Resumé

Long time no see!

1. Till att börja med - GRATTIS TILL KÖRKORTET snyggis ;-)



2. Jag är hemma igen efter en helt underbar semester. En dags shopping i Fort Lauderdale(Florida), 7 dagars kryssning med världens största kryssningsfartyg Oasis Of The Seas där vi stannade på Haiti, Jamaica & Mexico. På Haiti var det himla trist väder så vi var bara i land där i kanske 1,5h, trist men what to do.. Jamaica var helt fantastiskt! Åkte på en guidad rundtur med en taxigubbe som fixade färska mangosar åt oss direktplockade från träden, sickt gott! Sen åkte vi en svinfin strand där vi hängde nån timme, sjukt fint :-) Mexico var väl helt okej det med, klarblått vatten och kritvit strand slår väl egentligen aldrig fel? Var även på Tequila provning där, roligt ;-) Dagarna då vi inte gick i land var sjukt varma, gick knappt att sola :-)

På båten har du redan förbetalt maten, så de är liksom "eat as much as you want", hamburgare & pizza tillgängligt 24h om dygnet & en egen jävla mjukglassmaskin! + ganska många drinkar på det = INTE KUL att ställa sig på vågen när man kom hem ;-) Nu är det hårdträning som gäller!

På båten fanns det b.la klättervägg, 2 surfgrejer, linbana, karusell, 21pooler, gym, spa, Central Park uppbyggt, 3D-bio, isbana, 24 restauranger, 37 barer, minigolfbana osvosv.. Skulle kunna kalla det ett flytande lyxhotell :-)


Jamaica


Surfar på båten ;-)


Klättrar ;-)


Zipline

Nä, blir inga fler bilder - ni får hålla utkik på facebook efter fler. Har endast 870 st att välja mellan.. ;-)



3. 1+2= Måste firas! Visst brudar? Vi säger väl så ;-)



Måste också klämma in att jag har varit och sprungit ikväll, duktig flicka!


På återseende, PUSS


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0