Uppsala

Då var SM-helgen över, bandyn är slut för året och fotbollen ska alldeles snart dra igång på allvar.

Vi fick silver, efter förlust mot Värmland med 4-2. Vi gjorde en riktigt skit match och släppte in några lite för enkla mål, så resultatet hade kunnat se helt annorlunda ut om vi hade varit på topp. Sen vann vi mot Småland med 2-1, efter en riktigt kämpa match av HELA LAGET. Resultatet i paus var 2-1 efter ett mål av Amanda och ett av mig. Andra halvleken var alla så sjukt trött i benen, det var nästan ingen som orkade någonting. Det var varmt och isen var mjuk, MEN trotts all press vi hade på oss drog vi det längsta strået och vann med 2-1. Alla i hela laget ska ha stort beröm för den matchen, för det var ingen som gav upp, alla kämpade till sista minuten ! Så vi åkte hem med en silver medalj och ett stort leende på läpparna! Man kan ju inte vara medr än nöjd, vi är ju trotts allt näst bäst i Sverige, inte för att det hade varit fel att vara bäst heller.