Check it out

Värt att kolla ;
http://idabergeskans.blogg.se/


Cp höft

Den är helt störd. Varje steg jag tar så knakar det i den. Det är inte så att de gör ont, men det är irriterande att gå och lyssna när den låter hela tiden. Menmen, det går väl över.


31 Oktober

Skriva blogg.. Det måste ju vara bland det jobbigaste som finns ;)
Men man måste väl ta sig tid till det också, I guess. Nåväl, vi har lov nu och skönt är det. Inte för att jag så mycket om dagarna, har i stortsett legat i sängen hela dagarna och sett Grey's Anatomy. Jäklar vad bra det är ! I söndags lyckades jag med och se 11 avsnitt, igår såg jag typ 8 stycken. Bra jobbat. Har sovit med Ida inatt och så har toket ställt en massa väckarklockor som ringer typ var 5 minut, och så stänger hon inte av dom, utan trycker på Snooze, jag hade riktigt lust att knäcka mobilen då ;o Har inga planer för dagen, ska se Grey's och så på Nova. MAAAT nu, puss.


Helgen

Har gruvat mig för att skriva, men det är väl ändå på tiden att jag gör det nu.

Fredag;
Var i skolan fram till lunch. Sen for jag hem, satt mig vid datorn. Vid 13 for jag och Ida på Ip och åkte skriller, sen hem igen. Packade trunken, käkade, brände en skiva, fixade stereon osv. Sen till Ip igen, och klockan 16 var det dags för säsongens första match, vi mötte Nyborg (pojkar). Tyvär blev det förlust, inte för att vi hade förväntat oss så mycket mer. Men kan ändå inte säga att vi spelade dåligt, vi gick mer bort oss, så dom fick en massa skit mål. Hade lika gärna kunnat bli 3-2 istället för 6-2. Sen var det bara äta, vila lite och sen var det match igen. Mot HAIK, vi spelade väldigt bra, MEN sex felpass så dom gjorde mål. Det är nästa tragiskt, okej typ två stycken, men nu var det sex, dåligt av oss. Vi var ändå rätt jämna mot dom i spelet, dom kanske var lite bättre, men ändå. 8-2 blev det iallafall. Sen duschade jag och Regga, sen hem. Var trött som bara den, somnade tidigt.
 
Lördag; Steg upp tidigt, typ 06.30. Hade match om typ 5-6 pris, vi mötte ToPVs flickor. 
Det var kul att spela den matchen för att vi var så pass jämna med dom, låg i underläge med 2-0. När det var kanske tio minuter kvar av första halvleken, gjorde jag 2-1 på ett frislag. Sen ganska direkt efter petade jag en hörna till Regga som hon gjorde mål på. Sen var det paus och i andra fick vi igång vårat spel väldigt bra, och när det var 3 minuter kvar så petade jag ett frislag till Amanda, så hon slog in det avgörande målet. 3-2 till oss, skönt att få en vinst i cupen iallafall! Sen duschade vi, såg semifinalerna, finalerna osv. Sen gick jag, Regga & Ida J hit hem, lagade mat och sen for vi till Ip igen, då började U-12 cupen (p-96), tittade på dom matcherna. Kbk flick spela också, så vi tittade på dom. Jyrade på där i flera timmar, vid halv tio for Regga hem och Jag, Micke, Simon, Jacke, Simon & Patte stannade och åkte, Ida var också där. Sen gick jag upp, bytte om, lämnade förrådet öppet, skulle bara gå ner och fråga om Ida skulle ha nå grejer där ifrån och när vi kom upp igen så hade dörren gått i lås, HAHA. Och det fula var att Micke var där inne och skulle bara gå ut och fråga Simon om nån nyckel och så fick han låsa upp dörren innifrån, men det tänkte han inte på, så han släppte bara igen dörren. Micke fick typ åka hem i bandygjejerna, Simon fick leda hem fiddyn, ojoj ;> Kom hem typ just före 23, så 15h på Ip lyckades jag med igår. Lång dag kan man säga.

Söndag; Steg upp, for på Ip och såg Kbkflicks match, dom förlorade sin semifinal mot Nyborg. Jyrade på där med Regga, sen hem efter ett nångång. Somnade, sov 4h, sen inte mycket mer.

Är så fruktansvärt trött nu, ska slå på en film och sen sova.


TAKE CARE
puss 


Skolaaaa

Gaah, sitter i datasalen på skolan just nu.
Har Projekttid, det är verkligen inte kul. Håller på med ett energiprojekt, vi ska typ kolla upp nån tabell på typ energiförbrukning typ. TRIST
Menmen, själv slutar jag 11.30 idag igen. Har gjort det i onsdags och igår. NICE. Har bandycup i helgen, eller idag iallafall, sen beror det på hur det går. Vi möter ju killar så man vet aldrig.

Har match 16.10 och 18.40, kom och kika! :)

PUSS

Desperate Housewives

image73

Oj, vad jag älskar denna serie!
Helt sjukt hur bra den är!

Har varit och träna idag, endast 1dm vatten på planen på endel ställen, LYCKAT.

puss


Typiska söndagar.

Sega som vanligt, plugga, dator.

Har varit så seg idag, orkar typ inte göra något, ska och träna med mamma snart, när hon kommer hem. Har sån jävla tränings värk sen jag och Ida var och tränade. Må säga att vi var jävligt tokiga, i fredags steg vi upp 05.15, gjorde oss iordning och 05.45 CYKLADE vi i -5 till Nova och gymmade. Har fått mitt program nu, så det var i fredags jag körde det första gången. Jag har ett ben program som jag ska köra två gånger i veckan, och ett program för överkroppen som jag ska köra en gång i veckan, så nu blir det mycket träning i vinter. Men, det är ju kul iaf ! :)

Har sett "A walk to remember" med Elin idag på morgonen, den var faktiskt väldigt bra!

Och Mandy Moore, vilken röst tjejen har !
image71



Ser fram emot bandyn så fruktansvärt mycket just nu, det är sååå jävla roligt.
Måste bestämma mig vart jag vill spela, jag vill så gärna vara libero, men där har vi ju
Johanna, och sen vill jag ju typ vara halv, men där tycker dom inte att jag ska spela, dom vill
att jag ska vara på mittfältet i det fallet, faaan, jag blir tokig. Menmen, har några dagar kvar att tänka på iaf.

Men fan så kul vi kommer ha när vi är med läns, då är ju Ida och dom också med oss, ååh vad jag längtar!

TAKE CARE

14 Oktober.

Nuförtiden orkar jag aldrig skriva blogg, sitter inte alls vid datorn så mycket nu som jag gjorde förrut. I helgen har vi varit hos Jens, har väl itne gjort så mycket, mest umgåtts osv. 
Usch, den här veckan kommer bli jobbigt.

Måndag; Prov, bandyträning.
Tisdag; Prov, gym.
Onsdag; Bandyträning.
Torsdag; Prov , gym.
Fredag; Ev. prov? Bandycup
Lördag; Bandycup
Söndag; Bandycup

Kul att äntligen få gå ut på stor is, och cupen till helgen blir jävligt kul. Vet inte om det kommer gå så bra för vårat lag iår, menmen.. Är väl bara att spela och se glad ut :)

åååååångest.

2 Oktober

Elin säger:  Jag måste komma över han, fast det funkar inte med att tröstäta,
                      har prövat det redan, man blir mätt alldeles för fort..

                                     - DU ÄR SÅ STÖRD, men jag gillar det ;)

Efter skolan for jag och Elin hit, vi bakade nå muffins. Dom var inte goda, eller dom kanske var det, vet inte.. Jag gillade inte dom, nu vet ni de.. Sen hade vi ingenting och göra, så vi for på UH, och lodade på där. John skrämde livet ur mig, Bonden ägde Elin, hade ett gulligt samtal med Vicki och sen cyklade jag och Elin hem på våra otroligt snygga cyklar. Orkade inte hela vägen hem, så jag stannade hos farmor och såg Desperate Housewives i slutet av avsnittet fick man se då typ grannen hade hennes döda man i frysen. Elak som jag var frågade jag farmor om hon hade farfar i frysen, hon kommer inte kunna sova inatt. Fan vad dum jag är.

Ååh så lycklig jag och pappa blev när vi kom hem, ÖVERSVÄMMNING i tvättstugan, så stackarn fick städa där. Sen har jag och syster suttit och dömt folk i skolkatalogen, fan vad dumma vi är. Har ätit ihjäl mig på vindruvor idag, och den där jävla saften har jag och Ida tjafsat om ;o

Har ingen aning om vad som händer imorgon, ska hem och hjläpa pappa att städa iallafall.

/ LIIINA :)


1 Oktober

Har varit rätt chill idag.
MEN.. Jag har kommit på hur jävla mycket jag hatar våran engelska lärare, hon är så jävla störd, hon gnäller alltid på mig fast jag alltid har gjort de vi ska, och om jag typ säger ett ord lackar hon sönder på mig ;o Satan å vad sur jag blev när hon började ifrågasätta varför jag svarade fel på en fråga ;o Helvete å alla kan väl svara fel. USCH !

ELIN OCH IDA - me like ;)

RSS 2.0