Stockholm

Sitter på flyget hem efter en alldeles underbar weekend i Stockholm tillsammans med min klass. Mycket har hunnits med.. Shopping, museum, utgång, god mat osvosv. Utgången i fredags var riktigt jäkla bra alltså! Körde förfest i 503:an med dans, sång, rosé (<3) och massa surr innan vi åkte vidare mot stureplan. Sprang in på McDonalds för vi behövde besöka toan, betedde oss inte så överdrivet bra och trevligt men det är väl sånt som händer? ;-) gick vidare mot klubben som Charlie(jobbar på g-star i PUB-huset, gå dit!!) tipsat & fixat in oss på. Riktigt roligt, mycket folk och en jäkla massa dansgolv att välja på! Sprang på Marcel från BB också, gjorde bort oss lite.. ;) Dock blev vi bjudna på några jääävligt äckliga kanelshottar, usch och fy! lördagen spenderades på gröna lund, jävligt roligt men hett tips från coachen är att inte åka karuseller i bakfyllan, fy helvete alltså..

Har haft en supertrevlig resa med min fina klass, trist att vi inte gjort detta tidigare!


Bilder kommer! Puss & adjö

(detta inlägg skulle ha publicerats igår..)


...


Torsdag

Middag på Friday's :)


Fin kväll

Åkte till Luleå strax efter åtta. Har spenderat kvällen med min fina storebror. Vi kommer verkligen bra överrens när det bara är vi två. Har surrat om allt mellan himmel och jord, skrattat så vi gråtit, sett lite fotboll och käkat kvällsmat. Han är verkligen en fin människa.

Nu har jag precis krupit ner under täcket i mormors säng(som oturligt nog lyckades vara borta när jag kom på besök), känner mig alldeles tillfreds med livet för tillfället, jag har det så bra <3

Nu ska jag försöka stänga mina två gröna en stund innan klockan ringer 04.30!

Godnatt med er! Puss <3


Kim Vadenhag

Jag smäller av. Punkt.


Estockholmo

Har precis kommit in har varit duktig och tvättat bilen ;)
Ligger i soffan och försöker samla ork att plocka upp potatispåsen som Ferarri kände för att äta upp.... Hundjävel! Sen måste jag leta fram en resväska och börja packa. Åker till Stockholm med klassen imorgon och blir borta till på söndag. Shopping, uteserveringar, gröna lund och så ska vi väl hinna med nån utgång också ;-) Blir nog kanon! Känns som att jag varit mer på bortaplan än hemma sista tiden, men jag klagar inte.. ;)

Dagens:


Tidgare verk:



Han är billig för tillfället.....




Såå - på återseende!

PUSS!

Tattoo!

Jag och Ida har pratat länge om att vi ville göra en vänskapstatuering. Så jag drog tummen ur och gav henne en tatuering när hon fyllde år nu i början av April.

Och idag har vi äntligen gjort den - ett litet hjärta på foten ♥

Ida är min absolut bästa vän och förhoppningsvis kommer vi alltid vara vänner, så den får symbolisera våran vänskap helt enkelt ;-)


Game on!



;););););););)

Update!

Våran promenad till Haparanda gick som sagt av stapeln förra veckan. Och jävlar i havet det är nog det värsta jag gjort i hela mitt liv, men såhär i efterhand är jag så jäkla nöjd med mig själv att jag klarade av det. Har aldrig någonsin varit sådär slut i kroppen, varenda liten muskel värkte och i stort sett krampade. Heeeelt galet! 9h effektiv promenad tid, 62 312 steg, 5 mil - om ni bara förstår vilken känsla när man äntligen kom i mål!!




Fredagen spenderades till största delen i sängen innan jag begav mig till Tvärvägen där vi belönade oss med nåt glas vin och lite öl. Trevlig kväll med bra sällskap, spel, surr och en jävla massa jyr! Väldigt rolig incident också då vi höll på att tända på hela Risön ;)




Lördag jobbade jag med endast två timmar sömn i kroppen, inte så härligt - men självförvållat och det gick ju faktiskt väldigt bra iaf! Sen kom mina kära vänner Ida & Jenfi hit, gjorde oss iordning innan vi for på förfest hos Sandy innan vi begav oss mot hotellet. Riktigt rolig kväll ute faktiskt! Hoppade efterfesten och avslutade med käk innan jag somnade väääldigt gott! Kan inte komma ihåg sist jag somnat "i tid" efter hotellet.




syster och Sara var också med, men hade ingen normal bild ;)

Söndagen bestod av sänghäng heeela dagen!

Igår åkte jag och syster till Cape East. Så himla mysigt vi har haft det! Bastu i massa olika varianter, fotbad, ansiktsmask, bubbelpool, takpool, dunderdusch och till det bästa av allt så hade hon bokat in en helkroppsmassage till oss båda två - u-n-d-e-r-b-a-r-t, den behövdes verkligen! Avrundade med tvårätters-middag innan vi intog sängen med en massa onyttigt och så somnade vi typ.. klockan elva? ;)





Imorse startade vi med en asgod frukost innan vi styrde hemåt igen :-)
Idag har jag skrivit på projektarbetet, druckit för mycket kaffe, tränat,
sett Alcatraz och nu hade jag planer på att sova.

Godnatt med er och hoppas ni orkade läsa! PUSS


WE DID IT!



bättre uppdatering kommer!

Svullet.se

Att man alltid ska lyckas bängla till det i fyllan. Suck.


Måndag gör jag ingenting

Började dagen med 45 minuters skola, vr så jäkla trött så somnade om fyra timmar efteråt. Himla skön..t! Sen kom Ida & Pysen förbi, jyrade lite en stund innan jag körde hem dom. Har spenderat nån timme på tvärvägen med hjärtat sen.

Nu ska jag försöka plugga lite, wish me luck!!


PUSS



Catch-up!

Väldigt dålig uppdatering på senaste tiden. Har verkligen inte orkat eller haft tiden heller för den delen. Har iallafall hunnit spendera en vecka i Mexico och en i New York. För underbart för att kunna beskrivas med ord!

Påsken har även hunnit gå av stapeln. Vi lyckades även detta år, tror att det är bästa helgen på hela året. Skärtorsdag spenderades hemma hos mig med en jävla massa roliga människor innan vi for ut på hotellet. Mycket folk och sjukt jävla varmt, var ändå en helt okej utgång. Dock lyckades jag ju trampa snett med mina jävla klackar, fick gå med tejpad fot resten av helgen.. Avrundade med en kort efterfest :-)

Fredag firade vi världens bästa Ida som fyllde år. Gav henne en tatuering i present :-) Var en trevlig kväll med många roliga ansikten innan jag och Elin åkte hem till mig och satt och surrade i flera timmar. VÄLDIGT nödvändigt catch-up talk, fick rensat luften rätt rejält ♥ Sen en sväng på efterfest innan jag kröp ner under täcket ensam hemma på slåtter :)

Lördagen började med att jag, Ida och Jenfi klev in i rollen som Kalix Måleri & Golv - hissen gick inte riktigt hela vägen upp men jävlar vad jag fick skratta. God middag hemma på slåtter innan det började trilla in lite mer folk. Åkte på hotellet i en kvart och hämtade lite folk innan vi åkte tillbaka till mig. Agerade frisör, kock, städerska, chaufför och en jävla massa mer - tur man är en händig kvinna ;) Korttrick, "ett ben", vidriga groggar osvosv. Knäckte sista ölen halv elva(!) på söndagmorgon innan vi började storstäda. Fick mig visserligen 21h sömn sen ;)


Så jäkla rolig helg, tack till mina finaste Ida, Elin & Jenfi ♥


Har jobbat i stort sett hela påsklovet. Hunnit med nåt träningspass, nån långprommis, lunchat med mina finaste, osvosv. Igår åkte jag, Ida, Jenfi, Viktor, PJ & Anton ut till PJs stuga. Öl, bastu, faceplant, ölspel, skare, one-piece, bullens - så himla mysig och rolig kväll tillsammans med ett sånt jävla roligt gäng! Det gör vi om snart ;)


Jobbigt inlägg utan bilder - SORRY!
Nu ska jag krypa ner under täcket!

PUSS

V.16

Denna vecka kommer bli mycket spännande, ser riktigt fram emot den. Hoppas bara jag hinner bli av med min jäkla hosta. På torsdag kör vi vårat projektarbete! Häng med ni också ;-)


Life

Fytusan vad bra jag mår just nu.
Om ni bara visste ;)


True story


RSS 2.0