar inte rabbla upp allting jag har fått, men har fått ett spray, parfym, ny platttång, etnies tröjan ;), smink, godis osv . Riktigt nice! :D

Nåja, ha en bra jul dom timmarna som är kvar!

PUSS

GOD JUL! :)

image80

Vem äre som pratar i sömnen?! ;p

Natten lördag-söndag var jävligt rolig.
Regga sov här, jag var jävligt trött och hon låg och pratade, orkade inte svara på vad hon sa typ. Sen sa hon att om jag somnade skulle hon rulla ner på mig, så jag försökte hålla mig från att sova för annars skulle jag få ont. Så jag sa dumma grejer typ ba "Om jag skulle börja spela skulle jag typ gå upp i varv", Regga typ "öööhm".

Regga säger; Sover du?!, jaha nu sover du..
Jag, (Försöker låtsas som att jag inte somnat) ; VEM?! ;O

Jag är sämst, jag vet. Sen låg vi och skrattade hur länge somhelst och jag somnade till Reggas ljuva stämma då hon sjöng "Boten Anna". Så vi lyckades inte med mycket sömn idag, typ 5 timmar.


Äntligen hemma igen !

Tre vinster av tre möjligt,  skönt som fan !

Strömbro - Norrbotten = 7-9
Vi spelade jävligt bra !

Falun - Norrbotten = 3-10
Utspelade ;D

Sandviken - Norrbotten = 0-16
UTKLASSNING!

Jag och Jenny slog vad om jag gjorde 6 mål i andra halvlek mot Sandviken skulle jag få en kexchoklad, tyvärr så lyckades jag bara med 4, men jag fick en iaf ;) Är helt slut, vi har typ skolbandymatch idag, men jag ska nog inte spela. Orkar inte, far och gymmar istället tror jag, de är ett tag sen sist nu. Nu ska jag lägga mig och se Prison Break. PUSS


Rubriker är inte min starka sida..

GRATTIS PAPPA ! :) <3 

image79



Har varit en skön dag idag, först HK på morgonen, det är hur chill som helst, plus att vi bakade pepparkakor. Jag bakade ut sex stycken, sen ides jag inte göra nå mer, jag hade typ kvar all deg. Så stog jag och åt, så såg jag att John härjade så mycket så jag blev så sur så jag kastade klumpen jag hade i handen rakt i håret på han. Då blev det liv i luckan, jag trodde att jag skulle dö, men jag fick igen iaf, mjöl på hela röven ;o USCH. Sen gick jag direkt från skolan till Ip, träning. Hade så ovasst, kunde inte svänga åt vänster. Lyckat ! Ja, efter träningen fick Regga ett av sina normala utbrott och tejpade fast mig i en stol och så kom hon på att Ulf var ju kvar där och att jag skulle vara tvungen att gömma mig i duschen. Så jag fick springa de lilla jag kunde och så hade jag händerna tejpade, och vad händer.. JO; jag stupar framlänges med en stol på ryggen och jag kan inte röra mina händer, väldigt bra. Menmen, jag fick inte allvarliga skador iallafall. Tur de ;) haha !  Sen nu ikväll har jag inte alls gjort så mycket, tränat på mitt föredrag om cancer som jag ska hålla imorgon på svenskan, kan det ganska bra nu.
NU; SÄNGEN !

puss&go ;D

Bandybandybandy och åter igen bandy.

Har äntligen kommit hem från Härnösand, gick väl ganska bra. Vi gick vidare !
Fast har så himla ont i ryggen. Under en av matcherna så bröt jag bollen, så blev typ dendär tjejen sur och kom och slog mig i knävecken så jag tappade balansen och föll handlöst bakåt och landade på ryggen på något konstigt sätt. Men det går väl över nångång förhoppningsvis. 

Jag gruvar mig verkligen för att gå och lägga mig, för jag vet vilken jävla träningsvärk jag kommer ha imorgon, har varit och gymmat idag, och de har jag inte gjort på en och en halv vecka. Har varit så mycket bandy så jag har inte hunnit.  

Sen blir det Sandviken/Skutskär/Bollnäs på torsdag. JOBBIGT !

Två veckor kvar!

I always failed to find someone, but now I do belive that you're the one. <3

Borta bra men hemma bäst.

Har äntligen kommit hem från Sandviken, kul har det varit. Men jobbigt.
Det har inte gått så jätte bra för mig, menmen. USCH imorgon åker jag till Härnösand och spelar med deras F17 lag och jag vill verkligen INTE dit och spela. Hinner inte ens vara hemma ett dygn så ska man iväg igen. Skjut mig, snälla! Usch, nu ska jag hoppa in i duschen och sen måste jag till skolan en sväng.

PUSSÅHEJ

Julstädning och match.

Känner mig riktigt duktigt.
Har storstädat i mitt rum idag. Gått igenom kläder, städat lådorna, dammtorkat, skurat, dammsugit - RUBBET. Och julpyntat, mysigt. Nu känns det verkligen att det är nära, bara 23 dagar kvar, LÄNGTAR! Har inte önskat mig så mycket faktiskt, en säng och en parfym, endast.

Sen match mot Söråker med F-15 (läns), vann med 6-5, SKÖNT!
Vi var det bättre laget, hade bättre spel och så. Då hade bara några fåtal bra tjejer. En var outstanding, hon gjorde alla deras mål så det säger väl det mesta. Skönt med vinst iallafall. Efter matchen for vi på Vikingen och hämtade mat, så har ätit den och sen inte mycket mer.

Imorgon blir det stan en sväng, ska köpa nya bandyboxor, fixa mat till tåget och packa. Så lär inte sitta här så mycket, finns på telefonen om det är någonting :) 

PUSS 


RSS 2.0