Jobbigt!

Tror att jag håller på att bli sjuk. Jag har ont i huvudet och är täppt i näsan, tror att jag håller på att få feber. Men det kan lika gärna vara allergin som spökar.

I Fredags var vi hos Jennifer och lagade mat och hade allmänt trevligt/mysigt. Tacogratäng, svammel, twister, glass, tjorv ute på gården, flott, film.. och sedan somnade vi in vid fyratiden :)




Kalixdagen igår, var helt okej även fast det inte riktigt gick som vi hade planerat. Vaknade klockan åtta hos Jennifer efter fyra timmars sömn, väldigt utvilad.. MYT! Kring tio började den årliga innebandytuneringen utanför Valhall, kul! En vinst, en förlust och en oavgjord, helt okej! Sen gick jag, Ida och Riina runt där och kollade på allt annat. Tittade på stadsloppet, och jag ångrar mig inte de minsta att jag inte sprang det, haha. Men nästa år ska jag och Riina vara med, det har vi lovat varandra ;o (vilket jag förmodligen ångrar nästa år..) Ja, senare mot kvällskvisten åt vi god middag här hemma. Sen for vi och körde Jeppe till GG, nercabbat dessutom ;) Stannade på stan med Elin, Madde och Fanny. Kvällen blev mer än trevlig, dock slutade den i en massa bråk och andra otrevligheter.





Idag har jag haft konfirmation så en massa folk har varit här.
Fick en hel del pengar, två halsband och en ring :)



Det jättefina halsbandet jag fick av Ida & Ronny ;*



Nu ska jag krypa ner i sängen och slå på en film och förhoppningsvis bli frisk.
Pussis ♥

29/6

Konfirmationshögtid idag.. Suck :(

Endast 23..

..dagar kvar!
Nu är det nära, sen smäller det! Världens härligaste gäng drar iväg mot Göteborg och Gothia Cup! I can't wait ;) Fyfan vad kul vi kommer ha utanför planen. Sen återstår det ju bara och se hur vi lyckas på planen, men förhoppningsvis så ska det också gå ganska bra. Efter nästa onsdag har vi fotbollsförbud under 4 dagar. Vi får inte så mycket som ens tänka på fotboll ;) Sen kör vi igång med hårdträning, dubbla pass typ 4 dagar i veckan. Så det blir extremt jobbigt men det är absolut värt det! På träningarna ser det bra ut, vilket gör att allting känns ännu bättre! =)





















Assi IF F93 <3

Nåja, nu ska jag gå och se färdigt Portugal - Tyskland. 



HAHAHAH



- Jag älskar den ;)

(lite smått jenny wannabe i dethär inlägget kanske ;)

"Fotbollskväll"

Sverige-Ryssland idag!
Då blir det mys med en massa brudar ;) Experten Elin kommer även att vara på plats, haha! Inget man ser varje dag precis ;)

Puss ♥

Ööönderbar!

Girl you've been the greatest prize any man can ask for.
Sacrifice everything for your love.
With your presence, I am breathless.
I want to hold you forever.
I fall for you more and more when I look into your eyes.
Baby I'm glad you found your way in my life.
Hoping one day you will be my bride, so I can love you forever.

If I say I love you a thousand times, it would never be enough.
I would sail across a desert mound, just to feel your tender touch.
If I say I love you a thousand times, it would never be enough.
I would sail across a desert mound, just to feel your tender touch.

Feels like yesterday when it all began.
We had our first kiss, our first romance.
Whispered softly, you'd never leave me, that you would love me forever.
From the moment I fell for you,
No matter the circumstance, we would make it through.
Just want to hold, let our love take over.
So I could love you forever.

If I say I love you a thousand times, it would never be enough.
I would sail across a desert mound, just to feel your tender touch.
If I say I love you a thousand times, it would never be enough.
I would sail across a desert mound, just to fee your tender touch.
(Your tender touch..)

It's never enough..
Ooh oh.
It's never enough.
Woah, woah, woah.

If I say I love you, (it'd never be enough.)
I would sail across a desert mound, just to feel your touch.
(Your touch.)
If I say I love you a thousand times, it would never be enough.
I would sail across a desert mound, just to feel your tender touch.
If I say I love youa thousand times, it would never be enough.
I would sail across a desert mound, just to feel your tender touch.

Wanna feel one kiss; your lips, like this.
It would never be enough.
Like this, I'll miss.
Just to feel one touch babe,
it would never be enough.. no no.

Måndag

Woooosh! Konfagrejen är igång och det är så sjukt tråkigt! Menmen, det är bara en gång man gör det så det är väl bara att bita ihop och göra det. Alltså jag lider av nån jävla Elin-abstinens, eller vad fan det nu heter. Hon har inte ens varit borta två dygn och jag går och väntar på att hon ska komma hem hela tiden. Sick ;S Tur som är kommer hon hem ikväll.  Men hinner inte träffa henne.  Men imorgon, då jävlar ;)

Träningen idag gick inte allt för bra för min och Evves del, fyfan vad less alltså. Då träningarna går såhär så vill man bara sluta fotboll på en jävla gång. Men vi fick oss ett gott skratt iaf ;)

Nåja, puss ♥

Frida



Lina; Ja, det här är då Frida
P: Okeej
Frida: JAAA, jag är Frida och jag är Linas bästa vän och hon tycker om mig mest!!

Haha, du är så söt. Fytusan vad jag fick skratta åt dig ;)

Argh

2-1 :(
Visst var Spanien värda segern, dom var bättre hela andra. Men så jävla surt att dom ska få avgöra i 92 minuten. Usch, fyfan vad less. Menmen, inte mycket att göra åt saken. Dom får se till att vinna på onsdag så går det väl vägen iaf.

Hursomhelst, bort från fotbollen

Idag har det inte hänt något, har endast tagit det lugnt hemma hela dagen. Hade planer på att fara till lillträsk(?) eller vad det nu hette och mysa med girlsen. dock stannade jag hemma för fotbollens skull. Nu vet jag inte vad som händer. Får se. Har fet lust att vara med Elin, eftersom att hon åker bort till på torsdag nu :( Men får se när hon kommer hem.



Det handlar om att prata sönder nätter, om att sätta på en film om och om igen för att storyn hela tiden tappas bort bland kyssar. Att låta abstinensen till varandra döda känslan av trötthet. Det handlar om att älska smaken av någon annans läppar. Om att brottas bland kuddar och att älska att förlora, bli nedtryckt i dunet och kysst över hela kroppen. Det handlar om att kunna kyssa bort sårigheten, om att viska du är vacker tusen gånger varje natt och mena det lika mycket varje gång. Att plötsligt finna ljusglimtar i den gråaktiga världen och att ständigt ha tusen fjärilar i magen. Det handlar om att tappa bort sig i någons famn och aldrig vilja hitta vägen ut.

L

Sommarlov!

SKÖNT!

Mysig kväll.

tjorv

Jag vill bli brun!
Helst till imorgon..

Torsdag

Nu är det verkligen nära!
Sommarlovet ligger endast några timmar bort. Nu har jag tjatat om dethär så länge och äntligen är det här. Fyfan vad skönt alltså! Det enda som känns jobbigt just nu är att avslutningen är halv nio på morgonen. Så man måste stiga upp före fan och göra sig iordning. Men det ska väl gå bra om man nu väl ställer in sig på det. Ida tar ju även studenten imorgon så det blir middag och hela köret här med hur mycket folk som helst. Blir nog trevligt :) Senare mot kvällen blir det att umgås med mina girls! Kul som tusan :)

nu ska mami plocka mina ögonbryn, sen blire sängen för min del!

Puss ♥

SVEEERIGE



2-0! Underbart ;)

Fotboll!
Se, upplev, älska

:(

Nu blev det ingen Elin&Lina resa till Turkiet.
NÅN SOM SKA KOMMA MED?! :o

Måndag

Nu är det ett tag sen jag skrev någonting här. Har dock varit på ett uruselt konfaläger denhär helgen. Har aldrig varit med om tråkigare, tur som var hade jag ju Frida. Orkar inte berätta ordagrant om vad som hände där. Men vi har pratat om gud, lekt lekar, bastat, pratat ännu mer om gud. Mindre kul med andra ord. Match igår mot Gammelgårdens damer. Helt ärligt så var det min sämsta match någonsin. Jag ides inte göra något, lolade bara runt där. However så tycker jag att resten av laget ska ha en stor eloge för matchen igår. Även om resultatet blev 5-0 till dom så tycker jag inte att det speglar matchbilden så mycket. Helt klart att dom var det bättre laget! Men, det var en träningsmatch så ingen idé att hänga med huvudet för de. + att för oss spelade inte resultatet så stor roll. Den matchen spelade vi mest bara för att få en s.k "genomkörare" ;)

Har varit och tränat alldeles nyss, gick ganska bra idag. Var så jävla arg för att det gick så kasst igår så jag tog tag i det idag istället. Nu är jag död. Elin kommer ikväll. Mysigt som tusan, frågan är bara hur länge jag kommer orka hålla uppe mina ögon ;) Sovmorgon till 13.00 imorgon, eller t.o.m till 14.15 om vi har tur med vädret. Haha, nåja färdig jyrat för idag, nu blir det duschen för min del!



Tisdag

Tokskön dag idag!
Varmt som tusan. Började med att HK läraren lackade sönder på mig och hotade att sänka mina vänners betyg om jag inte fixade dit dom. Lustigt värre. Sen har vi typ suttit ute på varenda rast och stekt, så jävla skönt. På idrotten spelade vi volleyboll på strandängarna och badade där avslutningsvis. Så jävla skönt alltså, nu är det fan sommar på riktigt!

Ja, annars blev det att avstå från dagens träning. Vrickade foten igår, har fortfarande lite ont. Sen har vi haft bandymöte alldeles nyss. Vilket kändes på tok för onödigt. Vi kom ingen vart och den viktigaste frågan löste sig inte. Surt, men det är ju ett tag kvar så vi får väl hoppas på att någon kunnig vill ställa upp och träna oss.

Nu ska jag börja städa mitt rum. (Mamma och pappa har gnällt sen i söndags..)


I'm yours




Tittut

Nu är det riktigt nära!
Bara några få skoldagar kvar. Känns helt underbart att äntligen få slippa skolan några veckor. Nog för att jag redan har lagt av med allting. Sköter endast no;n där vi har ett prov kvar (fast mest troligt blir det nog inte av..). Annars är allt slappt. Men nu har jag gjort allting, har godkänt i allt. Så nu får det vara bra för iår :) Igår kom Elin och Erika hem från Turkiet. Bruna som fan båda två. Och på tal om Turkiet så bokade vi en resa dit igår, 23/7 smäller det! Jag, Elin, Mamma & Pappa. Ganska så nice! Så det blir Gothia 12/7 - 19/7 och sen Turkiet 23/7-30/7 ;) Ganska så skönt!

Till helgen bär det av till Grubbnäsudden med konfan. FYFAN VAD TRIST. Jag vill verkligen inte dit. Gratis sms, 0702853562. ROA MIG. Det lär behövas.

I found what I'm looking for ;) - Ja, det är nice.




Lördag

Hahaha, såååå jävla klockren kväll alltså! ;)

RSS 2.0