Helgen

Har minst sagt varit lyckad, har ingenting att klaga på.

Fredag; Skotercrossen och sen avslutade vi kvällen hos Malin, var vääääligt trevligt. Sen for vi till Ida och sov där, slocknade ganska så fort. Haha, ojoj! Inget mer om den kvällen ;)

Lördag; Vaknade upp hos Ida, alldeles för tidigt p.g.a strålande solsken i rummet! YEY vad lycklig jag var. Åkte hem redan vid elva nångång, gick med mamma, pappa och farmor och promenerade en sväng. På tok för jobbigt. Sen hem, satt vid datorn, slog på myspys musik och somnade, sov i två timmar. Kände mig helt borta, vaknade när mamma sa att Ida och Eve kom. Nyvaken och snygg som tusan med gårdagens smink for vi på ica och handlade mat. Mötte upp Elin, sen hem, fixade oss i ordning och lagade mat. Fläskfilé och klyftpotatis, gott som tusan. Blev våldgästade, dock bara för en kvart kanske. Sen ringdes det några samtal och sen var det fullt ös i huset. Trevligt som bara den. Sen ut på en kort promenad och kvällen slutade med skratt, blåmärken, tårar, kladdkaka, sopkorgar och städning. Men det var kul! ..och det gör vi gärna om igen! Eller vad säger du Ida? ;)

Söndag; Vaknade alldeles för tidigt idag också, denna gång p.g.a Ida sötnosen som sprang på toa flera gånger. Vi käkade, gårdagens mat blev dagens frukost. Sen bara slött tv-tittande (Cartoon Network, endast för Elins skull.) Snart ska vi ut på en härlig(!) löptur med laget. Jag hatar och spring, de är såååå tråkigt. Men det ger väl lite iaf!

Pixbox!


Kommentarer
Postat av: Dragana

Låter som trevlig helg. :)

2008-04-13 @ 16:49:08
URL: http://iseedee.blogg.se
Postat av: Eve

Jag är på! ;)

2008-04-14 @ 06:31:34
Postat av: Eve

HAHA DEN HÄR KVÄLLEN, FYFAN! ;>

2008-12-25 @ 20:56:52
URL: http://eveliinajohansson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0