when you are half way up you're always half way down

ibland gör det bara så ont inombords.
ont i hjärtat.
men tack för att du insåg vad du gjort fel.
tack - det gjorde min dag.

idag var bara en allmänt jobbig dag.



Niklas, du är världens bästa ♥♥

let's get lost you can take me home, somewhere nice we can be alone

Matteprov i morse. Gick faktiskt galant måste jag säga! Sen engelska, slutade redan halv ett och började tio. Skönt! Sov i Nyborg inatt för en gångs skull, händer inte ofta! Men är allergisk mot kissemissar så är ganska naturligt att vi aldrig är där. Efter skolan somnade jag som en stock i soffan. Men dra åt helvete vad skönt det var! Sen har vi varit på födelsedags middag hos Kicki så har just kommit hem och landat i soffan. Väntar på att idol ska börja, sen iväg på träning. Fan vad skönt och träna! Längtar faktisk, ska bli kul :)

Imorgon kväll ska jag och mamma nog åka till mormor i Luleå och vara där till på lördag. Shoppa lite, lämna in min dator och träffa mormor och storebror :) Och denne! Ska bli skönt. Är bara så less för tillfället, på allt? Vet inte varför.

Vad skönt det är att bara vara ensam ibland. Bara en liten stund om dagen, en liten stund för sig själv. Tid att tänka och bara vara sig själv. Så skönt, och ibland kommer man bara fram till så mycket :) Lovely!




Hej så länge!

and I know it's wonderful world, but I can't feel it right now

Vilken härlig morgon dethär har varit! Tills nu. Varit så pigg och sugen på att träna. Så i brist på annat gick jag och la mig i sängen och kollade runt på internet. Nu är jag STENDÖD. Trött och seg. Och gruvar mig inför eljusspåret helt sjukt mycket! Två varv och intervaller, vet en tjej som kommer vara död ikväll iaf! Nåja, det måste göras och det SKA göras. För nu är det hårdträning som gäller. Eftersom det är söndag idag får jag berätta att jag ska på landslagsläger 2 november! KUL :)

Igår var jag och inhandlade lite välbehövliga grejer på Team Sportia. Fleecetröja, träningslinne, löparbyxor? eller vad man nu kallar det och ett underställ.



nåja, ska börja fara nu!

hejdå

you can have whatever u like

Hur tusan ska jag nånsin få ihop ett vettigt inlägg här? Har aldrig tid. Busy woman you know ;-) Skämt åsido. NU har jag äntligen kommit igång med träningen ordentligt efter sommaren som har varit endel slapp från min sida. Tränat 9 dagar i sträck! nej nu ljuger jag, en vilodag har jag ju faktiskt haft. Har varit på spinning flera gånger och fytusan vad KUL det är, och så bra träning på samma gång!

Skolan går bra hittils iallafall, får jag väl säga? Inte mycket att klaga på. Första provet nu på fredag, återstår att se hur det går. Skitsamma! Imorgon är vi lediga, eller det är vi egentligen inte. Men vi har bara en lektion och det är idrott, och vad säger vi om det? KRYSSET

Ska försöka stiga upp i någorlunda tid och gå ut på en långprommis med foppa och sedan fara och simma. Ska nog gå och hälsa på farmor imorgon, och en sväng på team sportia. Annars kommer morgondagen bestå av plugg, turismuppgiften & mys med min käraste.

På fredag ska vi på bio, Flickan som lekte med elden. Längtar! Lär vara bra. På tal om bio så var vi och såg "The ugly truth" i luleå i lördags, fan vilken grym film alltså! Heeeelt sjuk ;)



Nu ska jag gå och nanna kudden! ;)
PUSS

jag är kär i min nya mössa :)


natasha bedingfield

fy vad hon är bra :)





impossible




kom hem ♥

vet inte hur jag ska klara mig utan dig i tre veckor.. :(

sovmorgon :)

Godmorgon. Sovmorgon idag, hur länge vet jag inte. Antingen 10, 11.50 eller 12.40. Men hur fan ska jag veta när våra lärare säger att vi ska få mejl om när vi börjar och inte börjar. Började vi klockan tio kan dom fan ta sig, skitsamma, deras fel. Vaknade just efter klockan tio av att telefonen ringde. Kände inte igen nummret och fick för mig att det var Julia som ringde. Så svarade i nattmössan och förstod inte vem det var, men då började tjejen i telefonen prata om Nille, DÅ förstod jag ju att det var Tesse som vari telefonen. Jag passade på att gratta henne för hon fyller år idag! Hela 25 år =)



GRATTIS :)

Nåja, nu ska jag gå och fixa lite. Sen promenera till skolan!

Hej så länge :)

eyeyeyeyes

Hallåååå :)

Har just kommit in genom dörren, varit på promenad med foppis (damphunden), men ibland är han bara så söt! Vi gick nästan sex kilometer, och när vi kom hem flåsade han som att han höll på att dö. Det var kul!

Idag har vi varit i änglagården med Kerstin 8-11. Det var kul och mysigt, tycker såntdär är kul. Och hon är en sån härlig människa så jag skulle kunna sitta där hela dagen och bara lyssna på henne :) Efter det gick jag och hälsade på min farmor, min käraste farmor. Hon är så söt :) Och just nu sitter jag och skriver med MORMOR på facebook, fytusan vilken mormor jag har. "Det blir lite fel ibland med krokifingrarna" haha, vad söt hon är :)

Idag har jag varit på lunchdejt med syster och Nils ;) Det var gott och trevligt! Ikväll kommer han hit, vi ska se Idol och Greys. Imorgon ska jag spendera kvällen med systeryster, mysigt!

I helgen ska jag vara med Ida & Elin, det har jag bestämt, visst då? :):)

PUSS

life is a flower

Hej hopp!

Sitter i sängen för tillfället med min govovve bredvid mig han är så söt :)


Idag har jag inte vartit på skolan. Har haft så dåligt i magen hela helgen och det fortsatt även idag. Har haft ont i huvudet och eftersom att mina p-piller är så konstiga så blir man så trött. Måste ta mig tid och gå och kolla upp detdär. Jag har legat i sängen hela dagen, har varit så otroligt skönt och välbehövligt! Har börjat se gossip girl igen, och fytusan vad det är bra! Sen kommer Nille hit efter hans träning och då ska vi se några Grey's avsnitt, den serien om nån är VÄRLDENS bästa! ♥ Sen har han lovat(läs: jag har bestämt att han ska ge) mig massage, inge fel i det ;) hihihihi....

Förövrigt så är det lugnt i skolan i veckan. Måbra dag på änglagården imorgon, 8-11, sen slutar vi. Ska höra om systeryster vill äta lunch med mig. Och så tänkte jag hälsa på min farmor, börjar vara för länge sen sist nu! Ronny har åkt bort så ska hitta på något med Ida nån kväll också :-)

Min tötnos åker bort hela helgen och spelar bandy :( Tråkigt! Men jag har något annat att se fram emot, med Ida och Ronny. Fick ett kort på min födelsedag som löd såhär:

Älskade Snuttipluttan!
Tänka sig att våran Lill-Pilli har blivit Stor-Pilli!
(Tänka sig att snart är det du som bor på
Rammelbergsvägen 2B med Ronny, inte jag...)

Presenten detta år är en upplevelse,
inte vilken upplevelse som helst, utan i år
har du "turen" att få spendera en HEL dag
med oss två, där vi ska tillägna åt oss
diverse aktiviter och mys!

Så lördagen den 19:e får du se till att agandan är
tom, för då drar vi iväg på äventyr, med eller utan Nullis, du väljer...


Det blir utan Nullis, men det går nog lika bra! Dock har jag INGEN aning om vad tusan det är vi ska göra?! Men det är väl meningen ;D Nåja, vi får väl se vad som händer!

Så här fint var kortet!


och så fick jag två jättefina hängen till mitt Tomas Sabo armband.

änglavingen och hjärtat, den blåa stenen fick jag av nille :)

och av Helena och Riina fick jag ett jättefint Tomas Sabo halsband;



Ni får har lite överseende med bilderna, det är inte så lätt att knäppa med webbcamen när man bara har två händer!

Nu ska jag hoppa in i duschen!

Hej så länge :)






Chuck: What else is there?
Blair: - The true reason, why I should stay right where I am, and not get in the car. Three words, eight letters, say it - and I'm yours.


CHUCK :(

I know if I'm falling, you won't let me hit the ground

USCH... Härlig inledning, inte sant? Idag är en sån dag då jag bara vill gräva ner mig, vara för mig själv, sova, eller bara vara helt enkelt. Bara vara själv och inte bry mig om någon annan.

Hursomhelst har vi sovit länge idag, det var otroligt skönt och väldigt välbehövligt. Sen har vi degat i soffan och sett flera grey's avsnitt. Imorgon är det skola igen, var försvinner helgerna egentligen? I fredags hade vi partaj här hemma, det var väldans trevligt! Men nu dröjer det länge innan jag ska dricka igen, nu när bandyn har börjat. Känner mig inte ens sugen nå mer, less allt sånt. Bilder från fredagen finns på facebook. Igår var vi och bowlade, jag , Ida, Ronny, Nille, Mamma och Pappa. Ida vann allt och jag vann över Nille, det var det som var det viktiga ;)

Nu ska jag fara och köpa glass och hyra film, lät bra tyckte jag.

HEJRÅ

you said move on, where do I go? I guess second best is all I will know


bartttyyyyy



haaaaallllåååå ;)

like a melody in my head

Jag tar mig aldrig tid nu för tiden att skriva blogg. Vilket jag tycker är tråkigt på sitt sätt för att det är roligt och skriva lite. Den här skolveckan har varit otroligt skön måste jag säga, fått sluta tidigare varje dag. Och nästa vecka blir ännu bättre. Då har vi ingen svenska eller engelska plus att på tisdag har vi måbra dag hela dagen - fan så skönt!

Slutade klockan två idag. Mamma hämtade mig och vi gasade iväg till haparanda. Först for vi på Rajala och kollade en sväng, köpte en skjortklänning bara, men var inte ute efter något speciellt och var inte meningen att jag skulle shoppa heller. Men den blir bra till på fredag, födelsedagskalas på slåtter 19! Efter vi varit på Rajala for vi på IKEA - och det är så konstigt. ALLTID när man är där kostar det över 1000 kr, även fast det känns som att man inte köper något. Dock var det jäkligt dyrt idag med tanke på att vi var tvungen och köpa massa till ny köket. Ska lägga in bilder nån dag då jag tar fram kameran :)

I bilen hem satt jag och mamma och pratade om självkänsla. Om hur vikigt det är, och hur lyckligt lottad man är så har en god självkänsla. Vi pratade om dem som inte har en bra självkänsla. Måste vara otroligt jobbigt. Att t.ex aldrig våga gå i lodiskläder och utan smink på skolan. Att man ständigt ska bry sig om vad alla andra tycker. Att man måste bygga upp en slags "fasad" framför sig för att bli sedd. Att man måste ha ont eller vara sjuk och emlig för att folk ska se en. Att inte våga säga sin åsikt först av alla, utan alltid måsta vänta till någon annan säger något. Att ständigt behöva ha rätt för att man tror att man bara blir accepterad då?

Jag är som jag är, och jag är stolt över mig själv och att jag inte bryr mig om vad andra tycker om mig. Att jag vågar vara den jag vill vara. Att jag trivs med mitt utseende och känner mig som en stark person - Det är att ha en god självkänsla.

Min mamma är väldigt bra har jag upptäckt :) - tro det eller ej.



Nu ska jag skynda mig att göra min engelskaläxa som jag har till imorgon, sen iväg och träna. Sen träning idag 21.30, men vad gör det? Får ju spela bandy iaf :)

Stay real!


the things that we owe

I I'll give my own time,
I'll give my whole life,
I'll give my only light,
just to heal you ♥

hej-jag-har-ingenting-att-göra-i-väntan-på-ida



it's always harder the second time around

Hejhallå. Nu börjar det vara ett tag sen jag skrev ett ordentligt inlägg här. Sitter för tillfället och ser hockey med min nya favorit i famnen (d.v.s datorn, det enda som är endel irriterande är att T-knappen vill lägga av då och då, så ni får ha lite överseende om det är borta nåt T här och var.) Helt sjukt hur trött jag har börjat bli nu när skolan har dragit igång. Inatt somnade vi typ klockan ett, Nille for och tränade klockan nio men jag fortsatt och sova till klockan ett. Sen for jag, mamma och pappa och kollade på lite tomter överallt i Kalix. När vi kom hem igen la jag mig i sängen och sov - två timmar.. ;o Och jag är fortfarande lika trött.

Har sån träningsvärk sen gymet i torsdags, det är helt sjukt! Körde med stång, vilket jag inte brukar göra i vanliga fall. Men gillar ändå och ha träningsvärk, då vet man att träningen gör något iaf!
Nyss fick jag sug efter nånting, och jag kunde inte komma på vad det var, men nu vet jag - blev helt sjukt sugen på mannagrynsgröt! Fysatan vad gott, det ska jag äta till frukost imorgon!



Snart ska jag duscha, sen kommer Ida hit! Blir trevligt, börjar vara ett tag sen nu. Man hinner ju knappt när det är så mycket skola och allt vad det nu heter. Vad vi ska hitta på vet jag inte - känner för att bara ta det lugnt och äta godis, typ :)


Nåt jag inte förstår mig på och har tänkt på under nästan hela sommaren - är hur endel orkar dricka och festa varenda helg, och ofta två dagar t.o.m? måste man dricka för att kunna ha roligt? Själv har jag knappt druckit något på hela sommaren - och det känns så himla skönt. För jag har haft så roligt iaf! Känner inte alls att jag behöver göra det för att ha roligt, för att passa in eller ja, bara för att göra det. För det första är det dyrt, och man mår piss dagen efter, OCH väldigt ofta slutar sånna kvällar i bråk och massa tråkiga disskutioner. Nej tack till det! Säger absolut inte att det är fel att dricka och festa. Jag gör ju också det ibland, men varje helg.. Det är för mig alldeles för mycket :) Och jag tänker absolut inte på några speciella personer eller nånting - bara en fundering jag har haft i min skalle under ett bra tag nu :) 

Nu ska jag hoppa in i duschen!
So long - puss ♥

but baby, you can not forget the past



I’m so unpredictable
you don’t know what to think, so unemotional
wonder if I’m even still in love, you see
I don’t know what to tell you now
it's always harder the second time around
I'm so unpredictable
just like you used to be, so unemotional
boy, I can't forget the way you were with me
I don’t know what to tell you now
it's always harder the second time around
the second time around


fem månader ♥


RSS 2.0