don't worry - be happy

Är hemma idag också. Har knappt kunnat sova nånting inatt. Vaknade och kunde knappt andas, och de få timmarna jag väl fått sova drömde jag mardrömmar, endel irriterande.

Idag har jag ätit varm mat, eller rättare sagt har jag ätit gröt. Första dagen på nästan fyra dagar. Tror min mage blev ganska glad om jag får säga det själv. Annars har jag inte gjort så mycket idag, eller ja. Jag släppte ut Totti och han har en tendens att göra som han vill. Vilket började med att han sprang till soporna och började käka. Jag sprang efter och när jag skulle putta bort honom så halkade jag och flög ner i snön. Totti tittade på mig och viftade på svansen, jag svor på mer än ett språk. Men det var lite kul samtidigt - och kallt..
Och en till grej, när Nille ringde på morgonen hade jag ingen röst, lät som en tant ;)

Nu ska jag och mamma fara och vaccinera oss mot svinis. Inte för att jag på något sätt vill göra det. Men eftersom vi åker till USA kan det nog vara ett hett tips att göra det. Men vi var smart och bad Pontus fixa kölappar till oss så vi slapp sitta där och köa i flera timmar. Så får vi göra det direkt vi kommer dit istället. Huvva, lovar jag kommer bli mer sjuk. Men jag har ju inga val liksom.

Kom på att det är nog dags att jag börjar sola lite solarium.

Ser ut som ett lik för tillfället. Och kan vara bra att ha en liten grund när vi åker iväg, inte för att vi kommer sola särskillt mycket, men ändå.

Nu måste jag skynda mig annars får jag mig kring huvudet, nej skojade bara, men HEJDÅ!

Kommentarer
Postat av: MICAH<3

allt bra? :D<3

2009-11-12 @ 14:33:02
URL: http://micah.blogg.se/
Postat av: Ann-Sofie

Jag blir riktigt avundsjuk när jag läste om USA. Jag har varit där 2 gånger och det är underbart. Synd att tiden går så fort när man är där bara. Jag hoppas ni håller er friska så ni kommer iväg som ni planerat.. Ha en bra dag...

2009-11-12 @ 14:36:15
URL: http://ansoni.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0