♥ - puss och go

Nu har det blivit lite av en bloggtorka. Men har haft annat för mig, så har inte tagit mig tid att skriva något. Brukar ändå inte bli något vettigt, så spelar nog inte så stor roll.. Har precis kommit hem från Elin. Vet inte vad det är med mig nu för tiden. Kan inte sova längre än nio, tidigare brukade jag sova bort hela dagarna. Men nu vaknar jag mellan åtta och nio varje dag och är pigg som en mört. Vet inte vad det är.

Igår var vi hos Elin en stund, sen for vi till Malin där Malin och Annelie var. Jyrade på där ett tag, sen for dom på b4. Jag och Elin gick till bowlingen en sväng och var lite social, sen åt vi på fra, och de var tamejfan de äckligaste jag har ätit på länge. En tugga sen åkte de i soporna, värt! Men det var en trevlig kväll, och fan hur jag fick skratta åt Elin. Har nog inte skrattat så mycket på hur länge som helst.

Idag ska jag på ikea med Ida & Ronny. Och har ingen aning om vad som händer ikväll, men vi får se vad kvällen har att erbjuda. Vilket oftast brukar vara ingenting, whatever!

"Du ska se när jag smurfar!" - E.Hedman ;)

Puss och go :) ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0